Kövess minket: Telegram — XVkontakte

„Az asszony pedig bíborba és skarlátba volt öltözve, arannyal, drágakővel és gyöngyökkel ékesítve, kezében aranypohár, tele utálatossággal és paráznaságának tisztátalanságaival.” (Jel. 17.4) A biblikus babiloni szajha modern nyugati változata a genderdiszfóriás, homoszexuális nőimitátor.

A leírás többi része stimmel, a ruházatát is beleértve. Ha már itt tartunk, az aktuális pedoLMBT-patológia esetében is a probléma gyökeréhez kell eljutnunk, mert sok fiatal egyszerűen nem érti, hogy honnan a pokolból (szó szerint) kerültek elő ezek a kreatúrák. Emlékeztetőül: az Amerikai Pszichiátriai Társaság (APA) 1973-ban kivette ugyan a homoszexualitást az elismert mentális zavarok listájáról, annullálva több évtizedes tudományos kutatást a témában, de távolról sem valami új és perdöntő tudományos felfedezés eredményeként, hanem a szervezet soraiba időközben beszivárgott meleg aktivisták folyamatos és egyre forróbb nyomásának engedve.

Annak kimondása tehát, hogy a homoszexualitás egyfajta aberráltság, egy lépés a jó irányban, de nem elég. Túl kell lépni a klinikai diagnózison, és ki kell tágítani a látómezőnket, hogy megérthessük ennek az egyre elterjedtebb kórtünetnek az okait. Valójában arról van szó, hogy 75 évnyi béke, piacdemokrácia, konzumidiotizmus és ipari automatizálás után a (nyugati) fehér férfi elvesztette a férfiasságát. Ez a biológiai devirilizáció egy fiziológiai folyamat, és nem csak a fehéreket sújtja. Minden faj, amelyik tartós békét és anyagi jólétet élvez, végül elpuhul. A testet és a lelket a fizikai munka és a háború keményíti meg. Persze a piacgazdaság a leghatékonyabb, ha anyagi javak létrehozásáról van szó, viszont olyan kihívásokkal jár, amelyekkel ilyen szinten még sohasem találkozott az ember. Még a dekadens rómaiak sem közelítették meg az anyagi kényelemnek azt a szintjét, amelyet a nyugati munkások élveznek manapság.

Az automatizálás eredményeként az ipar és a mezőgazdaság hatalmas arányú munkaerő-leépítést hajtott végre a múlt században. A 60-as évektől kezdve a nők tömegesen elárasztották a szolgáltatószektort, és egyre inkább teret nyernek azokon a területeken, ahol főleg a memorizálás és az ismétlés számít. (Jellemző módon a nők munkáját kétszer könnyebben helyettesítheti robot, mint a férfiakét, vö. Women’s jobs are twice as likely to be replaced by machines as men’s…, dailymail.co.uk, 2019. július 16.)

A férfiak egyre csökkenő fizikai ereje helyett ugyanakkor sokkal inkább az intellektuális képességeikre van igény. Ennek a civilizációs folyamatnak az antropomorfológiai vetületeként egyre inkább elmosódnak a nemek közötti biológiai határok (androgünizáció), vagyis egyre több a nőies férfi (szójafiú) és a férfias nő (viragó). Ez az új realitás jelenleg városi szubkultúrává alakul, mert a termelési eszközöket ellen­őrző burzsoázia rákényszerítheti uralkodó kulturális normáit a plebsre.

A patriarchátus megszüntetésén és a nukleáris családmodell szétzúzásán keresztül a heteroszexuális fehér férfi démonizálását és végső soron a fehér faj genocídiumát célzó kultúrmarxista társadalommérnökség eszmei felbujtására és jogi-intézményi támogatásával a nyugati viragók elérkezettnek látják az időt a politikai hatalom teljes átvételére (lásd: Svédország, Németország, Britannia stb.) a faji önfelszámoló folyamat levezénylése és felgyorsítása végett.

