Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A bevándorláspárti lobbi azon törekvése, hogy afrikai és ázsiai biomasszával kompenzálja az európai őshonos népesség csökkenését, csak gazdasági aberrációként értékelhető.

Legfőképpen azért, mert a harmadik világból beözönlő megszállók intellektuális szintje rendkívül alacsony. Piacképes szakképzettség és megfelelő munkamorál híján a többségük valójában azért jön, hogy az európaiak (vagyis a szociális ellátórendszerük) nyakán élősködjön, vagy hogy a szürke- és még inkább a feketegazdaságban kamatoztassa képességeit.

A nemzetgazdaságok számára tehát nem képeznek hozzáadott értéket, sőt többe kerülnek, mint amennyit megtermelnek, nem beszélve a bűnözésben játszott szerepük nyomasztó pénzügyi és társadalmi terhéről. Az alábbi – többnyire hivatalos nyugati vagy muszlim forrásokból, illetve a fősodratú médiából származó – információk alapján némi fogalmat alkothatunk magunknak arról, hogy társadalmi és kulturális téren valójában mivel is kell szembesülnie Európának a harmadik világbeli-muszlim invázió nyomán.

Hollandiában a mohamedán „menedékkérők” 50-70 százaléka folyamatosan segélyből él, elsősorban nyelvi nehézségeik és alulképzettségük miatt, miközben a lengyel bevándorlók alig folyamodnak segélyért. (Asiel en bijstand hand in hand, telegraaf.nl, 2015. július 30.) Henk Kamp gazdasági miniszter szerint „a menekülthullám, amellyel országunk szembesül, nem jó dolog gazdaságunk számára”. (Vluchtelingenstroom niet goed voor economie, telegraaf.nl, 2015. október 11.) Hivatalosan hárommillió török tartózkodik Németországban, közülük két és fél millióan már állampolgárok, de csak alig egyötödüknek van rendszeres munkája, a többiek állami segélyből (Hartz IV) élnek, a gyerekeik 70 százaléka pedig még az alapoktatás befejezése előtt kimarad az iskolából. Az egyik német tanítónő kérdésére, hogy mi szeretne lenni a jövőben, a török diákok többsége azt válaszolta, hogy „segélyezett”. (Sami Alrabaa, Turks in Germany are a Time Bomb, familysecuritymatters.org, 2014. március 22.) Svédországban a szociális segélyek 60-70 százaléka az össz­népesség 5 százalékát alkotó muszlimoknál köt ki. (Sweden Tax Drain Statistics: Muslims are the core welfare exploiters in society, themuslimissue, 2012. szeptember 26.) Svédország 2015-ben 162 ezer – főként muszlim – menekültet fogadott be, közülük alig 494 talált magának munkát. (Sweden Took 162k Refugees Last Year, 494 Got Jobs, dailycaller.com, 2016. január 6.) A dán pénzügyminisztérium legutóbbi tanulmánya szerint a nem nyugati (vagyis harmadik világbeli, főleg muszlim) bevándorlók „fogyasztják el” a dániai adóbevételek 59 százalékát, 2014-ben 33 milliárd koronát, miközben az őshonos dánok ugyanazon időszakban 56 milliárd korona adótöbbletet termeltek. (Non-Western Immigrants Consume 59% Of Denmark’s Tax Revenue, nationaleconomicseditorial.com, 2017. május 23.)

Londonban a szomáliai, bangladesi, pakisztáni és török bevándorlók körében legmagasabb a szociális segélyből élők aránya. (londonspovertyprofile.org.uk, Census 2011) A helyi muszlimok társadalmi-gazdasági viselkedéséről összeállított 2001. évi brit hivatalos dokumentum szerint a mohamedánok körében háromszor magasabb a munkanélküliségi ráta, mint a brit átlag. A muszlimok 52 százaléka gazdaságilag inaktív: a nők fele életében sohasem dolgozott, akárcsak a férfiak 16 százaléka. Törvényszerű, hiszen 43 százalékuknak nincs semmiféle szakképesítésük. (Blair government’s strategy to police Britain’s Muslims leaked, wsws.or, 2004. június 3.) A bevándorláspárti politikát folytató brit Munkáspárthoz közeli IPPR nevű think tank egyik jelentéséből kiderül, hogy a szomáliai, török, bangladesi, pakisztáni és iráni (muszlim) bevándorlók körében legnagyobb a munkanélküliek és a segélyből élők aránya. (UK: Labour think tank names immigrats who are a drain on taxpayer – muslims dominate, dailymail.co.uk, 2007. október 1.)

