Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Rájöttem, hogy egy próféta veszett el bennem – de szerencsére meglett. A frankisztáni permanens arabjárás (vö. tatárjárás) legutóbbi menetével kapcsolatos eszmefuttatásomat azzal zártam, hogy a rezsim egyik válasza a történtekre az lesz, hogy további fehér adópénzekkel igyekszik majd betömni az országra szabadított Mohamedek és Fatimák millióinak egyre mohóbb száját. És mit ad Allah, igazam lett.

Emmanuel Macron „sürgősségi törvény” révén igyekszik felgyorsítani a megszállók gettóinak újjáépítését, amelyeket tönkretettek a megszállók. Élisabeth Borne miniszterelnök: „Rövidesen egy új bizottságot hozunk létre, hogy intézkedéseket jelentsünk be a lakónegyedek (quartiers = az arabok és négerek megszállta no-go zónák politikailag korrekt megnevezése) érdekében” (Twitter, 2023. 06. 30.). Vincent Jean­brun jobboldali polgármester: „Szükségünk van egy Marshall-tervre a külváros [banlieu = az arabok és négerek megszállta no-go zónák politikailag korrekt másik megnevezése] számára. Az államnak segítenie kell minket, hogy finanszírozzuk az újjáépítést nagyon, nagyon gyorsan” (franceinfo, 2023. 06. 30.).

A következő napon kulturális színesítők egy faltörő kosként használt gépkocsival betörtek az udvarába. Ugyancsak Vincent Jeanbrun: „Ma éjjel át lett lépve [sic!] egy fok a szörnyűség és a gyalázat terén. Az otthonomat megtámadták, és a családom gyilkossági kísérlet áldozatává vált” (Twitter, 2023. 07. 02.). Majd az egyik tévén elmagyarázta, hogy a megszállók támadásai nem reprezentálják magukat a megszállókat, és az adófizető őshonosoknak a zsebükbe kell nyúlniuk, hogy ő és politikustársai megvegyék a társadalmi békét, mellesleg pedig a megszállók szavazatait.

A globalista állam a nép ellensége, ezek a „népképviselők” pedig a prostituáltjai, akárcsak a rendőrök. Nem érdemlik meg a nép együttérzését. A kommunista érában szimpátiát éreztünk volna a nómenklatúra tagjai vagy a karhatalmisták iránt, akikre lázadók támadtak, ha ezek a lázadók történetesen muszlimok lettek volna? A pestis és a kolera között nincs választás. Hiába is vannak az őshonos franciák (többnyire) a rendőrséggel, a rendőrség nincs velük, amint azt a sárgamellényesek lázadásának brutális eltiprásával is demonstrálta.

A rendőrség a rezsimmel van, amelytől a fizetését kapja. Miután napokon keresztül alázta a csőcselék, most is úgy engedte ki a felgyülemlett gőzt magából, hogy könnygázzal oszlatta szét az utcákra kimerészkedő maroknyi nacionalista aktivistát, például Lyonban. Honnan tudható, hogy nacionalisták voltak? Jelszavaikról, amelyeket skandáltak. Például „kék, fehér, piros, Franciaország a franciáké!” Maga a vegytiszta fasizmus. Hallgatni is horror. Szintén Lyonban a kulturális színesítők ezzel fogadták a páncélautóikban kuksoló rohamrendőröket: „Egy, kettő, három, éljen Algéria!” (Eredetiben rímel: „One, two, three, viva l’Algérie!”)

A rendőrség Angers-ban is kitett magáért, hajtóvadászatot rendezve a néhány tucatnyi fehér fiatal után, akik nem akarták teljesen átengedni az utcát a megszállóknak és antifasiszta cinkosaiknak, hogy felprédáljanak mindent az újságírók ellágyult tekintete előtt. Valójában nem két tábor van, hanem három: a fehér szélsőbal által segített harmadik világbeli csőcselék, a burzsoáziájára támaszkodó rendőrállam és az ostromlott fehér plebs. Az állam ellenőrzi mindennek a kulcsát, a pénzügyi szektort, amely nem zsigerelhetné ki a népet a kizsigerelésére és féken tartására hivatott karhatalom segítsége nélkül. Amíg ez a kozmopolita rezsim fennmarad, a fehéreknek fizetniük kell a sarcot, amely lehetővé teszi a kozmopolita rezsim fennmaradását. Nem véletlenül nevezik a rendőröket rendfenntartóknak. A fennálló rendnek, vagyis a kozmopolita rezsimnek nyugalomra van szüksége az utcákon, hogy zavartalanul folytathassa az őshonosokat kizsigerelő politikáját és fokozatos lecserélésüket harmadik világbeli bevándorlókra – a nemzetközi finánctőke ukázainak megfelelően.

Mindeközben az arab suhanc ártalmatlanítása miatt előzetes letartóztatásba helyezett rendőr családja számára indított internetes adakozás a sokszorosát eredményezte annak, mint amennyit az áldozata családjának összekalapoztak, kiváltva a multimilliomos lánglelkű forradalmár Jean-Luc Mélenchon vezette parlamenti szélsőbal hisztérikus dühöngését. Hadrien Clouet nemzetgyűlési képviselő: „Országunkban teljes büntetlenséggel lehet összeszedni félmillió eurót, miután megöltünk egy gyereket. Ezeknek a provokációknak meg kell szűnniük, hogy visszatérjen a nyugalom: a kormány üldözze (sic!) és zárja le a pénzgyűjtést” (Twitter, 2023. 07. 02.).

