Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Biden amerikai elnök az egyik beszédében azt mondta, hogy „Trump és republikánus hívei egy szélsőséget képviselnek, amely köztársaságunk alapelveit fenyegeti”. Ezzel a megosztó és kirekesztő kijelentésével a Reuter/Ipsos felmérése szerint a megkérdezettek 58 százaléka egyetértett.

Nem csoda, hogy a republikánusok több mint fele úgy véli, hogy az Egyesült Államok újabb polgárháború felé sodródik. A Southern Poverty Law Center felmérése mind a demokraták, mind a republikánusok körében a radikalizálódás jeleit észlelte, azt is megállapítva, hogy aggasztóan magas azon politikusok meggyilkolásának a támogatottsága, akik a megkérdezettek szerint „ártanak az országnak vagy a demokráciának”. Leginkább a fiatal demokrata férfiaknak tetszik a politikai gyilkosság gondolata, 44 százalékuk mondta azt, hogy támogatna ilyen merényletet, utánuk a fiatal republikánus nők következtek 40 százalékkal. Az idősebbek – az 50 éven felüliek – párttól és nemtől függetlenül nem rajongtak túlságosan az ötletért. Ezzel együtt a válaszadók 44 százaléka úgy érzi, hogy az USA a közeljövőben bekövetkező polgárháború felé tart. Ugyanakkor 48 százalékuk szerint „a progresszív és liberális vezetők aktívan igyekeznek kihasználni a politikai hatalmat a konzervatívabb fehér szavazók lecserélésével”. Ezzel a republikánusok kétharmada, de a demokraták meglepő 35 és a függetlenek 42 százaléka is egyetért. A Yahoo News/YouGov felméréséből kiderül, hogy a demokraták 55 és a republikánusok 53 százaléka valószínűnek tartja, hogy az USA „a jövőben megszűnik demokrácia lenni”. A felmérés alapján a republikánusok 52, a függetlenek 50 és a demokraták 46 százaléka meg van róla győződve, hogy „még az élete során polgárháború lesz az Egyesült Államokban”. Még ennél is megdöbbentőbb, hogy az amerikai össznépesség 56 százalékának (ezen belül a fehérek 48 százalékának) kimondottan jó véleménye van a fehérellenes BLM néger terrormozgalomról, sőt az össznépesség 23 százaléka (a fehérek 18 százaléka) még az antifasiszta söpredéket is többé-kevésbé szimpatikusnak tartja. Ugyanakkor 57 százalékuk szerint az előző évben romlottak a faji kapcsolatok, 31 százalékuk (a fehérek 41 százaléka) szerint pedig romlott a fehérekkel való bánásmód a médiában (Axios-Ipsos Hard Truth Civil Rights Poll, 2021. április–május).

Ennek ellenére az amerikaiak 58 százaléka pozitív fejleménynek tartja az ország „színesedését”, és csak alig 9 százalékuk képvisel ellenkező véleményt. Még a konzervatív-republikánus szavazók körében is 46-47 százalékos azok aránya, akik szerint annál jobb hely lesz az USA, minél változatosabb a népesség faji-etnikai összetétele, és csak 14-17 százalékuk nem ért egyet ezzel. Sőt mi több, a fehérek 57 százaléka kifejezetten örül annak, hogy idővel kisebbségbe kerülnek a népességen belül, és csak 10 százalékuk tartja ezt a perspektívát aggasztónak (Most Americans express positive views of country’s growing racial and ethnic diversity, pewresearch.com, 2018. 06. 14.). Némi hangsúlyeltolódással egy másik felmérés lényegében ugyanezt mutatja. Eszerint az amerikai fehérek többsége (62 százaléka) számára teljesen közömbös, hogy egyre csökken a részarányuk, sőt 11 százalékuk kedvező fejleménynek tartja ezt, és csak 26 százalékuk aggódik miatta. A legfiatalabbak (18–29 évesek) e tekintetben is „haladóbb” gondolkodásúak az idősebbeknél, mert 22 százalékuk kifejezetten örül a rájuk váró kisebbségi lét perspektívájának, és csak 13 százalékuk aggódik miatta. Lefordítva: jelenleg minden tizedik amerikai fehér felnőtt és minden ötödik fehér fiatal tekinthető árulónak, minden negyedik fehér felnőtt és minden nyolcadik fehér fia­tal nevezhető fehér nacionalistának, míg a nagy többség alkotja a politikai értelemben vett „mocsarat”, a parlamentáris demokráciák ide-oda csapódó, opportunista tömegbázisát (Most Americans say the declining share of White people in the U.S. is neither good nor bad for society, pewresearch.org, 2021. 08. 23.).

