Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Svéd lányok, Jenny és Linda épp egy szilveszteri bulira mentek, amikor négy szomáliai bevándorló megtámadta, megerőszakolta és félholtra verte őket.

Az Aftonbladet, Svédország legnagyobb újságja úgy írta le támadókat, hogy "két svéd, egy finn, és egy szomáliai férfi". Ez is bizonyítja, mennyire nyomasztó az informális cenzúra Svédországban, ha bevándorlókról van szó. Meglepő gyakorisággal jelentenek hasonló incidenseket, olyan gyakran, hogy vannak olyanok, akik attól félnek, hogy Svédországban a törvény és a rend teljesen összeomlik. Azonban azokat, akik megkongatják a vészharangot, pénzbüntetésre, nem ritkán börtönre ítélik.

Svédországban a nemi erőszakkal kapcsolatos vádak alig több, mint húsz év alatt megháromszorozódtak. Manapság hatszor annyi nemi erőszakot követnek el 15 éven aluli gyermekek ellen, mint egy emberöltővel ezelőtt. Mindenféle más erőszakos bűncselekmény szintén nagyon felfutott. A rend szinte minden városi és elővárosi területen kezd összeomlani.

Itt kell megjegyezni, hogy a Bűnmegelőzési Bizottság (Crime Prevention Council) szerint négyszer akkora az esélye annak, hogy egy ismert nemi erőszakoló külföldön született, minthogy Svédországban. A nemi erőszakot elkövetők között az algériaiak, líbiaiak, marokkóiak, és a tunéziaiak viszik el a pálmát.

Köztudott dolog, hogy Norvégiában és Dániában a nem-nyugati bevándorlók, ami rendszerint mohamedánt jelent, felül vannak reprezentálva a statisztikákban. Oszlóban, Norvégia fővárosában, 2001-ben a nemi erőszakok kétharmadát bevándorlók követték el. A számok Dániában hasonlóak voltak, de Koppenhágában még rosszabb a helyzet, ahol az esetek 75 százalékát bevándorlók követik el. Svédországban nagyobb a bevándorlók (beleértve a muzulmánokat) aránya, mint bárhol máshol Észak-Európában. Pedig az országnak soha nem voltak gyarmatai, csupán a tolerancia jegyében fogadták be a tengernyi idegent, akik jelenlétükkel hamarosan a svéd jóléti állam összeroppanását idézik elő.

Feltételezhetően a svéd statisztikák is legalább olyan rosszak, mint a többi skandináv országban, de a cenzúra miatt nehezen hozzáférhetőek. Az aktuális számok valószínűleg pedig még magasabbak, mivel a hatóságok a második generációs bevándorlókat máshogy kezelik. Ann Christine Hjelm ügyvédnő, aki a Svea feljebbviteli bíróságon (Svea high court) az erőszakos bűncselekményeket vizsgálta, azt állapította meg, hogy az elítélt nemi erőszakolók 85 százaléka vagy külföldön született, vagy a szülei születtek külföldön.

Svéd tizenéves lányok egy csoportja egy olyan övet tervezett, aminek az eltávolításához két kézre van szükség, és abban reménykednek, hogy ezzel el tudják riasztani az agresszorokat. "Ez olyan, mint egy fordított erényöv", nyilatkozta az egyik feltaláló, a 19 éves Nadja Björk az AFP-nek, ami azt jelenti, hogy a viselője diktál és nem a másik fél. Björk és egyik társa egy vállalkozást szeretnének beindítani, hogy tömegesen termeljék az öveket, és most épp egy lehetséges partnerrel tárgyalnak. "De ezt nem a pénzért csinálom" - mondta Björk. "Mindent elkövetek, hogy megállítsam a nemi erőszakokat. Borzasztó, ami itt folyik".

Az Aftonbladet egy internetes közvélemény-kutatása szerint a nők 82 százaléka fél a sötétben egyedül kimenni az utcára, pedig manapság már fényes nappal is követnek el nemi erőszakokat: Egy svéd közfürdő 30 vendége nézte végig amint egy 17 éves lányt erőszakoltak meg és senki se csinált semmit. A lányt először egy 16 éves muzulmán fiú közelítette meg. A fiú és a bandája követték a lányt, amint a barlangba ment, ahol egy sarokba szorították. A fiú letépte a bikinijét és megerőszakolta, miközben a társai lefogták a lányt.

Bizonyos riportok szerint újabban a svéd lányokat a szórakozóhelyeken késekkel támadják meg és megsebesítik őket. Egy 21 éves muszlim férfi, aki pár éve jött Svédországba, bírósági perében azt vallotta, hogy nagyon rossz véleménnyel van a svéd nőkről, vagyis "kurvákról", ahogy őket nevezi. Azzal vádolják, hogy nyolc lányt sebesített meg több bárban. Továbbá azzal is, hogy megerőszakolt egy lányt egy házbulin, egy másik lányt pedig szexuálisan zaklatott. Többen tanúsították, hogy a muszlim fiatal azt állította, gyűlöli a svéd nőket.

