Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Magyarország is ízelítő kapott a terrorszervezetek szintjén működő antifa ténykedéséből. Ezt eddig hazánkban csak a „tornából felmentett magyarországiak” képviselték, a Kitörés-napi rendezvények miatt azonban több nyugati országból (pl: Németország, Görögország, Olaszország) jelentek meg.

A nyugatiak sokkal agresszívabbak és képzettebbek, ezért lett látogatásuk eredménye viperás, késes támadáslincselésriadalomkeltés. De honnan is szerzik képzettségüket a nyugatiak? Például a szintén terroristaként működő kurd kommunistáktól, akikkel igen szoros az együttműködésük. A kurd kommunisták viszonzást is elvárnak az elvtársi kiképzésért cserébe…


Súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek – Mit lép a TEK?

A nemzetközi antifa mozgalomhoz tartozó szervezetek, legyen szó bármelyik vonalról, mind súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek, melyet jól szemléltetnek mid a hazánkban végbement, mind a nagyvilágban általuk elkövetett támadások. Teljesen mindegy, hogy Franciaországról vagy az USA-ról beszélünk, minden esetben a felforgatók között, a közbiztonság és a közrend megzavaróiként lépnek fel.

Az Amerikai Egyesült Államokban tevékenységük szorosan összefonódik a BLM tevékenységével, ezért a négersimogató, baloldali Biden kormány alatt is rendbontásba fogtak, hiszen szerintük a demokraták nem lépnek fel kellő erővel a jobboldal ellen, de több esetben is csupán az agresszió és rendbontás volt a céljük, ennek következtében támadtak imádkozó családokra, vagy bolttulajdonosra csupán azért, mert az Thor Steinar termékeket árul.

franciaországi események jól mutatják, hogy szorosan együttműködik a baloldali pártokkal az antifa, hiszen az elnökválasztásokon, mikor a jobboldali Le Pen tovább jutott a második fordulóba, azonnal az utcára vonultak, hogy megfélemlítsék az embereket, s a baloldalra szavazásra, vagy a választásoktól távolmaradásra kényszerítsék a Le Pen pártiakat. De zsigeri hagyományellenességből simán rátámadtak egy katolikus körmenetre is, ahol gyermekek is megsérültek.

Az utóbbi évekig Lengyelországban is ugyanúgy ismeretlennek számított az antifa határozottabb, tevékenyebb ága, mint hazánkban. De csak mostanáig, hiszen a lengyel kormányzat konzervatív irányba való fordulásával megkezdőtek a templomostromokklerikális személyek elleni támadások. A szakrális helyek elleni támadásaikat a dél-amerikaiak is jól ismerik már.

Hazánkban ezeddig csupán elszórva, ritkán találkozhattunk velük, leginkább a Kitöréshez köthető események idején a 20 főnyi „tömegükkel” a Széll Kálmán téren, vagy a 4-5 szerencsétlennel a Bécsi kapu tetején. Legtöbb „hőstettük” évekig abban merült ki, hogy amikor provokáltak, akkor volt, hogy sikerült jóérzésű magyaroknak kiosztani nekik néhány józanító, nevelőszándékú pofont, hogy aztán egy-két évig ne is halljunk felőlük.

Erőteljesebb megjelenésükre azonban számíthattunk, voltak jelek. Például a választások előtt Gödöllőn az ellenzék már a nemzetközi antifával erősítette sorait. Legjelentősebb és nyilvánosság számára is látható támadásuk 2020-ban volt: a Becsület Napja rendezvény után, annak közelében, arra tévedt túrázókat támadtak meg. Az ügyből érthetetlen módon nem lett közösség tagja elleni erőszak – ez a kettős mérce egyébként sajnos végig kíséri a jelenséget idehaza. A hatóságok eddig elnézőek voltak az antifával, és a „szélsőjobboldalt” kezelték csak kiemelt kockázatként, minden apróságért, például egy plakátért, vagy véleménynyilvánításért „közösség tagja elleni erőszak” gyanúval indítva eljárást… lásd a Nemzeti Jogvédő Szolgálat precíz közleményét.

Az antifa hazai szintlépése most, 2023-ban következett be.  Bemutatták a társadalom egészének, hogy igenis  nemzetbiztonsági kockázatot jelent jelenlétük, főleg az importált változatuk. Nem mondhatja senki, hogy ez egyfajta aktivizmus ha egy nemzetközi erőszakszervezet egész egyszerűen hátbatámad és meglincsel egy munkába tartó embert.

