Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Az RFID-technológia a társadalmi ellen­őrzés talán legfélelmetesebb eszközévé válik, amelyet valaha kitaláltak.

A személyes adatok szinte korlátlan tárolása révén az egyén távolról is azonosítható, (majdnem) minden tudható róla, és minden mozgása követhető.

Elektronikus chippel élni a bőr alatt már lehetséges, sőt ajánlott is a támogatói szerint, mert a személyes adatok elraktározása lehetővé tenné, hogy a biotechnológia révén javítsuk emberi képességeinket és optimalizáljuk a környezethez való viszonyunkat, egyszóval megkönnyítsük és hatékonyabbá tegyük az életünket. Elsősorban mégis arról van szó, hogy felkészítsék a jónépet arra, ami a jövőben normává válik, amikor majd a kormányok kötelezővé teszik a chip viselését, betiltják a készpénzes fizetést vagy lehetetlenné teszik a készpénz személyes tárolását.

A digitális forradalom által ígért készpénzmentes társadalom lehetővé tenné a döntéshozóknak, hogy az egész rendszert kontrollálják az egyének kárára, akik számára nem maradna kiút. RFID-chip és digitális fizetés, a cél ugyanaz: arra kényszeríteni az embereket, hogy engedelmeskedjenek a fináncoligarchia diktátumának, a lehető legkevesebb szabadságot hagyva nekik, amire az egymást követő kormányok az elmúlt húsz évben aktívan törekedtek világszerte azáltal, hogy a „terrorizmus elleni háború” álcája alatt egyre jobban szűkítették a szabadságjogokat.

A globalista rendszergazdák intellektuális zsarnoksággal és a társadalmi élet minden aspektusára kiterjesztett kontrollal igyekeznek konszolidálni hatalmukat. Intellektuális zsarnokságuk Alekszandr Zinovjev egykori szovjet disszidens aforizmájában koncentrálódik: az emberek minél züllöttebbek a tetteikben, annál tisztábban akarnak újjászületni szavakban. A politikai korrektség vegytiszta totalitarizmus. Mivel fenyegetve érzi magát, radikalizálódik és előremenekül az abszurditásba. Megpróbálja tehát terrorizálni a szabad szellemeket azzal, hogy szovjet mintájú perek nyomán megsokszorozza a médiakivégzéseket „gondolatbűn” (a fősodrú ideológiai ortodoxiától való elhajlás) miatt. A gondolatok gúzsba kötése globális jelenség, mert a világon szinte mindenhol ugyanaz a „nem létező” lobbi parancsol a politikusoknak.

Az amerikai konzisztóriumok felélesztették azt a módszert, amelyet Angliában két-három évszázaddal ezelőtt fejlesztettek ki: az intézményesített kormányzati korrupciót. Az elv biblikusan egyszerű: hozzuk létre a kinyilatkoztatott igazság központjait, ahol minden alkalmazottnak dicsérnie kell a gazdája erényeit, valamint igazolnia hazugságait és egyéb koholmányait. Ez a kontrollált tömegmédia szakmai ars poeticájának lényege. Ezután telíteni kell a mentális teret a hivatásos liszenkóisták által koholt fenséges ostobaságokkal. Annak érdekében, hogy csak ilyenek jussanak el az átlagember fülébe, a technika blokkol minden olyan gondolatot, amelyet Davos kereszt­apái eretneknek (álhírnek) minősítenek.

A GAFA (Google–Amazon–Facebook–Apple) az új intellektuális Gulag (helyesebben szólva Googlag), amelyben az orwelli farm állatainak a génmódosított kamuinformációt kell legelniük. Az ezen iparágak élére helyezett főemlősök nyilatkozatai nem hagynak kétséget fanatizmusuk és obskurantizmusuk felől. Ma már köztudott, hogy a GAFA a nyugati (mindenekelőtt angolszász) titkosszolgálatoknak köszönheti jelenlegi domináns pozícióját, amelyek a második világháború óta támogatják a globalista fináncoligarchia szolgálatában álló agytrösztöket, és uralmi kapcsolatokat építettek ki a multimédia hatalmi központjaival. Ez a zsarnokság a NATO, a maffia, a szekták és a politikai lakájok révén működik, együtt alkotva az Európa lassú halála felé tartó folyamatért felelős transznacionális mélyállamot.

Nyilvánvaló, hogy a totalitarizmus szükségszerűen erősödni fog, egyre átfogóbbá válik és kiszabadul minden ellenőrzés alól, ahogyan az összes inkvizíció esetében is történt. A brüsszeli bürokrácia arra használja kényszerítő apparátusát, hogy elhallgattassa a másként gondolkodókat, akiket nem győz meg a hurráoptimista propaganda. Az Európában hatalmon lévő politikai frakciókat egy neoszovjet rendszer egyesíti Európa őshonos népeinek tömeges lecserélése érdekében és az emberi jogok monoteizmusának kinyilatkoztatott igazsága nevében.

Miután féktelen jogtiprók hordájának áldozatává vált, vén kontinensünk a tervszerű intellektuális gyilkosság (az átlagos IQ-szint tudatos csökkentése) és egy aprólékos etnocídium (népességcserés gyarmatosítás) kettős hatására talán még ebben az évszázadban megszűnik létezni eredeti formájában – fehér Európaként.