David Guiraud képviselő: „Félmillió euró Nahel gyilkosának, ennek az az üzenete, hogy öljetek arabokat, és milliomosok lesztek, és a kormány elnézi ezt a szörnyűséget anélkül, hogy bármit is mondana… Undorító” (Twitter, 2023. 07. 02.).

Bastien Lachaud képviselő: „Pénzt gyűjteni egy gyerekgyilkos támogatására. Undorító. A szélsőjobboldal eme sokadik provokációjának [sic!] nincs helye a köztársaságban. A kormánynak azonnal cselekednie kell, hogy lezárja ezt a pénzgyűjtést, és véget vessen ennek a visszataszító kezdeményezésnek” (Twitter, 2023. 07. 02.). Egyébként lapzártakor az adakozás már csaknem másfél millió eurót eredményezett a „gyerekgyilkos” zsaru családjának.

Rendkívül feszült helyzetekben, amikor minden zavarosnak tűnik, a lehető legjobb megoldás a francia katolikus jobboldalt képviselő fehér nők helyzetelemzéseire hagyatkozni. Egyik „emelkedő csillaguk”, a 24 éves Eugénie Bastié kíméletlenül leleplezi az igazi rasszistákat, szarvánál ragadva meg a problémát: „Mindeközben az angolszász média meginterjúvolja Rokhaya Diallót, aki az események faji (racialista) olvasatát erőlteti…” (Twitter, 2023. 07. 03.). Franciaországban a köztársaság alkotmánya miatt a rasszok megszűnnek létezni. Egyszerűen eltűnnek a határon, és velük együtt az okok is elenyésznek, amelyek miatt ezek az újfranciák felprédálnak mindent. Mivel minden ember egyenlő és egyforma, nyilván csak nevelés, szocializáció kérdése lehet az egész. Mi másé?

Kár, hogy Rokhaya Diallo köti az ebet a karóhoz, megingatva egyesek rassztagadó bizonyosságait. Szerinte a rasszok igenis léteznek, és meghatározzák az események dinamikáját. „Az egyetlen ország, ahol nem beszélünk a történések faji dimenziójáról, az Franciaország, amely strukturálisan rasszista ország” (RTL France, 2023. 07. 03.).

Nem esik meg velem gyakran, őszintén szólva még soha nem volt rá precedens, hogy egy fekete bölcsességét dicsérjem, de most azt kell mondanom, hogy ez a 44 éves szenegáli származású négerjogi aktivista nő racionálisabban értékeli a helyzetet, mint a teljes francia politikai és közéleti spektrum, beleértve a Marine Le Pen-féle állítólagos szélsőjobbot. Descartes foroghat a sírjában.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Megszünteti a budapesti antifa támadások elsőrendű vádlottjának, Ilaria Salisnak letartóztatását 16 millió forint óvadék ellenében a Fővárosi Ítélőtábla és elrendeli bűnügyi felügyeletét, tudatta a bíróság honlapján közleményben.

A második világháború végén számos német választotta azt, hogy meghal a gyermekeivel együtt, de ők nem kegyetlen szörnyetegek voltak.

Jó ideje keringett egy különös történet, miszerint a sarkkörön lévő Alexandra Land nevű szigeten működött egy meteorológiai állomás, amely második világháború alatt a titkos német tudományos projektek helyszíne volt.

Egy francia zsidó újságíró a Jerusalem Post-nak nyilatkozva mondta el, hogy az utcájában számos épületet megjelöltek az antiszemita aktivisták.

Noha gyászoljuk az eltávozását még 25 év után is, de tudjuk, hogy ő nem halt meg idő előtt, mint ahogy a „senki ember” meghal.

A „punk ötlet” régen az volt, hogy lementek a térre kannás borozni, most meg az, hogy két libsi diáklány kitalálja, miért ne lehetne Emese, a magyarság mitológiai ősanyja fekete.

A sikertelen hatalommegragadási kísérlet utáni per hozott országos ismertséget Adolf Hitlernek, amelyben egész Németország megismerhette nézeteit.

Februárban sorozatos szélsőbaloldali támadások történtek Budapest különböző pontjain, az első hírek szerint az áldozatokat a ruhájuk alapján választották ki az antifasiszta támadók.

A Ku Klux Klan egykori vezetője, David Duke a fehér fajvédő Nick Fuentes online személyiség támogatóival együtt demonstrált Detroitban.

Négynapos utazás után 1945. február 6-án érkeztünk Bajáról Temesvárra. Verőfényes délelőttön vagoníroztunk ki. Az éhségtől és a szomjúságtól elgyötör emberek nagy része megrohamozta az olvadó havat, és marokszámra tömte a szájába.

A gondolatbűnöző politikus azért állt bíróság elé, mert egy 2021-es gyűlésen a „Mindent Németországért!” szavakat használta. Ez ugyanis Németországban bűncselekménynek számít.

Vizsgálatot indítottak a német hatóságok egy videófelvétel ügyében, amelyen tizenéves iskolások nemzetiszocialista karlendítése látható egy lengyelországi kiránduláson.

1945. május 2-án adták meg magukat a Nagynémet Birodalom (Großdeutsches Reich) fővárosát, Berlint védő német erők a szovjet Vörös Hadseregnek.

A mai Németországban és Ausztriában rendkívül veszélyes vállalkozásra adja a fejét az, aki úgy gondolja, megpróbál kiállni hazája és népe mellett, és ilyen irányú aktivizmust folytat. 

Mi, összegyűjtött fiatalok 1944. december 24-én, karácsony napján indultunk el Kéthelyről Csehszlovákián és Németországon keresztül: 1945 májusában érkeztünk meg a felső-ausztriai altheimi átmeneti táborba, amelyben már mintegy 30-35 000 fő tartózkodott.