Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A közelmúltban az amerikai Massachusetts állambeli West Brookfield városában a zsidókat célzó „sértő üzeneteket” tartalmazó visszazárható zacskókat osztottak szét, ami médiahisztériát váltott ki.

A West Brookfield Police Department (WBPD) szerint a Goyim Defense League (Gój Védelmi Liga) nevű országos nemzetiszocialista, fajvédő csoport osztotta szét a csomagokat a Worcester megyei kisvárosban – írta a The Jerusalem Post. 

A Gój Védelmi Liga antiszemita felvilágosító kampányt folytat és leleplezi a zsidó összeesküvést a közösségi média platformjain és a GoyimTV nevű online videóplatformján. A csoport szórólapok terjesztésével, transzparensekkel és egyéb figyelemfelhívó akciókkal hozza kellemetlen helyzetbe a zsidó szupremácistákat.

A WBPD közleményében azt írta, hogy egyéni bejelentéseket kaptak arról, hogy a lakosok „rizst és sértő tartalmat tartalmazó cipzáras zacskókat kaptak”.

„Megértjük, hogy az ilyen akciók mély aggodalomra adnak okot, és aggodalmat kelthetnek a lakosokban. Bár a tartalmat a szólásszabadság törvényei védik, elismerjük, hogy milyen hatással lehet az érintettekre” – áll a közleményben.

A WBPD kijelentette, hogy nagyra értékelik „közösségünk sokszínűségét és egységét, és kiállunk a diszkrimináció vagy megfélemlítés minden formája ellen”, hozzátéve, hogy a minisztérium szoros kapcsolatban áll New England regionális zsidó szupremácista Rágalmazásellenes Ligájával (ADL).

„Az ADL-lel folytatott konzultációt követően úgy gondoljuk, hogy ezt a propagandát a Gojim Védelmi Liga (GDL) terjesztette, amelyet országosan működő neonáci szélsőséges csoportként ismernek el.”

Hasonló esetről számoltak be a közelmúltban a Missouri állambeli Manchesterben, ahol szintén antiszemita szórólapokat találtak a külvárosi otthonok gyepén.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Pár nappal ezelőtt súlyos támadás történt Berlinben. A Dritte Weg egyik fiatal aktivistáját támadta meg otthona előtt három antifa, akik kést is használtak az akció során.

Március 12-én a belgiumi szélsőjobboldal egyik kulcsfiguráját egy év börtönbüntetésre ítélték, valamint súlyos pénzbírsággal is sújtották – írja a Kuruc.info a Politico nyomán.

A Nyilaskeresztes Párt Szálasi Ferenc nemzetvezető részvételével tartotta meg december havi Nagytanácsát, jelentette 1944 decemberében a Magyar Távirati Iroda.

Egy szövetségi esküdtszék 63 vádpontban ítélte el Robert Bowerst, azt az ötvenéves férfit, aki 2018 októberében tizenegy zsidóval végzett egy pittsburghi zsinagógában.

Lapos képernyős televízió, külön mosdó és négy darab emeletes ágy – ilyen körülmények között tartják fogva Ilaria Salist, a milánói terroristát, az antifa támadások első rendű vádlottját.

Brit tudósok az adófizetők pénzéből finanszírozott projekt keretein belül keresik a tej és a gyarmatosítás közötti összefüggést.

A német munkásoknak kedvező első munkareformok egyike a fizetett évi szabadság létrehozása volt.

A 35 éves Joszif Visszarionovics Dzsugasvili, közismertebb nevén Sztálin, az LMBTQP-közösség korai úttörőjeként teherbe ejtett egy kiskorú, szibériai lányt. Leszármazottaik ma is élnek.

Egy „náciszimpatizánsok” által tartott rendezvényről készült videoklip jelent meg a német közösségi médiában, ami hatalmas zsidó-liberális hisztériát keltett Németországban.

Mecklenburg-Elő-Pomerániában egy 16 éves lányt három rendőr hirtelen kivezetett az osztályból az osztálytársai szeme láttára. A „bűne”, hogy azt írta TikTokon, Németország a hazája, és nem csak egy hely a térképen. A diákot a saját igazgatója jelentette fel, a rendőrség agymosást is végez rajta, írja a Kuruc.info a Junge Freiheit nyomán.

Az tény, hogy november 4-én hajnalban a szovjet csapatok ismét rátörtek Budapestre, Nagy Imre a Jugoszláv nagykövetségre menekült. Az viszont egyáltalán nem igaz, hogy ezen a napon leverték volna a szabadságharcot. Sőt.

Harminc éve már, hogy elhunyt a 28. Wallonien önkéntes SS gránátoshadosztály parancsnoka, a második világháború legendás „krónikása”, Léon Degrelle.

1945. május 2-án adták meg magukat a Nagynémet Birodalom (Großdeutsches Reich) fővárosát, Berlint védő német erők a szovjet Vörös Hadseregnek.

Ilias Kasidiaris 2021 óta ül egy görög börtönben a betiltott Arany Hajnal párttal való kapcsolata miatt. Ez azonban nem akadályozta meg Kasidiarist, akinek horogkeresztes tetoválása is van, hogy induljon Athén polgármesteri székéért.

Az osztrák kormány bejelentése szerint 2025-re elkészülhet az épület felújítása, és 2026-ban kezdődhet meg benne a munka.