Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Svéd lányok, Jenny és Linda épp egy szilveszteri bulira mentek, amikor négy szomáliai bevándorló megtámadta, megerőszakolta és félholtra verte őket.

Az Aftonbladet, Svédország legnagyobb újságja úgy írta le támadókat, hogy "két svéd, egy finn, és egy szomáliai férfi". Ez is bizonyítja, mennyire nyomasztó az informális cenzúra Svédországban, ha bevándorlókról van szó. Meglepő gyakorisággal jelentenek hasonló incidenseket, olyan gyakran, hogy vannak olyanok, akik attól félnek, hogy Svédországban a törvény és a rend teljesen összeomlik. Azonban azokat, akik megkongatják a vészharangot, pénzbüntetésre, nem ritkán börtönre ítélik.

Svédországban a nemi erőszakkal kapcsolatos vádak alig több, mint húsz év alatt megháromszorozódtak. Manapság hatszor annyi nemi erőszakot követnek el 15 éven aluli gyermekek ellen, mint egy emberöltővel ezelőtt. Mindenféle más erőszakos bűncselekmény szintén nagyon felfutott. A rend szinte minden városi és elővárosi területen kezd összeomlani.

Itt kell megjegyezni, hogy a Bűnmegelőzési Bizottság (Crime Prevention Council) szerint négyszer akkora az esélye annak, hogy egy ismert nemi erőszakoló külföldön született, minthogy Svédországban. A nemi erőszakot elkövetők között az algériaiak, líbiaiak, marokkóiak, és a tunéziaiak viszik el a pálmát.

Köztudott dolog, hogy Norvégiában és Dániában a nem-nyugati bevándorlók, ami rendszerint mohamedánt jelent, felül vannak reprezentálva a statisztikákban. Oszlóban, Norvégia fővárosában, 2001-ben a nemi erőszakok kétharmadát bevándorlók követték el. A számok Dániában hasonlóak voltak, de Koppenhágában még rosszabb a helyzet, ahol az esetek 75 százalékát bevándorlók követik el. Svédországban nagyobb a bevándorlók (beleértve a muzulmánokat) aránya, mint bárhol máshol Észak-Európában. Pedig az országnak soha nem voltak gyarmatai, csupán a tolerancia jegyében fogadták be a tengernyi idegent, akik jelenlétükkel hamarosan a svéd jóléti állam összeroppanását idézik elő.

Feltételezhetően a svéd statisztikák is legalább olyan rosszak, mint a többi skandináv országban, de a cenzúra miatt nehezen hozzáférhetőek. Az aktuális számok valószínűleg pedig még magasabbak, mivel a hatóságok a második generációs bevándorlókat máshogy kezelik. Ann Christine Hjelm ügyvédnő, aki a Svea feljebbviteli bíróságon (Svea high court) az erőszakos bűncselekményeket vizsgálta, azt állapította meg, hogy az elítélt nemi erőszakolók 85 százaléka vagy külföldön született, vagy a szülei születtek külföldön.

Svéd tizenéves lányok egy csoportja egy olyan övet tervezett, aminek az eltávolításához két kézre van szükség, és abban reménykednek, hogy ezzel el tudják riasztani az agresszorokat. "Ez olyan, mint egy fordított erényöv", nyilatkozta az egyik feltaláló, a 19 éves Nadja Björk az AFP-nek, ami azt jelenti, hogy a viselője diktál és nem a másik fél. Björk és egyik társa egy vállalkozást szeretnének beindítani, hogy tömegesen termeljék az öveket, és most épp egy lehetséges partnerrel tárgyalnak. "De ezt nem a pénzért csinálom" - mondta Björk. "Mindent elkövetek, hogy megállítsam a nemi erőszakokat. Borzasztó, ami itt folyik".

