Furcsa észjárásuk van a németországi hatóságoknak: minél aktívabb és erőszakosabb a szélsőbaloldali Antifa, annál inkább fellépnek a nacionalista színtér ellen. Abszurd? Igen, de pont ez a valóság.

Még csak alig pár napja, hogy a németországi hatóságok országos razziát tartottak a Berlin Breed nevű hazafias zenekar tagjainál, de tovább folytatódik a hazafias zenei színtér elleni állami terror.

2023. szeptember 16-án Drezdában a rendőrség nagyszabású akcióval akadályozta meg, hogy szombat este jobboldali rockkoncertet rendezzenek Drezda-Gittersee egykori könyvtárában.

20 óra körül mintegy 300 rendőr érkezett a Karlsruher Strassera, és megrohamozta az eseményt, még mielőtt az egyáltalán elkezdődött volna.

A drezdai rendőrségen – köztük az állambiztonságon - kívül a Bajor Rendőrség (USK) támogató osztagát és a szász rohamrendőrt is bevetettek a koncert feloszlatására. Egy türingiai rendőrhelikopter körözött Drezda déli részén, és még rendőrkutyák is szolgálatot teljesítettek.

A fenti eltúlzott apparátust látván az embernek önkéntelenül is eszébe jut a Beverly Hills-i zsaru 3. című film egyik jelenete, amikor Billy Rosewood egy elhagyott üres furgon kapcsán riadóztatja a hatóságokat Santa Monicában, Beverly Hillsben, Los Angelesben, továbbá az üdülő körzet parancsnokságát, a Kaliforniai Állami Közúti Ellenőrzést, a Körzeti Ügyészséget és a Szövetségi Haditengerészeti Partiőrséget. Valószínűleg a „német” hatóságok is a film alapján rakták össze a haditervet a nemzetiszocialisták ellen...

Stefan Grohme rendőrségi szóvivő a Bildnek elmondta: „Előzetes tájékoztatást kaptunk arról, hogy ez egy olyan koncert, ahol jobboldali „szélsőséges” körök zenéjét fogják játszani. Ezután előkészítettük a műveletet és leállítottuk az eseményt”.

A rendőrök igazoltatták a koncert 76 résztvevőét, köztük lengyel és cseh állampolgárokat. Sokan olyan ruhát viseltek, ami a jobboldali színtérhez köthető. Például egy férfi fekete pólót viselt, amelyre a „nyolcvannyolc” szó volt írva.

A szászországi Állami Alkotmányvédelmi Hivatal a következőképpen magyarázza a szimbólumokat: „A jobboldali szélsőséges színtéren számos szám- és betűrövidítést használnak a Németországban hatályos tilalmak megkerülésére. Ezek a rövidítések általában egyszerűek.

A számok általában az ábécé betűit, a betűk pedig az adott szlogen első betűit jelentik.” A 88-as szám tehát a „Heil Hitler”-t jelenti.

Mivel a jobboldali „szélsőséges” jelképek tilosak, néhány nemzetiszocialistának le kellett vetnie pólóját a rendőrség reflektorfényében, és a tetoválásaikat is lefotózták. Nyilvánvalóan tiltott szimbólumokat is találtak az igazoltatottak testén.

„Ha egy tetoválás sérti a törvényt, és látható a nyilvánosság számára, bizonyítékként lefényképezik" - magyarázta a rendőrség szóvivője.

A rendőrök egy kis asztalt állítottak fel kifejezetten az azonosítási folyamat és a papírmunka óráira. CD-ket és jobboldali transzparenseket is lefoglaltak. A tisztek a koncertlátogatók járműveit is átkutatták. A művelet éjfél utánig tartott.

Összesen 76 személy adatait rögzítették. A rendőrség kilenc bűnvádi eljárást indított, egyebek mellett alkotmányellenes szervezetek transzparenseinek használata és lázítás miatt. Itt érdemes ismét megjegyezni: a koncert el sem kezdődött, egy számot sem játszottak le, így a zenészek nem tudtak (ha akartak volna se) senkit sem lázítani, uszítani...

Jörg Kubiessa szászországi rendőrfőnök a Bildnek hangsúlyozta: „következetesen fellépünk a jobboldali szélsőséges koncertek ellen”.

A Freie Sachsen videója a rohamrendőrökről:

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A Dráva menti harcokban sebesültem meg, és 1945. március 13-án egy német hadikórházzal az ausztriai Feldkirchbe kerültem.

Déri Tibor, Újpest DK-s polgármestere számára a sajótóból derült ki, hogy egy patrióta szellemiségű, kétestés koncertet terveznek november második hétvégéjére a kerületben.

A Pesti Srácok információja szerint a német szövetségi főügyész gyilkossági kísérlet miatt nyomoz a szélsőbaloldali Lina Engel, Johann Guntermann és Tobias Edelhoff ellen.

