Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A világgazdaság járvány miatti lenullázását követő „újrakezdésének” programját Covid–19: The Great Reset címmel publikálta a davosi Világgazdasági Fórum saját kiadója.

Szerzői: Klaus Schwab, a davosi globalista agytröszt tótumfaktuma és Thierry Malleret pénzügyi konzultáns. Kommunikációs téren a kiadvány mindenekelőtt a félelemre apellál, másrészt az érzelmi zsarolás húrjait pengetve egészségügyi és környezetvédelmi moralizáló injekciókkal (mentsük meg az életet, mentsük meg az éghajlatot) szándékozik megnyerni a népesség támogatását.

Tartalma és a jelen lévő erők elemzése alapján párhuzamot vonhatunk az 1917-ben történtekkel, a reálgazdaság és a fehér középosztályok szándékos tönkretételével ugyanis kirajzolódik a bolsevizmus 2.0 rémképe, amelyben a vörös helyébe a zöld, a „szociális forradalom” helyébe a „fenntartható fejlődés”, a Cseka helyébe pedig a mesterséges intelligencia lép.

Nyilvánvaló módon a nagy újrakezdés valójában a globális fináncoligarchia lázálma egy teljesen központosított és ellenőrzött jövőről. Már 2008–09-ben lezajlott a főpróbája, amikor a financializáció (a spekulatív finánckapitalizmus túltengése a reálgazdaság rovására) és a globalizáció (az egységesülő világgazdaság) szélsőségei nyomán létrejött ingatlanbuborék kidurranása csaknem összeomlasztotta az egész globálkapitalista kártyavárat. Ezután a központi bankoknak, amelyeket a Fed (az amerikai jegybank) 29 ezermilliárd dollárral – vagyis az USA akkori teljes GDP-jének kétszeresét kitevő összeggel – húzott ki átmenetileg a slamasztikából, nem maradt más választásuk, mint a szokásos „kényszerintézkedések” álarca alatt előkészíteni a Nagy Újrakezdés feltételeit a világgazdaság pénzeszközei fölötti ellenőrzés teljes központosítása révén. Ennek során a központi bankok példátlan pénznyomtatást és pénzügyi nyomást koordináltak zéró kamatláb-politika alkalmazása mellett, hogy minél tovább késleltessék a jelenleg is egyre növekvő adósságbuborék lényegénél fogva előbb-utóbb törvényszerűen bekövetkező kidurranását.

Ilyen körülmények között a Covid–19 gondviselésszerű felbukkanása kedvező alkalmat teremtett a globalista rendszer­gazdák számára a nagy lenullázás folyamatba tételére, ideális ürügyet szolgáltatva ahhoz, hogy hozzászoktassák a népes­séget egy új nadrágszíj-megszorító életmódhoz és egy kollektivista életfilozófiához, mindezt az általuk főbűnösnek deklarált fehér férfiak kontójára.

„A Covid–19-járvány azt bizonyítja, amit mindnyájan tudunk: a patriarchátus évezrede hímek uralta világot eredményezett hímek uralta kultúrával, amely mindenkit tönkretesz: nőket, férfiakat, lányokat és fiúkat.” Így agitál a fehér férfiak által felépített nyugati civilizáció ellen az ENSZ élén trónoló marxista csinovnyik, António Guterres, a Szocialista Internacionálé volt kápója, Gyurcsány Ferenc elvtársa.

Teljesen egyértelmű, hogy a globalisták immár véglegesen a múlt részének tekintik a koronavírus előtti életet, amelyhez elképzeléseik szerint soha többé nem lesz visszatérés. „A folyamatban lévő járványnak köszönhetően a világ elvesztette az egyensúlyát, és ez még évekig így fog maradni. Távolról sem térve vissza újra a »normálishoz«, a Covid–19 dominóhatásaként a következő évtizedben további – pozitív és negatív – zavarokra kell számítanunk… teljes pénzügyi válságtól a globális energiaátmenet szintjének lépésváltásáig…” – olvasható a Schwab-féle bűnszervezet honlapján, mint látható, teljes „legatyásodást” prognosztizálva, amely akár az energiaszolgáltatás korlátozásával is járhat, ugyanakkor meghirdetve a kapitalizmus „újratervezésének” a szükségességét, ezúttal majd „jobban felépítve” azt. (To build back better, we must reinvent capitalism. Here’s how, wforum.org, 2020. 07. 13.) A jövőben egyre gyakrabban fogjuk hallani a „Build Back Better” (BBB/jobban felépíteni) propagandaszlogent, amelyet már most is egymással versengve szajkóznak a nyugati vezetők Bidentől Johnsonig, Trudeau-tól Macronig, és amely tökéletesen rímel szellemi ikerpárjára, a „Black Lives Matter” (BLM/ a Feketék Élete Számít) kifejezésre. Nem véletlenül.

