Kövess minket: Telegram — XVkontakte

További példák a történelmi-genetikai eredetű brit (angolszász) gondolkodási konformizmus illusztrálására.

A brit főváros egyik leghíresebb címe a Downing Street 10, a mindenkori miniszterelnök hivatalos rezidenciája 1735 óta. Névadója Sir George Downing (1625–1684) angol államférfi, katona, diplomata, kém és prédikátor.

Talán már nem sokáig! Fiatal korában ugyanis lelkész volt egy rabszolgaszállító hajón, és ez kiváló ürügy az afrobolsevik purifikátorok számára, hogy utólag példát statuáljanak rajta, és kitöröljék nevét a történelmi emlékezetből.

Robert Peel (1788–1850) konzervatív államférfi, az Egyesült Királyság kétszeres belügyminisztere és kétszeres miniszterelnöke, a brit rendőrség meg­alapítója. Az oxfordi és más brit egyetemi elvtársak most azt követelik, hogy döntsék le a köztéri szobrait, mert az apja gazdag gyapotkereskedőként elle­nezte a rabszolgaság eltörlését. A londoni Holland Parkot, a brit főváros egyik legelegánsabb negyedét talán átnevezik, mert gróf Henry Rich Holland (1590–1649) nevét viseli, aki egy Közép-Amerikában ténykedő angol kereskedelmi társaság vezetőjeként rabszolgákkal is kereskedett. Brit történészek és szakértők egymillió fontos kormányzati támogatással összeállították az egykori brit rabszolga-kereskedők adatbázisát azzal a céllal, hogy a poszthumusz ördögűzéshez „megnevezzenek és megszégyenítsenek” (sic!) 6500 személyt, akiknek egykor bármiféle közük volt a rabszolga-kereskedelemhez. Köztük van Robert Walpole (1676–1745), Nagy-Britannia első miniszterelnökeként a Downing Street 10. első lakója is.

Az Oxfordi Egyetem bejelentette, hogy a valós teljesítményektől függetlenül ezentúl automatikusan jobb osztályzatokat fog adni fekete diákjainak, így kompenzálva őket a rabszolgaság traumájáért és George Floyd „brutális halálának traumatikus hatásáért”. Mindeközben az egyetem diákjai eltávolították a királynő arcképét, mert az szerintük a „jelenkori gyarmati történelem” jelképe. A nagy-londoni Kingstoni Egyetem alkancellárja, egy Steven Spier nevű tipikus omegahím szerint egyenesen büntetni kellene az egyetemeket, ha gyöngébb osztályzatokat adnak fekete diákjaiknak. (Amikor ezt javasolta a szélsőbaloldali The Guardianban megjelent cikkében, történetesen egy néger nő volt a főnöke. Történetesen.)

A szintén londoni Francis Holland elit iskola diákjai, akik évente 22 ezer font (kb. 9 millió forint) tandíjat fizetnek, levélben fordultak az iskola vezetőségéhez, azt panaszolva, hogy nem tanulnak eleget a rasszizmusról, vagyis nem teszik ki őket elég fehérellenes agymosásnak, noha tanáraik szerint az anyag már most is tele van olyan tantárgyakkal, amelyek arra szolgálnak, hogy bűntudatot plántáljanak a fehér gyerekekbe. Ez utóbbiak azonban ragaszkodnak ahhoz, hogy még jobban gyűlöljék önmagukat és a saját rasszukat, és ehhez még több fehérellenes propagandát szívjanak magukba.

A híres etoni fiúgimnázium, a világ egyik legelitebb középiskolája nemcsak kirúgta az egyik tanárát, amiért egy internetes előadásában bírálta a radikális feminizmust és a „mérgező férfiasság” fogalmát, hanem ráadásul fel is jelentette az illetékes antiterrorista hatóságnál, amely terrorelhárító programjának (Prevent) részeként megköveteli a tanintézményektől, hogy jelentsék diákjaik potenciális radikalizálódását. Az Etonben évi 42 500 fontot (kb. 20 millió forintot) fizetnek a diákok, hogy cserébe konformizmust, feminizmust, férfiellenességet és spicliskedést verjenek a fejükbe.

Az anglikán Trenti Főiskola, amely azzal dicsekszik, hogy a „keresztény ethosz” alapján áll, kirúgta a káplánját és feljelentette a kormány antiterrorista hatóságánál, mert egyik prédikációjában azt mondta a tanulóknak, hogy keresztényként joguk van kifogásolni és ellenezni az iskolában tanított szélsőbaloldali LMBT-ideológiát. Az agymosást az iskola vezetőségének meghívására egy közpénzből alapított „jótékonysági” szervezet terjeszti a körükben egy leszbikus hisztérika vezetésével, akinek nyíltan hangoztatott célja „a heteronormativitás (vagyis a normális heteroszexuális kapcsolat) teljes összezúzása” és ennek érdekében a tanároknak szervezett tréningeken az „összezúzzuk a heteronormativitást” rigmust kántáltatja velük kollektíve.