Az Aftonbladet egy internetes közvélemény-kutatása szerint a nők 82 százaléka fél a sötétben egyedül kimenni az utcára, pedig manapság már fényes nappal is követnek el nemi erőszakokat: Egy svéd közfürdő 30 vendége nézte végig amint egy 17 éves lányt erőszakoltak meg és senki se csinált semmit. A lányt először egy 16 éves muzulmán fiú közelítette meg. A fiú és a bandája követték a lányt, amint a barlangba ment, ahol egy sarokba szorították. A fiú letépte a bikinijét és megerőszakolta, miközben a társai lefogták a lányt.

Bizonyos riportok szerint újabban a svéd lányokat a szórakozóhelyeken késekkel támadják meg és megsebesítik őket. Egy 21 éves muszlim férfi, aki pár éve jött Svédországba, bírósági perében azt vallotta, hogy nagyon rossz véleménnyel van a svéd nőkről, vagyis "kurvákról", ahogy őket nevezi. Azzal vádolják, hogy nyolc lányt sebesített meg több bárban. Továbbá azzal is, hogy megerőszakolt egy lányt egy házbulin, egy másik lányt pedig szexuálisan zaklatott. Többen tanúsították, hogy a muszlim fiatal azt állította, gyűlöli a svéd nőket.

Több mohamedán bevándorló nyíltan vállalja az előítéleteit. Egy koppenhágai muzulmán mufti politikai közbotrányt kavart, amikor nyíltan kijelentette, hogy azok a nők akik nem hajlandók fejkendőt viselni "ne csodálkozzanak, ha megerőszakolják őket" (asking for rape). Viszont a mufti nincs egyedül a véleményével.

A muzulmán bevándorlók gyermekeként született Hamid szerint "sokkal rosszabb, ha egy arab nőt erőszakolnak meg, mintha egy svédet. A svéd lány rengeteg segítséget kap utána és valószínűleg amúgy is már korábban 'megkefélték'. De egy arab lánynak problémái lesznek a családjával, ha megerőszakolják. Az ő számára ez egy szégyenforrás. Neki fontos, hogy megtartsa a szüzességét az esküvőjéig."

Nem véletlen, hogy Rissnében egy svéd lányt erőszakoltak meg. Ez az Alival, Hamiddal, Abdallahhal, és Richarddal való beszélgetés után nyilvánvaló. Mind a négynek megvető véleménye van a svéd lányokról és úgy gondolják, hogy ez a hozzáállás gyakori a bevándorló fiatal férfiak között. "Sokkal könnyebb egy svéd kurvát...akarom mondani lányt felszedni", mondja Hamid miközben a saját szóhasználatán röhög. "Sok tizenéves bevándorló fiúnak svéd barátnője van. De amikor házasságra kerül a sor, akkor a saját kultúrájukból szereznek egy alkalmas nőt, aki még sose volt férfival. Én is ezt fogom csinálni. Nagyon rossz véleménnyel vagyok svéd lányokról. Azt hiszem elmondhatjuk, hogy szétkefélik az agyukat."

A nyugati országokban a muszlim bevándorlók által elkövetett nemi erőszakok olyan irgalmatlanul magasak, hogy nehéz úgy tekinteni ezekre a számokra, hogy véletlenszerűek. Ez hadviselésre emlékezteti az embert. Mohamed saját maga több rabszolganőt erőszakolt meg. Ez mind a Korán, mind a szunna szerint teljesen elfogadott. Ha feltételezzük, hogy sok európai muszlim úgy tekint magára, mint egy hódító hadseregre, az európai nőkre pedig, mint egyszerű hadizsákmányra, akkor hirtelen az egésznek kezd értelme lenni és teljesen megfelel az Iszlám törvénykezésnek.

A legtöbb muszlim nem egyénként tekint a nyugati nőkre, hanem úgy, hogy "azoknak a nőik", vagyis azok a nők, akik az ellenséges hitetlenekhez tartoznak. Hadizsákmányok, akiket birtokba kell venni, csakúgy, mint a hitetlenek földjét, ami a hitük szerint idővel  muszlim terület lesz (a migrációs számadatok alapján kb. 2040-50). Ez nem egy puszta bűntény, hanem ideológiailag megindokolt bűn, vagyis a muszlimok szemében a hitetlenek megtámadása szinte egyáltalán nem számít bűnnek. "A nyugati nők olcsók és kihívóak. Mi muszlimok itt vagyunk, itt is maradunk, és jogunk van hozzá, hogy kihasználjuk a lehetőségeket. A mi nézőpontunk fog felülkerekedni. A nyugati javak, csakúgy mint a föld, ahol mi most élünk Allahhoz és a legjobb emberekhez fog tartozni - a híveihez. A nyugati nők szintén alapvetően hozzánk tartoznak - ők a jövő hadizsákmányai."

