Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Mindennapos utcai jelenet Franciaországban: fehér rendőrnők igyekeznek legyűrni és megbilincselni egy színes bőrű férfit, derűs perceket szerezve a bénázásukon szórakozó (és azt gyakran okostelefonnal is megörökítő) publikumnak.

Köztudomásúlag a női rendőrök döntő előnyt jelentenek a letartóztatásoknál fajilag ellenséges környezetben, vagyis minden nyugati nagyvárosban. A francia nagyvárosok már a fekete–arab megszállók kezén vannak, és ez a közeg megérett az általános felkelésre.

Valójában az Iszlám Államot már most felszabadítóként üdvözölnék a legtöbb francia nagyvárosban, ha nem volnának még kamikaze rendőrök és katonák, hogy fenntartsák a rend látszatát. Bárcsak ezek az „újfran­ciák”, akik el akarják vágni a régiek torkát, egyszerű gallok lennének, vagyis engedelmesek, mint a birkák. Akkor minden sokkal könnyebb volna. Talán még több fehér és színes bőrű nőt kellene felvenni a rendőrséghez, hogy javuljon a bűnügyi helyzet, amely azért kriminális, mert Nyugat-Európa a harmadik világ garniszállójává vált.

Mindeközben a francia egyetem kulturális bolsevizálása egyre intenzívebbé válik, ami érdekes dolgokhoz vezet a tudományos miliőben, például az evolúciós pszichológia betiltásához a társadalomtudományi fakultásokon. Egy francia egyetemi oktató, aki a politikatudományok doktora, most a Twitteren panaszkodva elítéli „azt a környezetet, amelyben ez az elmélet tabuvá vált”, miután az egyetemi vezetőség törölte az egyik kurzusát, amely Darwin evolúciós elméletében gyökerezik.

Az inkriminált környezet agresszív biológiai kategóriák konglomerátuma: férfias (feminista) nők, gyűlölködő mohamedánok, fontoskodó feketék és nőnek öltözött perverzek stb. A transzvesztita elmebetegek súlya ebben a mikrokozmoszban megmagyarázza, hogy újabban miért vált a darwinizmus – és általában a biológia – rázós témává. Ezek a szürreális bioszociális csoportok azt akarják, hogy a saját szubjektív áltudományos kategóriáikon, „biztonságos tereknek” (safe space) nevezett silókban tenyészhessenek anélkül, hogy a fehér férfi a normáin keresztül érvényesíthetné tudományos autoritását. Senki sem kérdőjelezheti meg a silóik létezését, nemhogy a társadalomtudományok feletti hegemóniájukat.

Saját deviáns normáiknak az állami intézményrendszer által biztosított sérthetetlenség politikai erőt ad, lehetővé téve számukra, hogy leküzdjék a heteroszexuális fehér férfiak képviselte normalitás minden beavatkozási kísérletét. Ehhez a marxista elnyomó–elnyomott dialektikát a maguk kedvére alakítják át azáltal, hogy a marxi általános proletariátust felcserélik saját nemi és etnikai klientúráikkal. Ezzel a trükkel az akadémiai lumpenintelligencia megmenekül az osztálypertől, és még a radikális baloldal nagy részét is magához csatolhatja, közös minimálprogramként a heteroszexuális fehér férfit jelölve ki fő ellenségnek.

Manapság a tudomány égisze alatta ezek az opportunista neokazuisták ugyanúgy használják a tudomány szót, ahogyan a kormányok az „ember okozta globális felmelegedés” tematikájában. Szerintük tudomány az, amit egy adott pillanatban elrendelnek, hogy erősítse a hatalmukat, de még inkább a heteroszexuális fehér férfi és kulturális értékei elleni támadáshoz való jogukat. Hamisítatlan, lábjegyzetekkel igazolt hatósági érvelés, amelynek szellemében azt mondják, hogy az evolúciós pszichológia nem „tudományos”, és hogy a „tudósok” mind egyetértenek ebben.

