Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Az RFID-technológia a társadalmi ellen­őrzés talán legfélelmetesebb eszközévé válik, amelyet valaha kitaláltak.

A személyes adatok szinte korlátlan tárolása révén az egyén távolról is azonosítható, (majdnem) minden tudható róla, és minden mozgása követhető.

Elektronikus chippel élni a bőr alatt már lehetséges, sőt ajánlott is a támogatói szerint, mert a személyes adatok elraktározása lehetővé tenné, hogy a biotechnológia révén javítsuk emberi képességeinket és optimalizáljuk a környezethez való viszonyunkat, egyszóval megkönnyítsük és hatékonyabbá tegyük az életünket. Elsősorban mégis arról van szó, hogy felkészítsék a jónépet arra, ami a jövőben normává válik, amikor majd a kormányok kötelezővé teszik a chip viselését, betiltják a készpénzes fizetést vagy lehetetlenné teszik a készpénz személyes tárolását.

A digitális forradalom által ígért készpénzmentes társadalom lehetővé tenné a döntéshozóknak, hogy az egész rendszert kontrollálják az egyének kárára, akik számára nem maradna kiút. RFID-chip és digitális fizetés, a cél ugyanaz: arra kényszeríteni az embereket, hogy engedelmeskedjenek a fináncoligarchia diktátumának, a lehető legkevesebb szabadságot hagyva nekik, amire az egymást követő kormányok az elmúlt húsz évben aktívan törekedtek világszerte azáltal, hogy a „terrorizmus elleni háború” álcája alatt egyre jobban szűkítették a szabadságjogokat.

A globalista rendszergazdák intellektuális zsarnoksággal és a társadalmi élet minden aspektusára kiterjesztett kontrollal igyekeznek konszolidálni hatalmukat. Intellektuális zsarnokságuk Alekszandr Zinovjev egykori szovjet disszidens aforizmájában koncentrálódik: az emberek minél züllöttebbek a tetteikben, annál tisztábban akarnak újjászületni szavakban. A politikai korrektség vegytiszta totalitarizmus. Mivel fenyegetve érzi magát, radikalizálódik és előremenekül az abszurditásba. Megpróbálja tehát terrorizálni a szabad szellemeket azzal, hogy szovjet mintájú perek nyomán megsokszorozza a médiakivégzéseket „gondolatbűn” (a fősodrú ideológiai ortodoxiától való elhajlás) miatt. A gondolatok gúzsba kötése globális jelenség, mert a világon szinte mindenhol ugyanaz a „nem létező” lobbi parancsol a politikusoknak.

Az amerikai konzisztóriumok felélesztették azt a módszert, amelyet Angliában két-három évszázaddal ezelőtt fejlesztettek ki: az intézményesített kormányzati korrupciót. Az elv biblikusan egyszerű: hozzuk létre a kinyilatkoztatott igazság központjait, ahol minden alkalmazottnak dicsérnie kell a gazdája erényeit, valamint igazolnia hazugságait és egyéb koholmányait. Ez a kontrollált tömegmédia szakmai ars poeticájának lényege. Ezután telíteni kell a mentális teret a hivatásos liszenkóisták által koholt fenséges ostobaságokkal. Annak érdekében, hogy csak ilyenek jussanak el az átlagember fülébe, a technika blokkol minden olyan gondolatot, amelyet Davos kereszt­apái eretneknek (álhírnek) minősítenek.

A GAFA (Google–Amazon–Facebook–Apple) az új intellektuális Gulag (helyesebben szólva Googlag), amelyben az orwelli farm állatainak a génmódosított kamuinformációt kell legelniük. Az ezen iparágak élére helyezett főemlősök nyilatkozatai nem hagynak kétséget fanatizmusuk és obskurantizmusuk felől. Ma már köztudott, hogy a GAFA a nyugati (mindenekelőtt angolszász) titkosszolgálatoknak köszönheti jelenlegi domináns pozícióját, amelyek a második világháború óta támogatják a globalista fináncoligarchia szolgálatában álló agytrösztöket, és uralmi kapcsolatokat építettek ki a multimédia hatalmi központjaival. Ez a zsarnokság a NATO, a maffia, a szekták és a politikai lakájok révén működik, együtt alkotva az Európa lassú halála felé tartó folyamatért felelős transznacionális mélyállamot.

