Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Újabban egyes zsidók is dezertálnának a fehérek táborából. Gil Steinlauf rabbi szerint miután „évtizedekig küzdöttek azért, hogy fehérek legyenek”, most fel kell adniuk a fehér kiváltságot, hogy harcoljanak a rasszizmus ellen. 

Mivel a hatalmi pozíciók megszerzéséért folytatott fehérellenes offenzívájuk során a woke-izmus ideológusai Amerikában következetesen a fehérek közé sorolják a kelet-ázsiaiakat (kínaiakat, japánokat, koreaiakat), közülük egyre többen igyekeznek megszabadulni a „fehér kiváltság” stigmájától, hosszabb távon – vagyis a várható faji hatalomváltás perspektívájában – sokkal inkább tehertételnek, mintsem előnynek tartva azt.

Ebbéli törekvésükben mindent elkövetnek annak érdekében, hogy jó pontokat szerezzenek maguknak a feketék szemében, időnként parodisztikus túlzásoktól sem riadva vissza.

Egy kínai–jamaicai származású egyetemi tanárnő, Jennifer Ho szerint „az ázsiaiak elleni rasszizmusnak ugyanaz a forrása, mint a feketeellenes rasszizmusnak: a fehér felsőbbrendűség. Így amikor egy fekete támad meg egy ázsiait, a találkozást talán rasszizmus tüzelte, de nagyon speciálisan fehér felsőbbrendűség. A fehér felsőbbrendűség fenntartásához nincs szükség fehér emberre.” Abszurd okoskodásában ez az identitászavaros félvér érezhetően vacillál fekete és ázsiai énje között, holott tudnia kellene, és nyilván tudja is, hogy az ázsiaiak elleni rasszista erőszak elharapózása szinte kizárólag feketék rovására írható. (A fehérek részéről többnyire csak verbális inzultus éri őket.) Hogyan oldhatná fel érzelmileg ezt a skizofrén dilemmát? Természetesen a fehérek rovására. A Fülöp-szigetekről bevándorolt Melissa Pandika egyértelművé is teszi, hogy „igazságot akar” ugyan az ázsiaiak elleni erőszakért, de persze „nem a feketék kárára”, hanem nyilvánvalóan a fehérekére.

Egy néger újságírónő szintén elismeri az ázsiaiak elleni fekete erőszak létezését, de szerinte ezért nem a feketéket kell hibáztatni (elvégre ők soha semmiért nem hibásak), hanem „az ázsiaiak feketeellenes rasszizmusát”. Nicole Chung „belefáradt” abba, hogy a fehéreket oktassa „a fehérségben összpontosuló és a fehérséget tápláló rasszizmusról, amelyet a fehérek nem ismernek, amelytől kínosan érzik magukat, amelyet nem hajlandók meglátni, vagy felismerni, vagy elítélni”. Amerikai fehér szülők által örökbe fogadott koreai létére tehát szintén a fehéreket bírálja az ázsiaiakat a feketék részéről sújtó szisztematikus erőszakhullám miatt, mert a neobolsevik Amerika (címzetes) uralkodó faji csoportját nyíltan nem tanácsos bírálni.

Nem így a fehéreket. Őket nemcsak illendő, de egyenesen ajánlatos is szapulni, ha valaki liberálisnak, haladónak és felvilágosultnak akar mutatkozni, hiszen a „fehér­cikizés” (white bashing) manapság a progresszivitás abszolút fokmérője. E tekintetben egy bizonyos Sarah Jeong, a The New York Times koreai származású és rózsaszínű hajú, tehát aposzematikusan is feminista üdvöskéje lehet mérvadó a közösségi médiában megosztott abszolút woke gondolataival, mint például: „Töröljük el a fehéreket.” „A fehérek már nem szaporodnak. Rövidesen mind kihalnak. Ez volt a tervem mindvégig.” „Olyan unalmas lehet fehérnek lenni.” „Politikailag korrekt hazugság, hogy a fehéreknek nincs rossz szaguk.” „Egészen fantasztikus örömet okoz öreg fehér férfiakkal kegyetlenkedni.” Ha ugyanilyen stílusban humorizálna bármelyik másik faji csoport kontójára, akkor Amerikában magától értetődően nemcsak a The New York Timesnál nem volna állása, hanem egyetlen más lapnál sem.

Újabban egyes zsidók is dezertálnának a fehérek táborából. Gil Steinlauf rabbi szerint miután „évtizedekig küzdöttek azért, hogy fehérek legyenek”, most fel kell adniuk a fehér kiváltságot, hogy harcoljanak a rasszizmus ellen. „Többé ne tekintsük magunkat a fehérség társadalmi konstrukciója részének, minden fehér kiváltság ellenére, amelyet Amerika nyújt nekünk… Tanítsuk azt a gyermekeinknek, hogy valójában nem fehérek vagyunk, hanem egyszerűen zsidók.”