A homoszexualitás és a genderizmus propagálása valójában a fehér férfiak semlegesítésének, szó szerint semleges neművé tételének eszköze a feminizmustól megfertőzött nők számára – a homo- és transzszexuálisok üdvrivalgásától kísérve. Persze a nők biológiája változatlan marad, és minél inkább elnőiesednek a fehér férfiak, annál frusztráltabbak lesznek a fehér nők anélkül, hogy felismernék az okát. Ezért forszírozzák a modernitáson kívül maradt színes bőrű macsók tömeges betelepítését. Miután az előbbi okok miatt fizikailag már éppen eléggé devirilizált fehér férfiakat mentálisan is kasztrálták az ad nauseam folytatott antirasszista, feminista, homoszexuális- és genderista propagandával, a nyugati nők úgy elégíthetik ki szexuális igényeiket egzotikus importdzsigolókkal, hogy már egyáltalán nem kell tartaniuk a fehér férfiak reakciójától, következésképpen társadalmi megítélésük és szociális helyzetük romlásától sem.

Azáltal, hogy a gyűlölt fehér patriarchátus elleni harcában a tolerancia és az emberi jogok álarca alatt törvényesíti az összes elképzelhető és elképzelhetetlen szexuális aberrációt, a feminista államhatalom közvetlen közbiztonsági és közegészségügyi veszélynek teszi ki nemcsak normális felnőtt népességét, hanem a fiatalokat és a gyerekeket is. Amerikai felmérések szerint ugyanis a népesség kb. 3 százalékát kitevő melegek közül kerül ki a gyermekmolesztálók 40 százaléka, a homoszexuális szülők által nevelt gyerekek 92 százalékát éri abúzus szüleik részéről, az ilyen családban élő gyerekek 51 százaléka depressziós, 72 százaléka pedig kövér; az amerikai homokosok 55 százaléka AIDS-es, 82 százaléka szifiliszes, 78 százaléka valamilyen más nemi betegségben szenved; és a sorozatgyilkosok 40-60 százaléka is szodomita.

A nyugati demokráciák degeneráltságának előrehaladott stádiuma ellenére most még egyetlen párt sem vonja kétségbe a rendszer létjogosultságát, mert ezek a pártok valójában a demokratikus rohadás zabigyerekei. Regenerációs programot csak egy forradalmi párt valósíthatna meg, és itt ismét felmerül a probléma gyökere: háborúk nélkül nincsenek harcosok, üzemek nélkül nincsenek munkások. A jelenlegi társadalmi rohadás ennek a szociológiai és antropológiai mutációnak az eredménye, ugyanakkor a lehető legjobb dolog, ami történhet. Minél jobban terjed ugyanis az anarchia, annál nagyobb a valószínűsége, hogy a tömegek egy autoriter reakció felé fordulnak. Az úgynevezett boomerek (vagyis a II. világháború után születettek) generációja a társadalmi struktúrák teljes felemésztéséig fogja erőltetni a freudo-marxista disztópiát. A kibontakozó faji, társadalmi és nemek közötti harc azonban elkerülhetetlenül egy új nemzedéket fog megszülni, amelyet szükségképpen megkeményít a rá váró pokol. Ez a természetes evolúció lehet a fehérek utolsó reménye.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Az amerikai típusú káosz legutóbbi franciaországi epizódjának állítólagos katalizátora egy 17 éves arab Lewis Hamilton-imitátor halála volt, akit a rendőrség lelőtt, mert egy belvárosi rodeót követő igazoltatása közben megpróbált elmenekülni az autójával.

Bár 25 évig népszerű és sikeres polgármesterként hihetetlen lendületet adott Kapfenberg városának, a Franz Feketéről elnevezett stadiont január elsejétől már nem hozzá kapcsolódva emlegetik majd.

Kanadában letartóztatták a „Sötét idegent”, az elmúlt évtized egyik legbefolyásosabb nemzetiszocialista propagandistáját.

Az európai háború befejezésének napján, 1945. május 9-én kerültem fogságba, jóllehet ennek eseménydús előzményei vannak.

Az osztrák kormány bejelentése szerint 2025-re elkészülhet az épület felújítása, és 2026-ban kezdődhet meg benne a munka.

1944. augusztus 23-án Románia hivatalosan kapitulált, és hátba támadta addigi szövetségeseit, a német és magyar csapatokat.

Noha gyászoljuk az eltávozását még 25 év után is, de tudjuk, hogy ő nem halt meg idő előtt, mint ahogy a „senki ember” meghal.

1945. január 24-én munka után hazafelé menet Budapesten, a Bethlen Gábor utcában mellém toppant két tatárképű szovjet katona, és fegyverrel egy közeledő, civilekből álló csoportba kényszerített.

