Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A mindenkori baloldal szerint a faj csak egy társadalmi konstrukció, ugyanúgy nem determinál semmit, mint azt újabban hangoztatják a biológiai nemekkel kapcsolatban.

Utóbbi megcáfolása sem túl nehéz, de ugyanilyen felháborító az is, hogy az előbbiről így vélekednek. Tovább bonyolítja azonban a képletet, hogy Angliában külön tesztet ajánlanak fel a rák kockázatának kimutatására zsidó származású emberek számára, mert azok hajlamosabbak lehetnek rá. Ilyenkor mi van a „társadalmi konstrukcióval”? Ha a zsidók egészségéről van szó, rögtön átlép konstrukcióból valósággá?

Angliában több tízezer zsidónak ajánlj fel külön tesztet az NHS (National Health Service – Országos Egészségügyi Szolgálat), mert azok hajlamosabbak lehetnek bizonyos rákos megbetegedésekre. Ezek a zsidók a BRCA génpaneljükben kb. hatszor nagyobb valószínűséggel hordozhatnak hibát, mint a népesség többi része. Az új rendszer azt a célt szolgálja, hogy a betegségre hajlamosabb egyéneket megelőzés céljából hamarabb kiszűrjék. A BRCA1 és BRCA2 géneknek többek között az a feladatuk, hogy segítsék a rák elleni védekezést, és helyreállítsák a DNS-károsodásokat. Előfordul, hogy valaki egyik vagy másik gén hibájával születik, ez pedig növeli egyes rákos megbetegedések számát. Ez számokra lefordítva azt jelenti, hogy az egyik BRCA gén hibája 400 ezerből kb. 1 embert érint, de a zsidók hatszor nagyobb valószínűséggel lesznek köztük. A faj itt nem egy konstrukció, hiszen bárki, akinek zsidó nagyszülője van, regisztrálhat a vizsgálatért, még saját honlapja is van a zsidó BRCA-vizsgálatnak.

A cél a kiszűrésen kívül még az is, hogy akinek már daganata van, azt is kiszűrjék, és rendszeres ellenőrzéssel felügyelni tudják annak állapotát. A következő két évben kb. 30 ezer tesztre számítanak.

Hogy az orvostudomány világában mennyire nem társadalmi konstrukció a faj kérdése, arra az NHS England rákklinikai igazgatójának, Peter Johnsonnak a szavai is bizonyítékul szolgálnak:

Szeretnénk, ha minél többen kihasználnák ezt a tesztelési programot, ezért kérjük, jelentkezzen egy egyszerű nyálvizsgálatra, ha jogosult rá. A legtöbb embernek nem lesz megváltozott génje, de ha igen, az NHS a lehető leghamarabb további vizsgálatokat, megfigyelést vagy kezelést tud Önnek biztosítani.

De ez még csak a jéghegy csúcsa volt, a lényeg most jön. Nicole Gordon, a Jnetics vezérigazgatója úgy nyilatkozott, hogy ez a génvizsgálati rendszer „nagy lehetőséget kínál a zsidó közösségnek arra, hogy megszerezze azt a tudást, amely segít enyhíteni az örökletes rák hatását, hogy ezáltal életeket menthessenek”.