A londoni UCK egyetem tudományos vizsgálata szerint az Európán kívüli országokból érkező bevándorlók 16 év alatt 100 ezer milliárd fontos lyukat hagytak a brit költségvetésben, mert a segélyezésük, orvosi ellátásuk és iskolai oktatásuk költsége 14 százalékkal magasabb volt, mint az adóbefizetéseik összege, miközben az Európából érkező migránsok többet fizettek adóban, mint amennyit szolgáltatásokban kaptak. (UK study reveals: Immigrants from outside EU take £100 Billion more in benefits than they paid back in taxes, dailymail.co.uk, 2013. november 5.) A londoni UCK egyetem ötvenoldalas tanulmánya szerint a harmadik világból érkezett (főleg muszlim) bevándorlók a vizsgált 17 éves periódus (1995–2011) alatt közel 120 ezer milliárd font terhet róttak a brit költségvetésre, miközben a kelet-európaiak ugyanezen időszakban 4,4 ezer milliárd fontos lökést adtak a gazdaságnak. Az eltérést alapvetően az okozza, hogy a harmadik világbeli bevándorlók körében több a gyerek és a munkanélküli. (Immigration from outside Europe „cost £120 billion”, telegraph.co.uk, 2014. november 5.)

Karen Haekkerup dán igazságügy-miniszter 2013. december 16-án statisztikai adatokkal alátámasztva megerősítette, hogy a szomáliai (muszlim) bevándorlók tízszer gyakrabban követnek el bűncselekményeket, mint az őshonos dán állampolgárok. (themuslimissue.com/2013/12/ denmark_soma­li_rape.pdf) A dániai mohamedánok négy és félszer gyakrabban követnek el bűncselekményt, mint az őshonos dánok. (Denmark: Muslims are around 450% more criminal than non-Muslims, muslimstatistics.com, 2014. szeptember 10.) Az iraki, iráni, török és szomáliai muszlimok drámaian felülreprezentáltak a nemi erőszakért elítéltek között Dániában, ahol 2010-ben minden második nemi erőszakért elítélt bevándorló volt. Az utóbbi hét évben a nemi erőszakért elítéltek több mint egyharmada bevándorló vagy bevándorlók leszármazottja volt, noha a dán népesség alig 10 százalékát alkotják. (Hveranden voldtaegtsdomt er udlaending, bt.dk, 2012. július 22.) Dán statisztika szerint a legmagasabb bűnözési rátát produkáló kilenc etnikai csoport közül nyolc muszlim – és a kilencből egy „jugoszlávként” elkönyvelt, értelemszerűen jelentős muszlim hányaddal. (Danish Statistics: Among the nine ethnic groups with the highest crime rate eight are Muslim, 10news.dk, 2014. december 18.)

Finnországban a nemi erőszakok 34 százalékát a lakosság 1,3 százalékát képviselő mohamedán bevándorlók követik el.

Negyven évvel azután, hogy a svéd parlament egyhangú döntése a korábban unalmasan homogén Svédországot a multikulti Jurassic Parkjává változtatta, az erőszakos bűntettek száma 300 százalékkal, az erőszakos szexuális bűntetteké pedig 1572 százalékkal nőtt. 1975-ben 421 nemi erőszak jutott a rendőrség tudomására, 2014-ben 6620. A svédországi Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács (Bra) szerint 2011-ben 29 ezer svéd nő vált nemi erőszak áldozatává, de csak az esetek kevesebb mint egynegyedében történt rendőrségi feljelentés. A Bra 2011. évi jelentése szerint minden negyedik svéd nő nemi erőszak áldozatává válik élete során. (Utsatthet för brott år 2011, bra.se) 2002-ben a nemi erőszakért legalább két év börtönre ítélt tettesek 85 százaléka külföldön született, vagy második generációs bevándorló volt. A Bra 1996. évi jelentése szerint az észak-afrikai (muszlim) bevándorlók 23-szor gyakrabban követnek el nemi erőszakot, mint a svéd férfiak. 1975-től az ország lakossága 8,2 millióról 9,75 millióra nőtt, kizárólag a harmadik világbeli bevándorlás eredményeként. (Sweden: Rape Capital of the West, gatestoneinstitute.org, 2015. február 14.) A Svédországban elkövetett összes nemi erőszak 77,6 százalékát az összlakosság 2 százalékát képviselő mohamedán férfiak követik el. (Invandrarna och brotten 5 – Våldtäkt, affes.com, 2012. augusztus 5.) Egy svéd tanulmány szerint a menedékkérők számának növekedése összefügg a nemi erőszakok számának növekedésével. (Beviljade uppehållstillstånd – Våldtäkter 1980–2008, affes.com, 2009. május 8.) 2013 első hét hónapjában mintegy ezer svéd nőt erőszakoltak meg csak Stockholmban, közülük 300 gyermekkorút (15 éven alulit). A Bra adatait közlő svéd közrádió ugyan nem hajlandó kiejteni a muszlim szót a szélsőbal túszává vált országban, de név nélkül nyilatkozó rendőrségi és kormányzati források megerősítik, hogy ezek a számok muszlimok rovására írhatók. (Allt fler unga flickor anmäler våldtäkt, sverigesradio.se, 2013. augusztus 8.) Jellemző módon a svéd bevándorláspárti lobbi két főkolomposa két nő: a liberális Cecilia Malmström, Brüsszelben a kereskedelem (korábban a belügyek) európai biztosa és a szociáldemokrata Margot Wallström külügyminiszter.

