Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Rájöttem, hogy egy próféta veszett el bennem – de szerencsére meglett. A frankisztáni permanens arabjárás (vö. tatárjárás) legutóbbi menetével kapcsolatos eszmefuttatásomat azzal zártam, hogy a rezsim egyik válasza a történtekre az lesz, hogy további fehér adópénzekkel igyekszik majd betömni az országra szabadított Mohamedek és Fatimák millióinak egyre mohóbb száját. És mit ad Allah, igazam lett.

Emmanuel Macron „sürgősségi törvény” révén igyekszik felgyorsítani a megszállók gettóinak újjáépítését, amelyeket tönkretettek a megszállók. Élisabeth Borne miniszterelnök: „Rövidesen egy új bizottságot hozunk létre, hogy intézkedéseket jelentsünk be a lakónegyedek (quartiers = az arabok és négerek megszállta no-go zónák politikailag korrekt megnevezése) érdekében” (Twitter, 2023. 06. 30.). Vincent Jean­brun jobboldali polgármester: „Szükségünk van egy Marshall-tervre a külváros [banlieu = az arabok és négerek megszállta no-go zónák politikailag korrekt másik megnevezése] számára. Az államnak segítenie kell minket, hogy finanszírozzuk az újjáépítést nagyon, nagyon gyorsan” (franceinfo, 2023. 06. 30.).

A következő napon kulturális színesítők egy faltörő kosként használt gépkocsival betörtek az udvarába. Ugyancsak Vincent Jeanbrun: „Ma éjjel át lett lépve [sic!] egy fok a szörnyűség és a gyalázat terén. Az otthonomat megtámadták, és a családom gyilkossági kísérlet áldozatává vált” (Twitter, 2023. 07. 02.). Majd az egyik tévén elmagyarázta, hogy a megszállók támadásai nem reprezentálják magukat a megszállókat, és az adófizető őshonosoknak a zsebükbe kell nyúlniuk, hogy ő és politikustársai megvegyék a társadalmi békét, mellesleg pedig a megszállók szavazatait.

A globalista állam a nép ellensége, ezek a „népképviselők” pedig a prostituáltjai, akárcsak a rendőrök. Nem érdemlik meg a nép együttérzését. A kommunista érában szimpátiát éreztünk volna a nómenklatúra tagjai vagy a karhatalmisták iránt, akikre lázadók támadtak, ha ezek a lázadók történetesen muszlimok lettek volna? A pestis és a kolera között nincs választás. Hiába is vannak az őshonos franciák (többnyire) a rendőrséggel, a rendőrség nincs velük, amint azt a sárgamellényesek lázadásának brutális eltiprásával is demonstrálta.

A rendőrség a rezsimmel van, amelytől a fizetését kapja. Miután napokon keresztül alázta a csőcselék, most is úgy engedte ki a felgyülemlett gőzt magából, hogy könnygázzal oszlatta szét az utcákra kimerészkedő maroknyi nacionalista aktivistát, például Lyonban. Honnan tudható, hogy nacionalisták voltak? Jelszavaikról, amelyeket skandáltak. Például „kék, fehér, piros, Franciaország a franciáké!” Maga a vegytiszta fasizmus. Hallgatni is horror. Szintén Lyonban a kulturális színesítők ezzel fogadták a páncélautóikban kuksoló rohamrendőröket: „Egy, kettő, három, éljen Algéria!” (Eredetiben rímel: „One, two, three, viva l’Algérie!”)

A rendőrség Angers-ban is kitett magáért, hajtóvadászatot rendezve a néhány tucatnyi fehér fiatal után, akik nem akarták teljesen átengedni az utcát a megszállóknak és antifasiszta cinkosaiknak, hogy felprédáljanak mindent az újságírók ellágyult tekintete előtt. Valójában nem két tábor van, hanem három: a fehér szélsőbal által segített harmadik világbeli csőcselék, a burzsoáziájára támaszkodó rendőrállam és az ostromlott fehér plebs. Az állam ellenőrzi mindennek a kulcsát, a pénzügyi szektort, amely nem zsigerelhetné ki a népet a kizsigerelésére és féken tartására hivatott karhatalom segítsége nélkül. Amíg ez a kozmopolita rezsim fennmarad, a fehéreknek fizetniük kell a sarcot, amely lehetővé teszi a kozmopolita rezsim fennmaradását. Nem véletlenül nevezik a rendőröket rendfenntartóknak. A fennálló rendnek, vagyis a kozmopolita rezsimnek nyugalomra van szüksége az utcákon, hogy zavartalanul folytathassa az őshonosokat kizsigerelő politikáját és fokozatos lecserélésüket harmadik világbeli bevándorlókra – a nemzetközi finánctőke ukázainak megfelelően.