Nyilvánvaló, hogy a totalitarizmus szükségszerűen erősödni fog, egyre átfogóbbá válik és kiszabadul minden ellenőrzés alól, ahogyan az összes inkvizíció esetében is történt. A brüsszeli bürokrácia arra használja kényszerítő apparátusát, hogy elhallgattassa a másként gondolkodókat, akiket nem győz meg a hurráoptimista propaganda. Az Európában hatalmon lévő politikai frakciókat egy neoszovjet rendszer egyesíti Európa őshonos népeinek tömeges lecserélése érdekében és az emberi jogok monoteizmusának kinyilatkoztatott igazsága nevében.

Miután féktelen jogtiprók hordájának áldozatává vált, vén kontinensünk a tervszerű intellektuális gyilkosság (az átlagos IQ-szint tudatos csökkentése) és egy aprólékos etnocídium (népességcserés gyarmatosítás) kettős hatására talán még ebben az évszázadban megszűnik létezni eredeti formájában – fehér Európaként.

Következésképpen fokozatosan érvényesülni fog az európai földrész etnikai szempontból szegregált területekre való feldarabolódása: egy kontinensnyi Jugoszlávia. A fehér szigetek képesek lesznek gondoskodni magukról, míg az afrikanizált területek a Mad Max világára fognak hasonlítani, és végül kietlen pusztasággá válnak, amelyeket vissza lehet majd hódítani. A barbárok ugyanis (akik zömükben nem vadászó-gyűjtögető, hanem sokkal inkább vadászó-fosztogató életmódot folytatnak) aligha fognak olyan területhez ragaszkodni, ahol már nem maradt felprédálandó jószág.

Mert ugyan mi lehet egy elszínesedett Európából? Szó szerint semmi. Egy mérsékelt éghajlatú Afrika, egy olyan Afrika, ahol a fehérek technikája néhány generáción belül feledésbe merül. Az elhagyott atomerőművek környékén elvadult afrikaiak razziáznak majd, a túlélésért patkányokra vadászva egy lepusztult földrészen, egy etnikai káoszba süllyedt földrészen.

A jövő kínai történészei csak azt a kérdést fogják feltenni maguknak az európaiak kapcsán: miért hagyták, hogy ez történjen velük? Európa sorsa tanulságként szolgál majd számukra egy hajdani nagy civilizáció elkorcsosulásáról és öngyilkosságáról. Legfőképpen pedig örök mementóként számukra az ugyanilyen sors elkerüléséhez.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Öt és fél év szabadságvesztésre ítéltek egy 16 éves fiút, mert „neonáci” csoporthoz tartozott, megpróbálta beszervezni egy iskolatársát is, valamint különböző eszközökkel terjesztette a csoport ideológiáját – jelentette örömködve a zsidó-liberális média.

Jól emlékszem, 1945. január 19-e volt. Mi, gyerekek már feküdtünk szüleim Barcika alsói házában. Éjszaka két pulin zörgetett be, puskával a vállán: értem jöttek.

Tizenhárom, „szélsőjobboldali mozgalmakhoz tartozó” embert letartóztattak vasárnapra virradóra Párizsban, miközben horogkereszteket festettek a földre a 17. kerületben – közölték a helyi francia hatóságok.

Minden vádpontban bűnösnek találták azt a fehér patriótát, aki az Egyesült Államok történetének egyik „legsúlyosabb” zsidóellenes támadásában 11 embert lőtt le egy pittsburghi zsinagógában.

A biztonsági erők több száz fegyvert, valamint horogkeresztes zászlókat és kellékeket foglaltak le Ausztriában hazafias motorosokhoz köthető ingatlanokban.

