Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A rezsim intenzív pszichológiai hadviselést folytat az őshonosok ellen, nehogy olyan következtetéseket vonjanak le, amelyek megkérdőjeleznék a tömeges bevándorlást és a többrasszú társadalmat.

A média jelenleg azt harsogja, hogy a faji zavargások mögött csak egy „törpe kisebbség” áll, amelynek a létszámát a rezsim most hétezer főre becsüli.

Lau­rent Obertone szakíró nem hivatalos rendőrségi források alapján 90 ezer és 400 ezer közé teszi a résztvevők számát, vagyis legalább 250 ezer afroarab alkotta a lázadók derékhadát.

A kormány gyorsan felismerte a történtek valós nagyságrendjét, és 45 ezer rendfenntartót vetett be a megfékezésükre. Ugyanerre 2005-ben elég volt 11 ezer fő is. Öt nap alatt 700 rendőr sérült meg, és az erő elhasználódásának mértéke alapján elképzelhetővé válik az, amit egy heteken át tartó faji zavargás eredményezne. Ezzel a fix rendőri erővel szemben a megszállóknak ötször nagyobb létszámú lázadóállományuk volt. Ami a „megtorlást” illeti: 1243 személyt állítottak bíróság elé, és közülük 380-at bebörtönöztek. Az állam tehát a lázadók alig 0,2 százalékát tette hűvösre, vagyis a büntetlenség aránya 99,8 százalék.

Az igazi üzenet, amelyet a megszállók ebből levonnak, az az, hogy a fosztogatás és gyújtogatás befejezésének kivárásán kívül az állam nem sokat tehet, ha 25 hadosztálynyi felkelővel találja magát szembe. Szervezettségük és fegyverzetük miatt a francia biztonsági erők elvileg szétzúzhatnák őket, de erre semmi esély a pszichológiai, ideológiai és politikai bénultság nyilvánvaló okai miatt. Másrészt évente 300 ezer „újfrancia” születik, és Macron évente 400 ezret importál belőlük. Franciaország tehát minden évben 700 ezer ellenséges elemmel színesedik. Ez 10 év alatt 7 millió fő (700 hadosztály).

Franciaországot már meghódították, és a valóság elfogadásának átmeneti szakaszában van. Az alkudozás fázisában. Az inváziónak ez a szintje garantálja az állam szétesését a következő évtizedre. A rezsimnek választania kell, hogy mit akar megvédeni és mit enged át az afroarab hódítóknak, ami azt jelenti, hogy visszavonul a kormányzati központokba és azokra a területekre, ahol a népesség uralkodó rétegei élnek. Ami a maradékot illeti, ott a büntetlenség gyakorlatilag szabad kezet ad a hódítóknak.

Az őslakosok most ugyanazt élték át, amit a gall-rómaiak a nagy germán inváziók idején. Egy ideig két rend létezett: a régi és az új, egymással szemben álló szakaszokkal. A területi törés felgyorsult, és az állam, amely tehetetlen volt a hódítókkal szemben, csak egy élősködő bürokrácia lett, amely fegyverszüneteket kötött.

Gérald Darmanin belügyminiszter elszólása a szenátus előtt a lázadók korosztályáról sokatmondó: „Az átlagéletkoruk 17 év, tehát Chirac elnök alatt születtek… ami azt jelenti, hogy ma szemrehányást tenni… és elképzelni, hogy egy migrációs kérdésben azonnal törvénykezzenek, már későnek tűnik nekem.” Igen, késő, az invázió már megtörtént. A hódítókat nem sikerült megállítani, és az emberi jogok ideológiájától megbénított állam nem tehet semmit. Egyszerűen meg kell szerveznie az új demográfiai paradigmát, megteremtve az utcai valósággal párhuzamos média- és intézményi valóságot. A gall-római politikusok nyugtathatják magukat, és szónokolhatnak a „választásokról” – a megmásíthatatlan valósággal állnak szemben. Tovább zsonglőrködnek egy letűnt korszak demokratikus jelszavaival, amelyek már nem jelentenek semmit a győzelmük által felbátorított megszállók fanatikus dühével szemben.

Egy marxista portál közzétette a száguldozó arab sofőrt likvidáló rendőr személyazonosságát, ami több százezer afroarab lázadó és 99,8 százalékos büntetlenség mellett a halálos ítéletet jelenti a rendőr és családja számára. Ezek az idióta zsaruk az elmúlt 30 évet azzal töltötték, hogy a globalisták kedvéért kegyetlenül elnyomták a nacionalizmust, módszeres buzgalommal zaklatva és üldözve a hazafias szervezeteket. Most már minden francia városban ellenállás nélkül szerveződik az anarchista-antifasiszta csürhe, amely szabadon segítheti a dzsihadista lázadást.

A rendőrség még nem fog leszállni a földre, mert az egész vezetése korrupt, a globalisták és a szabadkőműves-páholyok által szorosan ellenőrizve. Az országban működő mintegy 37 ezer újságíró, akik gyakorlatilag mindannyian baloldaliak vagy szélsőbaloldaliak, nyíltan és teljes mértékben támogatják a faji felkelést. A cél: megbénítani a rendőrséget és segíteni a szervezett baloldalt abban, hogy az afroarabok segítségével uralja az utcákat. Manuel Bompard, a Mélenchon-féle neokommunista pártszövetség képviselője: „Amennyire csak lehet, lefegyverzett rendőrség kell.” (BFMTV, 2023. 07. 06.) Addig is a „francia kormány Izraeltől kér tanácsot a lázadások kezelésére, a düh elnyomására”. (humanité.fr, 2023. 07. 04.) Sapienti sat.

