Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A Disney gyerekek számára indít „LMBTQ” ruházati kollekciót, a befolyó összeggel a deviáns nemi irányultságú csoportokat támogatják.

A Walt Disney Co. a floridai Szülői jogok az oktatásban törvény ellen folytatott háborúja folytatásaként LMBTQ-témájú ruházati és kiegészítő termékcsaládot indított „Disney Pride Collection” néven, és június 30-ig minden nyereséget „az LMBTQ fiatalokat és családokat támogató” csoportoknak adományoz.

A gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szóló árucikkek szivárványtémájú motívumokat tartalmaznak, amelyeket ismerős Disney-márkákra, többek között a Star Wars, a Marvel és a Pixar márkákra erőltettek rá.

Néhány terméken olyan szlogenek szerepelnek, mint a „Belong, Believe, Be Proud”.

A „Star Wars Pride Collection Spirit Jersey for Kids” 54,99 dollárba kerül, míg a „Marvel Pride Collection T-Shirt for Kids” 19,99 dollárba. A termékek felnőtt méretben is kaphatók.

A Disney szerint az új kollekciót az LMBTQ alkalmazottak alkották, és „hihetetlen hozzájárulásukat és a vállalat szívében elfoglalt helyüket” képviseli.

A perverz szervezetek között, amelyeknek a Disney a nyereséget adományozza, szerepel egy sor kaliforniai székhelyű csoport, köztük a Los Angeles-i LMBT Center, az LMBTQ Center Orange County és a San Francisco-i LMBT Center. Pénzt kap továbbá a The Trevor Project és az Ali Forney Center, amelyek közül mindkettő cég homokos fiatalokkal foglalkozik.

A Disney új ruházati kollekciója gyakorlatilag egy válaszreakció volt a floridai Szülői jogok az oktatásban nevű törvényre, amely megtiltja a szexuális irányultság és a nemi ideológia tanítását az óvodában az óvodától a harmadik osztályig terjedő időszakban.

A Disney nagyon progresszív vállalata megfogadta, hogy a floridai szavazók erős támogatása ellenére továbbra is harcolni fog a törvény ellen, ezúttal egy új ruhakollekciót bevetve.

A Disney támadására válaszul Ron DeSantis floridai kormányzó visszavonta a DisneyWorld különleges önkormányzati státuszát Orlandóban, ami új szabályozásoknak és adóknak teszi ki a vállalatot és egyben a részvényeinek esését is okozta.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Fogságba esésem első percei veréssel teltek. Miközben a sorfalat álló angol katonák előtt elvonultunk, a géppisztoly agyával ütöttek, majd rugdaltak bennünket, gyorsabb haladásra késztetve a mintegy 300 embert.

Gérald Darmanin francia belügyminiszter ígéretet tett rá, hogy még a választások előtt betiltja a GUD nevű szélsőjobboldali diákszervezetet.

A rendőrök elfogták két feltételezett kivitelezőjét a hétfőn történt józsefvárosi rajtaütésnek, ahol öt-hat kapucnis, feketébe öltözött aktivista vette kezelésbe a Fáklya nevű szélsőséges baloldali szervezet vetítését a józsefvárosi „Kesztyűgyár” nevezetű közösségi házban.

2019-ben az eleki Resetár András házfelújítást végzett, mikor megdöbbentő felfedezést tett az ingatlanban, amely egykor a Faulhaber család otthona volt.

Az esztergomi Kaleidoszkóp Házban rendezik a Blanket Hill koncertjét. A luxemburgi antifa zenekar az eseményre készült plakátjával egyértelmű és erőszakos üzenetet fogalmazott meg, mely a tavaly februári támadásokra emlékeztet.

A világ félrevezetett népei, főként az amerikai demokrácia szemében ma is úgy él a hajdanvaló „Csehszlovákia”, mint a „humanizmus és a becsület, a jólét ás szocialista igazságosság” hazája – ezzel szemben persze a régi Magyarországot szeretik úgy feltüntetni a csehek, mint a feudalizmus, a reakció, túlzó sovinizmus földjét.

A Pesti Srácok információja szerint a német szövetségi főügyész gyilkossági kísérlet miatt nyomoz a szélsőbaloldali Lina Engel, Johann Guntermann és Tobias Edelhoff ellen.

A Nyilaskeresztes Párt Szálasi Ferenc nemzetvezető részvételével tartotta meg december havi Nagytanácsát, jelentette 1944 decemberében a Magyar Távirati Iroda.

Amikor Imrédy személyes származása körül a közismert polémiák folytak, akkor én magam adtam utasítást Kelecsényinek, hogy figyelje meg Imrédyt és figyeltesse meg másokkal is, hogy faji hovatartozása eldönthető legyen.

Letakarták egy bécsi protestáns templom ólomüveg ablakait, mert azokon állítólag „antiszemita” motívumok szerepeltek, és az ablakok alkotója tagja volt a NSDAP-nak.

Nem csak Olaszországban, de idehaza is egyre többet hangoztatja a szélsőbaloldal, hogy a tavaly februárban Budapesten összevert emberek csupán „könnyebb sérüléseket” szenvedtek. 

Azoknak, akiket aggaszt egy világháború esélye, van egy jó hírem. Nem lesz világháború. Legalábbis mostanában nem. Egyszerűen azért nem, mert az Egyesült Államoknak hiányzik hozzá az ereje.

Engem és a legjobb barátnőmet együtt vittek ki a Gulágra. Mariska, a barátnőm, öt évvel később térhetett haza, mint én. Ő is visszajött a szülőfalunkba. Azon nyomban meglátogattam...

1956. október 23-án délután a budai Bem-szobornál hatalmas, százezres tüntető tömeg gyűlt össze, hogy meghallgassa az egyetemi ifjúság előző nap, a Műegyetemen megfogalmazott 16 pontból álló petícióját.

A „punk ötlet” régen az volt, hogy lementek a térre kannás borozni, most meg az, hogy két libsi diáklány kitalálja, miért ne lehetne Emese, a magyarság mitológiai ősanyja fekete.