Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Az Anti Defamation League által a hírekben felfedezett, illetve a zsidó önvédelmi csoportnak közvetlenül jelentett 2717 incidens 34 százalékos növekményt jelent a korábbi évhez képest.

Annak előtte a 2019. évi 2107 incidens volt a legmagasabb érték a számlálás 1979. évi beindulása óta, ám a gyalázkodástól a terrortámadásig bármit besorolnak az úgynevezett „antiszemita incidensek” közé. 2021 már a második egymást követő év volt, amikor nem akadt halálos áldozat, de a 88 fizikai inzultus 167 százalékos emelkedésnek számít a 2020. évi 33 támadáshoz képest.

A magas számok több körülménynek tulajdoníthatók, ideértve a bejelentések növekedését, ami a sok zsidó spionszervezettel fenntartott partnerségnek tulajdonítható.

Ezek a Community Security Initiative, Community Security Service, Hillel International, Secure Community Network, Union of Reform Judaism és a United Synagogue of Conservative Judaism csoportok néven futnak.

Jonathan Greenblatt, az ADL vezérigazgatója nyilatkozta azt, hogy „a zsidókat a nyílt utcán bántalmazták azon egyszerű oknál fogva, hogy zsidók.”

Greenblatt a „politikai instabilitásnak” tulajdonítja az antiszemita incidensek számának növekedését.

„Amikor az Amerikában tapasztalható antiszemita tevékenység kerül szóba, képtelenség megvevezni egy bizonyos ideológiát, vagy hitrendszert; egyszerűen nem ismerjük a motivációt. De tény, hogy a zsidókat több antiszemita incidens érte, mint az elmúlt 40 évben bármikor, és ez nagyobb társadalmi törésvonalak nyugtalanító indikátora” – jelentette ki Greenblatt.

Az ADL jelentése szerint az elmúlt évben összeszámlált „incidensek” közel 20 százaléka jobboldali elkövetőknek tulajdonítható, amit az jelez, hogy az olyan csoportok, mint a Goyim Defense League által kiadott antiszemita röplapok példányszáma erősen fölfutott. A texasi Austinban múlt októberben zsinagógát gyújtottak föl nem sokkal azután, hogy a szervezet nagygyűlést rendezett a városban.

Az ADL-t folyamatosa bírálat éri az „antiszemita cselekmények” számbavételének módja miatt. Jobboldali körök azzal vádolták meg a fehérgyűlölő egyletet, hogy nem a zsidók biztonságával törődik, hanem a fehérek ostorozására koncentrál. A szélsőbal viszont azt állítja, hogy az ADL összemossa Izrael kritikáját az antiszemitizmussal, és a valóságnál magasabb értékeket jelez.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Pár nappal ezelőtt súlyos támadás történt Berlinben. A Dritte Weg egyik fiatal aktivistáját támadta meg otthona előtt három antifa, akik kést is használtak az akció során.

Ami Magyarországon az 1945-ös budavári kitörés évfordulója, a Becsület Napja, az Bulgáriában a Lukov-menet.

A tábori lelkész letörten lépett be a pasewalki kórház első világháborús sebesültekkel teli kórtermébe.

Az Institute for Strategic Dialogue (ISD) zsidó szupremácista „agytröszt” kutatói 200 olyan fiókot találtak, amelyeken szerintük a „nácizmust” hirdették, vagy „náci” szimbólumokat használtak. Eddig több tízmillióan nézték meg holokausztrevizionista, vagy a Führert éltető videókat.

Regisztrált az X-re Ilaria Salis olasz EP-képviselő, aki Magyarországon az antifa támadások elsőszámú gyanúsítottjaként lett ismert. 

Alig egy hónappal Szálasi Ferenc kivégzése után a magyar határon önként jelentkezett a Szálasi-kormány egyik még szabadlábon lévő tagja: Kovarcz Emil.

Kongatják a zsidók a vészharangot, miután Adolf Hitler és Joseph Goebbels beszédeivel lett tele a TikTok. 

Hanna S., egy német antifa terrorista ellen emeltek vádat Németországban. A német ügyészek szerint a vádlott feltételezhetően ahhoz a bandához tartozott, amely erőszakos támadásokat hajtott végre Budapesten.

Az orosz fajvédő, nacionalista félkatonai Rusich Csoport arról számolt be, hogy hivatalos megállapodást kötött az FSZB határőrszolgálatával, hogy hírszerzési tevékenységeket folytasson és megerősítse a Finnországgal közös határt.

A Neokohn című zsidó szupremácista online hírlap egyik olvasója fotózta le a nem hétköznapi matricát.

A 20. századi magyar történelem legsötétebb időszaka köthető Rákosi Mátyás nevéhez, aki hasonlóan a legtöbb kommunistához, a legmesszebbmenőkig álságosan élt.

A müncheni Oktoberfest közismerten a sörről szól, és egy ideje már visszatérő sláger a világhírű népünnepélyen Gigi D'Agostino L'Amour Toujours című dala, ami „az örök szerelemről” szól.

1946. január 19-én indult el Budaörsről az első, kitelepítésre ítélt magyarországi németeket szállító vonat, amely a második világháborút követő szélesebb kelet-európai etnikai tisztogatás hazai szakaszának kezdetét jelentette. 

1945 tavaszán Magyarország "felszabadítása" lényegében az ország szovjet megszállását, illetve leigázásának kezdetét jelenti.

Titkos dokumentumfilm készült Giorgia Meloni olasz miniszterelnök pártja, az Olaszország Fivérei ifjúsági tagozatáról, mely azt a köztudomású tényt igyekezett „leleplezni”, hogy a tagozat erősen fasiszta irányultságú.