Mindeközben az arab suhanc ártalmatlanítása miatt előzetes letartóztatásba helyezett rendőr családja számára indított internetes adakozás a sokszorosát eredményezte annak, mint amennyit az áldozata családjának összekalapoztak, kiváltva a multimilliomos lánglelkű forradalmár Jean-Luc Mélenchon vezette parlamenti szélsőbal hisztérikus dühöngését. Hadrien Clouet nemzetgyűlési képviselő: „Országunkban teljes büntetlenséggel lehet összeszedni félmillió eurót, miután megöltünk egy gyereket. Ezeknek a provokációknak meg kell szűnniük, hogy visszatérjen a nyugalom: a kormány üldözze (sic!) és zárja le a pénzgyűjtést” (Twitter, 2023. 07. 02.).

David Guiraud képviselő: „Félmillió euró Nahel gyilkosának, ennek az az üzenete, hogy öljetek arabokat, és milliomosok lesztek, és a kormány elnézi ezt a szörnyűséget anélkül, hogy bármit is mondana… Undorító” (Twitter, 2023. 07. 02.).

Bastien Lachaud képviselő: „Pénzt gyűjteni egy gyerekgyilkos támogatására. Undorító. A szélsőjobboldal eme sokadik provokációjának [sic!] nincs helye a köztársaságban. A kormánynak azonnal cselekednie kell, hogy lezárja ezt a pénzgyűjtést, és véget vessen ennek a visszataszító kezdeményezésnek” (Twitter, 2023. 07. 02.). Egyébként lapzártakor az adakozás már csaknem másfél millió eurót eredményezett a „gyerekgyilkos” zsaru családjának.

Rendkívül feszült helyzetekben, amikor minden zavarosnak tűnik, a lehető legjobb megoldás a francia katolikus jobboldalt képviselő fehér nők helyzetelemzéseire hagyatkozni. Egyik „emelkedő csillaguk”, a 24 éves Eugénie Bastié kíméletlenül leleplezi az igazi rasszistákat, szarvánál ragadva meg a problémát: „Mindeközben az angolszász média meginterjúvolja Rokhaya Diallót, aki az események faji (racialista) olvasatát erőlteti…” (Twitter, 2023. 07. 03.). Franciaországban a köztársaság alkotmánya miatt a rasszok megszűnnek létezni. Egyszerűen eltűnnek a határon, és velük együtt az okok is elenyésznek, amelyek miatt ezek az újfranciák felprédálnak mindent. Mivel minden ember egyenlő és egyforma, nyilván csak nevelés, szocializáció kérdése lehet az egész. Mi másé?

Kár, hogy Rokhaya Diallo köti az ebet a karóhoz, megingatva egyesek rassztagadó bizonyosságait. Szerinte a rasszok igenis léteznek, és meghatározzák az események dinamikáját. „Az egyetlen ország, ahol nem beszélünk a történések faji dimenziójáról, az Franciaország, amely strukturálisan rasszista ország” (RTL France, 2023. 07. 03.).

Nem esik meg velem gyakran, őszintén szólva még soha nem volt rá precedens, hogy egy fekete bölcsességét dicsérjem, de most azt kell mondanom, hogy ez a 44 éves szenegáli származású négerjogi aktivista nő racionálisabban értékeli a helyzetet, mint a teljes francia politikai és közéleti spektrum, beleértve a Marine Le Pen-féle állítólagos szélsőjobbot. Descartes foroghat a sírjában.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

1945 januárjának elején a komáromi vasútállomáson kivagonírozott Tigris harckocsik hosszú sora nagy zajt csapva kígyózott a macskaköves utcákon, hogy a Vág-Duna hídján túl elfoglalják harcállásukat.

A biztonsági erők több száz fegyvert, valamint horogkeresztes zászlókat és kellékeket foglaltak le Ausztriában hazafias motorosokhoz köthető ingatlanokban.

1944. augusztus 23-án Románia hivatalosan kapitulált, és hátba támadta addigi szövetségeseit, a német és magyar csapatokat.

A diktatúra Magyarországon 1950-re elérte az otthonokat, a hétköznapok része lett.

Abbahagyták Hollandiában az állítólag a visszavonuló németek által a második világháború idején állítólag elásott többmillió eurós kincs utáni kutatást.