Több mohamedán bevándorló nyíltan vállalja az előítéleteit. Egy koppenhágai muzulmán mufti politikai közbotrányt kavart, amikor nyíltan kijelentette, hogy azok a nők akik nem hajlandók fejkendőt viselni "ne csodálkozzanak, ha megerőszakolják őket" (asking for rape). Viszont a mufti nincs egyedül a véleményével.

A muzulmán bevándorlók gyermekeként született Hamid szerint "sokkal rosszabb, ha egy arab nőt erőszakolnak meg, mintha egy svédet. A svéd lány rengeteg segítséget kap utána és valószínűleg amúgy is már korábban 'megkefélték'. De egy arab lánynak problémái lesznek a családjával, ha megerőszakolják. Az ő számára ez egy szégyenforrás. Neki fontos, hogy megtartsa a szüzességét az esküvőjéig."

Nem véletlen, hogy Rissnében egy svéd lányt erőszakoltak meg. Ez az Alival, Hamiddal, Abdallahhal, és Richarddal való beszélgetés után nyilvánvaló. Mind a négynek megvető véleménye van a svéd lányokról és úgy gondolják, hogy ez a hozzáállás gyakori a bevándorló fiatal férfiak között. "Sokkal könnyebb egy svéd kurvát...akarom mondani lányt felszedni", mondja Hamid miközben a saját szóhasználatán röhög. "Sok tizenéves bevándorló fiúnak svéd barátnője van. De amikor házasságra kerül a sor, akkor a saját kultúrájukból szereznek egy alkalmas nőt, aki még sose volt férfival. Én is ezt fogom csinálni. Nagyon rossz véleménnyel vagyok svéd lányokról. Azt hiszem elmondhatjuk, hogy szétkefélik az agyukat."

A nyugati országokban a muszlim bevándorlók által elkövetett nemi erőszakok olyan irgalmatlanul magasak, hogy nehéz úgy tekinteni ezekre a számokra, hogy véletlenszerűek. Ez hadviselésre emlékezteti az embert. Mohamed saját maga több rabszolganőt erőszakolt meg. Ez mind a Korán, mind a szunna szerint teljesen elfogadott. Ha feltételezzük, hogy sok európai muszlim úgy tekint magára, mint egy hódító hadseregre, az európai nőkre pedig, mint egyszerű hadizsákmányra, akkor hirtelen az egésznek kezd értelme lenni és teljesen megfelel az Iszlám törvénykezésnek.

A legtöbb muszlim nem egyénként tekint a nyugati nőkre, hanem úgy, hogy "azoknak a nőik", vagyis azok a nők, akik az ellenséges hitetlenekhez tartoznak. Hadizsákmányok, akiket birtokba kell venni, csakúgy, mint a hitetlenek földjét, ami a hitük szerint idővel  muszlim terület lesz (a migrációs számadatok alapján kb. 2040-50). Ez nem egy puszta bűntény, hanem ideológiailag megindokolt bűn, vagyis a muszlimok szemében a hitetlenek megtámadása szinte egyáltalán nem számít bűnnek. "A nyugati nők olcsók és kihívóak. Mi muszlimok itt vagyunk, itt is maradunk, és jogunk van hozzá, hogy kihasználjuk a lehetőségeket. A mi nézőpontunk fog felülkerekedni. A nyugati javak, csakúgy mint a föld, ahol mi most élünk Allahhoz és a legjobb emberekhez fog tartozni - a híveihez. A nyugati nők szintén alapvetően hozzánk tartoznak - ők a jövő hadizsákmányai."

Nem is meglepő ezek után, hogy mind a svéd, mind a nyugati emberek körében mély és egyre növekvő bizalmatlanság alakult ki a muszlimok iránt. A népesedési statisztikák szerint viszont néhány évtizeden belül ők fognak diktálni felettük, tekintve, hogy több észak- és nyugati-európai nagyvárosban (pl. Rotterdam) már most többségben vannak.

Fjordman

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Dr. Csia Sándor 1894. február 4-én született Hegybányán, Háromszék vármegyében. Apja Csia Ignác, anyja Bajai Henriette.

„A gyanúsított bizonyíthatóan neonáci ideológiát, antiszemitizmust terjesztett, korábbi lövöldözők tetteit dicsőítette, és egyértelműen az ő példájuk utánzásának vágyát és szándékát mutatta” – állítja az FBI.

A sztálinista rendszer szétválaszthatatlan magától Sztálin személyétől. A bolsevik rendszer működési mechanizmusa gyakorlatilag Sztálin személye köré épült, és a diktátor 1953-as halálával szükségszerűen meg is változott.

