Kövess minket: Telegram — XVkontakte

72 éves korában meghalt Michael Knape, a berlini rendőrség korábbi főnöke, akit csak „neonácivadásznak”, illetve „kemény kutyának” hívtak.

A karma néha szimbolikus pillanatokban üt vissza: pont azon a napon halt meg, amikor a ZOG támadást indított a Hammerskins Deutschland ellen. A németországi liberális (és kohnzervatív) judeokrata Lügenpresse természetesen mélyen gyászolja és „életművét” magasztalja.

Michael Knape egész életében az Alaptörvény „értékeiért” és a „neonácik” ellen küzdött. Knape 1970-ben csatlakozott Nyugat-Berlin rendőrségéhez. A berlini hatóságoknál karriert futott be: vezette a rohamrendőrséget, később osztályvezető lett, majd a rendőrakadémián mosta az ifjak agyát, s csöpögtette beléjük címzetes professzorkét a toxikus germanofóbiát.

Knape szakterülete a „neonáci” csoportok voltak: ahol keresztbe kellett tenni a hazafiaknak, ő ott volt. Korábban az egykori Landser zenekar énekese, Michael Regener (Lunikoff) egy dallal is megemlékezett a berlini főrendőr cseppet sem pozitív tevékenységéről. Knape próbált a törvény minden eszközével küzdeni a hazafiak ellen, igyekezett megtalálni a jogban meglévő legapróbb kiskapukat is, hogy ártani tudjon a nacionalistáknak. Sokszor a törvényesség határát súrolva szolgálta a judeokráciát, ezért is bálványozza annyira a „demokratikus” németországi sajtó. Rendszeresen zaklatta, gáncsolta a szélsőjobboldal minden résztvevőjét: legyen az Hammerskins-koncert vagy az NPD politikusa. A hazafias politikusoknak, aktivistáknak elég volt egy rossz mondat – mondjuk egy félmondat Göbbelstől – s a törvényszéken találták magukat. Mondjuk ez ma sincs másként.

Knape sokszor a végtelenül kicsinyes szemétkedésektől sem riadt vissza: volt olyan koncert, ahol levetette a skinheadekkel a bakancsokat, mert az a „közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek” számít, legalábbis a filoszemita rendőr szerint.

Rendőrségi karrierje végén az Szabaddemokrata Párt (FDP) parlamenti csoportjának tanácsadójaként szolgálta tovább gazdáit. Önéletrajzi könyvet is írt, melynek címe: Null Toleranz: Mein Kampf gegen Nazis, Rocker, Hooligans (Tolerancia nélkül: Harcom a nácik, a rockerek és a huligánok ellen). Knape mottója a következő volt:

Nincs szélsőjobboldali rendezvény rendőrségi razzia nélkül.

Egy 2005-ös cikkben így áradoznak róla a hasonszőrű hazaárulók:

Michael Knape berlini rendőrigazgató minden lehetőséget megragad, hogy megmutassa a „neonáciknak” a határokat. Nincs „náci” ünnepség, nincs náci demonstráció Berlinben, ahol egy nagy rendőri erő ne kényszerítené őket könyörtelenül a törvény és a rend betartására. Ő az, aki elrontja a jobboldal szórakozását. Megnyugtató tudni, hogy a demokratikus reflexek még mindig működnek.

A németgyűlölő FDP politikusa, Marcel Luthe így áradozott a német nemzet ellenségéről: „messze a legelkötelezettebb harcos az Alaptörvény értékeiért, akit volt szerencsém megismerni”. Knape feljutott „a rendőrség szinte minden pozíciójába, alulról a teljesítmény, a kemény munka és a tiszta akarat révén”. Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy leginkább a zsidó érdekek maradéktalan kiszolgálásával.

Stephan Weh, a Berlini Rendőrszakszervezet (GdP) regionális vezetője Knape-ot „következetes és innovatív rendőri vezetőként” méltatta. Vele a rendőrség „egy igazán egyedi embert veszített el, aki nemcsak a neonácik elleni harcot emelte teljesen más szintre, hanem számos hadműveleti taktikát is kialakított” – folytatta Weh.

