Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Furcsa észjárásuk van a németországi hatóságoknak: minél aktívabb és erőszakosabb a szélsőbaloldali Antifa, annál inkább fellépnek a nacionalista színtér ellen. Abszurd? Igen, de pont ez a valóság.

Még csak alig pár napja, hogy a németországi hatóságok országos razziát tartottak a Berlin Breed nevű hazafias zenekar tagjainál, de tovább folytatódik a hazafias zenei színtér elleni állami terror.

2023. szeptember 16-án Drezdában a rendőrség nagyszabású akcióval akadályozta meg, hogy szombat este jobboldali rockkoncertet rendezzenek Drezda-Gittersee egykori könyvtárában.

20 óra körül mintegy 300 rendőr érkezett a Karlsruher Strassera, és megrohamozta az eseményt, még mielőtt az egyáltalán elkezdődött volna.

A drezdai rendőrségen – köztük az állambiztonságon - kívül a Bajor Rendőrség (USK) támogató osztagát és a szász rohamrendőrt is bevetettek a koncert feloszlatására. Egy türingiai rendőrhelikopter körözött Drezda déli részén, és még rendőrkutyák is szolgálatot teljesítettek.

A fenti eltúlzott apparátust látván az embernek önkéntelenül is eszébe jut a Beverly Hills-i zsaru 3. című film egyik jelenete, amikor Billy Rosewood egy elhagyott üres furgon kapcsán riadóztatja a hatóságokat Santa Monicában, Beverly Hillsben, Los Angelesben, továbbá az üdülő körzet parancsnokságát, a Kaliforniai Állami Közúti Ellenőrzést, a Körzeti Ügyészséget és a Szövetségi Haditengerészeti Partiőrséget. Valószínűleg a „német” hatóságok is a film alapján rakták össze a haditervet a nemzetiszocialisták ellen...

Stefan Grohme rendőrségi szóvivő a Bildnek elmondta: „Előzetes tájékoztatást kaptunk arról, hogy ez egy olyan koncert, ahol jobboldali „szélsőséges” körök zenéjét fogják játszani. Ezután előkészítettük a műveletet és leállítottuk az eseményt”.

A rendőrök igazoltatták a koncert 76 résztvevőét, köztük lengyel és cseh állampolgárokat. Sokan olyan ruhát viseltek, ami a jobboldali színtérhez köthető. Például egy férfi fekete pólót viselt, amelyre a „nyolcvannyolc” szó volt írva.

A szászországi Állami Alkotmányvédelmi Hivatal a következőképpen magyarázza a szimbólumokat: „A jobboldali szélsőséges színtéren számos szám- és betűrövidítést használnak a Németországban hatályos tilalmak megkerülésére. Ezek a rövidítések általában egyszerűek.

A számok általában az ábécé betűit, a betűk pedig az adott szlogen első betűit jelentik.” A 88-as szám tehát a „Heil Hitler”-t jelenti.

Mivel a jobboldali „szélsőséges” jelképek tilosak, néhány nemzetiszocialistának le kellett vetnie pólóját a rendőrség reflektorfényében, és a tetoválásaikat is lefotózták. Nyilvánvalóan tiltott szimbólumokat is találtak az igazoltatottak testén.

„Ha egy tetoválás sérti a törvényt, és látható a nyilvánosság számára, bizonyítékként lefényképezik" - magyarázta a rendőrség szóvivője.

A rendőrök egy kis asztalt állítottak fel kifejezetten az azonosítási folyamat és a papírmunka óráira. CD-ket és jobboldali transzparenseket is lefoglaltak. A tisztek a koncertlátogatók járműveit is átkutatták. A művelet éjfél utánig tartott.

Összesen 76 személy adatait rögzítették. A rendőrség kilenc bűnvádi eljárást indított, egyebek mellett alkotmányellenes szervezetek transzparenseinek használata és lázítás miatt. Itt érdemes ismét megjegyezni: a koncert el sem kezdődött, egy számot sem játszottak le, így a zenészek nem tudtak (ha akartak volna se) senkit sem lázítani, uszítani...