Egy szövetségi esküdtszék 63 vádpontban ítélte el Robert Bowerst, azt az ötvenéves férfit, aki 2018 októberében tizenegy zsidóval végzett egy pittsburghi zsinagógában.

1944. július 20-án reggel hat órakor két tiszt lépett ki a berlini Wannsee villanegyed egyik házából. Laus Schenk von Stauffenberg gróf vezérkari ezredes és jogász bátyja, Bertold tengerésztiszt.

Miért maradnak le a férfiak – konkrétan a fehér férfiak Nyugaton – manapság jobban, mint valaha? Vagy lemaradnak a nőkhöz képest, vagy egyszerűn teljesen kiesnek a társadalomból, olyannyira, hogy egyesek kezdik a gyengébb nemnek nevezni őket.

Másfél év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a Győri Törvényszék azt a 17 éves kapuvári diákot, aki  állítólag halállistát készített és egy „neonáci” jelzővel leírt internetes csoportban azt írta tavaly ősszel, hogy másnap megöli osztálytársát a származása miatt.

Soha nem is kapták el, hiába szerepelt négy évtizeden át az FBI körözési toplistáján. 1985-ben végül magát adta fel.

A Lustgartenben a nemzeti ünnepnap alkalmából tartott tömeggyűlésen Hitler kancellár, mint minden évben, most is beszédet mondott.

Horogkeresztes zászlókat lengetve és a Führert éltetve vonultak fel fehér fajvédő, nemzetiszocialista csoportok a floridai Orlandó városában a hétvégén.

Az 1945 novemberében kezdődő nürnbergi koncepciós perben a Nagy-Britannia, Franciaország, a Szovjetunió és az Egyesült Államok által létrehozott Nemzetközi Katonai Törvényszék a legyőzött nemzetiszocialista Nagynémet Birodalom 24 prominens katonai, politikai és gazdasági vezetőjének egyoldalú felelősségét állapította meg a második világháború bűneiben.

Úgynevezett „tiltott önkényuralmi jelkép” használatának vádjával bíróság elé állítják Björn Höckét, az Alternatíva Németországnak (AfD) német ellenzéki párt Türingia tartományi vezetőjét – közölte a hallei tartományi bíróság.

Ausztria 2019 óta a nemzetiszocializmus 26 ezer „áldozatának”, illetve leszármazottjaiknak adott állampolgárságot – közölte Alexander Schallenberg osztrák külügyminiszter.

Ausztráliában elsőként Tasmaniában tiltották be az összes „náci jelképet”, amibe beleértenek mindent, ami a „nácizmussal” kapcsolatos, tehát konkrétan nem neveztek meg semmit, így gyakorlatilag bármire ráfoghatják.

Felvétetett Budapesten, a Budapesti Államrendőrség Politikai Rendészeti Osztályán, 1945. október 23-án.

Kevesen tudják, hogy a második világégés idején a Szent Korona földjét védő honvédeink a német fegyvertársaktól igazi nagymacskákat is kaptak. A magyar kezek által megszelídített ragadozók sokszor nagyot haraptak a vörös rém testéből. A legsikeresebb vadász Tarczay Ervin páncélos százados volt.

A világháborúban, 1915 szeptemberében vonultam be, mint hadnagy és századparancsnok, a bécsújhelyi akadémia elvégzése után.

Közvetlenül a II. világháború után Lengyelországban 277 börtönben és 1255 kommunista koncentrációs táborban több mint 200 ezer német származású polgári személyt gyűjtöttek össze, mialatt a vasfüggöny szovjet oldalán 16 millió német származású polgári lakost telepítettek ki.

Megszüntette a rendőrség a „tiltott önkényuralmi jelkép használata” miatti nyomozást Szálasi Ferencné sírjának ügyében – derül ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából.

Egy Simon Knittel antifaiszta összefogott, a Laut gegen Nazis (Hangosan a nácik ellen, LGN) nevű szélsőséges szervezettel és egy hamburgi ügyvédi irodával, hogy a védjegyhivatalon keresztül kisajátítsák a hazafias jelszavakat.

Egy szentesi patrióta még tavaly decemberben az ablakában tett közszemlére egy horogkeresztes zászlót, emiatt „önkényuralmi jelkép” használatának vétsége miatt ütöttek rajta otthonában.

Már a megemlékezést megelőző hetekben nyomon követtük az időjárás alakulását és bíztunk benne, hogy valami csoda folytán kegyes lesz hozzánk.