A „Historical Figures” – egy új mesterséges intelligencián alapuló chatbot alkalmazás – lehetővé teszi, hogy a történelem 20 ezer híres személyiségének bármelyikével beszélgessen az ember.

Egy hazafias zenekar a „fehér hatalomról” és az „árja végzetről” zenélt egy orosz katonai bázison – rémüldözik az estéről készült videó láttán az amerikai zsidó-liberális Vice magazin.

Rudolf Hess, Adolf Hitler helyettese, a második világháború alatt  szerepet játszó politikusok közül az egyik legkülönösebb és legérdekesebb egyéniség.

Rájöttem, hogy egy próféta veszett el bennem – de szerencsére meglett. A frankisztáni permanens arabjárás (vö. tatárjárás) legutóbbi menetével kapcsolatos eszmefuttatásomat azzal zártam, hogy a rezsim egyik válasza a történtekre az lesz, hogy további fehér adópénzekkel igyekszik majd betömni az országra szabadított Mohamedek és Fatimák millióinak egyre mohóbb száját. És mit ad Allah, igazam lett.

A berlini rendőrség és az Állami Bűnügyi Rendőrség vizsgálatot indított az Alternatíva Németország (AFD) ellen, amiért a párt székházának teraszára egy integető hóemberfigurát helyeztek ki.

A 17 másodpercnyi, fekete-fehér felvétel 82 év után került elő 2015 júliusában. Az amatőr filmen az látszik, ahogy az akkor hétéves Erzsébet nemzetiszocialista karlendítést tesz.

Kampánycsapatának egyik tagja hozta zsidó-liberális támadások kereszttüzébe az elnökjelöltségért induló kormányzót.

Dr. Wojciech Filipowiak lengyel részég úgy gondolja, sikerült beazonosítania Jomsborg lelőhelyét – írja a Heritage Daily.

A keletről érkező hírek hatására a magyar lakosság rettegett a Vörös Hadsereg katonáitól. A szovjetek 1944. augusztus 26-án értek magyar területre az Úz völgyében, komoly harcok közepette vonultak nyugat felé, míg a front 1945 áprilisában átvonult az országon.

1945. február 11-én a budapesti német-magyar helyőrség lőszere és élelme fogytán volt, a magyar főváros fegyveresen nem volt tovább tartható.

A szerbiai Elektronikus Médiumokat Szabályozó Testület elnöke, Olivera Zekic a Telegramon tett közzé egy fotót, amelyen SS-egyenruhában tetszeleg.

1944 nyara végén már nemcsak az oroszok, hanem az átállt románok is támadtak bennünket, aminek következtében a Zemplén megyei Zalkod községben fogságukba estem.

1945. január 24-én munka után hazafelé menet Budapesten, a Bethlen Gábor utcában mellém toppant két tatárképű szovjet katona, és fegyverrel egy közeledő, civilekből álló csoportba kényszerített.

Kun András 1911-ben született Nyírbátorban. Bölcsészeti és teológiai tanulmányait Rómában folytatta. 1941-ben szentelték pappá, majd minorita szerzetesként a kézdivásárhelyi rendházba került.

Miért maradnak le a férfiak – konkrétan a fehér férfiak Nyugaton – manapság jobban, mint valaha? Vagy lemaradnak a nőkhöz képest, vagy egyszerűn teljesen kiesnek a társadalomból, olyannyira, hogy egyesek kezdik a gyengébb nemnek nevezni őket.

Október elején a szakemberek megkezdték a második világháború során a Balaton vizébe zuhant magyar Messerschmitt típusú vadászrepülőgép kiemelését Balatonakarattya térségében.

1945. május 9-én kényszerítették térdre a Szövetségesek a Nagynémet Birodalmat, azonban arról nem szokás beszélni, mi mindennel járt ez a győzelem.

Másfél év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a Győri Törvényszék azt a 17 éves kapuvári diákot, aki  állítólag halállistát készített és egy „neonáci” jelzővel leírt internetes csoportban azt írta tavaly ősszel, hogy másnap megöli osztálytársát a származása miatt.

Egyre aktívabb a kanadai határon túl az amerikai Goyim Defense League (Gój Védelmi Liga) nevű csoport, amely antiszemita felvilágosító anyagok terjesztését végzi a lakónegyedekben.

Azokat az ausztrálokat, akik nyilvánosan nemzetiszocialista tisztelgést mutatnak be Victoria államban, tetemes pénzbírsággal vagy akár egy év börtönnel is sújthatják az új törvényjavaslat értelmében.

Ismét nyilatkozott antifa erőszaktevő Ilaria Salis börtönben szerzett barátnője, Carmen Giorgio, hogy a magyar börtönállapotok „rémségeiről” beszéljen.