Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Miközben a Föld népessége (lényegében Afrikának köszönhetően) folyamatosan növekszik, a fehérek létszáma egyre csökken, mindenekelőtt egy bizonyos fehérellenes lobbi szisztematikus erőfeszítései következtében.

Ez az úgynevezett fehér genocídium, úgymond, egy "nácifasiszta-rasszista összeesküvés-elmélet", legalábbis a fősodrú média szerint, amely így okítja a fehér – kizárólag a fehér! – publikumot.

Mentsd meg a bolygót: legyen kevesebb kölyköd (livescience.com, 2009. augusztus 3.). Huszonhét ok, amiért kölyköket vállalni valójában a legrosszabb dolog (buzzfeed.com, 2012. október 13.). Miért mondja a tudomány, hogy a gyermekvállalás rossz ötlet lehet? (elitedaily.com, 2014. február 6.). Legnagyobb fenyegetés a Földre nézve? Túl sok kölykünk van (wired.com, 2015. április 22.). A tudomány azt mondja, hogy a gyermekvállalás az egyik leggennyesebb (sic!) dolog, ami veled történhet (vice.com, 2015. augusztus 11.). Szülői boldogság: egy tanulmányból kiderült, hogy szülőnek lenni a lehető legrosszabb dolog (huffingtonpost.ca, 2015. augusztus 12.). Legyenek kölykeink a klímaváltozás korában? (npr.org, 2016. augusztus 18.). Akiknek nincsenek gyermekeik, többet használnak a környezetünknek bármilyen kampánynál – ideje ünnepelni őket (independent.co.uk, 2016. augusztus 8.). Mivel feldereng a környezeti katasztrófa, etikus gyermekeket vállalni? (foreignpolicy.com, 2017. május 31.). Meg akarod menteni a bolygót? Ne legyenek gyermekeid! Egy tanulmány megállapította, hogy új élet világra hozása a legpusztítóbb dolog, amit csak tehetsz a környezetre nézve (dailymail.co.uk, 2017. július 11.). Harcolni akarsz a klímaváltozás ellen? Vállalj kevesebb gyermeket (theguardian.com, 2017. július 12.). Megspórolhatsz félmillió dollárt, ha nincsenek kölykeid (cnbc.com, 2017. augusztus 17.). A tudomány azt bizonyítja, hogy a kölykök rosszak a Föld számára. Az erkölcs azt sugallja, hogy állítsuk meg a gyermekvállalást (nbcnews.com, 2017. november 15.). Miért nem kellene a tudomány szerint gyermeket vállalni (businessinsider.com, 2017. november 27.). Egyáltalán kell, hogy kölykeim legyenek a klímaváltozás korában? (slate.com, 2018. október 17.). Kegyetlenség kölyköket vállalni a klímaváltozás korszakában? (newrepublic.com, 2019. február 25.). Beszélnünk kell a gyermekvállalás etikájáról a felmelegedő világban (vox.com, 2019. március 11.). Szüléssztrájkolók: ismerjük meg a nőket, akik nem hajlandók gyermeket vállalni addig, amíg a klímaváltozás nem ér véget (theguardian.com, 2019. március 12.). Szülők szerint ennyit kell megspórolnod, mielőtt csecsemőt vállalsz (huffingtonpost.co.uk, 2019. március 20.). Azt választottam, hogy ne legyenek kölykeim, mert féltem a bolygót (buzzfeednews.com, 2019. július 24.). Tizenévesek tesznek fogadalmat, hogy nem lesznek gyermekeik a klímaváltozás miatt (nypost.com, 2019. szeptember 19.). Több mint 11 ezer tudós deklarálta a "klímavészhelyzetet", és azt mondják, hogy az egyik legjobb dolog, amit tehetünk, ha kevesebb gyermeket vállalunk (insider.com, 2019. november 5.). És így tovább, és így tovább…

A folyamatban lévő fehér genocídium keretében migránsokat importálnak tömegesen Európába, főleg Afrikából. Ez a népességcserés gyarmatosítás állítólag egy "nácifasiszta-rasszista összeesküvés-elmélet", legalábbis a fősodrú média szerint, amely így okítja az európai publikumot.

