Kövess minket: Telegram — XVkontakte

További példák a történelmi-genetikai eredetű brit (angolszász) gondolkodási konformizmus illusztrálására.

A brit főváros egyik leghíresebb címe a Downing Street 10, a mindenkori miniszterelnök hivatalos rezidenciája 1735 óta. Névadója Sir George Downing (1625–1684) angol államférfi, katona, diplomata, kém és prédikátor.

Talán már nem sokáig! Fiatal korában ugyanis lelkész volt egy rabszolgaszállító hajón, és ez kiváló ürügy az afrobolsevik purifikátorok számára, hogy utólag példát statuáljanak rajta, és kitöröljék nevét a történelmi emlékezetből.

Robert Peel (1788–1850) konzervatív államférfi, az Egyesült Királyság kétszeres belügyminisztere és kétszeres miniszterelnöke, a brit rendőrség meg­alapítója. Az oxfordi és más brit egyetemi elvtársak most azt követelik, hogy döntsék le a köztéri szobrait, mert az apja gazdag gyapotkereskedőként elle­nezte a rabszolgaság eltörlését. A londoni Holland Parkot, a brit főváros egyik legelegánsabb negyedét talán átnevezik, mert gróf Henry Rich Holland (1590–1649) nevét viseli, aki egy Közép-Amerikában ténykedő angol kereskedelmi társaság vezetőjeként rabszolgákkal is kereskedett. Brit történészek és szakértők egymillió fontos kormányzati támogatással összeállították az egykori brit rabszolga-kereskedők adatbázisát azzal a céllal, hogy a poszthumusz ördögűzéshez „megnevezzenek és megszégyenítsenek” (sic!) 6500 személyt, akiknek egykor bármiféle közük volt a rabszolga-kereskedelemhez. Köztük van Robert Walpole (1676–1745), Nagy-Britannia első miniszterelnökeként a Downing Street 10. első lakója is.

Az Oxfordi Egyetem bejelentette, hogy a valós teljesítményektől függetlenül ezentúl automatikusan jobb osztályzatokat fog adni fekete diákjainak, így kompenzálva őket a rabszolgaság traumájáért és George Floyd „brutális halálának traumatikus hatásáért”. Mindeközben az egyetem diákjai eltávolították a királynő arcképét, mert az szerintük a „jelenkori gyarmati történelem” jelképe. A nagy-londoni Kingstoni Egyetem alkancellárja, egy Steven Spier nevű tipikus omegahím szerint egyenesen büntetni kellene az egyetemeket, ha gyöngébb osztályzatokat adnak fekete diákjaiknak. (Amikor ezt javasolta a szélsőbaloldali The Guardianban megjelent cikkében, történetesen egy néger nő volt a főnöke. Történetesen.)

A szintén londoni Francis Holland elit iskola diákjai, akik évente 22 ezer font (kb. 9 millió forint) tandíjat fizetnek, levélben fordultak az iskola vezetőségéhez, azt panaszolva, hogy nem tanulnak eleget a rasszizmusról, vagyis nem teszik ki őket elég fehérellenes agymosásnak, noha tanáraik szerint az anyag már most is tele van olyan tantárgyakkal, amelyek arra szolgálnak, hogy bűntudatot plántáljanak a fehér gyerekekbe. Ez utóbbiak azonban ragaszkodnak ahhoz, hogy még jobban gyűlöljék önmagukat és a saját rasszukat, és ehhez még több fehérellenes propagandát szívjanak magukba.

A híres etoni fiúgimnázium, a világ egyik legelitebb középiskolája nemcsak kirúgta az egyik tanárát, amiért egy internetes előadásában bírálta a radikális feminizmust és a „mérgező férfiasság” fogalmát, hanem ráadásul fel is jelentette az illetékes antiterrorista hatóságnál, amely terrorelhárító programjának (Prevent) részeként megköveteli a tanintézményektől, hogy jelentsék diákjaik potenciális radikalizálódását. Az Etonben évi 42 500 fontot (kb. 20 millió forintot) fizetnek a diákok, hogy cserébe konformizmust, feminizmust, férfiellenességet és spicliskedést verjenek a fejükbe.

Az anglikán Trenti Főiskola, amely azzal dicsekszik, hogy a „keresztény ethosz” alapján áll, kirúgta a káplánját és feljelentette a kormány antiterrorista hatóságánál, mert egyik prédikációjában azt mondta a tanulóknak, hogy keresztényként joguk van kifogásolni és ellenezni az iskolában tanított szélsőbaloldali LMBT-ideológiát. Az agymosást az iskola vezetőségének meghívására egy közpénzből alapított „jótékonysági” szervezet terjeszti a körükben egy leszbikus hisztérika vezetésével, akinek nyíltan hangoztatott célja „a heteronormativitás (vagyis a normális heteroszexuális kapcsolat) teljes összezúzása” és ennek érdekében a tanároknak szervezett tréningeken az „összezúzzuk a heteronormativitást” rigmust kántáltatja velük kollektíve.

