A globalista rendszergazdák célja nem idegen területek és népességek fizikai meghódítása, hanem kivétel nélkül mindenki asszimilálása a globalista struktúrákba homogenizált tömegpiacként, tömegközönségként és világpolgárokként.

Ez a globális homogenizáció, röviden globohomo, ebben a formában egyúttal ravasz utalás a homoszexualitásra, amely mára Amerika globális birodalmának az egyenruhájává vált.

Az interszekcionális zászló, amely magában foglalja a melegszivárványt, más szexuális irányultságok és identitások szimbólumait, valamint fekete és barna csíkokat, most már az igazi amerikai zászló és egyúttal a globohomo iránti hűség nemzetközi szimbóluma, amely de facto kizárja a heteroszexuális fehéreket.

Nyugaton hirtelen megnőtt a nemileg identitászavaros (genderdiszfóriás) egyének száma, vagyis azon fehéreké, akik azt állítják magukról, hogy transzneműek. Egy új tanulmány szerint a jelenséget nagyrészt a „társadalmilag fertőző” média­trendek okozhatják. (New paper ignites storm over whether teens experience „rapid onset” of transgender identity, science.org, 2018.08.30.)

Az igazság talán egyszerűbb. Az emberek reagálnak az ösztönzőkre, és a heteroszexuális fehérek (és a sikeres ázsiaiak, akik nem állítják magukról azt, hogy a „társadalmi igazságtalanságok” áldozatai) nem számíthatnak kedvezményes bánásmódra az ab ovo fehérellenes globohomo rezsim részéről. Sok újonnan kitalált szexuális fétis vagy mentális betegség a fehérek próbálkozása az áldozati státus elnyerésére. Az öncsonkítás az eunuchok ősi hagyománya volt annak érdekében, hogy elnyerjék a császár kegyét és az udvarában szolgálhassanak. Manapság azoknak, akik a rendszergazdák kegyére ácsingóznak, még csak nem is kell feltétlenül megcsonkíttatniuk magukat. Elég, ha azt mondják, hogy egy bizonyos (elvileg hátrányos helyzetű) nemhez tartozónak érzik magukat.

A fehérek sok mindent nem mondhatnak, írhatnak vagy tehetnek, amit minden más rasszhoz tartozó egyén megtehet. Egy darab papír, amelyen az áll, hogy „fehérnek lenni rendben való” (It’s ok to be white) ádáz médiahisztériát gerjeszt. A rendszer által jóváhagyott büntetések a fehérekkel szemben a munkahelyeken és az oktatásban (eufemisztikusan „pozitív diszkriminációnak” nevezve) már jó ideje léteznek. A „négerkárpótlás” (anyagi jóvátétel a rabszolgaságért), a faji alapú adókulcsok és a beszédkódexek lehetnek a következő lépések. A kritikai fajelmélet azt tanítja, hogy minden fehér rasszista. Nem csoda, hogy olyan sok fehér akar kitérni a küzdelem elől.

Nyugaton a legtöbb fehér kezdi felfogni, hogy hovatartozása teher a számára. Egyesek igyekeznek menekülni előle. Annál is inkább, mert vannak karrierek és lehetőségek, amelyek a fehérek előtt nem állnak nyitva. A megfelelő etnikumhoz tartozás kiváltság. A fehérség tisztán negatív identitással való felruházása az egyetemi „fehérségtanulmányok” (whiteness studies) által sok fehér fiatalt meggyőz arról, hogy az önmegsemmisítés jó dolog. Ez újabb példa arra, hogy a nagy népességcsere nem összeesküvés-elmélet, hanem nyilvánvaló igazság. Sok fehér gondolkodik így. Azok a törekvők, akik normális életet akarnak élni az egyre inkább kontrollált média- és gazdasági környezetben, a posztfehérré válást választják, és a fehér genocídiumot a maguk részéről azzal fogják előmozdítani, hogy megtagadják a szaporodást vagy a fehérként való identifikációt.