Míg egyre több előjele volt annak, hogy a szélsőbaloldali terrorszervezet erőszakos akcióra készül a Kitörés napja alkalmából, addig csupán a német rendőrség intézkedett, ők is a katonahősökre megemlékezni vágyókat kapcsolták le igazságtalanul a repülőtéren.

Az egész hétvégén több támadást megszerveztek, összehangoltan, nyilván magyarországi antifa elvtársak segítségével, akik szállásolhattak, bújtatták, etették-itatták őket, illetve célpontokat jelöltek meg számukra. A Kitörés túra megtámadásának ötlete is a hazai elvtársaktól származhat. A Becsület Napja megemlékezés helyszíne egyrészt nem volt ismert, másrészt az azon résztvevők fegyelmezettsége, egységes kiállása eleve nem kecsegtetett sok sikerrel számukra. A túrán azonban minden évben többezren indultak (idén rekord 3511 fő), nem statikus, a részt vevők többsége nem számíthatott ilyen jellegű támadásokra, mert sok esetben átlagos túrázó, civil, akiknek tudatában nem él egy antifa támadás képe. Az is közrejátszhatott a túrázók megtámadásának tervében, hogy a Kitörés 60 túra egy mainstream, elfogadott rendezvénnyé vált.

A hétvégi eseteket most nem részletezzük jobban, hiszen arról több cikkünk is beszámol, inkább feltesszük a kérdést, hogy mi lesz ezután? Mit tesz a Terrorelhárítási Központ a jövőben annak érdekében, hogy külföldi erőszak- és terrorszervezetek ne tombolhassanak Magyarországon? A kérdés abból a szempontból is igen sürgető, hogy a CIA provokátorai zavargást és forradalmat ígérnek Budapestre…

A kommunista Kurd Népvédelmi Egységek (YPG) zászlója a Bécsi kapun – a rendőrség szerint ez nem gond


Terrorista csoportok képzik az antifa harcosait

A magyarországi antifa szervezetek és a külföldiek között jelentős képzettségbeli különbség mutatkozik, mely tény előtt elsőre érthetetlenül állhatunk, a titok nyitja azonban igen hamar elénk tárul. Az antifa ugyanis kiválóan kihasználta – vagy akár kezdetektől részt vett (?) – a 2011-es nyugatról kiprovokált arab tavasz következtében kirobbant szíriai polgárháborút.

Elöljáróban fontos azt is megemlítenünk, hogy az antifa hagyományellenessége és felforgató mivolta a migrációs helyzettel kapcsolatos hozzáállásban is megmutatkozik. Hiszen bár teljes mellszélességgel kiállnak a szabad bevándorlás mellett, ahogy a lentebbi példákból is kiderül majd, nem csak a kereszténység ellen, hanem konkrétan a vallások és tradíciók ellen intézik támadásukat. Mint ahogyan a legtöbb szélsőbaloldali szervezet, mozgalom, ideológia az antifa sem kifejezetten keresztényellenes, hanem en bloc vallásellenes, azaz tradícióellenes.

De térjünk vissza ahhoz, hogy miként használta ki az antifa az „Arab Tavaszként” emlegetett Közel-Keleti lázadáshullámot.

A kurdoknak sohasem volt saját, szuverén országuk, legfőképpen Törökország, Irak és Szíria területén élnek. A sosemvolt ország önállósodását a nemzeti érzelem megerősödése után a kommunista Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) vette kezébe az 1970-es évektől. A jól megszervezett kommunista csoportosulások nyugati titkosszolgálatok, drogkereskedelem és zsarolás révén jutottak pénzhez és fegyverekhez. Törökország mind harccal, mind pedig engedményekkel javított a helyzeten. Nem volt egyszerű helyzetben Ankara, mivel Észak-Irakban a Barzani klán, amerikai segédlettel, de facto létrehozott egy kurd államot.

Jack Posobiec amerikai elemző és volt hírszerző tiszt szerint: 2011 után az antifa Észak-Szíriába a PKK támogatására küldte tagjait kettős céllal. Egyrészt, hogy segítéget nyújtsanak egy anarcho-kommunista rendszer megteremtésében, másrészt, hogy saját harcosaik tapasztalatot szerezzenek. Az antifa tagjai helyben kiképzést kaptak a terrorszervezetektől, melyek soraiban harcoltak. A tagok egy ideig Szíriában maradtak, majd Németországtól Görögországig, Ausztráliától az Egyesült Államokig számos országba visszatértek.