Egyik 2008 szeptemberi jelentésében maga az Amnesty International is aggasztónak találja a nemi erőszakok számának svédországi növekedését és különösen a tettesek számára csaknem teljes büntetlenséget eredményező rendőrségi-igazságszolgáltatási hozzáállást, anélkül azonban, hogy akárcsak egyetlen szóval is utalna a nemierőszak-járvány harmadik világból importált jellegére, sőt mi több, végkövetkeztetésként a svéd családi élet úgymond „mélyen gyökerező patriarchális nemi normáit” hibáztatja, éppen egy olyan országban, amely már vagy fél évszázada köztudomásúlag a szélsőséges feminizmus és az etnomazochista anarcho-liberalizmus kísérleti laboratóriuma.

A svéd rendőrség egyik jelentése szerint a rendfenntartó erők gyakorlatilag átengedték az ellenőrzést 55 ún. no-go zóna (de facto független etnikai gettó) fölött a főleg muzulmán bűnbandáknak, ahová őshonosoknak, mindenekelőtt rendőröknek tilos és életveszélyes a belépés, az egyetlen helyi biznisz a drogkereskedelem, és „egyre több lakos fordul egyfajta keresztapa típusú igazságszolgáltatásért a bűnöző hatalmasságokhoz”. (Swedish police release extensive report on 55 „No-Go Zones” controlled by Muslim criminal gangs, dailycaller.com, 2014. november 8.)

Finnországban a nemi erőszakok 34 százalékát a lakosság 1,3 százalékát képviselő mohamedán bevándorlók követik el. (Nya Finland: Var tredje våldtäkt begås av invandrare, friatider.se, 2012. április 26.) A norvég rendőrség Voldtekt i den globale bven (Nemi erőszak a globális városban) című jelentéséből kiderül, hogy a 2010-ben Oslóban tudomására jutott 152 nemi erőszak 131 tettese közül majdnem minden második afrikai, közel-keleti vagy ázsiai mohamedán, akik az összlakosság alig 1,5 százalékát képviselik. A fizikai erőszak alkalmazásával elkövetett erőszakos közösülések valamennyi tettese bevándorló volt, a 90 százalékuk muszlim. (Norway: 90% of all violent rapes in Oslo committed by Muslims, themuslimissue.com, 2012. augusztus 6.) 2012-ben riasztó mértékben nőtt a norvég fővárosban elkövetett nemi erőszakok száma, amelyek közül az év első 91 napjában 76 jutott a rendőrség tudomására. A fizikai erőszakkal elkövetett erőszakos nemi közösülések valamennyi tettese „nem nyugati bevándorló” (sic) volt, majdnem mindnyájan muszlimok. (Voldsom økning i anmeldte voldtekter i Oslo, osloby.no, 2012. augusztus 6.) A norvég NRK Televízió oknyomozó riportfilmjében ismertetett felmérés szerint több mint háromszor magasabb az erőszakos bűncselekmények elkövetése miatt elítéltek aránya a szomáliai, iraki, marokkói, libanoni és iráni bevándorlók körében, mint az őshonosok között. (Are Some Cultures More Violent Than Others? 1/3, youtube.com)

