Kövess minket: Telegram — XVkontakte

„Hebrews to Negroes: Wake Up Black America” sorozat azt az elméletet hirdeti, miszerint a zsidók szélhámosok, akik ellopták a feketék örökségét.

A The Jerusalem Post szerint legutóbb a kosaras Kyrie Irving miatt ismét a közbeszédbe kerülő film alapjául szolgáló könyvsorozat igen népszerű az Amazon, az Apple Books és a Barnes & Noble listáján az Államokban.

A zsidók felsőbbrendűségét hirdető amerikai Rágalmazás-ellenes Liga (ADL) szerint fenti a film és a könyv „hemzsegnek az antiszemita elméletektől és közhelyektől”. Főleg a zsidók hatalmáról értekeznek, kapzsiságukról, és arról, hogy olyan intézményeket uralnak, mint a média. A kazár elméletet idézve a zsidókat úgy írják le, mint „akik megakadályozzák, hogy a feketék megismerjék az igazi identitásukat” – summázza az ADL.

A könyvek idézeteket tartalmaznak a Cion Bölcseinek jegyzőkönyvéből és egy Hitler Adolfnak tulajdonított szövegrészből.

„Minthogy a fehér zsidók tudják, hogy valójában a négerek Izrael valódi gyermekei, ezt titokban tartva zsarolják Amerikát. Világuralmi terveik nem működnének, ha a négerek megtudnák, kik ők valójában” – hangzik az idézet, aminek ugyan történelmi alapja nincs, de a Black Hebrew Israelite mozgalom követői és a Nation of Islam hívei gyakran osztják meg online.

A feltételezés, hogy a feketék tulajdonképpen zsidók, nyomon követhető a zsidók által meghurcolt Kanye West rapper tweetjeiben is, amikben azt írja, hogy ő „nem lehet antiszemita, mivel a feketék is konkrétan zsidók”.

Kanye West ezzel kelt Irving védelmére, aki szintén ezt az elméletet osztotta meg.

Irving is az antiszemitizmus vádjait vonta magára, miután a közösségi médiában megosztotta a 2018-as filmsorozat linkjét.

Irving csapata, a Brooklyn Nets ezután este nem kevesebb, mint öt mérkőzésre függesztette fel őt, mondván, hogy „megdöbbentette” őket, hogy Irving nem ítélte el az antiszemitizmust, amikor az újságírók felkérdezték.

A kosárlabdázó a büntetés hatására később bocsánatot kért a film megosztásáért, és azt is vállalta, hogy adományokkal segíti a „gyűlölet és az intolerancia” elleni küzdelmet.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Egy viking nő lépett először partra az Újvilágban, méghozzá Kolumbusz előtt félezer évvel. De nemcsak Amerika felfedezésében volt az első, hanem abban is, hogy ott adott életet fiának, aki az első fehér gyermekként született a kontinensen, több mint 500 évvel Virgina Dare előtt.

Sokkolja a holland zsidókat és liberálisokat, hogy Vilmos Sándor király anyai nagyapjáról kiderült: az NSDAP tagja volt.

Szigorúbb fellépést kér számos zsidó szupremácista prominens a TikTok vezetőitől „a platformon elharapózó antiszemita tartalmak ellen”.

Másfél héttel ezelőtt a 2023-as antifa támadások elsőrendű vádlottját EP-képviselőnek választották az olasz állampolgárok. 

Megszólaltak a német közmédiának azoknak a feltételezett elkövetőknek a szülei, akiket a tavaly februári budapesti támadások elkövetése miatt köröznek.

Újabban a gázai tragédia elhomályosította azt a még tragikusabb tényt, hogy az ukrajnai testvérháborúban immár két éve gyilkolja egymást a világ legveszélyeztetettebb demográfiai kisebbsége, a világnépesség alig 2 százalékát (!) képviselő javakorabeli (20–40 éves) fehér férfi, eddig több százezres veszteséget okozva önmagának.

Bár gyors javítást ígértek, végül 6 hónapba telt, hogy javítsák a Gemini történelmileg pontatlan emberábrázolását a Google-nél.

Mint tüzér – aki megjárta a Don-kanyar poklát – 1944. november 4-én estem szovjet fogságba Dunaföldvárnál.

Másodjára állt bíróság elé az antifa támadások elsőrendű vádlottja, Ilaria Salis a Fővárosi Törvényszéken. A Markó utcai épület tárgyalótermébe ismételten széles vigyorral a képén nézett végig a hallgatóságon. 

Zsidó-liberális hisztéria vezette fel a Bayern München és az olasz Lazio visszavágóját, aminek a tétje negyeddöntőbe jutás a Bajnokok Ligájában.

Regisztrált az X-re Ilaria Salis olasz EP-képviselő, aki Magyarországon az antifa támadások elsőszámú gyanúsítottjaként lett ismert. 

A szlovák Speciális Büntetőbíróság (ŠTS) a „náci” ideológia és az SS iránti szimpátia kinyilvánítása miatt ítélt el öt Slovan-szurkolót.

Nagyjából tizenkét kommunista jelent meg a IV. kerületi Tanácsköztársaság-szobornál, hogy méltassa a Kun (Konh) Béla-féle vörös terrort. Velük szemben kétszer ennyi hazafi fejezte ki nemtetszését – írja a Magyar Jelen.

A mai Németországban és Ausztriában rendkívül veszélyes vállalkozásra adja a fejét az, aki úgy gondolja, megpróbál kiállni hazája és népe mellett, és ilyen irányú aktivizmust folytat. 

90 ezer eurónyi tartozást hajtana be Lombardia tartományának vezetősége az antifa támadások vádlottján, Ilaria Salison.