Ezek a „tudósok” nem mások, mint önmaguk, és a karrierjüket azzal töltik, hogy egymást idézik önmaguk igazolására. Kutatásaik fenomenális színvonala mégsem teszi lehetővé számukra, hogy meghatározzák a nőt. Biden legfelsőbb bírósági jelöltje, egy fekete nő azt mondja, hogy nem képes definiálni a „nő” szót, mert ő „nem biológus”. A gyöngébbek – köztük az amerikai legfelsőbb bíróság (nőként és feketeként) dupla kvótatagja – kedvéért segítek: nő az a személy, aki XX kromoszómákkal és női reproduktív szervekkel születik. Ilyen egyszerű. Szomorú, hogy a biológia (akárcsak a genetika és az antropológia) mostanra olyan rázós témává vált, hogy még az USA egyik főbírójelöltje sem meri definiálni a nő szó értelmét, mert attól fél, hogy – képletesen legalábbis – meglincselik, ráadásul a sajátjai.

Úgy tűnik, ebben a fogas tudományos kérdésben az anglikán egyháznak is óvatosságot kell tanúsítania Angliában, mert legutóbb elismerte, hogy „nem áll rendelkezésére a nő szó meghatározása”. Az egyház nevében nyilatkozó püspök szerint a szó jelentése ugyan „magától értetődő”, de sietett hozzátenni, hogy az egyház mindazonáltal „elkezdte feltárni a nemi identitással kapcsolatos összetett kérdéseket”, azt sugallva, hogy a feltáró vizsgálat nyomán még az is kiderülhet, hogy a nő szó jelentése mégsem annyira magától értetődő.

Az evolúciós pszichológia a maga biológiai empirizmusával megkérdőjelezi a különböző szubjektivista szektákat, és a tudományos materializmus talaján marad. Ez az a pont, ahol a dolgok elromlanak. Az oligarchikus tudomány csak a legújabb szinonimája a globalisták sarlatánságának, amelyben az amerikai afrobolsevizmus hivatalos ideológiájának számító woke-izmus is gyökerezik. (Ez utóbbit rövidesen bővebben is kivesézem.) A globalista szellem zsigeri ösztön a fehér patriarchális rend minden formájának elpusztítására, vagyis kémiailag vegy­tiszta nihilizmus.

Nincs értelme feminista nőkkel és szexuális perverzekkel tudományos kérdésekről vitázni, mert a tudományról alkotott felfogásuk nélkülözi a tudományos szigort, és csak az uralmuk és önkényük védelmét vagy előmozdítását szolgálja. Nincs olyan objektív alap, amelyre támaszkodva eszmét lehetne cserélni azokkal, akiknek egyetlen vágyuk, hogy hazugsággal eltiporják a heteroszexuális fehér férfiakat. Ez tiszta hatalmi politika, és pontosan ennek megfelelően kellene reagálni rájuk: a tudomány visszahódításával – bármilyen szükséges mód­szerrel.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Februárban sorozatos szélsőbaloldali támadások történtek Budapest különböző pontjain, az első hírek szerint az áldozatokat a ruhájuk alapján választották ki az antifasiszta támadók.

Noha gyászoljuk az eltávozását még 25 év után is, de tudjuk, hogy ő nem halt meg idő előtt, mint ahogy a „senki ember” meghal.

A 19 éves Sai Varshith Kandulát többek között az elnök és családja, illetve az alelnök és családja testi épségének veszélyeztetésével vádolhatják meg.

Az osztrák parlament szigorította a nemzetiszocialista jelképek betiltásáról szóló törvényt, kiszélesítette annak hatályát és megerősítette a tiltott jelképek megjelenítésére és terjesztésére kiszabott büntetéseket arra hivatkozva, hogy erősödik az „antiszemitizmus”.

Amikor Imrédy személyes származása körül a közismert polémiák folytak, akkor én magam adtam utasítást Kelecsényinek, hogy figyelje meg Imrédyt és figyeltesse meg másokkal is, hogy faji hovatartozása eldönthető legyen.