Egyre több a csoportos nemi erőszak (gang-rape) Európában, de a média hajlamos elhallgatni az eseteket a muszlim elkövetők nagy száma miatt, amely tényt politikailag inkorrekt megemlíteni. Az Egyesült Királyságban főleg hátrányos helyzetű, tizenéves őshonos lányok kerültek – a brit sajtó eufemisztikus megfogalmazása szerint – „ázsiai férfiakból” álló bandák célpontjává, amelyek csoportosan megerőszakolják és prostitúcióra kényszerítik áldozataikat. A tettesek nevéből kiderül, hogy főleg pakisztáni és afgán muszlimokról van szó. Ilyen esetekre derült fény legutóbb Rochdale, Rotherham, Derby, Bradford és Blackpool városában, és egyre több eset válik ismertté Európa-szerte, csupán Franciaországban évente ötezer! 2011 júniusában Eva Helgetun 14 éves norvég kislány öngyilkosságot követett el, miután három muszlim suhanc megerőszakolta. (Muslim gang-rapes across Europe under-reported in press, digitaljournal.com, 2013. március 20.) Rotherhamben, ebben a 120 ezres angol városban, amelynek neve a „romlottság szimbólumává vált”, 16 éven át 1400 kislányt erőszakoltak meg pakisztáni bevándorlók bandái – a rendőrség közönye, a hatóságok tétlensége, a közvélemény érdektelensége és a politikai osztály bűnpártolása mellett.

Gazdag István - Demokrata.hu

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Az 1944 őszén szovjet megszállás alá került Kecskeméten a nyugat-magyarországi harci cselekmények és a világháború vége után is még fél évvel, 1945 karácsonyán is előfordultak a szovjet katonák által elkövetett rablások és gyilkosságok a polgári lakossággal és az újonnan felálló rendőrség tagjaival szemben egyaránt.

Aki nem volt a fronton, nem tudja elképzelni, milyen érzés napról-napra embereket ölni. Ellenfeleid jönnek feléd, lőnek, még nem találtak el, de menekülni nincs idő.

A vérzivataros 20. század során több híres és hírhedt személyiség is megfordult a szegedi Csillag börtön celláiban.

A szlovák Speciális Büntetőbíróság (ŠTS) hat év börtönbüntetésre ítélte Marián Magátot, akit törvénybe ütköző gondolatok kifejtésével kapcsolatos vádpontokban bűnösnek találtak.

A berlini rendőrség és az Állami Bűnügyi Rendőrség vizsgálatot indított az Alternatíva Németország (AFD) ellen, amiért a párt székházának teraszára egy integető hóemberfigurát helyeztek ki.

Miután fogságom 52. napján, 1945. március 15-én elhagytuk a gödöllői poklot, csalárd módon áthajtottak bennünket Budapest helyett Monoron át Ceglédre.

Szigorú beléptetés, hatalmas sajtóérdeklődés és csurig telt tárgyalóterem – elkezdődött az antifasiszta támadások tárgyalása a Fővárosi Törvényszéken hétfő reggel.

1941. június 22-én kezdődött meg a Barbarossa hadművelet, a Német Birodalom harca a Szovjetunió ellen. A német Wehrmacht három hadseregcsoportja indított támadást, kötelékükben a németekkel szövetséges országok katonai egységeivel és önkéntes alakulatokkal.

A mennoniták anabaptista felekezetét a 16. században hozta létre egy frízföldi reformátor, Menno Simons. A javarészt Poroszországban letelepedett mennoniták a 18. században a militarista alapokra épülő államból II. Katalin cárnő Oroszországába menekültek.

Hatéves börtönbüntetést szabott ki csütörtökön a stuttgarti tartományi felsőbíróság egy „szélsőjobboldali német terrorcsoport” vezetőjére.

Letakarták egy bécsi protestáns templom ólomüveg ablakait, mert azokon állítólag „antiszemita” motívumok szerepeltek, és az ablakok alkotója tagja volt a NSDAP-nak.

Az immár száz napja tartó folyamatos szőnyegbombázásokkal az izraeli hadsereg (IDF) elhomályosította az angol–amerikai haderő egyik legfényesebb második világháborús hőstettét, amely abból állt, hogy 3 nap alatt letarolta Drezda épületeinek harmadát, ártalmatlanítva 25 ezer „nácit és potenciális nácit”.

Március 12-én a belgiumi szélsőjobboldal egyik kulcsfiguráját egy év börtönbüntetésre ítélték, valamint súlyos pénzbírsággal is sújtották – írja a Kuruc.info a Politico nyomán.

A Denisz Kapusztyin vezette Orosz Önkéntes Hadtest (RVC) állítása szerint több, Oroszországban végrehajtott támadást vitt véghez 2022-es megalakulása óta, ám nem ő az egyetlen, aki orosz gyökerű, s ukrán oldalon harcoló fegyveres csoportot vezet.

A Patriot Front fehér nacionalista csoport öt tagját börtönbüntetésre ítélték, mert „összeesküvést szőttek” egy idahói LGBTQ+ Pride-vonaglás ellen.

Magántermészetű programok és a propagandagépezet irányításának helyszíne volt a Haus am Bogensee, Joseph Goebbels egykori villája.