Azoknak az amerikai fehéreknek tehát, akik egy második polgárháborútól rettegnek, tudomásul kell venniük, hogy ez a polgárháború már lezajlott a 60-as években, és ők veszítettek. Most csak a Rekonstrukció 2.0 zajlik. A történelmüket a szemük előtt írják át, az országukat bolsevizálják, őket magukat egyre jobban háttérbe szorítják, kisemmizik és elnyomják. Az amerikai fehéreknél szánalmasabb pojácákat elképzelni sem lehet. Ahelyett, hogy harcolnának a történelmi városaik védelmében, azzal takaródznak, hogy „legalább nem az én külvárosomban vannak a balhék”. Amikor feketék és anarchisták jönnek a külvárosaikba, azt válaszolják, hogy „várjatok csak, amíg eljönnek a vidéki kisvárosomba, majd meglátjátok, hogy mi lesz”. Amikor aztán megérkeznek a kisvárosaikba, azt csaholják, hogy „várjatok, amíg eljönnek az én kis tanyámra a vadonban”. Mit csináltak az amerikaiak, amikor a feketék és antifasiszták felgyújtották a városaikat? Bambán otthon maradtak, csak az interneten tépték a bagólesőjüket, és mindenkinek azt mondták, hogy hamarosan, két hét múlva majd tesznek valamit.

A tomboló feketék enyhén szólva nem túlzottan szofisztikált entellektüellek, de ezek után többnyire még náluk is leesik a tantusz, hogy immár nekik fúj a sirokkó, és végre eljött számukra a revans ideje a gyapotszedésért, amellyel a most élő fehérek ősei „kínozták” az ő őseit. Interneten keringő videófelvételek tanúsága szerint napjainkban egyes amerikai feketék kedvenc hobbija fehéreket alázni nyilvánosan, meakulpázásra, térdepelésre kényszerítve őket, többnyire még csak nem is fizikai erőszakkal, hanem pusztán lelki terrorral. A jelenség a BLM-es tombolás idején tetőzött, amikor szó szerint egész Amerika letérdelt előttük, a képviselőket és a szenátorokat, a rendőröket és a nemzeti gárdistákat, a nagyvállalati vezetőket és a bankárokat is beleértve, Bidennel az élükön. Eddig még csak letérdelt Amerika a feketék előtt, de a woke-izmussal mentálisan arra trenírozzák, hogy le is feküdjön nekik. Már csak idő kérdése az egész, és be is következik.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A 350 kilós német birodalmi sas bronzszobrát, amely a Graf Spee nehézcirkálót díszítette egykor, még 2006 elején emelték ki a tengerből Uruguay partjainál.

A közelmúltban derült ki, hogy a Pest vármegyei Szigetszentmártonban 1944 novemberében négy huszárt temettek el, akik a Csepel-sziget védelmében haltak hősi halált.

Vilhelm Junnila, Finnország gazdasági minisztere azzal viccelődött, hogy a parlamenti választásokon a 88-as lett az ő jelölti száma, amelyet a finn választási bizottság véletlenszerűen osztott ki neki.

Neobolsevik Amerikában a fehéreket – konkrétan a heteroszexuális fehér férfiakat – hibáztatni az elképzelhető összes társadalmi gondért, bajért, bánatért valósággal nemzeti sportnak számít, amely a feketék és az etnomazochista fehérek körében hovatovább népszerűbb még a kosárlabdánál is.

