Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Az utóbbi bő egy évszázadban 14 ponttal csökkent az európaiak átlagos intelligenciaszintje.

Nyugaton a reklámokat elárasztották a vegyes párok, jellemző módon fekete férfiakat fehér nőkkel párosítva, de a filmekben és a videóklipekben is ez a trend figyelhető meg, egyébként sokkal nagyobb arányban, mint a való életben. Valójában az „eurázsiai-negroid jövőfajt” propagálják orrba-szájba, amelyhez az Európai Unió éceszgéberének kikiáltott Coudenhove-Kalergi a régi egyiptomiakat képzelte el mintának (Praktischer Idealismus, 1925).

A keveredés két fő következménnyel jár. Egyrészt megszünteti az etnikai identitástudatot és a nemzetállamokhoz való ragaszkodást, mert a globalista kaszt világkormányt akar nyitott határokkal és globális kommunizmussal, amely adott esetben azt jelenti, hogy a fehér férfiak adójából finanszírozzák a harmadik világbeliek létfenntartását és szaporodását. Másrészt lecsökkenti a népesség átlagos intelligenciaszintjét, minél ostobábbak ugyanis az emberek, annál könnyebb irányítani és manipulálni őket, és annál olcsóbban lehet kizsákmányolni a munkaerejüket.

Az IQ (intelligenciahányados) mint viszonyszám különböző módszerekkel történő mérésével megállapítható a vizsgált egyének (nemzetek, etnikumok) átlagos értelmi képessége. Az IQ genetikai és környezeti tényezők kombinációja, ez utóbbiak növelhetik és csökkenthetik azt. Az unokatestvérek közötti párosodás és gyereknemzés például jelentősen csökkenti (Estimating the Inbreeding Depression on Cognitive Behavior: A Population Based Study of Child Cohort, plos.org, 2014. október 14.). Arab muszlimok körében általános szokás az unokatestvérek közötti házasság (Parallel-Cousin (FBD) Marriage, Islamization and Arabization, jstor.org, 2000). Ennek révén az elmúlt ezer évben szisztematikusan csökkentették az IQ-jukat. A vallásalapító Mohamed is az első unokatestvérét, Zajnab bint Dzsahst választotta egyik feleségének.

Teljesen logikus módon ha milliók özönlenek Afrikából és a muszlim országokból Európába, akkor ez a tény előbb-utóbb az átlagos IQ-szintre is negatív hatással lesz. Jelenleg az átlagos IQ-szint Britanniában, Németországban és Franciaországban 100, 99 és 99 pont, ugyanakkor Britanniában egyre több a pakisztáni, Németországban a török, Franciaországban pedig a marokkói, az ő átlagos IQ-szintjük pedig 84, 90 és 84 pont (World ranking of countries by their average IQ, brainstat.com). Franciaországban alig egy évtized alatt drámai mértékű, négypontos IQ-csökkenés történt, amely egyértelműen „biológiai okokra”, vagyis az afroarab bevándorlásra vezethető vissza (A negative Flynn-effect in France, sciencedirect.com, 2015. május 5.). Ugyanezen okból Skandináviában az utóbbi negyed évszázadban évenként 0,2 ponttal csökkent az IQ (Intelligensen sjunker i Skandinavien, fof.se, 2017. december 27.). Ez még azonban csak a folyamat kezdete.

Az értelmi fogyatékosság (mentális retardáltság) egyfajta idegrendszeri fejlődési rendellenesség, amelyet a tanulási képesség és az adaptív működés jelentős csökkenése jellemez. Orvosi szempontból a 70-es IQ alatti egyének (visszamaradottságuk mértéke szerint) enyhén, középsúlyosan vagy súlyosan értelmi fogyatékosnak számítanak. Elég egy pillantást vetni a világ IQ-térképére, és rögtön feltűnik, hogy a fekete afrikai népességek többsége alig 70 körüli átlagos IQ-szinttel dicsekedhet. Ha tehát egy átlagosan 100-as IQ-jú európai nő egy átlagosan 70-es IQ-jú afrikai férfival párosodik, akkor annak egy átlagosan 85-ös IQ-jú gyerek lesz az eredménye. Íme, a megtestesült Kalergi-ideál. Nota bene a fantaszta gróf igencsak meglepődne, ha megtudná, hogy a legújabb genetikai vizsgálatok szerint a régi egyiptomiak közelebb álltak a régi és a mai európaiakhoz, mint a mai egyiptomiakhoz (Ancient Egyptian mummy genomes suggest an increase of Sub-Saharan African ancestry in post-Roman periods, nature.com, 2017. május 30.).

Az utóbbi bő egy évszázadban egyébként is 14 ponttal csökkent az európaiak átlagos intelligenciaszintje (Were the Victorians cleverer than us? The decline in general intelligence…, sciencedirect.com, 2013. április 6.). Ez részben a „feminista felszabadítás” következménye, ti. az emancipált, tanult és karrierista nők kevesebb gyermeket vállalnak, mint a hagyományos női szerepeket elfogadó kevésbé intelligens nőtársaik.

