Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Sok amerikai nagyváros annyira tele van bűnözéssel, droggal és hajléktalanokkal, hogy nemcsak élhetetlenek, hanem egyenesen no-go zónák.

A férfiak tesztoszteronszintje minden évben tovább zuhan, mivel az élelmiszer és az ivóvíz műanyagokkal és ösztrogénnel telített. Az ország részei olyan törzsek széttöredezett hálózata, amelyekből a társadalmi kohézió teljesen hiányzik.

Az amerikai fehérek, főleg a legintelligensebbek, a legjobb genetikával nagyrészt abbahagyták a szaporodást, és helyükre alacsony IQ-jú bevándorlók özönlenek. A történelmet és a kultúrát valós időben írják át, hogy az államalapító fehéreket megrágalmazzák, és eredményeiket az idegenek hozsannázásával helyettesítsék.

A nőket azzal hitegetik, hogy a végtelen fogyasztással járó szakmai önérvényesítés teljesebb, mint az élet továbbadása. Nem csoda, hogy jobban érdekli őket a gyermekeik megölésének joga, mint bármi más a világon. Az anyák egy része is a karriert választja a család helyett, külföldi dadát fogad gyerekei mellé, majd „erős és független” nőként megcsalja a férjét, elválik tőle, és a vagyona nagy részével együtt magával viszi a gyerekeket is. Nem csoda, hogy ez utóbbiak a képernyőhöz ragadva nőnek fel, elpuhulnak, mentálisan sérülnek, és elszakadnak a társadalomtól. Az iskolai lövöldözések már-már rutinszerűvé válnak.

A homoszexualitás és a homoszexuális-házasság törvényes volta még a társadalom „konzervatív” köreiben is magától értetődő. Azok a férfiak, akik levágják a péniszüket, nőnek, azok a nők pedig, akik levágatják a mellüket, férfinak képzelhetik magukat a tudomány nevében. Gyerekekkel, akiknek még a Mikulásban kellene hinniük, elhitetik, hogy ellenkező neműek, és kéretlenül is hormonpótlást és nemi átalakító műtétet kapnak – és mindez száz százalékban normális. A nők az átlagbér százszorosát kereshetik azzal, hogy önmagukat kelletik szexi fotókkal az interneten. Minden nő ismeretlen férfiak ezreihez fér hozzá telefonon, akik megrendelésre randiznak velük. A fiatalok hip-hop-dalszövegeken alapuló, elkorcsosult és elbutított nyelvet használnak. A fiatal férfiak rappereket és sportolókat bálványoznak, miközben megtagadják őseiket, akik civilizációt építettek. A fiatal nők példaképként tekintenek a hivatásos prostituáltakra, és a lehető legtöbb szexet tartják utánzásra méltó teljesítménynek.

A politikusok az égbekiáltó korrupciót és a befolyással való üzérkedést is megússzák, mégis megválasztják őket elnöknek, és az államilag támogatott média mindezt eltussolja. A tőzsdeindex mindennap esik, ahogy a dollár gyengül, az árak ellenőrizhetetlenül emelkednek, az emberek egyre szegényebbek, de mindenki úgy tesz, mintha minden rendben volna. A politikusok aktívan és nyíltan összeomlasztják a gazdaságot egy zöld vallási szekta javára, amelyik mindenkit elszegényít, de senki nem tesz semmit, mintha ennek így kellene lennie. A politikusokat és katonai vezetőket minden idők leggroteszkebb szerencsétlenkedésével, mint Afganisztán és Irak, nemhogy nem rúgják ki, de még elő is léptetik, mert katasztrofális leszerepelésük egyik napról a másikra az emlékezet fekete lyukába kerül a média cinkosságával.

A túlsúlyt elfogadják és dicsőítik, így az átlagemberek nagy része mindenre alkalmatlan, elhízott lúzer, aki nem jelent veszélyt a hatalmasokra és kormányzati lakájaikra, és nem tud kiállni magáért, miközben a kormány szándékosan nyitva hagyja az országhatárokat, hogy illegális bevándorlók millióival szó szerint lecserélje őket. És mindenki úgy tesz, mintha mindez teljesen oké volna, majd megnézi a legújabb Netflix-filmet, elégedetten szotyizva és sörözve.