Már a megemlékezést megelőző hetekben nyomon követtük az időjárás alakulását és bíztunk benne, hogy valami csoda folytán kegyes lesz hozzánk.

A New Hampshire-i főügyész hivatala polgárjogi pert indított egy nemzetiszocialista csoport ellen, amiért megzavartak egy transznemű deiváns által gyermekeknek előadott érzékenyítést egy helyi kávézóban.

Egy fagylaltárus remek üzleti lehetőséget láthatott abban, hogy furgonjával az auschwitzi emlékmúzeum bejárata előtt parkoljon le, hogy az odalátogató turistáknak árulja a fagyit.

A biztonsági erők több száz fegyvert, valamint horogkeresztes zászlókat és kellékeket foglaltak le Ausztriában hazafias motorosokhoz köthető ingatlanokban.

Megvonta az állami támogatást a következő hat évre a német alkotmánybíróság a zsidó-liberális sajtóban „neonáciként” számon tartott Die Heimat nevű párttól.

Felvétetett Budapesten, a Budapesti Államrendőrség Politikai Rendészeti Osztályán, 1945. október 15-én 15 óra 30 perckor.

Az ottawai orosz nagykövet szerint a kanadai hatóságok „hajlamosak késleltetni a volt nácik elleni pereket”.

Közvetlenül a II. világháború után Lengyelországban 277 börtönben és 1255 kommunista koncentrációs táborban több mint 200 ezer német származású polgári személyt gyűjtöttek össze, mialatt a vasfüggöny szovjet oldalán 16 millió német származású polgári lakost telepítettek ki.

Egy céges prezentációtechnika tréningre készülve érdekes dolgot fedeztem fel az OpenAI képrajzoló mesterséges intelligenciájával való interakcióban.

A „fehér felsőbbrendűséget” nevezte a legsúlyosabb terrorfenyegetésnek az Egyesült Államok számára Joe Biden Washingtonban.

A francia kormány ígéretet tett arra, hogy a jövőben betiltja a „szélsőjobboldali” megmozdulásokat, miután egy múlt heti párizsi felvonulás engedélyezése heves zsidó-liberális hisztériát váltott ki.

Déri Tibor, Újpest DK-s polgármestere számára a sajótóból derült ki, hogy egy patrióta szellemiségű, kétestés koncertet terveznek november második hétvégéjére a kerületben.

Jó három órai gyaloglás után érkeztünk Szucsányba, ahol a gimnázium udvarán, 1945. április 18-án 10 órakor adtuk át fegyvereinket a csehszlovák katonáknak, akik az épületben szállásoltak el bennünket.

Iszonyatos dráma folyt a mai Széll Kálmán tér környékén 1945. február 11-én, amikor Budapest magyar és német védői megpróbálták áttörni a szovjet ostromgyűrűt. 

Egy fehér nacionalista szervezet vezetője köztéri matricákkal, valamint Adolf Hitler és a Nagynémet Birodalom plakátjival az otthonában is faji gyűlöletet szított – közölte a brit koronabíróság.

A szlovák Speciális Büntetőbíróság (ŠTS) hat év börtönbüntetésre ítélte Marián Magátot, akit törvénybe ütköző gondolatok kifejtésével kapcsolatos vádpontokban bűnösnek találtak.

A Szilágy megyei Érkáváson 1944 decemberének egyik napján megjelent egy orosz hadnagy és egy őrmester. Ez időben visszajöttek a román közigazgatás emberei: a csendőrség, a jegyző stb.

Az USA-ban egyre több fehér gyakorolja a kereszténység „afrikanizált” változatát, az ún. karizmatikus (evangéliumi) protestantizmust.

A nemzetiszocialista Nagynémet Birodalom egyik első embere, Heinrich Himmlernek bajorországi, festői környezetből álló tóparti villáját szállodává és étteremmé alakították át, amiért „természetesen” áll a bál a zsidó-liberális médiában.

Kizárta a május 21-i általános választásokból a görög legfelsőbb bíróság a nemzetszocialista gyökerű Arany Hajnal párt párt egykori szóvivője alapította Görögök (Ellinisz) nevű politikai formációt.