Következésképpen fokozatosan érvényesülni fog az európai földrész etnikai szempontból szegregált területekre való feldarabolódása: egy kontinensnyi Jugoszlávia. A fehér szigetek képesek lesznek gondoskodni magukról, míg az afrikanizált területek a Mad Max világára fognak hasonlítani, és végül kietlen pusztasággá válnak, amelyeket vissza lehet majd hódítani. A barbárok ugyanis (akik zömükben nem vadászó-gyűjtögető, hanem sokkal inkább vadászó-fosztogató életmódot folytatnak) aligha fognak olyan területhez ragaszkodni, ahol már nem maradt felprédálandó jószág.

Mert ugyan mi lehet egy elszínesedett Európából? Szó szerint semmi. Egy mérsékelt éghajlatú Afrika, egy olyan Afrika, ahol a fehérek technikája néhány generáción belül feledésbe merül. Az elhagyott atomerőművek környékén elvadult afrikaiak razziáznak majd, a túlélésért patkányokra vadászva egy lepusztult földrészen, egy etnikai káoszba süllyedt földrészen.

A jövő kínai történészei csak azt a kérdést fogják feltenni maguknak az európaiak kapcsán: miért hagyták, hogy ez történjen velük? Európa sorsa tanulságként szolgál majd számukra egy hajdani nagy civilizáció elkorcsosulásáról és öngyilkosságáról. Legfőképpen pedig örök mementóként számukra az ugyanilyen sors elkerüléséhez.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Egy szövetségi esküdtszék 63 vádpontban ítélte el Robert Bowerst, azt az ötvenéves férfit, aki 2018 októberében tizenegy zsidóval végzett egy pittsburghi zsinagógában.

2007. november 20-án a brit királyi pár 60. házassági évfordulóját, azaz gyémántlakodalmát ünnepelte. Az esemény mögött kimondatlanul is ott áll az a rendkívüli történet, hogy a házasságuk csaknem meghiúsult amiatt, hogy Fülöp rokoni kapcsolatban volt Hitler egyik legközelebbi követőjével.

Az NPR amerikai zsidó-liberális médiaintézmény arról közölt terjedelmes beszámolót, hogy az Egyesült Államokban egyre több „szélsőséges gyűlöletcsoport” alakul, és ezek hálózatba szerveződnek.

A szovjet hadsereg katonái 1945. január 17-én hurcoltak el budapesti lakásomról, a Fővámtér 8. alatti épületből.

Egy angol nemzetiszocialista, akin horogkeresztes zászlókkal, hűtőmágnesekkel és Adolf Hitler portréjával díszített házában ütöttek rajta, gondolatbűnökért került börtönbe Nagy-Britanniában.

Az 1930-as években a hollywoodi stúdiófőnökök is Adolf Hitler előtt hajlongtak a Metro-Goldwyn-Mayer médiatársaság egyik vezetője pedig még zsidó feleségétől is elvált a német nemzetiszocialisták javaslatára.

Az amerikai feketék sok olyan dologban hisznek, ami nem létezik, olyannyira, hogy azt lehet mondani, egy másik dimenzióban élnek, miközben a miénkben beszélnek.

Gyászhírek és gyásztáviratok a gyászkeretes újságokban, sírva dolgozó munkásnők a hangulatjelentésekben, és az időjárás-jelentést is kiszorító rádióközvetítések.

Az Alternatíva Németországért (AfD) eltiltotta minden nyilvános megjelenéstől és kampányeseménytől a párt európai parlamenti listavezetőjét, Maximilian Krah-t – jelentette be a párt szóvivője, miután az illető a címben idézett mondatot találta mondani.

Amint azt tudjuk, a Fidesz „nemzeti és keresztény” rendszerében nincs helye annak, hogy a hazafiak közterületen megemlékezzenek az 1945-ös budavári kitörés hőseiről, ellenben a szélsőbaloldali antifasiszta csoportok a tavalyi események dacára is demonstrálhatnak a mai napon.

Pénzgyűjtésbe kezdett a 2023-as antifa támadások kitervelőjének és elsőrendű vádlottjának, Ilaria Salisnak családja.

A New Hampshire-i főügyész hivatala polgárjogi pert indított egy nemzetiszocialista csoport ellen, amiért megzavartak egy transznemű deiváns által gyermekeknek előadott érzékenyítést egy helyi kávézóban.

Az antifasiszta szervezetek szerint Németországban megnövekedett az „antiszemita vandalizmus” a zsidó holokausztnak állított emlékműveknél.

A sikertelen hatalommegragadási kísérlet utáni per hozott országos ismertséget Adolf Hitlernek, amelyben egész Németország megismerhette nézeteit.

Ilias Kasidiaris 2021 óta ül egy görög börtönben a betiltott Arany Hajnal párttal való kapcsolata miatt. Ez azonban nem akadályozta meg Kasidiarist, akinek horogkeresztes tetoválása is van, hogy induljon Athén polgármesteri székéért.