Nem is meglepő ezek után, hogy mind a svéd, mind a nyugati emberek körében mély és egyre növekvő bizalmatlanság alakult ki a muszlimok iránt. A népesedési statisztikák szerint viszont néhány évtizeden belül ők fognak diktálni felettük, tekintve, hogy több észak- és nyugati-európai nagyvárosban (pl. Rotterdam) már most többségben vannak.

Fjordman

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Egy helyi zsidó felsőbbrendűségi csoport és állami törvényhozók kiakadtak a Nashville belvárosában a tartott nemzetiszocialista felvonulás miatt.

Házunkba 1944. december 31-én lépett be az első szovjet katona, és németeket keresett. Miután jól megetettük őt, társai is meglátogattak egyre sűrűbben. Közben néha elvittek tolmácskodni, mert lengyelül beszéltem.

Bajtársunk és barátunk Cseresznye György, a Titkolt Ellenállás egykori énekese már lassan egy évtizede, idén 9 éve, hogy a Hadak Útjára távozott.

A mindenkori baloldal szerint a faj csak egy társadalmi konstrukció, ugyanúgy nem determinál semmit, mint azt újabban hangoztatják a biológiai nemekkel kapcsolatban.

A „magyar forradalomért való lelkesedés” miatt, vagy 1956-ot csupán ürügyként felhasználva 257 személy ellen alkalmaztak megtorlást a Szovjetunióban. 

Másfél héttel ezelőtt a 2023-as antifa támadások elsőrendű vádlottját EP-képviselőnek választották az olasz állampolgárok. 

A Szovjetunióba 1944 decemberében és 1945 januárjában tömegesen elhurcolt férfiak és nők között szép számban találunk papokat is. Közülük többen soha nem tértek vissza hazájukba.

A keleti fronton zajlott pokoli harcok helyszíneiről még a mai napig is kerülnek elő emberi maradványok, harcfelszerelések és akár teljes harcjárművek is.

A kanadai kormány azt tervezi, hogy nyilvánosságra hozza a második világháború után Kanadába emigrált egykori állítólagos „náci kollaboránsok” listáját – közölte Justin Trudeau miniszterelnök, írja az AFP.

Hivatalosan is visszalépett az önkormányzati választástól Soltysiak Edina táti független képviselőjelölt – írta meg a Telex.

Egy céges prezentációtechnika tréningre készülve érdekes dolgot fedeztem fel az OpenAI képrajzoló mesterséges intelligenciájával való interakcióban.

Magyarország második világháborús történetének van egy apró, alig ismert, de egyben rendkívül érdekes fejezete: az egyéni fegyverténnyel ellenséges harckocsit megsemmisítő magyar honvédek termőfölddel való jutalmazása.

Március 12-én a belgiumi szélsőjobboldal egyik kulcsfiguráját egy év börtönbüntetésre ítélték, valamint súlyos pénzbírsággal is sújtották – írja a Kuruc.info a Politico nyomán.

Nem csak Olaszországban, de idehaza is egyre többet hangoztatja a szélsőbaloldal, hogy a tavaly februárban Budapesten összevert emberek csupán „könnyebb sérüléseket” szenvedtek. 

Az 1944 őszén szovjet megszállás alá került Kecskeméten a nyugat-magyarországi harci cselekmények és a világháború vége után is még fél évvel, 1945 karácsonyán is előfordultak a szovjet katonák által elkövetett rablások és gyilkosságok a polgári lakossággal és az újonnan felálló rendőrség tagjaival szemben egyaránt.