A skóciai Abertay Egyetem fegyelmi eljárást indított egyik utolsó éves joghallgatója ellen, mert a „genderfeminizmusról” folytatott vita közben azt találta mondani, hogy a nők női nemi szervvel születnek, és hogy fizikailag gyöngébbek, mint a férfiak. „Egy alapvető biológiai tényt állítottam. Korábban műszerészként dolgoztam, és amikor a műhelyben voltam, egyes nehéz dolgokat én nem tudtam felemelni, férfi kollégáim viszont igen”, védekezett a transzfóbiával megvádolt 29 éves, kétgyerekes családanya, aki súlyosbító körülményként a „gyöngébb nem” (weaker sex) kifejezést használta a nőkre, ráadásul „férfigyűlölő feministáknak” nevezve azon osztálytársait, akik egyetértettek azzal az állítással, hogy „minden férfi nemi erőszaktevő”. A fegyelmi eljárás akár az egyetemről való kirúgását is eredményezheti.

Ugyancsak Skóciában a rendőrség letartóztatott egy 50 éves feminista aktivista családanyát, és „transzfóbiás gyűlölet-bűncselekmény” címén eljárást indított ellene néhány tweetje miatt, amelyeket LMBT-aktivisták sértőnek és fenyegetőnek találtak. Az egyikben felszólítja őket, hogy maradjanak távol az iskoláktól és a gyerekektől, egy másikban megosztott egy ún. szüfrazsettszalagot (a korai feminista mozgalom jelképét) ábrázoló fotót, és mivel a pántlika hurkot formált, ezt egyes mimózalelkű transzvesztiták halálos fenyegetésként értelmezték. Ha a nőt bűnösnek találják gondolatvétségben, akár két év börtönbüntetés is várhat rá.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Ahhoz, hogy megérthessük a totalitárius woke ideológia amerikai elhatalmasodását lehetővé tévő mentális légkört, célszerű vázlatosan feleleveníteni az Egyesült Államok történelmi gyökereit.

A Neokohn című zsidó szupremácista online hírlap egyik olvasója fotózta le a nem hétköznapi matricát.

Lezajlott tehát a szűk körű izraeli–palesztin fogolycsere, amelynek keretében Izrael „biztonsági okokból” bebörtönzött palesztin nőket és fiatalkorúakat bocsátott szabadon.

A felvidéki Szencen található Anton Bernolák Gimnázium történelem tanárát Slavomír Maľát diákjai jelentették az iskolának, miután nézeteivel és véleményeivel a „törvénysértés határán mozgott”.

Eva Braun és Adolf Hitler kapcsolatának története közismertnek mondható: a népvezér politikusért, majd teljhatalmú államférfiért rajongó nő a Führer legbelsőbb köreibe is bejárással bírt, ám a politikába beleszólása nem volt, végül pedig a halálba is követte őt.

A magyar származású önkéntesekből felállítandó Waffen-SS hadosztályok ügyében a tárgyalások még a Lakatos-kormány idején megkezdődtek. Az írásbeli, előzetes megállapodást végül is Beregfy Károly, a Szálasi-kormány honvédelmi minisztere és Otto Winkelmann, a magyarországi német SS- és rendőri erők parancsnoka 1944. október 23-án írta alá Budapesten.

A korabeli német sajtóban csodafegyverként (Wunderwaffe) emlegetett rakéta a mai robotrepülőgépek elődjének tekinthető.

A világ félrevezetett népei, főként az amerikai demokrácia szemében ma is úgy él a hajdanvaló „Csehszlovákia”, mint a „humanizmus és a becsület, a jólét ás szocialista igazságosság” hazája – ezzel szemben persze a régi Magyarországot szeretik úgy feltüntetni a csehek, mint a feudalizmus, a reakció, túlzó sovinizmus földjét.

A második világháború óta nem látott szintet ért el a Dániában feljegyzett antiszemita megnyilvánulások száma – közölte Henri Goldstein, a skandináv ország zsidajinak vezére.

A New Hampshire-i főügyész hivatala polgárjogi pert indított egy nemzetiszocialista csoport ellen, amiért megzavartak egy transznemű deiváns által gyermekeknek előadott érzékenyítést egy helyi kávézóban.

Az amerikai típusú káosz legutóbbi franciaországi epizódjának állítólagos katalizátora egy 17 éves arab Lewis Hamilton-imitátor halála volt, akit a rendőrség lelőtt, mert egy belvárosi rodeót követő igazoltatása közben megpróbált elmenekülni az autójával.

A dunántúli hadműveletekben vettünk részt 1944 őszén és telén. Székesfehérvár eleste után – december 26-án – a balról Pusztavám, jobbról Csákvár–Környe irányába előre törő szovjet csapatok bekerítettek bennünket.

Ausztráliában elsőként Tasmaniában tiltották be az összes „náci jelképet”, amibe beleértenek mindent, ami a „nácizmussal” kapcsolatos, tehát konkrétan nem neveztek meg semmit, így gyakorlatilag bármire ráfoghatják.

Az 1930-as években a hollywoodi stúdiófőnökök is Adolf Hitler előtt hajlongtak a Metro-Goldwyn-Mayer médiatársaság egyik vezetője pedig még zsidó feleségétől is elvált a német nemzetiszocialisták javaslatára.

A Haus am Bogenseet az a Film Heritage Inc. vásárolta meg, amely a Panama-iratokban az ukrán first lady résztulajdona volt.