De beszéljenek inkább a politikusnők, a tőlük megszokott bölcsességgel (ld. Arisztophanész: A nőuralom). Daniéle Obono, Gabonból származó képviselő: „Nem fogjátok megakadályozni a lázadást. Ellenkezőleg: éppen most törvényesítettétek.” (Twitter, 2023. 07. 06.) A közszolgálati tévében arra a kérdésre, hogy „ha hatalomra kerülnek, mit fognak tenni ezek ellen a francia állampolgárok ellen”, Marine Le Pen velős válasza így hangzott: „Semmit!” (télématin, 2023. 07. 06.) Pontosan ez várható a nemzeti radikalizmus parlamenti képviseletétől. (Mi lenne, ha nem lennének ennyire radikálisak a nemzetmentésben?)

Szerencsére válsághelyzetekben mindig számíthatunk a keresztény-konzervatív tábor üdvöskéire, elég csak Merkel és Von der Leyen legendás problémamegoldó képességére utalni a németországi „szír”, illetve az ukrajnai orosz invázió esetében. Francia eszmetársuk, Nadine Morano, aki Sarkozy elnöksége alatt kormányzati posztokon jeleskedett, zseniális ötlettel rukkolt elő. Szerinte „segíteni kell Afrika fejlődését, az afrikai kontinens villamosítása ugyanis mindent meg fog változtatni”. (Twitter, 2023. 07. 10.) A kommunizmus egyenlő szovjethatalom plusz villamosítás mintájára mi­után bekötik hozzájuk az áramot, az afrikai négerek egy csapásra megszűnnek fejletlennek lenni, amint azt az árammal rendelkező díszpéldányaik folyamatosan demonstrálják is Európában.

Nadine a jelek szerint nemigen megy ki az utcára, de még tévét sem néz. A viccet félretéve: inkább a francia határokat kellett volna anno „villamosítani”, ami olcsóbb és hatékonyabb is lett volna a franciák jóléte és biztonsága szempontjából, mint Afrika villamosítása. Ez a villamos azonban már elment, és legfeljebb csak a vágy villamosaként fog fennmaradni a jövő francia nemzedékeinek emlékezetében.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Ahhoz, hogy megérthessük a totalitárius woke ideológia amerikai elhatalmasodását lehetővé tévő mentális légkört, célszerű vázlatosan feleleveníteni az Egyesült Államok történelmi gyökereit.

1944. április 3-án a déli órákban az amerikai légierő végrehajtotta Budapest ellen az első terrorbombázást a második világháború során.

Filip Turek nem tartja magát nemzetiszocialistának, de a rendőrség már nyomoz ellene ezügyben. Karlendítős fotó is elérhető róla, ami autójában készült, amibe elmondása szerint mindig pontosan 88 liter benzint tankol.

Egy fehér nacionalista szervezet vezetője köztéri matricákkal, valamint Adolf Hitler és a Nagynémet Birodalom plakátjival az otthonában is faji gyűlöletet szított – közölte a brit koronabíróság.

Iszonyatos dráma folyt a mai Széll Kálmán tér környékén 1945. február 11-én, amikor Budapest magyar és német védői megpróbálták áttörni a szovjet ostromgyűrűt. 

A lengyelországi Gierloz közelében, az erdőben elrejtett Adolf Hitler második világháborús bunkere. Hilter háborús főhadiszállásának romjai egy 200 épületből álló, erdőben elrejtett város volt.

Bár lehetetlen pontosan megállapítani, hogy a második világháború során hány szovjet állampolgár harcolt valamilyen formában a németek oldalán, a szakértők többsége abban egyetért, hogy számuk akár az 1,4-1,5 milliót is elérhette.

A híres zeneszerző dédunokája a Die Welt című német újságban „megdöbbenésének” adott hangot az orosz zsoldosok kapcsán – írja a Jewish Chronicle.

Az amerikai neobolsevik rezsim feudális hierarchiájában értelemszerűen legfe­lül tanyázó, sőt egyenesen piedesztálra emelt feketék elsősorban a rabszolga őseik által a déli gyapotföldeken végzett ingyenmunka kompenzálásaként akarják kirázni a gatyájukból fehér hűbéreseiket.

A dunántúli hadműveletekben vettünk részt 1944 őszén és telén. Székesfehérvár eleste után – december 26-án – a balról Pusztavám, jobbról Csákvár–Környe irányába előre törő szovjet csapatok bekerítettek bennünket.

Meglepő, de nem szerzői jogi okok miatt kellett hozzányúlni a vérmocskos Mickey egeres játékhoz: az Infestation 88-cal ennél is nagyobb baj volt.

Másfél év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a Győri Törvényszék azt a 17 éves kapuvári diákot, aki  állítólag halállistát készített és egy „neonáci” jelzővel leírt internetes csoportban azt írta tavaly ősszel, hogy másnap megöli osztálytársát a származása miatt.

A leginkább narancsos ízben fogyasztott szénsavas ital a Coca-Cola mellett talán a legismertebb üdítő szerte a világon.

Hivatalosan is visszalépett az önkormányzati választástól Soltysiak Edina táti független képviselőjelölt – írta meg a Telex.

Egyes források szerint a Waffen-SS állományának 83 százaléka sem az NSDAP-nak, sem pedig az általános SS-nek nem volt tagja.