Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A degenerált és pedofil Quentin Tarantino egyik szokásosan dögunalmas és rémhosszú burleszkfilmje, a Django elszabadul arról szól, hogy egy frissen felszabadított fekete exrabszolga kinyírja az összes fehér embert, akivel csak a majd háromórás szadista nézőkínzás alatt összefut.

(Tarantinót a szokásos témaválasztásai miatt titulálom degeneráltnak, pedofilnak meg egy fénykép alapján, amelyen éppen egy 6-8 éves kislány lábujjait szopogatja átszellemülten perverz arckifejezéssel.)

Jellemző módon a film főhősét alakító és tenyérbe mászó képű Jamie Foxx utóbb azzal viccelődött, hogy élete csúcspontja volt, amikor legalább a filmvásznon megölhetett minden fehért.

Ami azt illeti, lefogadom, hogy az amerikai fehérek közül, akik annak idején önfeledten szórakoztak a saját virtuális lemészárlásukon Tarantino filmtortúrájában, néhányan így utólag már nem tartják annyira humorosnak Foxx poénját sem, most, hogy időközben maguk is a George Floyd-affér nyomán elszabadult Django-imitátorok célpontjaivá váltak a való világban. Túlzás nélkül állítható ugyanis, hogy a többszörösen visszaeső – például egy terhes fehér nőt a hasára szegezett pisztollyal kifosztó – néger karrierbűnöző halálának ürügyén a plutokraták kontrollálta média (PKM) által hangszerelt globális engesztelő gyászszertartás keretében Amerikában szabályszerű hajtóvadászat folyik a fehérekre nemcsak a feketék, hanem a velük kollaboráló államhatalom részéről is. Mindez annak nyomán, hogy a PKM az állítólagos rendszerszintű fehér rasszizmus illusztrálására használva egy banális rendőri intézkedést, szisztematikusan a fehérek ellen hecceli a feketéket, a választási kampány lázában égő és az etnikai kisebbségek szavazataira pályázó, velejéig korrupt politikusi kaszt megélhetési bűnözői pedig szervilisen asszisztálnak hozzá, Trumppal és Bidennel az élükön.

Százával, ezrével keringenek az interneten olyan videófelvételek, amelyeken feketék bántalmaznak, ütlegelnek, lincselnek fehéreket nemre és életkorra való tekintet nélkül, szokásukhoz híven általában falkában támadva áldozatukra. (Én magam száznál is többet spájzoltam be ezekből, hogy időnként inspirációt merítsek belőlük, és megfelelő hangulatba hergeljem magam az ehhez hasonló förmedvényeimhez.) A támadások elsöprő többségét nem előzte meg semmilyen sértés vagy provokáció a kiszemelt fehérek részéről, egyszerűen csak puszta erőfitogtatás vagy megfélemlítés motiválja őket. Mindenekelőtt pedig a fehérek zsigeri gyűlölete és ezzel együtt a büntetlenség biztos tudata.

A feketék fehérek elleni (black on white) bűnözése mindig is probléma volt az USA-ban, most azonban szándékos tendencia figyelhető meg a politikusok és az ügyészek részéről a tekintetben, hogy még a fehérek legártatlanabb önvédelmi próbálkozásait is drasztikusan megtorolják, miközben az erőszakos fekete bűnözőket futni hagyják, úgymond a társadalmi feszültség csökkentése érdekében. Az intézményesített fehér­ellenes rasszizmus új normatívája szerint bármilyen fekete-fehér vita vagy összetűzés, tekintet nélkül a körülményekre, automatikusan azzal jár, hogy a fekete különlegesen elnéző bánásmódra számíthat a rendőri és igazságügyi szervek részéről, miközben a fehér drákói szigorral szembesül.