„Az antifa célja az Egyesült Államok kormányának és rendszerének megbuktatása, s helyette a saját anarcho-kommunista rendszerét próbálja létrehozni” – hívta fel Posobiec a figyelmet.

Hozzátette azt is, hogy: az antifa Szíriában a Kurdisztáni Munkáspárttal és a szintén kommunista Kurd Népvédelmi Egységekkel (YPG) együttműködve figyelemmel kísérte az Egyesült Államok terrorellenes küzdelmét és erőit, ezzel további tapasztalatokat gyűjtve a rendfenntartók és terrorelhárítók felkészültségéről. Hangsúlyozta, hogy a Szíriában az amerikai hadsereg által kiképzett tagjait, akik visszatérnek Amerikába, nem követik nyomon, s ezek a Szíriában a YPG/PKK terrorszervezettől vagy az amerikai hadseregtől tanult technikákat végül az Egyesült Államok ellen használják fel. Így nyer értelmet, hogy mit keres a Bécsi kapu tetején minden évben az YPG vöröscsillagos zászlaja, de érthetetlen, hogy a hatóságok miért utasították el Dr. Gaudi-Nagy Tamás feljelentését az ügyben…

Antifa tagok Szíriában

Londoni antifa Szíriában

Ezen információkat a Német Alkotmányvédelmi hivatal is alátámasztotta egy 2020-as jelentésében, számolt be akkoriban a Ripost. A jelentés szerint a német antifasiszta vezető is a térségbe utazhatott. Cornelia Ganten-Lange hamburgi alkotmánybíró jelentésében azt írta, hogy az antifa és a Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) szélsőségesei együtt tartottak radikalizáló előadásokat a Hamburg belvárosában található Rote Flora nevű baloldali közösségi házban. France24 szerint az Európából a kurd csapatok önkénteseit kitevők nagy része Németországból, Olaszországból és Görögországból származik. 2020-ban pedig Erdogan Donald Trumpot telefonhívásban figyelmeztette az antifa és a kurd terroristák kapcsolatára.

A múltban egyébként már többször bizonyítást nyert, hogy a német antifa szoros kapcsolatban van egyes radikális kurd csoportokkal, továbbá, hogy mind ők, mind a kurdok végtelenül tradíció- és vallásellenesek. 2018-ban például egy antifasiszta terrorista eskü alatt vallotta, hogy a Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) megbízásából robbantott fel egy csőbombát a kasseli török mecsetnél – írta a Niedersachsische Allgemeine német hírportál. Szerepük ennek fényében válik igazán érthetővé a nyugati anarchizmussal és a migráció támogatásával kapcsolatban. 

A kasseli mecset egyébként a török Szürke Farkasokhoz köthető. A Szürke Farkasok a PKK legnagyobb ellenségének számítanak, ők többször összetűzésbe keveredtek már Németországban és Ausztriában a kurd-antifa csőcselékkel. Például Bécs X. kerületében, a hírhedt Favoritenben történt, hogy kurd migránsok csaptak össze, a helyi szélsőbaloldali antifasiszta radikálisokkal kiegészülve a török Szürke Farkasokkal.

A fentebbiekből nem csak az antifa valódi veszélyét érthetjük meg, ha hazánkban is szárnyát bontja, amennyiben a megfelelő szervek nem intézkednek időben, hanem például azt is, hogy Törökország miért gátolja Svédország NATO csatlakozását. A svéd állam lényegében a kurd terroristák egyik menedékhelyévé vált, s onnan provokálják a többé-kevésbé a tradicionalitást őrző álló Törökországot (például Erdogan hasonmások akasztgatásával).

Antifák a Kurd Népvédelmi Egységek soraiban


A nyugatról pénzelt kommunizmus

Az antifa nyugatról történő támadása és a politikai tendenciák is jól mutatják, hogy a rendszerváltás óta velünk maradt nyugatimádattal és keletellenességgel immáron szakítanunk kell. Hiszen a társadalmi rendet felforgató szervezetet a nyugati világ bőszen támogatja, például az Alliance for Global Justice (mely a Nyílt Társadalom leányszervezete) bőségesen pénzzel látja el őket, az ENSZ pedig a szólásszabadsághoz való jogukat védelmezi:

Teljes biztonsággal kijelenthetjük, hogy a kommunizmus nyugatról szivárog vissza, ott vesz fel egy kombattáns élt, míg például a keleti országokban akár a keresztény Oroszországban, akár a muszlim Törökországban vagy Iránban azt látjuk, hogy egyre jobban retradicionalizálódik a társadalom. Törökország ahogyan fentebb is kifejtettük jelentős szerepet vállal a kurdok és az antifa elleni küzdelemből, míg az USA pont azt a szír kormányt buktatta meg, mely képes lett volna ellenük fellépni. S, míg kommunikációjában Oroszország többször említi a denácifikálást, ez az az állam, ahol az antifa lényegében jelen sincs (vagy éppen negatív, nyugatellenes dezinformációs propagandaként használják fel), náluk a megnyilvánuló kommunista formák inkább egy birodalmi nosztalgiát takarnak, tartalom nélküliek, azonban a tartalom inkább pozitív. Hogy egy klasszikust hellyel-közzel idézzünk, nem az számít amit mondanak, hanem amit csinálnak: gátat szabnak az LMBTQP-lobbi erőszakos terjesztéséneka hagyományok megtartóiként lépnek fel stb. Az antifánál azonban mondhatjuk azt, hogy a tartalom és a módszer is a régi: a Lenin-fiúk, Kun Béláék, Rákosiék, Kádárék, lényegében az egész szovjet világ kontinuus örökösei a legújabb nyugati trendekkel (BLM, LMBTQP) megfűszerezve.

Magyarországon sem véletlenül most jelentek meg: egyértelművé vált, hogy az egész közélet jobbra tolódik, esély sincs ezen „demokratikus” úton változtatni. Nemcsak az Orbán-rendszer betonozódott be, hanem megjelent a politikai térben a Mi Hazánk is. A Kitörés napja megemlékezések pedig olyan elfogadottá kezdenek válni, mint amilyen a trianoni emlékezet vált. Trianonra is kezdetben csak néhány „szélsőséges” csoport emlékezett meg (ebben elévülhetetlen érdeme van például a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomnak), mára pedig a társadalomban konszenzus van afelől, hogy ez magyarság sorstragédiája, amire megemlékezni kötelesség. Ezt a folyamatot tehát próbálják megakadályozni, zavart okozni és bemutatni hazánkat „neonáci” fészekként.


Összegzés

Egy szó, mint száz, az antifa súlyos kockázatot fog jelenteni az elkövetkezendő időszakban. A nyugati országokban szilárd bázisuk kiépítése után képesek már a forradalom exportjára is. S, míg a gyűlöltté tett keleti államok részsikereket elérve fel tudnak lépni egy-egy válságtünettel szemben, addig nyugatról jelentős támogatásokban részesülnek, még ha csak indirekt is, gondolunk itt a Szíriában kirobbantott anarchiára, és az abból adódó lehetőségekre.

Hova tovább? Vajon a magyar titkosszolgálatok, a rendőrség és a hozzájuk kapcsolódó szervek felismerik a valódi ellenséget, vagy továbbra is a nemzeti oldal valóban hazánkért tenni akaró szervezeteit figyelik meg, eredménytelenül, hiszen pont a megfigyelésekre hivatkozva tiltották be a HVIM rendteremtő, az antifát a Várból kiszorító rendezvényét?

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Erre már sokan nem emlékeznek: 1919 júliusában a hajdúböszörményi "Ébredő"-nyomda tulajdonosa, Szabó Ferenc kirakatában megjelent egy plakát. Rajta kormánykerék, amelyet egy kemény kéz fog.

A mai Magyarország 10 millió lakosának túlnyomó többsége, ha a Rajk nevet hallja, kizárólag a tragikus sorsú Rajk László, egykori kommunista belügyminiszter nevére asszociál, s az ő életútjából főleg a kivégzésére, majd a 7 évvel későbbi dísztemetésére emlékezik.

Kitiltotta a fehéreket az ünnepi vacsoráról a húzott szemű bostoni polgármester, de szerinte ez nem rasszizmus és nem is diszkrimináció.

„A magyar vérbíróságok előtt lefolyt pörök során arról az Európáról volt szó, ahol szellemi síkon nincsenek nagy és kis nemzetek, hanem ahol minden nemzet egyaránt teljesíti kötelességét a nagy európai gondolat jegyében. A perek kulisszája mögött nem volt szó a nagy Angliáról és a kis Lengyelországról és az Európa keleti részén fekvő még kisebb Magyarországról. Ott Európáról, a szellem Európájáról, a lassan ködbevesző Pax Romana anyagon, téren és időn felül álló európai szellemiségről volt szó.”