További IQ-csökkentő tényezők az intenzív tévézés, drogozás és alkoholizálás, vagyis az európai és észak-amerikai modern életmód sajátos civilizációs tartozékai, amelyeket nyíltan vagy burkoltan Hollywood, a show-biznisz és a fősodrú média reklámoz főleg a fiatalok körében, megspékelve a néger szuperhőssel, aki a filmekben heti rendszerességgel megmenti a világot – a maga átlagosan 70-es IQ-jával. De legalább a fehér férfiakat teljesen életszerűen ábrázolják: nyálasnak, puhánynak és röhejesnek. A pederaszta és transzvesztita propaganda már csak hab a tortán. Mindennek a lenyeletéséhez kétségtelenül célszerűbb a 85-ös IQ, mint a 100-as. Intézményesített fehér etnomazochizmus beteges xenofil altruizmussal ötvözve, szexuális devianciák népszerűsítése ad nauseam, narcisztikus, gyermektelen nők, anarcho-nihilista fiatalság és színes bőrűek tömeges importálásával végrehajtott népességcserés gyarmatosítás: ezek kombinációja alkotja a fehér Európa halotti máglyáját. A tüzet pedig a trockisták IV. Internacionáléja csiholja hozzá.

Gazdag István - Demokrata

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Bár lehetetlen pontosan megállapítani, hogy a második világháború során hány szovjet állampolgár harcolt valamilyen formában a németek oldalán, a szakértők többsége abban egyetért, hogy számuk akár az 1,4-1,5 milliót is elérhette.

Életében Lothrop Stoddard (1883–1950) Amerika egyik legbefolyásosabb írója volt. A Harvardon szerzett doktori címet, tizenöt könyvet írt, beleértve sokat vitatott könyvét is, az 1920-as The Rising Tide of Colort.

Hatalmas felháborodást váltott ki Rébecca Chaillon bevándorló hátterű francia „művész” legújabb színi előadása, melyben fehér játékbabákat húznak karóba a „rasszizmus ellen tiltakozva”.

Kijut az Európai Parlamentbe az antifa támadások elsőrendű vádlottja, Ilaria Salis. Olasz lapok szerint ezzel az ellene indult eljárásnak is vége a mentelmi jogának köszönhetően.

A francia rendőrség megölt egy kés és vasrúd miatt egy férfit, aki a palesztinok elleni népirtás elleni tiltakozásul fel akart gyújtani egy zsinagógát az északnyugati Rouen városában.

Miután Olaszországban EP-képviselőnek választották az antifasiszta Ilaria Salist, a magyar rendőrség elengedte a házi őrizetből az antifasiszta útonállót. Most a Guardiannek panaszkodott egy sort, hogy milyen körülmények között tartották fogva.

Egy fehér nacionalista szervezet vezetője köztéri matricákkal, valamint Adolf Hitler és a Nagynémet Birodalom plakátjival az otthonában is faji gyűlöletet szított – közölte a brit koronabíróság.

Alexander Netlingnek jellegzetes megjelenést kölcsönöz a horogkereszt és számos más fajvédő szimbólum, amelyet különösen jól látható helyre tetováltak.

Furcsa észjárásuk van a németországi hatóságoknak: minél aktívabb és erőszakosabb a szélsőbaloldali Antifa, annál inkább fellépnek a nacionalista színtér ellen. Abszurd? Igen, de pont ez a valóság.

Szigorúbb fellépést kér számos zsidó szupremácista prominens a TikTok vezetőitől „a platformon elharapózó antiszemita tartalmak ellen”.

1945. február 11-én a budapesti német-magyar helyőrség lőszere és élelme fogytán volt, a magyar főváros fegyveresen nem volt tovább tartható.

Ilaria Salis, az olasz útonálló antifa terrorista a másfél perces felvételen egy fotelben ül, hangsúlyozza, hogy házi őrizetben van, és megmutatja a bokáján elhelyezett elektronikus nyomkövetőt.

A trianoni szerződés az etnikai állapotokat, az 1910-es népszámlálási adatokat sem vette figyelembe, így mintegy 3,2 millió magyar, a magyarság harmada került az új határokon túlra, fele összefüggő tömbben a határok mentén. 

Eva Vlaardingerbroek, a nemzetközi keresztény-konzervatív szcéna éppen aktuá­lis üdvöskéje nemrég Magyarországon kijelentette, hogy az európai nagy népességcsere nemcsak egy elmélet, hanem maga a valóság. Jé, tényleg?

Összevont 15 év börtönbüntetésre ítéltek két brit fehér fajvédő, nemzetiszocialista podcastert, akik Harry herceg és félvér negrid fia, Archie kivégzésére szólítottak fel.