Másfél év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a Győri Törvényszék azt a 17 éves kapuvári diákot, aki  állítólag halállistát készített és egy „neonáci” jelzővel leírt internetes csoportban azt írta tavaly ősszel, hogy másnap megöli osztálytársát a származása miatt.

A világháborúban, 1915 szeptemberében vonultam be, mint hadnagy és századparancsnok, a bécsújhelyi akadémia elvégzése után.

Noha gyászoljuk az eltávozását még 25 év után is, de tudjuk, hogy ő nem halt meg idő előtt, mint ahogy a „senki ember” meghal.

Az egykori SS-tagok végzetes fogyatkozásával már egyre nehezebb háborús pereket rendezni, ezért újabb és újabb ajvékolni való után nézve több osztrák tartományról is „kiderítették”, hogy ott még mindig „nácik által komponált himnuszok” vannak érvényben.

A nyugati, főleg angolszász világ intellektuális, tudományos és politikai életében mentális AIDS-ként pusztító woke-izmus gerincét az úgynevezett kritikai fajelmélet (critical race theory) alkotja, amely tipikus összeesküvés-elméletként azt posztulálja, hogy a világ összes múltbéli, jelenlegi és jövőbeli gondjáért-bajáért a fehér embert, konkrétan a heteroszexuális fehér férfit terheli felelősség.

Körözést adott ki Yaroslav Hunka 98 éves kanadai állampolgár, a Waffen-SS Galícia ukrán hadosztályának veteránja ellen az orosz belügyminisztérium.

A biztonsági erők több száz fegyvert, valamint horogkeresztes zászlókat és kellékeket foglaltak le Ausztriában hazafias motorosokhoz köthető ingatlanokban.

1918 elején látott hozzá a szovjet vezetés az ortodox egyház szétveréséhez, ami aztán a 30-as években teljesedett ki.

Szovjet-Oroszországban nyilvános szeánszokon kötelezték önkritikára a rezsim által ideológiai-politikai ellenségeknek tekintett elemeket (burzsujokat, kulákokat, értelmiségieket) veleszületett társadalmi kiváltságaik levezekléseként.

A hazai szélsőbaloldali, de még a nyíltan antifa felületek is megdöbbentő változásokon mentek keresztül az elmúlt napokban.

A Lustgartenben a nemzeti ünnepnap alkalmából tartott tömeggyűlésen Hitler kancellár, mint minden évben, most is beszédet mondott.

Bár 25 évig népszerű és sikeres polgármesterként hihetetlen lendületet adott Kapfenberg városának, a Franz Feketéről elnevezett stadiont január elsejétől már nem hozzá kapcsolódva emlegetik majd.

Az amerikai típusú káosz legutóbbi franciaországi epizódjának állítólagos katalizátora egy 17 éves arab Lewis Hamilton-imitátor halála volt, akit a rendőrség lelőtt, mert egy belvárosi rodeót követő igazoltatása közben megpróbált elmenekülni az autójával.

Kun András 1911-ben született Nyírbátorban. Bölcsészeti és teológiai tanulmányait Rómában folytatta. 1941-ben szentelték pappá, majd minorita szerzetesként a kézdivásárhelyi rendházba került.

„Ezzel az aláírással a német nép és a német haderő, tetszik vagy sem, a győztesek kezébe adta magát” – mondta Alfred Jodl vezérezredes Dwight D.Eisenhower tábornoknak, a szövetséges haderők európai főparancsnokának reimsi főhadiszállásán, 1945. május 7-én.

Akkor is így köszöntött a tavasz és a március. A budai hegyek felől hideg, még a télre emlékeztető szél söpört végig a pesti utcákon.

1941 őszére Nagy-Britannia válságos helyzetbe került az észak-afrikai fronton, pedig az év elején még úgy tűnt, hogy a brit 8. hadsereg decemberi diadalmas offenzívája után Mussolini demoralizálódott seregének meg lettek számlálva a napjai az afrikai kontinensen.

Híradó szakaszparancsnokként szolgáltam Ungváron 1944 októberében. Közben Nyékládházára kerültem, ahonnan november 4-én a szovjet katonák vittel el többedmagammal „kicsi robotra”, amiből négyévi kényszermunka lett.

Február 10-én, egy nappal az 1945-ös budai kitörési kísérlet évfordulójára szervezett megmozdulások előtt a XI. kerületben egy csoport tagjai látszólag ok nélkül, hátulról, viperával rátámadtak egy férfire, és a biztonsági kamerák szeme láttára brutálisan összeverték. 

„Súlyos, rendszerszintű” problémákat és hiányosságokat tárt fel a londoni rendőrségnél végzett átfogó vizsgálat, amelynek eredményét most tették közzé.

Ki árja, félvér, nem-árja – a félvérek és nem-árják jogállása – a nem-árják állampolgársága, házassága, hivatalviselése – a harctéri szolgálatból eredő kiváltságok, ésatöbbi.