Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Kanye West a népszerű amerikai konteós, Alex Jones rádióműsorának, az Infowarsnak volt a vendége az egész arcát takaró fekete maszkban, egy új, antiszemita barátja társaságában.

A műsorban West arról beszélt, hogy minden emberhez hasonlóan Hitler is értékes ember volt, és hogy ő látja azokat a jó dolgokat, melyek a német nemzetiszocialisták vezérének köszönhetőek. Később antiszemita csípkelődésekben a volt izraeli miniszterelnököt, Benjamin Netanyahut is felemlegette.

West rádiószereplését rögtön szétszedték a zsidók és liberálisok a Twitteren, ahová a rapper erre reagálva azt írta, hogy „imádja az első alkotmánymódosítást” (ami a szólásszabadsághoz való jogot rögzíti), és azért imádkozik Jézushoz, hogy Elon Musk beváltsa a reményeit a Twitterrel kapcsolatban.

A közösségi oldalt nemrég felvásárló, és ott sok változást életbe léptető Muskot ez nem hatotta meg annyira, hogy elnézzen mindent a rappernek, aki amúgy az InfoWarsban is beszélt kettejük jó kapcsolatáról, de az már ezt is szétfeszítette, hogy egy horogkeresztes képet osztott meg Twitteren. A posztot szinte azonnal törölték, amikor pedig egy felhasználó arra kérte Muskot, hogy „javítsa meg Kanye-t”, a techmogul így válaszolt: „Mindent megpróbáltam. Ennek ellenére újra megsértette az uszítás és erőszak elleni szabályzatunkat. A profilja fel lesz függesztve.”

Jellemző, hogy az egyik prominens zsidó így háborgott és összegzett a Twitteren: „Sajnos ez nem egy szatíra. Kanye West volt Alex Jones műsorában, ahol a pszichopaták csaptak össze. Jones: „Te nem vagy náci.” West: „Nos, látom Hitler jó oldalát is. Minden emberben vannak értékek, főleg Hitlerben.”

De kit vitt magával West az interjúra? Nick Fuentest, aki a napokban Donald Trump vacsoráján is megjelent, és akitől még a Republikánus Párt jobbszárnya is rendre elhatárolódik, maga Trump is közleményben tisztázta, hogy nem tudott Fuentes felbukkanásáról. A 24 éves influencer nagy hatással lehet West gondolkodására manapság, ami megmagyarázhatja a rapper zsidóellenes fordulatát, lévén, hogy Fuentes saját bevallása szerint is antiszemita.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A „náci fasizmus” elleni partizánharcot éltette Ilaria Salis, a Magyarországon fogva tartott és az olasz szélsőbaloldal által az európai parlamenti választásokon jelöltként indított terrorista a második világháború végére emlékező olaszországi ünnep alkalmából.

Egy fehér nacionalista szervezet vezetője köztéri matricákkal, valamint Adolf Hitler és a Nagynémet Birodalom plakátjival az otthonában is faji gyűlöletet szított – közölte a brit koronabíróság.

Semmi sem tudja megakadályozni az új nemzedékeket abban, hogy szeressék Adolf Hitlert.

A részvevők a legújabb adásban a rasszokról,  a rasszkérdést megközelítő különféle szemléletekről, és egy világnézetileg helyes, egészséges rassztudatról beszélgettek.

A 98 éves ukrán Jaroslav Hunka, a Galícia SS-hadosztály veteránjának a kanadai parlamentben való kitüntetése „meghozta gyümölcsét”, de nyilván nem pozitív értelemben.

A szerb hatóságok kiemelték a Dunából a második világháború idején elsüllyesztett egyik német hadihajóroncsot. A folyam mélyén még további mintegy negyven roncs található, amelyekben mindmáig ott hevernek az egykori robbanóanyagok.

1908. június 12-én született Otto Skorzeny, a Waffen-SS egyik leghíresebb katonája, aki többek között merész ejtőernyős és kommandós akcióival szerzett magának hírnevet.

Kiadta a német hatóság a 2023. februárban Budapesten elkövetett támadássorozat egyik feltételezett elkövetőjét.

Az Adidas megtiltotta a vásárlóknak, hogy az újonnan kiadott német mez 44-es számmal ellátott változatát megvásárolják, ugyanis a szám a média képviselői szerint nagyon hasonlít a német Schutzstaffel (SS) által használt szimbólumra.

1945 tavaszán Magyarország "felszabadítása" lényegében az ország szovjet megszállását, illetve leigázásának kezdetét jelenti.

Gyorsított bírósági eljárással két év börtönbüntetésre ítéltek egy patrióta francia férfit, aki akciót tervezett az olimpiai fáklyát vivő staféta ellen.

Jaroszlav Hunka nyilvánosan elismerte, hogy a második világháború idején önként jelentkezett a Waffen-SS galíciai hadosztályába.

Kongatják a zsidók a vészharangot, miután Adolf Hitler és Joseph Goebbels beszédeivel lett tele a TikTok. 

A zsidó-liberális sajtóban „náci nagymamaként” csúfolt Ursula Haverbecket, akit már többször is börtönbüntetéssel sújtottak úgynevezett holokauszttagadás miatt, most újabb 16 hónapra ítélték.

Április negyedike, vagy ahogyan az 1945 után kiépülő kommunista diktatúra kánonjában szerepelt, a felszabadulás, nem csak a pártállam piros betűs ünnepének, hanem négy évtizeden át a rendszer legfontosabb legitimációs pontjának számított, és nem véletlenül.