A tavaszt idéző napsütésben jó félszázan gyülekeztek a megadott időpontban a Keleti pályaudvar előtti téren, hogy részt vegyenek a sétáló történelemórán, számol be a Festung Budapest 2024-es rendezvénysorozata nyitányáról a honlapján a Légió Hungária.

Több tízezer zsidó és zsidószimpatizáns vonult fel Izrael mellett Washingtonban, ám ez nem mindenkinek volt kedvére.

A fejlesztők számára „kínos” problémákba futott a Google képgeneráló mesterséges intelligenciája, a javításig nem is lehet tőle emberábrázolást kérni.

Híradó szakaszparancsnokként szolgáltam Ungváron 1944 októberében. Közben Nyékládházára kerültem, ahonnan november 4-én a szovjet katonák vittel el többedmagammal „kicsi robotra”, amiből négyévi kényszermunka lett.

Másfél év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a Győri Törvényszék azt a 17 éves kapuvári diákot, aki  állítólag halállistát készített és egy „neonáci” jelzővel leírt internetes csoportban azt írta tavaly ősszel, hogy másnap megöli osztálytársát a származása miatt.

A New York-i Citibank kirúgta egyik alkalmazottját, aki Instagramon „politikailag nem korrekt” megnyilvánulást tett közzé a Führerrel kapcsolatban.

Simáról (BAZ megye) 1945. január 23-án 10 nőt és 9 férfit Abaújszántóra vittek, úgymond 13 napi munkára. Megígérték, hogy utána hazaengednek.

Megmondom őszintén, hogy e sorok írása közben visszasírtam bármit, akármelyik cikkemet az elmúlt évekből. Nem azért, mert az Oppenheimer egy rossz film, vagy mert nem szerettem volna kritikát írni róla, sőt, épp ellenkezőleg.

Egy nappal a chemnitzi csonkolás előtt is hallattak magukról az antifa terroristák: hétfő éjjel bombatámadás történt a Königsblut Tattoo & Piercing Stúdió ellen Zeulenrodában (Greiz kerület, Türingia).

Őrizetbe vették az Alternatíva Németországért egyik tagját hétfőn, a vád szerint „tiltott totalitárius jelképeket” hordott, többen azt állítják, hallották, ahogy a „Sieg Heil!” üdvözléssel köszönt.

Sokkolja a holland zsidókat és liberálisokat, hogy Vilmos Sándor király anyai nagyapjáról kiderült: az NSDAP tagja volt.

Kevesen tudják, ki az az olasz, akit közel egy éve tartanak fogva egy magyar börtönben azzal a váddal, hogy 2023-ban antifasiszta támadásokban vett részt a magyar fővárosban – írta meg az olasz il Giornale nyomán a Magyar Nemzet.

„Amerika megbukott, mert egy társadalomban, ahol a hasznossági princípium mindenekfelett való, a morális felelősségérzete elsorvad” – ezt írja Márai Sándor 1957. november 5-én naplójába, s hozzáteszi, a Nyugat magyar forradalommal szembeni árulását nem lehet megbocsátani, és senki nem hisz többé a Nyugatnak.

Felvétetett Budapesten, a Budapesti Államrendőrség Politikai Rendészeti Osztályán, 1945. október 15-én 15 óra 30 perckor.

Oroszok és civil román rendőrök vették körül 1945. január 2-án Érdmindszentet. Senki sem távozhatott.

Az ottawai orosz nagykövet szerint a kanadai hatóságok „hajlamosak késleltetni a volt nácik elleni pereket”.

Minden vádpontban bűnösnek találták azt a fehér patriótát, aki az Egyesült Államok történetének egyik „legsúlyosabb” zsidóellenes támadásában 11 embert lőtt le egy pittsburghi zsinagógában.

Ki árja, félvér, nem-árja – a félvérek és nem-árják jogállása – a nem-árják állampolgársága, házassága, hivatalviselése – a harctéri szolgálatból eredő kiváltságok, ésatöbbi.

Az 1938. november 2-i első bécsi döntés visszaadta Magyarországnak a Felvidék magyar többségű részét. E döntés előzményei az 1938. szeptember 30-i müncheni egyezményre mennek vissza.

A német belügyminisztérium közölte, hogy betiltott egy „szélsőjobboldali, rasszista csoportosulást, amely arról ismert, hogy gyerekek és fiatalok körében terjeszti antidemokratikus eszméit”.