Amerikában a 30 év alatti liberális, fehér nők több mint felénél valamilyen mentális betegséget diagnosztizáltak. (Over 50% Of Liberal, White Women Under 30 Have A Mental Health Issue. Are We Worried Yet?, eviemagazine.com, 2021.04.13.) Sokan közülük valóban betegek, de egy részük a betegséget identitásként ápolja, olyasvalamiként, amit a Twitter-életrajzokba és a YouTube-videókba lehet beírni. Ez egy módja annak, hogy áldozatként tetszeleghessenek, megkímélve magukat a fehérség költségeitől, ráadásul pedig trendinek érezhessék magukat.

A transznemű lét iránti roham is ennek része. Régebben elenyészően ritka volt a nemmel kapcsolatos zavarodottság, de most rengeteg tinédzser hirtelen azt hiszi magáról, hogy nem a megfelelő biológiai nemmel született. Egy tanulmány szerint, amely olyan gyerekekről szól, akik transzneműnek vallották magukat, a szülők majdnem kétharmada arról számolt be, hogy gyermekeik már a bejelentés előtt is mélyen benne voltak az internetes szubkultúrákban. A nemi „másságukat” provokatív módon vállaló YouTube-sztárok exhibicionizmusa ahhoz vezetett, hogy egyre több fiatal fedezi fel, hogy ő is transznemű. Miután „előbújtak” (vö. coming out), gyakran számoltak be szorongásról, a szülőkkel való konfliktusok és a heteroszexuális és nem transznemű emberekkel szembeni ellenségeskedés növekedéséről, amely kiterjedt „a férfiakra, a fehérekre, a melegekre és leszbikusokra is”. Heteroszexuálisnak, a biológiai nemmel elégedettnek és nem kisebbségi származásúnak lenni a „leggonoszabb” kategóriának számít ebben a miliőben, amelyben a ciszneműek (normálisok) véleménynyilvánítását fóbiásnak és diszkriminatívnak tartják és bigottnak minősítik. (Why Is Transgender Identity on the Rise Among Teens?, psychologytoday.com, 2018.11.28.)

A médiának óriási a hatalma, és a legtöbb ember azt teszi, amit mondanak neki. Nyugaton a fehér fiatalok olyan stressznek vannak kitéve, amit az idősebbek nem értenek. A filmek, a videójátékok, a politikai hírek mind kifejezetten fehérellenesek. Nem meglepő, hogy a fehérek megjátsszák, hogy nem fehérek, vagy újonnan kitalált „gender”-identitásokon keresztül próbálnak menekülni a fehérség társadalmi hátrányai elől.

Az áldozattá válásnak vannak más formái is. Ilyen a „transzfajúság”, vagyis azok, akik nem emberként azonosítják magukat, hanem sárkányként vagy kutyaként, vagy olyan elmerokkantak, akik önként választják a testi fogyatékosságot, levágatva például a végtagjaikat. Mindezen identitások ugyanis felmentést adnak az általános fehérség alól. Sok fehér nem akar veszíteni a többivel szemben, inkább megpróbálja kitalálni, hogyan csatlakozhatna hozzájuk. A győztes csapatban akarnak lenni, még akkor is, ha az nem az ő csapatuk.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A Pesti Srácok információja szerint a német szövetségi főügyész gyilkossági kísérlet miatt nyomoz a szélsőbaloldali Lina Engel, Johann Guntermann és Tobias Edelhoff ellen.

1945. május 9-én, éjfél után néhány perccel írták alá a nemzetiszocialista Nagynémet Birodalom hadserege, a Wehrmacht feltétel nélküli megadásáról szóló nyilatkozatot, de ezzel az európai hadszíntéren még nem ért a második világháború.

Az amerikai neobolsevizmus woke ideológiája annyira abszurd és groteszk élethelyzeteket és jelenségeket produkál, amelyek még Gogol fantáziáját is túlszárnyalták volna.

A nemzetiszocialista tisztelgés a második világháború vége óta illegális a cionisták által Németországban és Ausztriában, és a kóser törvények szerint börtönbüntetéssel büntethető.

