Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A mindenkori baloldal szerint a faj csak egy társadalmi konstrukció, ugyanúgy nem determinál semmit, mint azt újabban hangoztatják a biológiai nemekkel kapcsolatban.

Utóbbi megcáfolása sem túl nehéz, de ugyanilyen felháborító az is, hogy az előbbiről így vélekednek. Tovább bonyolítja azonban a képletet, hogy Angliában külön tesztet ajánlanak fel a rák kockázatának kimutatására zsidó származású emberek számára, mert azok hajlamosabbak lehetnek rá. Ilyenkor mi van a „társadalmi konstrukcióval”? Ha a zsidók egészségéről van szó, rögtön átlép konstrukcióból valósággá?

Angliában több tízezer zsidónak ajánlj fel külön tesztet az NHS (National Health Service – Országos Egészségügyi Szolgálat), mert azok hajlamosabbak lehetnek bizonyos rákos megbetegedésekre. Ezek a zsidók a BRCA génpaneljükben kb. hatszor nagyobb valószínűséggel hordozhatnak hibát, mint a népesség többi része. Az új rendszer azt a célt szolgálja, hogy a betegségre hajlamosabb egyéneket megelőzés céljából hamarabb kiszűrjék. A BRCA1 és BRCA2 géneknek többek között az a feladatuk, hogy segítsék a rák elleni védekezést, és helyreállítsák a DNS-károsodásokat. Előfordul, hogy valaki egyik vagy másik gén hibájával születik, ez pedig növeli egyes rákos megbetegedések számát. Ez számokra lefordítva azt jelenti, hogy az egyik BRCA gén hibája 400 ezerből kb. 1 embert érint, de a zsidók hatszor nagyobb valószínűséggel lesznek köztük. A faj itt nem egy konstrukció, hiszen bárki, akinek zsidó nagyszülője van, regisztrálhat a vizsgálatért, még saját honlapja is van a zsidó BRCA-vizsgálatnak.

A cél a kiszűrésen kívül még az is, hogy akinek már daganata van, azt is kiszűrjék, és rendszeres ellenőrzéssel felügyelni tudják annak állapotát. A következő két évben kb. 30 ezer tesztre számítanak.

Hogy az orvostudomány világában mennyire nem társadalmi konstrukció a faj kérdése, arra az NHS England rákklinikai igazgatójának, Peter Johnsonnak a szavai is bizonyítékul szolgálnak:

Szeretnénk, ha minél többen kihasználnák ezt a tesztelési programot, ezért kérjük, jelentkezzen egy egyszerű nyálvizsgálatra, ha jogosult rá. A legtöbb embernek nem lesz megváltozott génje, de ha igen, az NHS a lehető leghamarabb további vizsgálatokat, megfigyelést vagy kezelést tud Önnek biztosítani.

De ez még csak a jéghegy csúcsa volt, a lényeg most jön. Nicole Gordon, a Jnetics vezérigazgatója úgy nyilatkozott, hogy ez a génvizsgálati rendszer „nagy lehetőséget kínál a zsidó közösségnek arra, hogy megszerezze azt a tudást, amely segít enyhíteni az örökletes rák hatását, hogy ezáltal életeket menthessenek”.

No, de mi az a Jnetics? – kérdi az egyszerű gój halandó. Nos, az egy különálló jótékonysági szervezet (külön honlapjuk is van, itt elérhető), amelynek az a célja, hogy az Egyesült Királyságban élő zsidók genetikai rendellenességeit (!) kiszűrje, analizálja, diagnosztizálja, megelőzze, kezelje. Egy színtisztán genetikán és faji hovatartozáson álló egészségügyi szervezet zsidóktól zsidóknak. Zsidók alkották, akik egyébként az élharcosai annak, és tulajdonképpen ők fertőzték meg a világot azzal, hogy a faj nem a valóság, csak egy társadalmi konstrukció, amely ráadásul még kirekesztő és káros is. Ha magukról és a saját egészségükről van szó, úgy néz ki, hogy a nemzsidókra erőltetett hazugságok egy szemlátomás alatt köddé válnak.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Egy hazafias zenekar a „fehér hatalomról” és az „árja végzetről” zenélt egy orosz katonai bázison – rémüldözik az estéről készült videó láttán az amerikai zsidó-liberális Vice magazin.

Az 1938. november 2-i első bécsi döntés visszaadta Magyarországnak a Felvidék magyar többségű részét. E döntés előzményei az 1938. szeptember 30-i müncheni egyezményre mennek vissza.