Koreai kartárs- és elvtársnőjéhez hasonlóan a szintén rózsaszínű hajú, eo ipso feminista Emily Goldstein is a fehérek megszüntetésében látja a „fehérkérdés” végső megoldását. „A faji sokszínűség a fehérektől való megszabadulásról szól, és ez jó dolog. […] A fehéreknek nincs joguk létezni. […] A fehérség az összes elnyomás forrása a világon. A fehérség rasszizmus, szexizmus, homofóbia, transzfóbia, able-izmus [fogyatékossággal élők lekezelése], antiszemitizmus, iszlamofóbia és heteropatriarchális kapitalizmus. A fehérséget felszámolva felszámolod az összes elnyomási formát, amellyel a világ jelenleg szembesül. Ha nincsenek fehérek, nincs elnyomás. A fehérek olyanok, mint a rák, és az elnyomás a rák szimptómája. Vágd ki teljesen a rákot – a fehérek lévén a rák – és, megszabadulsz az összes elnyomástól, amelyet a fehérek okoznak. […] Fehérként el kell ismernünk, hogy többé nincs helyünk a világon. […] Csak ha a fehérek megszűntek létezni, akkor lesz lehetséges a békés és progresszív – rasszizmustól és gyűlölettől mentes – társadalom. Az egyetlen módszer a fehér kiváltság, a fehér elnyomás, a fehér rasszizmus és az elnyomó fehér hatalmi struktúra felszámolására az összes fehér felszámolása. Igen, fehér szupremacisták, a faji sokszínűség valóban a fehérek kiiktatása, és pontosan a fehér genocídium az, amire a világnak nagyobb szüksége van, mint bármi másra.”

Donald Moss pszichiáter egyfajta parazitabetegségnek nyilvánítja a fehérséget az amerikai pszichiáterek hivatalos orgánumában. „A fehérség […] rosszindulatú, élősködőszerű állapot, amelyre a »fehérek« különösképpen hajlamosak. Alapvető állapot, amely jellegzetes létezésmódokat vált ki az egyén testében, elméjében és világában: az élősködő fehérség falánkká, telhetetlenné és megátalkodottá teszi vírusgazdái étvágyát; ez a torz étvágy különösen a nem fehéreket célozza, és miután kialakult, majdnem lehetetlen felszámolni. A hatásos kezelés pszichológiai és társadalmi-történelmi beavatkozások kombinációját igényli, amely észszerűen csak arra törekedhet, hogy átalakítsa a fehérség étvágyát, csökkentve intenzitását, átrendezve céljait, alkalmanként a jóvátétel felé fordítva. Amikor felidézik a fehérség mint krónikus állapot pusztításait, ezek vagy figyelmeztetésül szolgálhatnak, vagy kísértésként jelentkezhetnek. Önmagában a megemlékezés tehát nem garancia a visszaesés ellen. Még nincs rá tartós gyógymód.”

A fehérség mint a világból kipurgálandó betegség sokkterápiája valójában nem lehet más, mint magának a fehérségnek a felszámolása – Jeong, Goldstein és a hasonszőrűek woke receptje alapján. Ehhez szolgál számukra kísérleti laboratóriumként az afrobolsevik Amerika.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Azokat az ausztrálokat, akik nyilvánosan nemzetiszocialista tisztelgést mutatnak be Victoria államban, tetemes pénzbírsággal vagy akár egy év börtönnel is sújthatják az új törvényjavaslat értelmében.

Zala megyében, a dombos Göcsejben fekszik Nova, "Göcsej szíve". A község eseményekben dús történetében akadt néhány olyan, amelyet érdemes feljegyezni. Ilyen volt Szálasi Ferenc látogatása 1945 februárjában.

Habár Benito Mussolinit, a Ducét 1945-ben, 61 évesen kommunista partizánok bestiálisan meggyilkolták, a dinasztia a mai napig meghatározó az olasz politikai és közéletben, leginkább Alessandra Mussolini miatt.

Háromezer katona és civil halt kínhalált a szovjet Vörös Hadsereg által a szegedi Csillagbörtönben 1944 októberétől 1945 nyaráig működtetett hadifogolytáborban.

Kevesen tudják, hogy a második világégés idején a Szent Korona földjét védő honvédeink a német fegyvertársaktól igazi nagymacskákat is kaptak. A magyar kezek által megszelídített ragadozók sokszor nagyot haraptak a vörös rém testéből. A legsikeresebb vadász Tarczay Ervin páncélos százados volt.

