72 éves korában meghalt Michael Knape, a berlini rendőrség korábbi főnöke, akit csak „neonácivadásznak”, illetve „kemény kutyának” hívtak.

A karma néha szimbolikus pillanatokban üt vissza: pont azon a napon halt meg, amikor a ZOG támadást indított a Hammerskins Deutschland ellen. A németországi liberális (és kohnzervatív) judeokrata Lügenpresse természetesen mélyen gyászolja és „életművét” magasztalja.

Michael Knape egész életében az Alaptörvény „értékeiért” és a „neonácik” ellen küzdött. Knape 1970-ben csatlakozott Nyugat-Berlin rendőrségéhez. A berlini hatóságoknál karriert futott be: vezette a rohamrendőrséget, később osztályvezető lett, majd a rendőrakadémián mosta az ifjak agyát, s csöpögtette beléjük címzetes professzorkét a toxikus germanofóbiát.

Knape szakterülete a „neonáci” csoportok voltak: ahol keresztbe kellett tenni a hazafiaknak, ő ott volt. Korábban az egykori Landser zenekar énekese, Michael Regener (Lunikoff) egy dallal is megemlékezett a berlini főrendőr cseppet sem pozitív tevékenységéről. Knape próbált a törvény minden eszközével küzdeni a hazafiak ellen, igyekezett megtalálni a jogban meglévő legapróbb kiskapukat is, hogy ártani tudjon a nacionalistáknak. Sokszor a törvényesség határát súrolva szolgálta a judeokráciát, ezért is bálványozza annyira a „demokratikus” németországi sajtó. Rendszeresen zaklatta, gáncsolta a szélsőjobboldal minden résztvevőjét: legyen az Hammerskins-koncert vagy az NPD politikusa. A hazafias politikusoknak, aktivistáknak elég volt egy rossz mondat – mondjuk egy félmondat Göbbelstől – s a törvényszéken találták magukat. Mondjuk ez ma sincs másként.

Knape sokszor a végtelenül kicsinyes szemétkedésektől sem riadt vissza: volt olyan koncert, ahol levetette a skinheadekkel a bakancsokat, mert az a „közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek” számít, legalábbis a filoszemita rendőr szerint.

Rendőrségi karrierje végén az Szabaddemokrata Párt (FDP) parlamenti csoportjának tanácsadójaként szolgálta tovább gazdáit. Önéletrajzi könyvet is írt, melynek címe: Null Toleranz: Mein Kampf gegen Nazis, Rocker, Hooligans (Tolerancia nélkül: Harcom a nácik, a rockerek és a huligánok ellen). Knape mottója a következő volt:

Nincs szélsőjobboldali rendezvény rendőrségi razzia nélkül.

Egy 2005-ös cikkben így áradoznak róla a hasonszőrű hazaárulók:

Michael Knape berlini rendőrigazgató minden lehetőséget megragad, hogy megmutassa a „neonáciknak” a határokat. Nincs „náci” ünnepség, nincs náci demonstráció Berlinben, ahol egy nagy rendőri erő ne kényszerítené őket könyörtelenül a törvény és a rend betartására. Ő az, aki elrontja a jobboldal szórakozását. Megnyugtató tudni, hogy a demokratikus reflexek még mindig működnek.

A németgyűlölő FDP politikusa, Marcel Luthe így áradozott a német nemzet ellenségéről: „messze a legelkötelezettebb harcos az Alaptörvény értékeiért, akit volt szerencsém megismerni”. Knape feljutott „a rendőrség szinte minden pozíciójába, alulról a teljesítmény, a kemény munka és a tiszta akarat révén”. Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy leginkább a zsidó érdekek maradéktalan kiszolgálásával.

Stephan Weh, a Berlini Rendőrszakszervezet (GdP) regionális vezetője Knape-ot „következetes és innovatív rendőri vezetőként” méltatta. Vele a rendőrség „egy igazán egyedi embert veszített el, aki nemcsak a neonácik elleni harcot emelte teljesen más szintre, hanem számos hadműveleti taktikát is kialakított” – folytatta Weh.

A sajtó az „érdemei” mellett természetesen nem felejti el megemlíteni, hogy Knape milyen szörnyű atrocitásokat volt kénytelen elszenvedni a „neonácik” részéről: megemlítik, hogy korábban lakókörnyezetében plakátokat tettek a fotójával, melyen ez ált: „Tudjuk, hogy hol laksz”. Természetesen további „elviselhetetlen” zaklatásokat is ki kellett állnia a „ kemény kutyának”: egy éjjel felhívták, és azt mondták neki a telefonba: „Baszd meg, te zsidó!”

A Der Dritte Weg (A Harmadik út) is megszólalt Knape halála kapcsán. A nacionalista és szocialista alapokon szerveződő német párt az alábbiakat írja közleményében:

„Szimbolikus, hogy Knape a Hammerskins betiltásakor kelt át a Jordánon. Mi, nemzeti forradalmárok valójában csak egy dolgot sajnálunk az ügyben. Sajnos Knape volt rendőrigazgató többé nem lesz tanúja mozgalmunk újjáéledésének a német fővárosban.”

Prof. Knape rendőrigazgató dicsérő éneke a Landsertől:

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A Németországban 1938. november 9-én zajlott a Kristályéjszaka elnevezést a betört kirakatokból szertehulló üvegszilánkokról kapta.