A szélsőjobboldali zenei színtéren nem ritka, hogy a zenekarok fel- és átdolgozzák más bandák közkedvelt dalait. Például az angol Skrewdriver és a német Landser különösen sok nép fiait megihlette.

A Szovjetunióba 1944 decemberében és 1945 januárjában tömegesen elhurcolt férfiak és nők között szép számban találunk papokat is. Közülük többen soha nem tértek vissza hazájukba.

A Lustgartenben a nemzeti ünnepnap alkalmából tartott tömeggyűlésen Hitler kancellár, mint minden évben, most is beszédet mondott.

A „fehér felsőbbrendűséget” nevezte a legsúlyosabb terrorfenyegetésnek az Egyesült Államok számára Joe Biden Washingtonban.

Bár a mi hazánkos Novák Előd kérésére előbb tömegsport-rendezvényként felvette az állami szervező a Kitörés emléktúrát az Olimpiai Ötpróba Programba, később azt törölte.

Egy céges prezentációtechnika tréningre készülve érdekes dolgot fedeztem fel az OpenAI képrajzoló mesterséges intelligenciájával való interakcióban.

A német Szövetségi Igazságügyi Hivatal az ország hálózatkezelési törvénye alapján megkezdte a Twitter megbírságolását, amiért nem távolította el a „gyűlöletbeszédet”.

Dr. Bárdossy László Szombathelyen született 1890. december 10-én, római katolikus vallású kisnemesi, hivatalnoki családból.

A biztonsági erők több száz fegyvert, valamint horogkeresztes zászlókat és kellékeket foglaltak le Ausztriában hazafias motorosokhoz köthető ingatlanokban.

1944-ben és 1956-ban a történelem megismételte önmagát. Az 1944/1945-ös vérhullással újabb magok kerültek az áldott magyar földbe.

Itáliában tilos lesz a labdarúgócsapatoknak kiosztani játékosaiknak a 88-as számot, ugyanis ezzel a Führert éltetnék a játékosok.

Az Ostromkalauz után folytatódott a Festung Budapest 2024 rendezvénysorozata. A szervezést megnehezítő körülményekről évről évre egyre többet kell beszélnünk és írnunk a különböző csatornákon és felületeken – írja e sorokat honlapján a Légió Hungária.

A mennoniták anabaptista felekezetét a 16. században hozta létre egy frízföldi reformátor, Menno Simons. A javarészt Poroszországban letelepedett mennoniták a 18. században a militarista alapokra épülő államból II. Katalin cárnő Oroszországába menekültek.

A 17 másodpercnyi, fekete-fehér felvétel 82 év után került elő 2015 júliusában. Az amatőr filmen az látszik, ahogy az akkor hétéves Erzsébet nemzetiszocialista karlendítést tesz.

1944 nyara végén már nemcsak az oroszok, hanem az átállt románok is támadtak bennünket, aminek következtében a Zemplén megyei Zalkod községben fogságukba estem.

A sztálinista rendszer szétválaszthatatlan magától Sztálin személyétől. A bolsevik rendszer működési mechanizmusa gyakorlatilag Sztálin személye köré épült, és a diktátor 1953-as halálával szükségszerűen meg is változott.

Joachim (Jochen) Peiper 1915. január 30-án született Berlinben. Apja is katonaként élte le az életét, igy a fiatal Jochen a katonás életet hamar megtanulta.

1948. május 14-én Ben-Gurion kikiáltotta Izrael Állam megalakulását, mire az arab államok többsége dzsihádra szólította fel a muszlim világot. Kevesen tudják, milyen aktív szerepet vállalt Sztálin Izrael létrehozásában és abban, hogy túlélte az első arab–izraeli háborút.

Megmondom őszintén, hogy e sorok írása közben visszasírtam bármit, akármelyik cikkemet az elmúlt évekből. Nem azért, mert az Oppenheimer egy rossz film, vagy mert nem szerettem volna kritikát írni róla, sőt, épp ellenkezőleg.

Az angolszász szövetségesek 1943 nyarán elkezdett és a második világháború végéig megállás nélkül folytatott hadászati bombázóoffenzívája füstölgő romhalmazzá változtatta Németországot, ami bosszúért kiáltott az égre.

Felvétetett Budapesten, a Budapesti Államrendôrség Politikai Rendészeti Osztályán, 1945. október 5. napján, délelôtt 10 órakor.

A nemzetiszocialista Nagynémet Birodalom egyik első embere, Heinrich Himmlernek bajorországi, festői környezetből álló tóparti villáját szállodává és étteremmé alakították át, amiért „természetesen” áll a bál a zsidó-liberális médiában.