No, de mi az a Jnetics? – kérdi az egyszerű gój halandó. Nos, az egy különálló jótékonysági szervezet (külön honlapjuk is van, itt elérhető), amelynek az a célja, hogy az Egyesült Királyságban élő zsidók genetikai rendellenességeit (!) kiszűrje, analizálja, diagnosztizálja, megelőzze, kezelje. Egy színtisztán genetikán és faji hovatartozáson álló egészségügyi szervezet zsidóktól zsidóknak. Zsidók alkották, akik egyébként az élharcosai annak, és tulajdonképpen ők fertőzték meg a világot azzal, hogy a faj nem a valóság, csak egy társadalmi konstrukció, amely ráadásul még kirekesztő és káros is. Ha magukról és a saját egészségükről van szó, úgy néz ki, hogy a nemzsidókra erőltetett hazugságok egy szemlátomás alatt köddé válnak.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Az első ember alkotta eszközt, amely áttörte a világűr határát, az Adolf Hitler szupertitkos csodafegyver-programját, az A-4-es vagy közismertebb nevén a V-2-es ballisztikus rakétát megépítő fejlesztőcsoport vezetője, dr. Wernher von Braun konstruálta meg.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság 2024. május 9-én előkészítő ülést tartott egy büntetőügyben, amelyben öt hazafias szkinhedet „csoportosan, társtettesként elkövetett, közösség tagja elleni erőszak bűntettével” vádol az ügyészség.

A New Hampshire-i főügyész hivatala polgárjogi pert indított egy nemzetiszocialista csoport ellen, amiért megzavartak egy transznemű deiváns által gyermekeknek előadott érzékenyítést egy helyi kávézóban.

„A közelgő győzelem lehetőséget ad Németországnak az európai zsidókérdés megoldására, ami véleményem szerint kötelességünk is. A kívánatos megoldás: minden zsidót kitenni Európából.

A szélsőjobboldali zenei színtéren nem ritka, hogy a zenekarok fel- és átdolgozzák más bandák közkedvelt dalait. Például az angol Skrewdriver és a német Landser különösen sok nép fiait megihlette.

A Hetek című filoszemita lap egyik olvasója küldte be az újság számára azt a fotót, amelyen Budapesten, az Egyetem tér környékén kiragasztott, az említett orgánum szerint „uszító antiszemita” szövegű plakát látható.

1908. június 12-én született Otto Skorzeny, a Waffen-SS egyik leghíresebb katonája, aki többek között merész ejtőernyős és kommandós akcióival szerzett magának hírnevet.

Egy nacionalista lengyel törvényhozó egy tűzoltókészülékkel oltotta el a hanukai gyertyákat az ország parlamentjében egy zsidókkal tartott rendezvényen, ami nemzetközi hisztériát váltott ki.

Dr. Martens. Azt hiszem, sokaknak nem kell bemutatni ezt a cipőmárkát. Aki csak egy kicsit is ismerős a rocker, punk, skinhead színtéren, az valószínűleg ismeri a semmivel sem összetéveszthető acélbetétes bakancsot, gondoljunk csak a sárga-fekete címkére és a szintén sárga gojzer varrásra.

Az alábbi nyilatkozatot Paula Hitler (1896. január 21. - 1960. június 1.), a Führer egyetlen lánytestvére 1957-ben tette, újra kifejezve meggyőződését, ahogy 12 évvel korábban, szeretett fivérének halálát követően.

Az osztrák parlament szigorította a nemzetiszocialista jelképek betiltásáról szóló törvényt, kiszélesítette annak hatályát és megerősítette a tiltott jelképek megjelenítésére és terjesztésére kiszabott büntetéseket arra hivatkozva, hogy erősödik az „antiszemitizmus”.

Az osztrák kormány bejelentése szerint 2025-re elkészülhet az épület felújítása, és 2026-ban kezdődhet meg benne a munka.

A mai Németországban és Ausztriában rendkívül veszélyes vállalkozásra adja a fejét az, aki úgy gondolja, megpróbál kiállni hazája és népe mellett, és ilyen irányú aktivizmust folytat. 

2007. november 20-án a brit királyi pár 60. házassági évfordulóját, azaz gyémántlakodalmát ünnepelte. Az esemény mögött kimondatlanul is ott áll az a rendkívüli történet, hogy a házasságuk csaknem meghiúsult amiatt, hogy Fülöp rokoni kapcsolatban volt Hitler egyik legközelebbi követőjével.

A második világháború végén számos német választotta azt, hogy meghal a gyermekeivel együtt, de ők nem kegyetlen szörnyetegek voltak.