Az öregedő Európának szüksége van a migránsokra, akiket nem akar (reuters.com, 2014. december 1.). Sokkoló táblázatok mutatják, hogy Európának miért van szüksége bevándorlókra a túléléshez (ib­times.co.uk, 2014. december 5.). Európának arra van szüksége, hogy beengedje a migránsokat. Új vér beáramlása injekció lenne az elöregedő földrész karjába (foreignpolicy.com, 2015. augusztus 24.). A migránsok segíthetnek megoldani az öregedő Európa problémáját (cnbc.com, 2015. szeptember 11.). A bevándorlás jó a gazdasági növekedéshez. Ha Európa helyesen kezeli, akkor a menekültek is jók lehetnek hozzá (huffpost.com, 2015. szeptember 15.). Kedvező alkalom a menekültválság az öregedő Európa számára? (brookings.edu, 2015. szeptember 21.). A menekültválság: Európának több migránsra van szüksége, nem kevesebbre (friendsofeurope.org, 2015. október 26.). Európának leginkább arra van szüksége, amitől a legjobban fél: migránsokra (huffpost.com, 2016. március 27.). Az igazság a migrációról: a gazdag országoknak szükségük van bevándorlókra (newscientist.com, 2016. április 6.). Miért jó a bevándorlás a kultúrának? (newsweek.com, 2016. augusztus 24.). Afrikai migránsokra van szükség Európában, hogy segítsék "az öregedő népességet", mondja az EU nagykövete Nigériában (express.co.uk, 2017. március 6.). Miért van Európának szüksége még több migránsra? (economist.com, 2017. július 12.). Európának ezért van valóban szüksége még több bevándorlóra (forbes.com, 2017. augusztus 15.). A migránsok nem megterhelik, hanem fellendítik az európai gazdaságokat (newsweek.com, 2018. június 20.). A migránsoktól való észszerűtlen félelemnek halálos ára van Európára nézve (theguardian.com, 2018. június 28.). A migránsok és menekültek jót tesznek a gazdaságoknak (nature.com, 2018. június 20.). "Az európai életmód védelme" ajándék a migránsoktól a szélsőjobboldalnak (theguardian.com, 2018. szeptember 13.). Merkel szívesen látta a menekülteket Németországban, akik elkezdik segíteni a gazdaságot (washingtonpost.com, 2019. május 5.). Elkerülhetetlen a tragédia, ha inkább félünk a bevándorlástól, mintsem ünnepeljük (theguardian.com, 2019. június 30.). Európa nem zárhatja be kapuit a menekültek és migránsok előtt (ft.com, 2019. szeptember 22.). És így tovább, és így tovább…

Egyrészt tehát ünnepelnünk kell a gyermektelen fehér szülőket, másrészt viszont ünnepelnünk kell az afrikaiak bevándorlását Európába. A fősodrú média szerint azonban szó sincs fehér genocídiumról és népességcserés gyarmatosításról, hiszen ezek csak "nácifasiszta-rasszista összeesküvés-elméletek". Descartes pedig foroghat a sírjában.

Gazdag Isván - Demokrata.hu

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Aki nem volt a fronton, nem tudja elképzelni, milyen érzés napról-napra embereket ölni. Ellenfeleid jönnek feléd, lőnek, még nem találtak el, de menekülni nincs idő.

Az 1945 előtti korszak egyik legtisztább, legnagyobb képességű magyar államférfia, Bárdossy László volt az első, aki vértanúhalált halt a Rákosi Mátyás és Nagy Ferenc által állított kivégző oszlopok előtt.

Oroszok és civil román rendőrök vették körül 1945. január 2-án Érdmindszentet. Senki sem távozhatott.

Megvonta az állami támogatást a következő hat évre a német alkotmánybíróság a zsidó-liberális sajtóban „neonáciként” számon tartott Die Heimat nevű párttól.

A „német” gondolatrendőrség feloszlatott egy nemzetiszocialista rockkoncertet a türingiai Sonnebergben szombat este.

1941. június 22-én kezdődött meg a Barbarossa hadművelet, a Német Birodalom harca a Szovjetunió ellen. A német Wehrmacht három hadseregcsoportja indított támadást, kötelékükben a németekkel szövetséges országok katonai egységeivel és önkéntes alakulatokkal.

Az emberiség egyik óriási bravúrja a nemzetiszocializmussal kapcsolódik össze: ötven éve a holdra szállás magába olvasztotta a III. Birodalom történetének egy részét.

Dr. Martens. Azt hiszem, sokaknak nem kell bemutatni ezt a cipőmárkát. Aki csak egy kicsit is ismerős a rocker, punk, skinhead színtéren, az valószínűleg ismeri a semmivel sem összetéveszthető acélbetétes bakancsot, gondoljunk csak a sárga-fekete címkére és a szintén sárga gojzer varrásra.

Az ottawai orosz nagykövet szerint a kanadai hatóságok „hajlamosak késleltetni a volt nácik elleni pereket”.

Adolf Hitler 1983-ban előkerült „naplója” olyan igénytelen hamisítvány volt, hogy még az A.H. monogramot sem sikerült helyesen leírni – mégis kollektív őrületbe kergette egy nagynevű német lap szerkesztőit.

1944 szeptember utolsó napjaiban sajátos közjáték zajlott le az német 503. nehézpáncélos-osztály otthont adó Sennelagerben. Noha az újabb bevetés helyszínét még nem ismerték a katonák, egyes részek már el is indultak.

Megszólaltak a német közmédiának azoknak a feltételezett elkövetőknek a szülei, akiket a tavaly februári budapesti támadások elkövetése miatt köröznek.

Megszünteti a budapesti antifa támadások elsőrendű vádlottjának, Ilaria Salisnak letartóztatását 16 millió forint óvadék ellenében a Fővárosi Ítélőtábla és elrendeli bűnügyi felügyeletét, tudatta a bíróság honlapján közleményben.

Magyarország második világháborús történetének van egy apró, alig ismert, de egyben rendkívül érdekes fejezete: az egyéni fegyverténnyel ellenséges harckocsit megsemmisítő magyar honvédek termőfölddel való jutalmazása.

Az NZóna Podcast tematikus Homo Viator sorozata ezúttal az 1945-ös budavári kitörést és a Becsület Napját vizsgálja világnézeti szempontból.