A sajtó az „érdemei” mellett természetesen nem felejti el megemlíteni, hogy Knape milyen szörnyű atrocitásokat volt kénytelen elszenvedni a „neonácik” részéről: megemlítik, hogy korábban lakókörnyezetében plakátokat tettek a fotójával, melyen ez ált: „Tudjuk, hogy hol laksz”. Természetesen további „elviselhetetlen” zaklatásokat is ki kellett állnia a „ kemény kutyának”: egy éjjel felhívták, és azt mondták neki a telefonba: „Baszd meg, te zsidó!”

A Der Dritte Weg (A Harmadik út) is megszólalt Knape halála kapcsán. A nacionalista és szocialista alapokon szerveződő német párt az alábbiakat írja közleményében:

„Szimbolikus, hogy Knape a Hammerskins betiltásakor kelt át a Jordánon. Mi, nemzeti forradalmárok valójában csak egy dolgot sajnálunk az ügyben. Sajnos Knape volt rendőrigazgató többé nem lesz tanúja mozgalmunk újjáéledésének a német fővárosban.”

Prof. Knape rendőrigazgató dicsérő éneke a Landsertől:

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Vasárnap ismét a demokrácia csodálatos működéséről tettek tanúbizonyságot a héber rend őrei az egykori Németországban.

Felvétetett Budapesten, a Budapesti Államrendôrség Politikai Rendészeti Osztályán, 1945. október 5. napján, délelôtt 10 órakor.

A sikertelen hatalommegragadási kísérlet utáni per hozott országos ismertséget Adolf Hitlernek, amelyben egész Németország megismerhette nézeteit.

A gyűlést az egyik római lakótelepen rendezték az Olasz Szociális Mozgalom (Movimento Sociale Italiano) nevű fasiszta ifjúsági szervezet két tagja 1978-as meggyilkolásának emlékére.

Mint ismert, az elmúlt napokban szörnyű esemény rázta meg Írországot: egy algériai migráns Dublinban megkéselt három kisgyereket.

Az amerikai feketék sok olyan dologban hisznek, ami nem létezik, olyannyira, hogy azt lehet mondani, egy másik dimenzióban élnek, miközben a miénkben beszélnek.

Oroszok és civil román rendőrök vették körül 1945. január 2-án Érdmindszentet. Senki sem távozhatott.

2019-ben az eleki Resetár András házfelújítást végzett, mikor megdöbbentő felfedezést tett az ingatlanban, amely egykor a Faulhaber család otthona volt.

Amikor Imrédy személyes származása körül a közismert polémiák folytak, akkor én magam adtam utasítást Kelecsényinek, hogy figyelje meg Imrédyt és figyeltesse meg másokkal is, hogy faji hovatartozása eldönthető legyen.

Felvétetett Budapesten, a Budapesti Államrendőrség Politikai Rendészeti Osztályán, 1945. október 15-én 15 óra 30 perckor.

Az első ember alkotta eszközt, amely áttörte a világűr határát, az Adolf Hitler szupertitkos csodafegyver-programját, az A-4-es vagy közismertebb nevén a V-2-es ballisztikus rakétát megépítő fejlesztőcsoport vezetője, dr. Wernher von Braun konstruálta meg.

Október elején a szakemberek megkezdték a második világháború során a Balaton vizébe zuhant magyar Messerschmitt típusú vadászrepülőgép kiemelését Balatonakarattya térségében.

1944-ben és 1956-ban a történelem megismételte önmagát. Az 1944/1945-ös vérhullással újabb magok kerültek az áldott magyar földbe.

Anti-antifa, white pride és „gyűlölünk mindenkit” a IX. kerületi diákok falán Fradi-tabló keretében.

November 8-án reggel 6 órakor rendőrök százai kutattak át több baloldali szélsőségesek által lakott ingatlant Szászországban és Türingiában.

1879. december 21-én született Joszif Visszarionovics Sztálin, aki három évtizeden át volt a Szovjetunió legfőbb vezetője.