Jörg Kubiessa szászországi rendőrfőnök a Bildnek hangsúlyozta: „következetesen fellépünk a jobboldali szélsőséges koncertek ellen”.

A Freie Sachsen videója a rohamrendőrökről:

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Diszkréten szállították le a nyomozók Ulain Ferencet a Bécs felé tartó gyorsvonatról. Bár a nemzetgyűlési képviselő és ügyvéd meghallgatása és társainak elfogása minden paláver nélkül történt meg, az ügy mégis nagyot robbant.

Megmondom őszintén, hogy e sorok írása közben visszasírtam bármit, akármelyik cikkemet az elmúlt évekből. Nem azért, mert az Oppenheimer egy rossz film, vagy mert nem szerettem volna kritikát írni róla, sőt, épp ellenkezőleg.

Az idahói rendőrség elfogta az Aryan Knights (Árja Lovagok) két tagját, Skyler Meade-t, aki a börtönkórházból szökött meg társa, Nicholas Umphenour segítségével – írja a BBC.

Noha gyászoljuk az eltávozását még 25 év után is, de tudjuk, hogy ő nem halt meg idő előtt, mint ahogy a „senki ember” meghal.

A szvasztika, azaz a 90 fokban hajlított ágakkal bíró kereszt fontos szimbólum több egykori és ma is élő hitrendszerben egyaránt. Az idők során jelképezte többek között a jó szerencsét, a teremtés végtelenségét és a legyőzhetetlen, forgó Napot.

A világ félrevezetett népei, főként az amerikai demokrácia szemében ma is úgy él a hajdanvaló „Csehszlovákia”, mint a „humanizmus és a becsület, a jólét ás szocialista igazságosság” hazája – ezzel szemben persze a régi Magyarországot szeretik úgy feltüntetni a csehek, mint a feudalizmus, a reakció, túlzó sovinizmus földjét.

Miért maradnak le a férfiak – konkrétan a fehér férfiak Nyugaton – manapság jobban, mint valaha? Vagy lemaradnak a nőkhöz képest, vagy egyszerűn teljesen kiesnek a társadalomból, olyannyira, hogy egyesek kezdik a gyengébb nemnek nevezni őket.

Joachim (Jochen) Peiper 1915. január 30-án született Berlinben. Apja is katonaként élte le az életét, igy a fiatal Jochen a katonás életet hamar megtanulta.

Életében Lothrop Stoddard (1883–1950) Amerika egyik legbefolyásosabb írója volt. A Harvardon szerzett doktori címet, tizenöt könyvet írt, beleértve sokat vitatott könyvét is, az 1920-as The Rising Tide of Colort.

Újabban a gázai tragédia elhomályosította azt a még tragikusabb tényt, hogy az ukrajnai testvérháborúban immár két éve gyilkolja egymást a világ legveszélyeztetettebb demográfiai kisebbsége, a világnépesség alig 2 százalékát (!) képviselő javakorabeli (20–40 éves) fehér férfi, eddig több százezres veszteséget okozva önmagának.

Az alábbi írás a szerző utolsó írása, amelyet 1999. augusztusában vetett papírra és a Magyar Összetartás 1999. novemberi számában látott napvilágot.

Közösség tagja elleni erőszak és plakátrongálás miatt fogtak el egy idős fővárosi férfit – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Police.hu-n.

Amatőr régészek öt emberi csontvázat találtak Hermann Göring, a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt vezető tagja, a német légierő parancsnoka, a Nagynémet Birodalom második embere egykori otthona alatt, a mai Lengyelország területén.

1944 szeptember utolsó napjaiban sajátos közjáték zajlott le az német 503. nehézpáncélos-osztály otthont adó Sennelagerben. Noha az újabb bevetés helyszínét még nem ismerték a katonák, egyes részek már el is indultak.

Korábban röviden – a „tudományos” értékéhez mérten – már szó esett egy bizonyos Robin DiAngelóról annak kapcsán, hogy az ő agyszüleménye a woke-izmus bibliájának számító White Fragility (Fehér törékenység) című könyv.