Most legalább ízelítőt kaphat a bamba fehér többség a jövő fekete faji zsarnokságából, amelyhez a PKM (meleg)ágyazott meg több évtizedes felforgató és agymosó aknamunkával. Noha a feketék még kisebbségben vannak, már most a fehérek fejére nőttek, és a nyakukra telepedtek. Képzelhető, hogy mi vár ez utóbbiakra, ha majd a feketék többségbe kerülnek.

Az amerikai bűnügyi statisztikák magu­kért beszélnek. Jelenleg az amerikai népesség 13 százalékát kitevő négerek (pontosabban a 6,5 százalékát kitevő néger férfiak) követik el az emberölések 51 százalékát. Az erőszakos bűncselekmények terén 2018-ban lakosságarányosan a feketék 43:1 arányban voltak túlreprezentálva a fehérekkel szemben, vagyis a 42 millió fekete (lényegében a 21 millió fekete férfi) 547 948 esetben támadt fehérekre, miközben a 200 millió fehér csak 57 778 esetben feketékre. (National Crime Vic­timization Survey, FJB 2018)

Ami pedig a Feketék Élete is Számít (BLM) mozgalom első számú propagandalózungját illeti, miszerint a rasszista rend­őrök úgymond „pikkelnek” a feketékre, valójában az erőszakos bűncselekmények miatt letartóztatott minden tízezer delikvensből a letartóztatások során 4 fehért tettek hidegre, és 3 feketét. Feketék letartóztatásakor a rendőrök – mondhatni „ösztönösen” – hosszabb ideig várnak, mielőtt halálos erőt alkalmaznának, miközben a szolgálatteljesítés közben meg­gyilkolt rendőrök 46 százaléka feketékkel való összetűzésben veszíti életét. Ráadásul a lelőtt fekete bűnözők többségét fekete zsaruk likvidálják.

Valójában a BLM a feketék körében továbbra is eleven – a fehérekből viszont mára csaknem teljesen kiveszett, mert a kultúrmarxista társadalommérnökség által szisztematikusan kipurgált – törzsi szellem és faji szolidaritás szervezett megnyilvánulási formája. George Floyd törzsbeli volt, és egy kívülálló (fehér) „ölte meg”. A BLM-nek nem azzal van problémája, hogy feketék meghalnak, hanem azzal, ha kívülálló mer kezet emelni egy feketére, vagy esetleg a nyakára térdelni. Amikor a feketék egymást gyilkolják, az belső konfliktus, és szóra sem érdemes. Amikor viszont egy kívülálló gyilkolja meg egyiküket, akkor folt esik az önérzetükön, amelyet aztán szokásukhoz híven balhézással, fosztogatással és gyújtogatással mosnak le magukról.

Minden kornak megvolt a maga ikonja, aki a kor szellemét testesítette meg, és akit ezért különböző retorziók terhe mellett mindenkinek hozsannáznia kellett. Rómában a császárt, a kommunista országokban a „nép bölcs vezetőjét”, napjainkban a né­ge­reket en bloc, miután a PKM, Hollywood, a show-biznisz, a versenysport, az egyházak rosszvoltából kollektíve ikonná váltak, és így a személyük szent és sérthetetlen. A korszellem számára ontológiailag eretnek fehérek meg örülhetnek, ha ép bőrrel ússzák meg a Django-imitátorokkal való mindennapos találkozásaikat. Ellentétben azokkal, akik az interneten keringő videófelvételek tanúsága szerint sajnos nem voltak ilyen szerencsések.

Gazdag István - Demokrata.hu

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Pénzgyűjtésbe kezdett a 2023-as antifa támadások kitervelőjének és elsőrendű vádlottjának, Ilaria Salisnak családja.

Bajtársunk és barátunk Cseresznye György, a Titkolt Ellenállás egykori énekese már lassan egy évtizede, idén 9 éve, hogy a Hadak Útjára távozott.

Antonio Tajani olasz külügyminiszter és Carlo Nordio igazságügy-miniszter közös közleményt adott ki arról, hogy tiszteletben tartják Magyarország szuverenitását, és nem avatkoznak bele a letartóztatásban lévő olasz antifa-terrorista ellen zajló eljárásba.