A „magyar forradalomért való lelkesedés” miatt, vagy 1956-ot csupán ürügyként felhasználva 257 személy ellen alkalmaztak megtorlást a Szovjetunióban. 

A brazil szövetségi rendőrség szerint 2019 óta megugrott a „neonácizmusra való felbujtás” miatt indított nyomozások száma, amely idén is „jelentős növekedést” mutat.

Adolf Hitler 1983-ban előkerült „naplója” olyan igénytelen hamisítvány volt, hogy még az A.H. monogramot sem sikerült helyesen leírni – mégis kollektív őrületbe kergette egy nagynevű német lap szerkesztőit.

1944. július 20-án reggel hat órakor két tiszt lépett ki a berlini Wannsee villanegyed egyik házából. Laus Schenk von Stauffenberg gróf vezérkari ezredes és jogász bátyja, Bertold tengerésztiszt.

Tasmania a zsidó-liberális média tálalása szerint „történelmet írt azzal, hogy Ausztrália első államaként betiltotta a náci tisztelgést”.

Megdöbbentően enyhe ítélettel úszta meg a hírhedt baloldali Antifa-vezér, Lina Engel azt a büntetőpert, amelyet a drezdai Legfelsőbb Bíróság (regionális bíróság) állambiztonsági szenátusa folytatott le 2021 szeptembere és 2023 májusa között.

Több tízezer zsidó és zsidószimpatizáns vonult fel Izrael mellett Washingtonban, ám ez nem mindenkinek volt kedvére.

A katonai kíséretek a kora középkor hadviselésének meghatározó szerveződései voltak, harcos fiatal férfiak egy karizmatikus vezető köré gyűlve vettek részt a személyes dicsőséget és vagyonszerzést ígérő hadjáratokban.

Joe Biden amerikai elnök a „zsidó örökség hónapja” alkalmából a Fehér Házban rendezett eseményen elítélte az „antiszemitizmust” és megerősítette Izrael támogatásának politikáját.

A magyar származású önkéntesekből felállítandó Waffen-SS hadosztályok ügyében a tárgyalások még a Lakatos-kormány idején megkezdődtek. Az írásbeli, előzetes megállapodást végül is Beregfy Károly, a Szálasi-kormány honvédelmi minisztere és Otto Winkelmann, a magyarországi német SS- és rendőri erők parancsnoka 1944. október 23-án írta alá Budapesten.

Egy fehér nacionalista szervezet vezetője köztéri matricákkal, valamint Adolf Hitler és a Nagynémet Birodalom plakátjival az otthonában is faji gyűlöletet szított – közölte a brit koronabíróság.

Kilencvenesszeres életfogytiglant kapott egy amerikai fehér fajvédő aktivista, aki négy évvel ezelőtt színes bőrűekre kezdett lövöldözni egy mexikói határmenti bevásárlóközpontban.

A második világháború magyarországi hadszínterén folytatott végső küzdelmek közül a Vértes hegység területén vívott harcok magyar szempontból jelentős haditetteknek számítottak.

Letakarták egy bécsi protestáns templom ólomüveg ablakait, mert azokon állítólag „antiszemita” motívumok szerepeltek, és az ablakok alkotója tagja volt a NSDAP-nak.

A második világháború óta nem látott szintet ért el a Dániában feljegyzett antiszemita megnyilvánulások száma – közölte Henri Goldstein, a skandináv ország zsidajinak vezére.

A „német” gondolatrendőrség feloszlatott egy nemzetiszocialista rockkoncertet a türingiai Sonnebergben szombat este.

A Haus am Bogenseet az a Film Heritage Inc. vásárolta meg, amely a Panama-iratokban az ukrán first lady résztulajdona volt.

1944. március 19-én a szövetséges Nagynémet Birodalom katonái bevonultak Magyarország területére, azonban ennek hosszú előzményei voltak.

Híradó szakaszparancsnokként szolgáltam Ungváron 1944 októberében. Közben Nyékládházára kerültem, ahonnan november 4-én a szovjet katonák vittel el többedmagammal „kicsi robotra”, amiből négyévi kényszermunka lett.