Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Ilaria Salis, az olasz útonálló antifa terrorista a másfél perces felvételen egy fotelben ül, hangsúlyozza, hogy házi őrizetben van, és megmutatja a bokáján elhelyezett elektronikus nyomkövetőt.

Azt mondta, a nyomkövető emlékezteti, hogy még fogságban van. „Huszonnégy év börtönt kockáztatok, ezért küzdelmem még nem ért véget” – hangoztatta.

Kifejtette, hogy a politika nem számít a szakmájának, mivel „más kontextusban politizálok, alulról”. Magát úgy határozta meg, hogy állandó álláshely nélküli, helyettesítésekre hívott pedagógus és „antifasiszta vagyok”. Megjegyezte, hogy letartóztatása az utóbbi másfél évben felborította az életét.

Az antifa útonállót a Zöldek és a Baloldal Szövetsége (AVS) indítja jelöltként az EP-választásokon. Az olaszországi kampányt eddig Ilaria Salis apja folytatta, és most először szólaltak meg a Magyarországon házi őrizetben lévő nő „európai programjával” kapcsolatosan.

Salis elmondta, hogy Európában azért akar dolgozni, hogy a hozzá hasonló „igazságtalanságot elszenvedő emberek” ne maradjanak egyedül. Az általa és bandatársai álal agyonvert emberekről természetesen nem ejtett szót.

Célként tűzte ki a „minőségi oktatást” és az „életszínvonal javítását”, valamint a „szélsőjobboldal és annak diszkrimináló politikájával szembeni küzdelmet”.

Annak érdekében, hogy „a szolidaritás, ne pedig a félelem legyen Európa őrlángja” – fűzte hozzá.

Apja, Roberto Salis az ANSA olasz hírügynökségnek úgy nyilatkozott, hogy lánya lesz az egyetlen EP-jelölt, aki nem adhatja le szavazatát. Hozzátette, hogy a külföldi börtönökben tartózkodó többi 2500 olasz sem élhet szavazati jogával.

Ignazio La Russa, a római szenátus elnöke, az Olasz Testvérek (FdI) jobboldali kormánypárt egyik alapítója az FdI milánói kampányeseményén azt mondta, hogy Ilaria Salis a baloldal számára választási eszköz.

„Megértem, de mi soha nem tettünk volna ilyesmit, (...) minden oldalnak megvannak a saját hősei” – fejtette ki Ignazio La Russa.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Kanadában letartóztatták a „Sötét idegent”, az elmúlt évtized egyik legbefolyásosabb nemzetiszocialista propagandistáját.

Egyre aktívabb a kanadai határon túl az amerikai Goyim Defense League (Gój Védelmi Liga) nevű csoport, amely antiszemita felvilágosító anyagok terjesztését végzi a lakónegyedekben.

1946. január 19-én indult el Budaörsről az első, kitelepítésre ítélt magyarországi németeket szállító vonat, amely a második világháborút követő szélesebb kelet-európai etnikai tisztogatás hazai szakaszának kezdetét jelentette. 

Dr. Bárdossy László Szombathelyen született 1890. december 10-én, római katolikus vallású kisnemesi, hivatalnoki családból.

A frankfurti zsidó szupremácisták Németországban elsőként indítottak el egy olyan alkalmazást, amely az antiszemiták elleni küzdelemben segít azáltal, hogy figyelmezteti a zsidókat a potenciális „biztonsági fenyegetésekre”.

Zsidó-liberális hisztéria vezette fel a Bayern München és az olasz Lazio visszavágóját, aminek a tétje negyeddöntőbe jutás a Bajnokok Ligájában.

Mihelyt a második világháború 1945-ben véget ért, Kanada és az USA elkezdett hajón élelmet szállítani az emberek százmillióinak, akik a háború következtében éhhalálnak voltak kitéve.

Bestiális kivégzését követően Olaszország fasiszta vezetőjének holtteste számos hányattatáson ment keresztül, mire állandó nyughelyére került.

Egy felüljáró alatt tűnt fel egy graffiti Pesten, amely egy akasztófán lógva ábrázolta az Ilaria Salis nevezető olasz antifasiszta bandavezért, az antifa-per első számú vádlottját.

Most, hogy az amerikai kormány félhivatalos szócsövének számító The Washington Post megszellőztette a hírt, szinte már biztosra vehető, hogy az USA egy újabb megnyerhetetlen háborús kalandra készül a Közel-Keleten, ezúttal a jemeni húszik ellen, akiket a napokban ismét terrorszervezetnek nyilvánított, miután három éve éppen a Biden-kormány levette őket erről a listáról.

Menetünk 1945 nagypénteként indult el Ausztria felé. Május 2-án Gmunden városka közelébe értünk. Az oroszok a hátunk mögött, előttünk a linzi műút, azon túl a szövetséges csapatok tanyáztak.

A patrióta fiatalra házmester jellemű járókelők hívták ki a rendőröket, miután a zászlót mutatta fel nekik.

A Pesti Srácok információja szerint a német szövetségi főügyész gyilkossági kísérlet miatt nyomoz a szélsőbaloldali Lina Engel, Johann Guntermann és Tobias Edelhoff ellen.

A Denisz Kapusztyin vezette Orosz Önkéntes Hadtest (RVC) állítása szerint több, Oroszországban végrehajtott támadást vitt véghez 2022-es megalakulása óta, ám nem ő az egyetlen, aki orosz gyökerű, s ukrán oldalon harcoló fegyveres csoportot vezet.

Megmondom őszintén, hogy e sorok írása közben visszasírtam bármit, akármelyik cikkemet az elmúlt évekből. Nem azért, mert az Oppenheimer egy rossz film, vagy mert nem szerettem volna kritikát írni róla, sőt, épp ellenkezőleg.