Dr. Bárdossy László Szombathelyen született 1890. december 10-én, római katolikus vallású kisnemesi, hivatalnoki családból.

Már a megemlékezést megelőző hetekben nyomon követtük az időjárás alakulását és bíztunk benne, hogy valami csoda folytán kegyes lesz hozzánk.

Az, hogy az emigrációban minden a nemzeti irányt képviselő férfi ellen a legaljasabb hajsza folyik, lassan már természetes lesz még azok számára is, akiken a rágalom ostora csattog.

Iszonyatos dráma folyt a mai Széll Kálmán tér környékén 1945. február 11-én, amikor Budapest magyar és német védői megpróbálták áttörni a szovjet ostromgyűrűt. 

Egy szövetségi esküdtszék 63 vádpontban ítélte el Robert Bowerst, azt az ötvenéves férfit, aki 2018 októberében tizenegy zsidóval végzett egy pittsburghi zsinagógában.

A liberális brit bíróság „elkötelezett fajgyűlölőknek” nevezte őket, akik a bíró szerint „terrorizmusra buzdítottak”.

1919. június 24-én robbant ki a tanácsköztársaság ellen szervezett legjelentősebb felkelés. A törekvés elbukott. Árulás, rossz időzítés, szervezetlenség, naivitás, ezek egyszerre okolhatóak a kudarcért.

A Nyilaskeresztes Párt Szálasi Ferenc nemzetvezető részvételével tartotta meg december havi Nagytanácsát, jelentette 1944 decemberében a Magyar Távirati Iroda.

Az ausztrál szövetségi kormány törvénymódosítást kezdeményez a nemzetiszocialista karlendítés betiltásáról is.

Egy fiatal dán lány figyelemre méltó felfedezést tett nemrégiben, ugyanis közel háromszáz viking érmét talált, amelyekről úgy vélik, hogy több mint 1000 évesek lehetnek.

Az USA-ban egyre több fehér gyakorolja a kereszténység „afrikanizált” változatát, az ún. karizmatikus (evangéliumi) protestantizmust.

1944 nyara végén már nemcsak az oroszok, hanem az átállt románok is támadtak bennünket, aminek következtében a Zemplén megyei Zalkod községben fogságukba estem.

Bár 25 évig népszerű és sikeres polgármesterként hihetetlen lendületet adott Kapfenberg városának, a Franz Feketéről elnevezett stadiont január elsejétől már nem hozzá kapcsolódva emlegetik majd.

Közismert az oroszok alábbi szövege: azért kell ide vagy oda terelni az embereket, hogy megkapják az igazolást, amivel aztán nyugodtan hazamehetnek.

Kanadában letartóztatták a „Sötét idegent”, az elmúlt évtized egyik legbefolyásosabb nemzetiszocialista propagandistáját.

Alig néhány hónappal a harcok után elindult a feleslegessé vált eszközök hasznosítása a megszállt és kettészakított Németországban.

Meglepő, de nem szerzői jogi okok miatt kellett hozzányúlni a vérmocskos Mickey egeres játékhoz: az Infestation 88-cal ennél is nagyobb baj volt.

Rendőrökre támadtak szélsőbaloldali tüntetők Németországban több városban szerda este rögtönzött demonstrációkon, amelyeket egy szélsőbaloldali terroristára kirótt börtönbüntetés miatt tartottak.

A „fehér felsőbbrendűséget” nevezte a legsúlyosabb terrorfenyegetésnek az Egyesült Államok számára Joe Biden Washingtonban.

A szigorúan titkos – és valószínűleg büdös – kísérletre az 1940-es évek végén, Mao moszkvai látogatásának idején került sor.

Ausztráliában hétfőtől életbe lépett a nemzetiszocialista tisztelgés és a nemzetiszocialista emléktárgyak tilalmáról szóló új törvény.