A marxista zsargont köznyelvre lefordítva valójában arról van szó, hogy a fehéreknek további anyagi áldozatokat kell hozniuk, hogy a feketék jobban élhessenek és kedvükre sokasodhassanak. Mivel a világgazdaság egy zárt rendszer, amelynek határai a robbanásveszély elkerülése érdekében csak egy bizonyos mértékig tágíthatóak, logikus módon az afrikaiak életszínvonalának emelése csak az európaiakénak a csökkentésével érhető el. Az egész „tegyük jobbá a világot és építsük fel jobban a kapitalizmust” hókuszpókusznak ez a profán magyarázata. Egy valamivel tudományosabb igényű képlettel élve: BBB + BLM = fehér genocídium. (Vö. az ENSZ 1948-as genocídium-egyezménye II. cikkelyének b) pontja: egy adott csoport tagjainak a csoporthoz tartozása miatt súlyos testi vagy lelki sérelem okozása, illetve c) pontja: egy adott csoport olyan életfeltételek közé kényszerítése, amelyek azt vagy egyes tagjait pusztulással fenyegetik.) Márpedig az egyelőre még csak az Európa nyugati térfelén zajló szervezett népességcsere a genocídium meghatározásának mindkét előbbi kritériumát kimeríti.

Lényegében a járvány veszélyességének apokaliptikus mértékűvé tuningolása révén, mesterségesen gerjesztett tömegpánikkal akarják rákényszeríteni az európaiakat egy bolsevik típusú államcsíny elfogadására, amelynek ugyanaz a célja, mint száz évvel korábbi archetípusának: a magántulajdon fokozatos felszámolása, átfogó államosítás (társadalmasítás) az egyetemes (adott esetben harmadik világbeli) „közjó” nevében és a népesség szigorú felügyelet, megfigyelés és ellenőrzés alá helyezése egy totalitárius politikai rendszer keretében.

Mindeközben az USA nyomán Európában is napról napra bolsevizálódik a helyzet, amint azt egyebek mellett a franciaországi sárga mellényesek mozgalmának véres eltiprása, a „hódoljunk a feketéknek” (alias BLM) hitgyülekezet térnyerése, valamint a szólásszabadság elleni szisztematikus támadások is bizonyítják. A nagy európai népességcsere már évtizedek óta zajlik, a nagy gazdasági lenullázás éppen most bontakozik ki, a Nagy Újrakezdés után pedig törvényszerűen sor fog kerülni a Nagy Terror és a Nagy Tisztogatás stádiumára is a bolsevik logika szerint. A történelem igenis ismétli önmagát.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Másfél év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a Győri Törvényszék azt a 17 éves kapuvári diákot, aki  állítólag halállistát készített és egy „neonáci” jelzővel leírt internetes csoportban azt írta tavaly ősszel, hogy másnap megöli osztálytársát a származása miatt.

Összevont 15 év börtönbüntetésre ítéltek két brit fehér fajvédő, nemzetiszocialista podcastert, akik Harry herceg és félvér negrid fia, Archie kivégzésére szólítottak fel.

A liberális brit bíróság „elkötelezett fajgyűlölőknek” nevezte őket, akik a bíró szerint „terrorizmusra buzdítottak”.

Soha nem is kapták el, hiába szerepelt négy évtizeden át az FBI körözési toplistáján. 1985-ben végül magát adta fel.

A Patriot Front fehér nacionalista csoport öt tagját börtönbüntetésre ítélték, mert „összeesküvést szőttek” egy idahói LGBTQ+ Pride-vonaglás ellen.

Közismert az oroszok alábbi szövege: azért kell ide vagy oda terelni az embereket, hogy megkapják az igazolást, amivel aztán nyugodtan hazamehetnek.

Az 1930-as években a hollywoodi stúdiófőnökök is Adolf Hitler előtt hajlongtak a Metro-Goldwyn-Mayer médiatársaság egyik vezetője pedig még zsidó feleségétől is elvált a német nemzetiszocialisták javaslatára.

Ilaria Salis, az olasz útonálló antifa terrorista a másfél perces felvételen egy fotelben ül, hangsúlyozza, hogy házi őrizetben van, és megmutatja a bokáján elhelyezett elektronikus nyomkövetőt.

Hernádnémetiben sokan éltünk német vagy németes nevűek (Schmidt, Fuchs stb.). 1945. január 23-án kora délelőtt két karszalagos nemzetőr azzal keresett meg, hogy várnak a községházán az anyakönyvi adatok pótlására.

A szlovák Speciális Büntetőbíróság (ŠTS) a „náci” ideológia és az SS iránti szimpátia kinyilvánítása miatt ítélt el öt Slovan-szurkolót.

Százezres halálkvóták túlteljesítésében versengtek a Sztálin kegyeiért remegő parancsnokok, amikor a paranoia új szintre lépett a Szovjetunióban.

A dunántúli hadműveletekben vettünk részt 1944 őszén és telén. Székesfehérvár eleste után – december 26-án – a balról Pusztavám, jobbról Csákvár–Környe irányába előre törő szovjet csapatok bekerítettek bennünket.

Rájöttem, hogy egy próféta veszett el bennem – de szerencsére meglett. A frankisztáni permanens arabjárás (vö. tatárjárás) legutóbbi menetével kapcsolatos eszmefuttatásomat azzal zártam, hogy a rezsim egyik válasza a történtekre az lesz, hogy további fehér adópénzekkel igyekszik majd betömni az országra szabadított Mohamedek és Fatimák millióinak egyre mohóbb száját. És mit ad Allah, igazam lett.

Egy helyi zsidó felsőbbrendűségi csoport és állami törvényhozók kiakadtak a Nashville belvárosában a tartott nemzetiszocialista felvonulás miatt.

Adolf Hitler 1983-ban előkerült „naplója” olyan igénytelen hamisítvány volt, hogy még az A.H. monogramot sem sikerült helyesen leírni – mégis kollektív őrületbe kergette egy nagynevű német lap szerkesztőit.