A skóciai Abertay Egyetem fegyelmi eljárást indított egyik utolsó éves joghallgatója ellen, mert a „genderfeminizmusról” folytatott vita közben azt találta mondani, hogy a nők női nemi szervvel születnek, és hogy fizikailag gyöngébbek, mint a férfiak. „Egy alapvető biológiai tényt állítottam. Korábban műszerészként dolgoztam, és amikor a műhelyben voltam, egyes nehéz dolgokat én nem tudtam felemelni, férfi kollégáim viszont igen”, védekezett a transzfóbiával megvádolt 29 éves, kétgyerekes családanya, aki súlyosbító körülményként a „gyöngébb nem” (weaker sex) kifejezést használta a nőkre, ráadásul „férfigyűlölő feministáknak” nevezve azon osztálytársait, akik egyetértettek azzal az állítással, hogy „minden férfi nemi erőszaktevő”. A fegyelmi eljárás akár az egyetemről való kirúgását is eredményezheti.

Ugyancsak Skóciában a rendőrség letartóztatott egy 50 éves feminista aktivista családanyát, és „transzfóbiás gyűlölet-bűncselekmény” címén eljárást indított ellene néhány tweetje miatt, amelyeket LMBT-aktivisták sértőnek és fenyegetőnek találtak. Az egyikben felszólítja őket, hogy maradjanak távol az iskoláktól és a gyerekektől, egy másikban megosztott egy ún. szüfrazsettszalagot (a korai feminista mozgalom jelképét) ábrázoló fotót, és mivel a pántlika hurkot formált, ezt egyes mimózalelkű transzvesztiták halálos fenyegetésként értelmezték. Ha a nőt bűnösnek találják gondolatvétségben, akár két év börtönbüntetés is várhat rá.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Mint ismert, az elmúlt napokban szörnyű esemény rázta meg Írországot: egy algériai migráns Dublinban megkéselt három kisgyereket.

Mecklenburg-Elő-Pomerániában egy 16 éves lányt három rendőr hirtelen kivezetett az osztályból az osztálytársai szeme láttára. A „bűne”, hogy azt írta TikTokon, Németország a hazája, és nem csak egy hely a térképen. A diákot a saját igazgatója jelentette fel, a rendőrség agymosást is végez rajta, írja a Kuruc.info a Junge Freiheit nyomán.

Megszólaltak a német közmédiának azoknak a feltételezett elkövetőknek a szülei, akiket a tavaly februári budapesti támadások elkövetése miatt köröznek.

Robert Rundo, az amerikai fehér nacionalista Rise Above Movement társalapítóját a Los Angeles-i Megyei Kerületi Bíróságon fogják meghurcolni, mert a hatóságok szerint „erőszakos lázadásokat” szervezett.

Furcsa észjárásuk van a németországi hatóságoknak: minél aktívabb és erőszakosabb a szélsőbaloldali Antifa, annál inkább fellépnek a nacionalista színtér ellen. Abszurd? Igen, de pont ez a valóság.

Zsidó-liberális hisztéria vezette fel a Bayern München és az olasz Lazio visszavágóját, aminek a tétje negyeddöntőbe jutás a Bajnokok Ligájában.

A gyűjtőtáborba kerülésünk után napokon belül szájról szájra járt a hír, hogy itt kapjuk meg azt az igazoló papírt, amivel biztonságosan hazaindulhatunk. 

A balközép zöldpárt berlini politikusa Adolf Hitlert éltette, amikor a rendőrök éppen alkoholtesztre vitték.

Zbigniew Ziobro lengyel igazságügyi miniszter és főügyész úgy döntött, hogy szabadon enged egy 21 éves patriótát, akit három év börtönre ítéltek, amiért a 2020-as poznani pride-on összetűzésbe keveredett egy deviánssal.

A kanadai kormány azt tervezi, hogy nyilvánosságra hozza a második világháború után Kanadába emigrált egykori állítólagos „náci kollaboránsok” listáját – közölte Justin Trudeau miniszterelnök, írja az AFP.

Kannibálszigetnek vagy a halál szigetének nevezik a Szibériában, az Ob folyó mentén található Nazino-szigetet, amely a sztálini terror egyik legsötétebb fejezetének helyszínéül szolgált.

Az antifa terroristák ismét lecsaptak Németországban, s ezúttal talán még betegebb, még perverzebb módját választották a vérengzésnek, mint eddig.

Ausztria 2019 óta a nemzetiszocializmus 26 ezer „áldozatának”, illetve leszármazottjaiknak adott állampolgárságot – közölte Alexander Schallenberg osztrák külügyminiszter.

Százezres halálkvóták túlteljesítésében versengtek a Sztálin kegyeiért remegő parancsnokok, amikor a paranoia új szintre lépett a Szovjetunióban.

A szvasztika, azaz a 90 fokban hajlított ágakkal bíró kereszt fontos szimbólum több egykori és ma is élő hitrendszerben egyaránt. Az idők során jelképezte többek között a jó szerencsét, a teremtés végtelenségét és a legyőzhetetlen, forgó Napot.

Ami Magyarországon az 1945-ös budavári kitörés évfordulója, a Becsület Napja, az Bulgáriában a Lukov-menet.