Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Horogkeresztes zászlókat lengetve és a Führert éltetve vonultak fel fehér fajvédő, nemzetiszocialista csoportok a floridai Orlandó városában a hétvégén.

A közösségi médiában többek által is megosztott videókon az látható, amint a Blood Tribe és a The Goyim Defence League néven ismert fehér patrióta csoportok az általuk szervezett „The March of the redshirts” néven hirdetett tüntetésen vonulnak.

A magukat nemzetiszocialistának valló csoportok tagjait először egy orlandói parkban látták felvonulni, majd megjelentek a Disney-nél is.

„Mindenhol ott vagyunk” – skandálták, miközben a nemzetiszocialista tisztelgésre emelték karjukat.

A zsidó szupremácista Rágalmazásellenes Liga központja egy korábban már elkezdte verni a tamtamot, hogy szeptemberben valószínűleg több jól látható nyílvános helyen is megjelennek majd a fajvédő nemzetiszocialisták, hogy ezzel magukra hívják a közvélemény és a média figyelmét.

A Blood Tribe tagjaival Laura Loomer, zsidó származású jobboldali újságíró, és kongresszusi képviselőjelölt is összetűzésbe került, amint hazafelé tartott.

„Kemencébe kellene dobni” – mondta az egyik tag Loomernek az általa közzétett videón. A képviselőjelölt megvédte a jogaikat mondván, hogy „éppen az ilyen pillanatok emlékeztetnek minket arra, hogy a szólásszabadságot ezért találták ki. Az a beszéd, amellyel nem értesz egyet, szintén szabad beszéd˝. „Bár természetesen nem élveztem, ahogyan ma bántak velem, de ez emlékeztet arra, hogy a szólásszabadság mindenkinek jár” – mondta.

A Jewish Breaking News által közzétett videóban az is hallható, amint a tüntetők azt skandálják, hogy „a zsidók nem fognak helyettesíteni bennünket”, utalva ezzel a zsidóságnak a harmadik világból érkező színes bőrű invázióban való köztudottan aktív segítségére és támogatására.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A szélsőliberális-zsidó Euronews azon örvendezik, hogy egy belgiumi flamand „szélsőjobboldali” aktivistát ítélt el a helyi bíróság, pusztán azért, mert gyakorolta a szólásszabadsághoz való jogát. Ez természetesen „jogállami” megoldásnak számít Brüsszelben.

Vasárnap ismét a demokrácia csodálatos működéséről tettek tanúbizonyságot a héber rend őrei az egykori Németországban.

Neobolsevik Amerikában a fehéreket – konkrétan a heteroszexuális fehér férfiakat – hibáztatni az elképzelhető összes társadalmi gondért, bajért, bánatért valósággal nemzeti sportnak számít, amely a feketék és az etnomazochista fehérek körében hovatovább népszerűbb még a kosárlabdánál is.

Egyre szélesebb körűvé válik az X (volt Twitter) elleni nagyvállalati hirdetési bojkott, sőt, az amerikai cégek mellett az Európai Bizottság is közölte, hogy felfüggeszti a hirdetéseit az oldalon, mert nem akarja, hogy azok „antiszemita és náci” tartalmak mellett jelenjenek meg.

Alig egy évszázad alatt a feminista nőknek sikerült tönkretenniük a népszaporulatot mindenhol a nyugati világban.

Százezres halálkvóták túlteljesítésében versengtek a Sztálin kegyeiért remegő parancsnokok, amikor a paranoia új szintre lépett a Szovjetunióban.

Tetovált „náci” jelképek miatt két és fél évi felfüggesztett szabadságvesztéssel zárult egy három évvel ezelőtti ausztriai nyaralás egy magyar férfi számára. Az illető vesztét az okozta, hogy egy tónál fürdőruhára vetkőzött.

Az ottawai orosz nagykövet szerint a kanadai hatóságok „hajlamosak késleltetni a volt nácik elleni pereket”.

A brazil Nemzeti Emberi Jogi Tanács nevezetű szervezet különböző felméréseken alapuló tanulmánya szerint „riasztóan növekszik a náci csoportok jelenléte” a dél-amerikai országban. 

Amikor Imrédy személyes származása körül a közismert polémiák folytak, akkor én magam adtam utasítást Kelecsényinek, hogy figyelje meg Imrédyt és figyeltesse meg másokkal is, hogy faji hovatartozása eldönthető legyen.

A német munkásoknak kedvező első munkareformok egyike a fizetett évi szabadság létrehozása volt.

Megmondom őszintén, hogy e sorok írása közben visszasírtam bármit, akármelyik cikkemet az elmúlt évekből. Nem azért, mert az Oppenheimer egy rossz film, vagy mert nem szerettem volna kritikát írni róla, sőt, épp ellenkezőleg.

Kevesen tudják, ki az az olasz, akit közel egy éve tartanak fogva egy magyar börtönben azzal a váddal, hogy 2023-ban antifasiszta támadásokban vett részt a magyar fővárosban – írta meg az olasz il Giornale nyomán a Magyar Nemzet.

A Haus am Bogenseet az a Film Heritage Inc. vásárolta meg, amely a Panama-iratokban az ukrán first lady résztulajdona volt.

A 84 éves Bosnyák Imrét, a Nyilaskeresztes Párt egykori propagandistáját, 1997. augusztus 24-én temették a Rákoskeresztúri köztemető 298-as parcellájába.