A keleti fronton zajlott pokoli harcok helyszíneiről még a mai napig is kerülnek elő emberi maradványok, harcfelszerelések és akár teljes harcjárművek is.

Azokat az ausztrálokat, akik nyilvánosan nemzetiszocialista tisztelgést mutatnak be Victoria államban, tetemes pénzbírsággal vagy akár egy év börtönnel is sújthatják az új törvényjavaslat értelmében.

Budapesten is megmutatta valódi arcát a különböző autonóm anarchista-szélsőbaloldali csoportok hálózataként működő Antifasiszta Akció.

Február 10-én, egy nappal az 1945-ös budai kitörési kísérlet évfordulójára szervezett megmozdulások előtt a XI. kerületben egy csoport tagjai látszólag ok nélkül, hátulról, viperával rátámadtak egy férfire, és a biztonsági kamerák szeme láttára brutálisan összeverték. 

A 84 éves Bosnyák Imrét, a Nyilaskeresztes Párt egykori propagandistáját, 1997. augusztus 24-én temették a Rákoskeresztúri köztemető 298-as parcellájába.

Sok amerikai nagyváros annyira tele van bűnözéssel, droggal és hajléktalanokkal, hogy nemcsak élhetetlenek, hanem egyenesen no-go zónák.

Nem szóltak a fanfárok és diszsortűz sem dördült. A moszkvai Vörös tér sötét és kihalt volt, amikor több mint nyolc évvel halála után végre örök nyugalomra helyezték Sztálint.

A feltétel nélküli megadás szerencsétlen gondolata, amely nagymértékben hozzájárult a második világháború meghosszabbításához, 1943. január 1-én Casablancában született.

Franz Boas nyomán a kritikai fajelmélet dogmaként sulykolja, hogy a „faj” csak egy „interszekcionális társadalmi konstrukció”, amely a fehérek érdekeit szolgálja az általuk elnyomott feketékkel szemben.

A Magyar Március 1946 óta nemcsak a szabadságharcot jelenti nekünk, hanem miként az 1849-es és 1956-os október, a mártíromságot is. 1946. március 12-én végezték ki Szálasi Ferenc Nemzetvezetőt.

Egy függőlegesen megépített metróállomásban bújt volna el a Szovjetunió vezetője a második világháborúban, ha Moszkva elesik.

1944 szeptember utolsó napjaiban sajátos közjáték zajlott le az német 503. nehézpáncélos-osztály otthont adó Sennelagerben. Noha az újabb bevetés helyszínét még nem ismerték a katonák, egyes részek már el is indultak.

A csodafegyver (Wunderwaffe) fogalma a második világháború idejéről származik, amikor a németek korábban soha nem látott haditechnikákat fejlesztettek és próbáltak csatasorba állítani, és azzal eldönteni a háború kimenetelét.

Franciaország az utóbbi éjszakákon ugyanazt élte át, amit néhány évtizede már többször is, és amit a jövőben törvényszerűen egyre gyakrabban fog átélni: a söpredék („la racaille”) féktelen tombolását gyújtogatással, fosztogatással, lövöldözéssel fűszerezve.

Egy céges prezentációtechnika tréningre készülve érdekes dolgot fedeztem fel az OpenAI képrajzoló mesterséges intelligenciájával való interakcióban.

A magyarság torzítatlan történelmi emlékezetében egészen kivételes hely illeti meg a XX. századi nemzeti önvédelem egyik legkiválóbb harcosát, Francia Kiss Mihályt, akinek egész életét a hazájáért-nemzetéért vállalt hősies küzdelem töltötte ki.

Szovjet-Oroszországban nyilvános szeánszokon kötelezték önkritikára a rezsim által ideológiai-politikai ellenségeknek tekintett elemeket (burzsujokat, kulákokat, értelmiségieket) veleszületett társadalmi kiváltságaik levezekléseként.

A második világháborúban Finnország két különbejáratú háborút is vívott a Szovjetunióval, és a finnek 1940-es téli háborús sikere azóta is sokszor előkerül annak példájaként, hogy egy kis ország is képes lehet megállítani egy szuperhatalmat.

Bocsánatkérő közleményt adott ki a Michigani Állami Egyetem, miután a szombat esti meccs előtt Adolf Hitler képe jelent meg az eredményjelzőn – írja a CNN nyomán a 24.

Egy angol nemzetiszocialista, akin horogkeresztes zászlókkal, hűtőmágnesekkel és Adolf Hitler portréjával díszített házában ütöttek rajta, gondolatbűnökért került börtönbe Nagy-Britanniában.

Krefeldben a Bismarckplatz 32. szám alatti, impozáns villában rendezkedett be a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt, melynek tagjai bizonyára elhűlve figyelték volna a mostani gyalázatot.

1890. március 9-én született Vjacseszlav Mihajlovics Molotov, a sztálini Szovjetunió évtizedekig meghatározó személyisége, akinek neve a Molotov-koktél és a Molotov-Ribbentrop-paktum révén híresült el.

A Nagynémet Birodalom körüli rejtélyekre eddig is számos összeesküvés-elmélet épült, a közelmúltban talált titokzatos érme pedig csak népszerűsíti a legendákat.