A még nemrégiben is Amerika „nemzeti büszkeségének” tekintett hadsereg nem tudja teljesíteni a toborzási célokat. Kevés amerikai fiatal van, aki egyáltalán alkalmas katonai szolgálatra. Az ország 31,8 millió 17–24 éves fiatalja közül az idén végeredményben alig 465 ezren felelnek meg az eredeti követelményeknek, a korosztálybeliek egyötöde elhízott. Ráadásul a hadügyi apparátus belső felmérése szerint a katonának alkalmas fiatalok mindössze 9 százaléka hajlandó a szolgálatra. A hadsereg növeli a jelentkezési bónuszokat, ha pedig nem tudja pénzzel megnyerni a fiatalokat, akkor csökkenti a követelményeket, vagy külföldieket toboroz. Az amerikaiaknak már nem kell érettségi bizonyítvány ahhoz, hogy bevonulhassanak, és a tetoválást is engedélyezik nekik. A hadsereg csökkentette a nők és az idősebbek fizikai alkalmassági követelményeit, mert túl sokan nem tudtak megfelelni, pedig ez a gyakorlat a múltban már szánalmas kudarcot vallott. Robert McNamara hadügyminiszter a vietnámi háborúban alacsony IQ-jú katonákat próbált bevetni, és „McNamara idiótái” végül nagy károkat okoztak, de ő megvédte a programot azzal, hogy ily módon csökkenthető a feketék munkanélkülisége.

Mindeközben a Nemzeti Gárda mintegy 40 ezer embere hagyhatja el a szolgálatot, mert elutasítja a Covid–19-vakcinát. Lloyd Austin fekete védelmi miniszter szolgálati prioritássá tette a (fehér) „szélsőségekre” való vadászatot. A hadsereg emeli a gondolatbűnözési normákat, csökkenti az összes többit. Erkölcsi pánik tört ki annak nyomán, hogy a média szerint (fehér) „gyűlöletcsoportok” rejtőznek a soraikban. A woke vezérkar drámai módon a fehér konzervatívok, különösen a déliek ellen fordult, néhány konföderációs tábornokról elnevezett amerikai bázis nevét is megváltoztatva. A hadsereg kritikai fajelméletet tanít a West Point-i katonai iskolában. Mark Milley vezérkari főnök a „fehér düh” (white rage) ellen akar küzdeni, mert „személyesen felháborította George Floyd brutális és értelmetlen meggyilkolása”, és mert „nemzetként és hadseregként még mindig küzdünk a rasszizmussal”.

A fehér vagy a déli büszkeség tilos, de a hadsereg hivatalos honlapján közzétett egyik cikk szerint „büszkén szolgálni: LMBTQ-katonák ünneplik a sokszínűséget, kimondják az igazságukat”. Michael Gilday admirális Ibram Kendi neobolsevik propagandista How to Be an Antiracist (Hogyan legyünk antirasszisták) című könyvét a haditengerészet olvasmánylistájára tette. A Pentagonnak saját „sokszínűség, egyenlőség és befogadás” programja van: három dolog, amit „szükségszerűnek” nevez a háborúk megvívásához.

A hazafiság és a hadseregbe vetett bizalom drámaian csökken, még a republikánusok körében is. Egy felmérés szerint az amerikaiak alig 25 százaléka bízik abban, hogy a hadsereg „a köz érdekében cselekszik”, miközben 85 százalékuk szerint az ország rossz irányba halad.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A nemzetiszocialista tisztelgés a második világháború vége óta illegális a cionisták által Németországban és Ausztriában, és a kóser törvények szerint börtönbüntetéssel büntethető.

A szovjet Vörös Hadsereg hordái előtti „méltóságteljes tiszteletadás” biztosítása érdekében tilos orosz vagy ukrán zászlóval megjelenni a berlini szovjet emlékműveknél a Nagynémet Birodalom leverésének 78. évfordulóján tartandó rendezvényeken.

Menetünk 1945 nagypénteként indult el Ausztria felé. Május 2-án Gmunden városka közelébe értünk. Az oroszok a hátunk mögött, előttünk a linzi műút, azon túl a szövetséges csapatok tanyáztak.