Az 1913-as születésű Bosnyák Imrét az elsők között érintette meg a magyar nemzetiszocializmus, a hungarizmus eszméje.

A feltétel nélküli megadás szerencsétlen gondolata, amely nagymértékben hozzájárult a második világháború meghosszabbításához, 1943. január 1-én Casablancában született.

Másképp alakulhatott volna a második világháború és vele együtt a világtörténelem, ha Adolf Hitler tervei szerint megszállják németek a Wight-szigetet – írja We March Against England: Operation Sea Lion, 1940-41 című könyvében Robert Forczyk hadtörténész.

A hazai szélsőbaloldali, de még a nyíltan antifa felületek is megdöbbentő változásokon mentek keresztül az elmúlt napokban.

A Barbarossa hadműveletben, amely világtörténelem legnagyobb katonai offenzívájaként vonult be a történelembe, több mint 3 millió német, és nagyjából 500 ezer, spanyol és francia önkéntes csapatokkal megtámogatott, román, magyar, szlovák, olasz, finn és horvát katona vett részt.

A pazar kilátás és a misztikus történelmi múlt érdekes úti céllá teszik a Sasfészekként ismert építményt.

Felvétetett Budapesten, a Budapesti Államrendôrség Politikai Rendészeti Osztályán, 1945. október 5. napján, délelôtt 10 órakor.

A Szilágy megyei Érkáváson 1944 decemberének egyik napján megjelent egy orosz hadnagy és egy őrmester. Ez időben visszajöttek a román közigazgatás emberei: a csendőrség, a jegyző stb.

Rudolf Hess, Adolf Hitler helyettese, a második világháború alatt  szerepet játszó politikusok közül az egyik legkülönösebb és legérdekesebb egyéniség.

A „magyar forradalomért való lelkesedés” miatt, vagy 1956-ot csupán ürügyként felhasználva 257 személy ellen alkalmaztak megtorlást a Szovjetunióban. 

Igazi européer úriemberek bombázgattak egy Drezda nevű német ékszeres dobozt 1945. február 13. és 15. között, ennélfogva nem is nagyon szoktak róla megemlékezni.

A mennoniták anabaptista felekezetét a 16. században hozta létre egy frízföldi reformátor, Menno Simons. A javarészt Poroszországban letelepedett mennoniták a 18. században a militarista alapokra épülő államból II. Katalin cárnő Oroszországába menekültek.

„A gyanúsított bizonyíthatóan neonáci ideológiát, antiszemitizmust terjesztett, korábbi lövöldözők tetteit dicsőítette, és egyértelműen az ő példájuk utánzásának vágyát és szándékát mutatta” – állítja az FBI.

72 éves korában meghalt Michael Knape, a berlini rendőrség korábbi főnöke, akit csak „neonácivadásznak”, illetve „kemény kutyának” hívtak.

A kanadai kormány azt tervezi, hogy nyilvánosságra hozza a második világháború után Kanadába emigrált egykori állítólagos „náci kollaboránsok” listáját – közölte Justin Trudeau miniszterelnök, írja az AFP.

Mint levente, 1944 novembere végén rendeletre kellett jelentkeznem a területileg illetékes honvéd kiegészítő parancsnokságon.

Az 1944. december 22-én megalakult Ideiglenes Nemzeti Kormány még Debrecenben volt, amikor magyar területekről elhurcolt civilek hozzátartozói a kormány közbenjárását kérő levelek ezreit küldték a Külügyminisztériumba.

A közelmúltban derült ki, hogy a Pest vármegyei Szigetszentmártonban 1944 novemberében négy huszárt temettek el, akik a Csepel-sziget védelmében haltak hősi halált.

Hatéves börtönbüntetést szabott ki csütörtökön a stuttgarti tartományi felsőbíróság egy „szélsőjobboldali német terrorcsoport” vezetőjére.

A „német” gondolatrendőrség feloszlatott egy nemzetiszocialista rockkoncertet a türingiai Sonnebergben szombat este.