Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Akár fejenként 22 ezer dollár, azaz nagyjából 7,9 millió forint adófizetői pénzt is kaphatnak a „neonáci” szülők Ohio államban, hogy otthon oktassák gyermekeiket Hitlerről és egyéb témákról, írja a zsidó-liberális extrémista Vice magazin.

Egy új törvény több milliárd adófizetői dollárt juttatna a magániskoláknak és az otthon tanítóknak.

A lap szerint a republikánusok által benyújtott állami törvény szerint évi 1,1 milliárd dollárt szánnának évente arra, hogy az alternatív oktatásban tanulókat támogassák, mindenféle kritériumrendszer nélkül, vagyis woke-radikálisok azt nehezményezik, hogy nincs egy sztálinista jellegű keretrendszer, hogy mit szabad gondolni és mit nem.

Ez azt jelenti, hogy olyanoknak is járna a pénz, akinek az oktatása egyáltalán nem igazodik az fősodratú ideológiákhoz. A lap egy helyi otthon tanító hálózatot is említ, az úgynevezett „Disszidens Otthoni Iskolai Hálózatot”, ahol a szülők „náci tanokra oktatják gyerekeiket”.

A hírhedt néger bajkeverőről, Martin Luther Kingről például kertelés nélkül megírják, hogy ő egy „álnok, hazug, zavargáskeltő nigger” volt.

Ha elfogadják a törvényt, az 2025-ben lép életbe. A rendelkezés semmiféle hatósági cenzúrát nem biztosít az alternatív iskolák számára az államban. Az eddigi törvények is elég lazák voltak, ugyanis az Oktatási Hivatal már korábban is arra jutott, hogy nem illegális többféle szemlélet szerint oktatni a gyerekeket.

Az Egyesült Államokban több évtizedes hagyománya van a gyerekek otthoni tanításának. Jellemzően konzervatív, keresztény szülők választották a lehetőséget, hogy gyermekeiket nem a közoktatási rendszerben taníttatják, hanem otthonukban, arra, amire ők akarják és nem arra, amit a médiát uraló zsidók és liberálisok elvárnak. Elzárva őket olyan, káros ismeretektől, mint például az emberi rasszok egyenlősítése, a mesterséges fehér bűntudat vagy az extrémista szexuális devianciák.

Ezt emelte új szintre egy ohiói házaspár, akik a megengedő amerikai rendszert kihasználva fajvédő ideológiára kezdték el nevelni otthon iskolázott gyerekeiket, és egy internetes oldalon népszerűsítették tanítási módszereiket meglehetősen nagy sikerrel. A Saxon-házaspár nicknevet használó szülők tananyagát teljesen átszőtte a nemzetiszocialista ideológia – még a matematikai példákban is rasszista elemek szerepeltek, míg a szépírásos feladatokban a Mein Kampfból származó idézetek másolása volt a feladat.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A szerbiai Elektronikus Médiumokat Szabályozó Testület elnöke, Olivera Zekic a Telegramon tett közzé egy fotót, amelyen SS-egyenruhában tetszeleg.

Tasmania a zsidó-liberális média tálalása szerint „történelmet írt azzal, hogy Ausztrália első államaként betiltotta a náci tisztelgést”.

A mennoniták anabaptista felekezetét a 16. században hozta létre egy frízföldi reformátor, Menno Simons. A javarészt Poroszországban letelepedett mennoniták a 18. században a militarista alapokra épülő államból II. Katalin cárnő Oroszországába menekültek.

Az amerikai típusú káosz legutóbbi franciaországi epizódjának állítólagos katalizátora egy 17 éves arab Lewis Hamilton-imitátor halála volt, akit a rendőrség lelőtt, mert egy belvárosi rodeót követő igazoltatása közben megpróbált elmenekülni az autójával.

A francia rendőrség megölt egy kés és vasrúd miatt egy férfit, aki a palesztinok elleni népirtás elleni tiltakozásul fel akart gyújtani egy zsinagógát az északnyugati Rouen városában.

A mai Németországban és Ausztriában rendkívül veszélyes vállalkozásra adja a fejét az, aki úgy gondolja, megpróbál kiállni hazája és népe mellett, és ilyen irányú aktivizmust folytat. 

Franciaország az utóbbi éjszakákon ugyanazt élte át, amit néhány évtizede már többször is, és amit a jövőben törvényszerűen egyre gyakrabban fog átélni: a söpredék („la racaille”) féktelen tombolását gyújtogatással, fosztogatással, lövöldözéssel fűszerezve.

Az évek során megszámlálhatatlan adaptáció készült már Time Rice és Andrew Lloyd Webber Jézus Krisztus szupersztár című rockoperájához, és az sem lenne igaz, ha azt mondanám, hogy az Ivo van Hove belga rendező által dirigált verzió lenne az első, amely fekete Jézussal hamisít, ám legjobb tudomásom szerint, ha a világon nem is, Európában ez az első ilyen feldolgozás.

Bajtársaink, a RED Angers (Rassemblement des Étudiants de Droite - Jobboldali Diákgyűlés) klubházában házkutatást tartott a rendőrség, most pedig több tag előzetes letartóztatásba helyezése mellett döntöttek – írja a Nacionalista Zóna Telegram csatornája.

A szlovák Speciális Büntetőbíróság (ŠTS) hat év börtönbüntetésre ítélte Marián Magátot, akit törvénybe ütköző gondolatok kifejtésével kapcsolatos vádpontokban bűnösnek találtak.

Miért maradnak le a férfiak – konkrétan a fehér férfiak Nyugaton – manapság jobban, mint valaha? Vagy lemaradnak a nőkhöz képest, vagy egyszerűn teljesen kiesnek a társadalomból, olyannyira, hogy egyesek kezdik a gyengébb nemnek nevezni őket.

Kanadában letartóztatták a „Sötét idegent”, az elmúlt évtized egyik legbefolyásosabb nemzetiszocialista propagandistáját.

Amatőr régészek öt emberi csontvázat találtak Hermann Göring, a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt vezető tagja, a német légierő parancsnoka, a Nagynémet Birodalom második embere egykori otthona alatt, a mai Lengyelország területén.

A katonai kíséretek a kora középkor hadviselésének meghatározó szerveződései voltak, harcos fiatal férfiak egy karizmatikus vezető köré gyűlve vettek részt a személyes dicsőséget és vagyonszerzést ígérő hadjáratokban.

Úgynevezett „tiltott önkényuralmi jelkép” használatának vádjával bíróság elé állítják Björn Höckét, az Alternatíva Németországnak (AfD) német ellenzéki párt Türingia tartományi vezetőjét – közölte a hallei tartományi bíróság.