Rájöttem, hogy egy próféta veszett el bennem – de szerencsére meglett. A frankisztáni permanens arabjárás (vö. tatárjárás) legutóbbi menetével kapcsolatos eszmefuttatásomat azzal zártam, hogy a rezsim egyik válasza a történtekre az lesz, hogy további fehér adópénzekkel igyekszik majd betömni az országra szabadított Mohamedek és Fatimák millióinak egyre mohóbb száját. És mit ad Allah, igazam lett.

Itáliában tilos lesz a labdarúgócsapatoknak kiosztani játékosaiknak a 88-as számot, ugyanis ezzel a Führert éltetnék a játékosok.

Kun András 1911-ben született Nyírbátorban. Bölcsészeti és teológiai tanulmányait Rómában folytatta. 1941-ben szentelték pappá, majd minorita szerzetesként a kézdivásárhelyi rendházba került.

Amint azt tudjuk, a Fidesz „nemzeti és keresztény” rendszerében nincs helye annak, hogy a hazafiak közterületen megemlékezzenek az 1945-ös budavári kitörés hőseiről, ellenben a szélsőbaloldali antifasiszta csoportok a tavalyi események dacára is demonstrálhatnak a mai napon.

Hét évtizeddel a második világháború vége után még éltek emberek, akiknél hitelesebben senki sem tudta elmondani, mit tapasztalhatott egy civil a budai oldalon 1944-45 telén.

Közvetlenül a II. világháború után Lengyelországban 277 börtönben és 1255 kommunista koncentrációs táborban több mint 200 ezer német származású polgári személyt gyűjtöttek össze, mialatt a vasfüggöny szovjet oldalán 16 millió német származású polgári lakost telepítettek ki.

A rezsim intenzív pszichológiai hadviselést folytat az őshonosok ellen, nehogy olyan következtetéseket vonjanak le, amelyek megkérdőjeleznék a tömeges bevándorlást és a többrasszú társadalmat.

A Szilágy megyei Érkáváson 1944 decemberének egyik napján megjelent egy orosz hadnagy és egy őrmester. Ez időben visszajöttek a román közigazgatás emberei: a csendőrség, a jegyző stb.

Egy argentin étterem az „Anna Frank” hamburgerük mellé sajtos és szalonnával bevont „Adolf” névre keresztelt sült krumplit kínált, amíg be nem támadták a helyi zsidók.

Az első ember alkotta eszközt, amely áttörte a világűr határát, az Adolf Hitler szupertitkos csodafegyver-programját, az A-4-es vagy közismertebb nevén a V-2-es ballisztikus rakétát megépítő fejlesztőcsoport vezetője, dr. Wernher von Braun konstruálta meg.

Pénzgyűjtésbe kezdett a 2023-as antifa támadások kitervelőjének és elsőrendű vádlottjának, Ilaria Salisnak családja.

Egy fagylaltárus remek üzleti lehetőséget láthatott abban, hogy furgonjával az auschwitzi emlékmúzeum bejárata előtt parkoljon le, hogy az odalátogató turistáknak árulja a fagyit.

A lakókat kiráncigálták lakásukból, majd őrizetbe vették: ismét botrány Gregor Lange és a dortmundi rendőrség körül!

1948. május 14-én Ben-Gurion kikiáltotta Izrael Állam megalakulását, mire az arab államok többsége dzsihádra szólította fel a muszlim világot. Kevesen tudják, milyen aktív szerepet vállalt Sztálin Izrael létrehozásában és abban, hogy túlélte az első arab–izraeli háborút.

A brazil szövetségi rendőrség szerint 2019 óta megugrott a „neonácizmusra való felbujtás” miatt indított nyomozások száma, amely idén is „jelentős növekedést” mutat.

A szvasztika, azaz a 90 fokban hajlított ágakkal bíró kereszt fontos szimbólum több egykori és ma is élő hitrendszerben egyaránt. Az idők során jelképezte többek között a jó szerencsét, a teremtés végtelenségét és a legyőzhetetlen, forgó Napot.

Adolf Hitler egyik beszédének 30 másodperces részletét játszották be a hangosbeszélőn az osztrák vasúttársaság (ÖBB) egyik vonatán, mielőtt a járat beért volna Bécsbe, írja a BBC.

A cionista német hatóságok vizsgálódnak, ugyanis egy olyan videó terjedt el, amelyben egy hazafias viseletbe öltözött férfi osztogatott léggömböket óvodásoknak.

A Lustgartenben a nemzeti ünnepnap alkalmából tartott tömeggyűlésen Hitler kancellár, mint minden évben, most is beszédet mondott.