Százezres halálkvóták túlteljesítésében versengtek a Sztálin kegyeiért remegő parancsnokok, amikor a paranoia új szintre lépett a Szovjetunióban.

72 éves korában meghalt Michael Knape, a berlini rendőrség korábbi főnöke, akit csak „neonácivadásznak”, illetve „kemény kutyának” hívtak.

A nemzetiszocialista Nagynémet Birodalom egyik első embere, Heinrich Himmlernek bajorországi, festői környezetből álló tóparti villáját szállodává és étteremmé alakították át, amiért „természetesen” áll a bál a zsidó-liberális médiában.

1944. április 3-án a déli órákban az amerikai légierő végrehajtotta Budapest ellen az első terrorbombázást a második világháború során.

Híradó szakaszparancsnokként szolgáltam Ungváron 1944 októberében. Közben Nyékládházára kerültem, ahonnan november 4-én a szovjet katonák vittel el többedmagammal „kicsi robotra”, amiből négyévi kényszermunka lett.

Tizenhárom, „szélsőjobboldali mozgalmakhoz tartozó” embert letartóztattak vasárnapra virradóra Párizsban, miközben horogkereszteket festettek a földre a 17. kerületben – közölték a helyi francia hatóságok.

1942. október 3-án volt minden hordozórakéta ősatyja, a V–2 első sikeres startja. A Vergeltungswaffe–2 egyfokozatú, folyékony hajtóanyagú ballisztikus rakéta volt, amit a Nagynémet Birodalom szakemberei fejlesztettek ki a Balti-tenger egy kis szigete, Usedom egy településén, Peenemündében.

Bajtársaink, a RED Angers (Rassemblement des Étudiants de Droite - Jobboldali Diákgyűlés) klubházában házkutatást tartott a rendőrség, most pedig több tag előzetes letartóztatásba helyezése mellett döntöttek – írja a Nacionalista Zóna Telegram csatornája.

Az osztrák kormány bejelentése szerint 2025-re elkészülhet az épület felújítása, és 2026-ban kezdődhet meg benne a munka.

Krefeldben a Bismarckplatz 32. szám alatti, impozáns villában rendezkedett be a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt, melynek tagjai bizonyára elhűlve figyelték volna a mostani gyalázatot.

Az USA-ban egyre több fehér gyakorolja a kereszténység „afrikanizált” változatát, az ún. karizmatikus (evangéliumi) protestantizmust.

Mint tüzér – aki megjárta a Don-kanyar poklát – 1944. november 4-én estem szovjet fogságba Dunaföldvárnál.

Az 1938. november 2-i első bécsi döntés visszaadta Magyarországnak a Felvidék magyar többségű részét. E döntés előzményei az 1938. szeptember 30-i müncheni egyezményre mennek vissza.

A berlini rendőrség és az Állami Bűnügyi Rendőrség vizsgálatot indított az Alternatíva Németország (AFD) ellen, amiért a párt székházának teraszára egy integető hóemberfigurát helyeztek ki.

A vérzivataros 20. század során több híres és hírhedt személyiség is megfordult a szegedi Csillag börtön celláiban.

Egy hétköznapi történet rendkívüli véget ért az egyik elszakított országrészben. A nyugat-felvidéki Vágegyháza-Alsózáros vagy Zárosegyháza nevű községben egy gazda ekéje szántás közben valami keménynek ütközött, amiről azt hitte, egy szikla.

Alig néhány hónappal a harcok után elindult a feleslegessé vált eszközök hasznosítása a megszállt és kettészakított Németországban.

A francia származású feledhetetlen Leon Degrelle tábornok (Belgium, 1906-1994) a második világháború utolsó életben maradt nagy, keresztény és jobboldali politikai és katonai vezetője volt.

Az egykori SS-tagok végzetes fogyatkozásával már egyre nehezebb háborús pereket rendezni, ezért újabb és újabb ajvékolni való után nézve több osztrák tartományról is „kiderítették”, hogy ott még mindig „nácik által komponált himnuszok” vannak érvényben.

Dr. Bárdossy László Szombathelyen született 1890. december 10-én, római katolikus vallású kisnemesi, hivatalnoki családból.

1944. augusztus 23-án Románia hivatalosan kapitulált, és hátba támadta addigi szövetségeseit, a német és magyar csapatokat.