Egy angol nemzetiszocialista, akin horogkeresztes zászlókkal, hűtőmágnesekkel és Adolf Hitler portréjával díszített házában ütöttek rajta, gondolatbűnökért került börtönbe Nagy-Britanniában.

Magyarország második világháborús történetének van egy apró, alig ismert, de egyben rendkívül érdekes fejezete: az egyéni fegyverténnyel ellenséges harckocsit megsemmisítő magyar honvédek termőfölddel való jutalmazása.

Antonio Tajani olasz külügyminiszter és Carlo Nordio igazságügy-miniszter közös közleményt adott ki arról, hogy tiszteletben tartják Magyarország szuverenitását, és nem avatkoznak bele a letartóztatásban lévő olasz antifa-terrorista ellen zajló eljárásba.

Hatéves börtönbüntetést szabott ki csütörtökön a stuttgarti tartományi felsőbíróság egy „szélsőjobboldali német terrorcsoport” vezetőjére.

Észak-Írország fővárosában a jövő héten árverésre bocsátják azt a ceruzát, amelyet Eva Braun ajándékozott a Führer 52. születésnapjára.

A második világháborúban Finnország két különbejáratú háborút is vívott a Szovjetunióval, és a finnek 1940-es téli háborús sikere azóta is sokszor előkerül annak példájaként, hogy egy kis ország is képes lehet megállítani egy szuperhatalmat.

A rezsim intenzív pszichológiai hadviselést folytat az őshonosok ellen, nehogy olyan következtetéseket vonjanak le, amelyek megkérdőjeleznék a tömeges bevándorlást és a többrasszú társadalmat.

Kovarcz Emil Felsőiregen, 1899. február 4-én született. Nagyváradon honvéd hadapród iskolát végzett, és az első világháborúban hivatásos tisztként teljesített szolgálatot.

Letakarták egy bécsi protestáns templom ólomüveg ablakait, mert azokon állítólag „antiszemita” motívumok szerepeltek, és az ablakok alkotója tagja volt a NSDAP-nak.

Az első ember alkotta eszközt, amely áttörte a világűr határát, az Adolf Hitler szupertitkos csodafegyver-programját, az A-4-es vagy közismertebb nevén a V-2-es ballisztikus rakétát megépítő fejlesztőcsoport vezetője, dr. Wernher von Braun konstruálta meg.

Már a megemlékezést megelőző hetekben nyomon követtük az időjárás alakulását és bíztunk benne, hogy valami csoda folytán kegyes lesz hozzánk.

Joachim (Jochen) Peiper 1915. január 30-án született Berlinben. Apja is katonaként élte le az életét, igy a fiatal Jochen a katonás életet hamar megtanulta.

1945 januárjának elején a komáromi vasútállomáson kivagonírozott Tigris harckocsik hosszú sora nagy zajt csapva kígyózott a macskaköves utcákon, hogy a Vág-Duna hídján túl elfoglalják harcállásukat.

1944. április 3-án a déli órákban az amerikai légierő végrehajtotta Budapest ellen az első terrorbombázást a második világháború során.

Krefeldben a Bismarckplatz 32. szám alatti, impozáns villában rendezkedett be a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt, melynek tagjai bizonyára elhűlve figyelték volna a mostani gyalázatot.

A cionista német hatóságok vizsgálódnak, ugyanis egy olyan videó terjedt el, amelyben egy hazafias viseletbe öltözött férfi osztogatott léggömböket óvodásoknak.

Körözést adott ki Yaroslav Hunka 98 éves kanadai állampolgár, a Waffen-SS Galícia ukrán hadosztályának veteránja ellen az orosz belügyminisztérium.

Simáról (BAZ megye) 1945. január 23-án 10 nőt és 9 férfit Abaújszántóra vittek, úgymond 13 napi munkára. Megígérték, hogy utána hazaengednek.

Noha gyászoljuk az eltávozását még 25 év után is, de tudjuk, hogy ő nem halt meg idő előtt, mint ahogy a „senki ember” meghal.