Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Egy fehér fajvédő aktivista három négert lőtt agyon a floridai Jacksonville-ben lévő boltban, egy korábbi rasszista akció évfordulóján.

Egy álarcos fehér férfi szombaton agyonlőtt három négert a floridai Jacksonville egyik üzletében, egy többségében feketék által lakott negyedben. A fegyverére egy horogkereszt volt felfestve. A lövöldöző, aki fajvédő írásokat is posztolt, ezután öngyilkos lett − írta meg az AP hírügynökség.

T.K. Waters Jacksonville-i seriff sajtótájékoztatón elmondta, hogy a két néger férfi és egy nő halálát okozó támadás egyértelműen „rasszista indíttatású” volt.

Waters szerint a 20-as éveiben járó lövöldöző egy Glock kézifegyvert és egy AR–15 félautomata puskát használt, amelyek közül legalább az egyikre horogkeresztet festettek. Golyóálló mellényt viselt. 

A gyilkosságok egy boltban történtek, mindhárom áldozat fekete volt, és ez nem véletlen. A helyi sheriff tájékoztatása szerint az elkövető több kiáltványt hagyott hátra a médiának, a hatóságoknak és szüleinek, amelyben egyértelművé tette, hogy tetteit feketék iránti gyűlölete motiválja. A sheriff szerint az időzítést motiválhatta egy másik jacksonville-i lövöldözés, amelyet öt évvel ezelőtt ugyanezen a napon követtek el.

A lövöldözés helyi idő szerint szombaton, nem sokkal délután 2 óra előtt történt egy Dollar General nevű üzletben, körülbelül háromnegyed mérföldre az Edward Waters Egyetemtől, amelynek hagyományosan főleg színes bőrű hallgatói vannak.

Az egyetem közleményében azt írta, hogy nem sokkal a lövöldözés előtt az egyik biztonsági őr meglátta a férfit az iskola könyvtárának közelében, és megkérte, hogy igazolja magát. Amikor a férfi ezt megtagadta, megkérték, hogy távozzon. A férfi visszatért az autójához.

Waters seriff szerint a férfit látták, amint felvette a mellényét és a maszkját, mielőtt távozott. Azt mondta, nem tudni, hogy eredetileg az iskolát akarta-e megtámadni.

Nem sokkal a támadás előtt a lövöldöző küldött egy sms-t az apjának, hogy ellenőrizze a számítógépét. Az apa megtalálta az írásokat, és a család értesítette a rendőrséget, de a lövöldözés akkor már megkezdődött.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Egyre aktívabb a kanadai határon túl az amerikai Goyim Defense League (Gój Védelmi Liga) nevű csoport, amely antiszemita felvilágosító anyagok terjesztését végzi a lakónegyedekben.

Kommandósok és bilincsek nélkül jelent meg legutóbbi tárgyalásán az antifa támadások elsőrendű vádlottja. Az olasz nőnek az ügyben ez volt a harmadik tárgyalása, de vallomást mindeddig még nem tett az ülések idején.

Másfél év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a Győri Törvényszék azt a 17 éves kapuvári diákot, aki  állítólag halállistát készített és egy „neonáci” jelzővel leírt internetes csoportban azt írta tavaly ősszel, hogy másnap megöli osztálytársát a származása miatt.

Négynapos utazás után 1945. február 6-án érkeztünk Bajáról Temesvárra. Verőfényes délelőttön vagoníroztunk ki. Az éhségtől és a szomjúságtól elgyötör emberek nagy része megrohamozta az olvadó havat, és marokszámra tömte a szájába.

A mai Németországban és Ausztriában rendkívül veszélyes vállalkozásra adja a fejét az, aki úgy gondolja, megpróbál kiállni hazája és népe mellett, és ilyen irányú aktivizmust folytat. 

Több tízezer zsidó és zsidószimpatizáns vonult fel Izrael mellett Washingtonban, ám ez nem mindenkinek volt kedvére.

Egy fehér fajvédő aktivista három négert lőtt agyon a floridai Jacksonville-ben lévő boltban, egy korábbi rasszista akció évfordulóján.

Egy céges prezentációtechnika tréningre készülve érdekes dolgot fedeztem fel az OpenAI képrajzoló mesterséges intelligenciájával való interakcióban.

Egy idős német asszonynak, aki személyesen ismerte, hiszen munkaadója volt, a név – Adolf Hitler – mosolyt csalt az arcára, nem pedig borzongást.

Százezres halálkvóták túlteljesítésében versengtek a Sztálin kegyeiért remegő parancsnokok, amikor a paranoia új szintre lépett a Szovjetunióban.

Vasárnap ismét a demokrácia csodálatos működéséről tettek tanúbizonyságot a héber rend őrei az egykori Németországban.

Az amerikai neobolsevik rezsim feudális hierarchiájában értelemszerűen legfe­lül tanyázó, sőt egyenesen piedesztálra emelt feketék elsősorban a rabszolga őseik által a déli gyapotföldeken végzett ingyenmunka kompenzálásaként akarják kirázni a gatyájukból fehér hűbéreseiket.

A felvidéki Szencen található Anton Bernolák Gimnázium történelem tanárát Slavomír Maľát diákjai jelentették az iskolának, miután nézeteivel és véleményeivel a „törvénysértés határán mozgott”.

Megkezdődött kedden Frankfurtban a XIII. Heinrich Reuss herceg türingiai ingatlanvállalkozó és arisztokrata által vezetett államellenes csoport kilenc feltételezett tagja ellen terrorizmus és hazaárulás miatt indított per tárgyalása.

„A gyanúsított bizonyíthatóan neonáci ideológiát, antiszemitizmust terjesztett, korábbi lövöldözők tetteit dicsőítette, és egyértelműen az ő példájuk utánzásának vágyát és szándékát mutatta” – állítja az FBI.