Egy nappal a chemnitzi csonkolás előtt is hallattak magukról az antifa terroristák: hétfő éjjel bombatámadás történt a Königsblut Tattoo & Piercing Stúdió ellen Zeulenrodában (Greiz kerület, Türingia).

„A közelgő győzelem lehetőséget ad Németországnak az európai zsidókérdés megoldására, ami véleményem szerint kötelességünk is. A kívánatos megoldás: minden zsidót kitenni Európából.

Ausztria 2019 óta a nemzetiszocializmus 26 ezer „áldozatának”, illetve leszármazottjaiknak adott állampolgárságot – közölte Alexander Schallenberg osztrák külügyminiszter.

Az 1913-as születésű Bosnyák Imrét az elsők között érintette meg a magyar nemzetiszocializmus, a hungarizmus eszméje.

Vasárnap ismét a demokrácia csodálatos működéséről tettek tanúbizonyságot a héber rend őrei az egykori Németországban.

Súlyos börtönévekkel fenyegetnek egy fiatal férfit Michigan államban, miután horogkeresztet festett egy zsinagóga falára.

A jugoszláv légierő 1941. április 7-i szegedi és pécsi légitámadását, az 1941. június 26-i ismeretlen eredetű kassai bombázást, illetve a Budapestet ért 1942. szeptember 4–5-i és 9–10-i éjszakai szovjet légitámadást követően, az ország területének, ipari és közlekedési csomópontjainak rendszeres és folyamatos bombázása 1944. április 3-án vette kezdetét.

Az 1930-as években a hollywoodi stúdiófőnökök is Adolf Hitler előtt hajlongtak a Metro-Goldwyn-Mayer médiatársaság egyik vezetője pedig még zsidó feleségétől is elvált a német nemzetiszocialisták javaslatára.

Ilias Kasidiaris 2021 óta ül egy görög börtönben a betiltott Arany Hajnal párttal való kapcsolata miatt. Ez azonban nem akadályozta meg Kasidiarist, akinek horogkeresztes tetoválása is van, hogy induljon Athén polgármesteri székéért.

Vilhelm Junnila, Finnország gazdasági minisztere azzal viccelődött, hogy a parlamenti választásokon a 88-as lett az ő jelölti száma, amelyet a finn választási bizottság véletlenszerűen osztott ki neki.

1945 januárjának elején a komáromi vasútállomáson kivagonírozott Tigris harckocsik hosszú sora nagy zajt csapva kígyózott a macskaköves utcákon, hogy a Vág-Duna hídján túl elfoglalják harcállásukat.

Magyarország második világháborús történetének van egy apró, alig ismert, de egyben rendkívül érdekes fejezete: az egyéni fegyverténnyel ellenséges harckocsit megsemmisítő magyar honvédek termőfölddel való jutalmazása.

„Én vagyok az utolsó szemtanú magyar részről” – olvasható Dr. Szakáts István a Hungária Szabadságharcos Mozgalom ügyvezető elnökének történelmi dokumentumában, aki nemcsak a nemzetiszocialista mozgalom egész harci korszakát végig élte, hanem intenzív kapcsolatban állt Hitlerrel is.

A Pink Floyd énekese, Roger Waters egy negatív „fiktív fasiszta diktátort” alakított az együttes németországi fellépésén, de ez nem zavarta a német hatóságokat, hogy „náci propagandával” vádolják meg.

„A magyar vérbíróságok előtt lefolyt pörök során arról az Európáról volt szó, ahol szellemi síkon nincsenek nagy és kis nemzetek, hanem ahol minden nemzet egyaránt teljesíti kötelességét a nagy európai gondolat jegyében. A perek kulisszája mögött nem volt szó a nagy Angliáról és a kis Lengyelországról és az Európa keleti részén fekvő még kisebb Magyarországról. Ott Európáról, a szellem Európájáról, a lassan ködbevesző Pax Romana anyagon, téren és időn felül álló európai szellemiségről volt szó.”

Az 1944 őszén szovjet megszállás alá került Kecskeméten a nyugat-magyarországi harci cselekmények és a világháború vége után is még fél évvel, 1945 karácsonyán is előfordultak a szovjet katonák által elkövetett rablások és gyilkosságok a polgári lakossággal és az újonnan felálló rendőrség tagjaival szemben egyaránt.