Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Egy Antwerpen közelében lévő autószervíz tulajdonosa kijelentette, hogy üzlete nem fogad többé zsidó ügyfeleket javításra vagy karbantartásra.

A vállalkozó Izraelnek az ukrajnai háborúban tanúsított álláspontjára hivatkozott. Nem ez az első eset, hogy Belgiumban zsidókat ér gazdasági diszkrimináció az izraeli politikára hivatkozva.

A belgiumi flamand nyelvű közösséget képviselő Zsidó Szervezetek Fóruma feljelentést tett az autószervíz tulajdonosa, Ludo Eyckmans ellen. Belgiumban elvileg tilos a „vallás, faj vagy szexuális orientáció miatti megkülönböztetés”, beleértve a szolgáltatások megtagadását is. A vállalkozó azért utasítja el a zsidó ügyfeleket, mert véleménye szerint Izrael nem ismeri el az orosz „háborús bűncselekményeket” Ukrajnában.

Belgiumban korábban is bojkottálták a nemkívánatos zsidó ügyfeleket politikai okokra hivatkozva, tehát simán lehet, hogy ez a mostani sem az oroszellenes hangulatnak, hanem inkább csak általában a zsidóktól való elhatárolódásnak szól. 2014-ben egy kávéház tulajdonosa például azt írta ki, hogy nem szolgál ki zsidókat az izraeli hadsereg terrorellenes gázai akciója miatt. Ugyanabban az évben egy belga orvos is megtagadta egy bordatörött zsidó nő ellátását. Azt mondta neki, hogy „menjen Gázába, ha fáj valamije”.

Az elmúlt években bejárták a világsajtót a belgiumi farsangi karneválokon készült felvételek is, amelyek klasszikus antiszemita hagyományok – többek között pénzeszsákokon ülő patkányként és rovarokként – ábrázolták a zsidókat.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Ismét nyilatkozott antifa erőszaktevő Ilaria Salis börtönben szerzett barátnője, Carmen Giorgio, hogy a magyar börtönállapotok „rémségeiről” beszéljen.

A „náci fasizmus” elleni partizánharcot éltette Ilaria Salis, a Magyarországon fogva tartott és az olasz szélsőbaloldal által az európai parlamenti választásokon jelöltként indított terrorista a második világháború végére emlékező olaszországi ünnep alkalmából.

A Neokohn című zsidó szupremácista online hírlap egyik olvasója fotózta le a nem hétköznapi matricát.

A „punk ötlet” régen az volt, hogy lementek a térre kannás borozni, most meg az, hogy két libsi diáklány kitalálja, miért ne lehetne Emese, a magyarság mitológiai ősanyja fekete.

Kannibálszigetnek vagy a halál szigetének nevezik a Szibériában, az Ob folyó mentén található Nazino-szigetet, amely a sztálini terror egyik legsötétebb fejezetének helyszínéül szolgált.

A gyűjtőtáborba kerülésünk után napokon belül szájról szájra járt a hír, hogy itt kapjuk meg azt az igazoló papírt, amivel biztonságosan hazaindulhatunk. 

A vérzivataros 20. század során több híres és hírhedt személyiség is megfordult a szegedi Csillag börtön celláiban.

Pár nappal ezelőtt súlyos támadás történt Berlinben. A Dritte Weg egyik fiatal aktivistáját támadta meg otthona előtt három antifa, akik kést is használtak az akció során.

Tudom, hogy a történelem igazságos oldalán állok, és nem akarom, hogy politikai nézeteimért ítéljenek el – nyilatkozta a Magyarországon fogva tartott antifasiszta terroristanő, Ilaria Salis a La Stampa olasz napilapban megjelent interjúban.

Mecklenburg-Elő-Pomerániában egy 16 éves lányt három rendőr hirtelen kivezetett az osztályból az osztálytársai szeme láttára. A „bűne”, hogy azt írta TikTokon, Németország a hazája, és nem csak egy hely a térképen. A diákot a saját igazgatója jelentette fel, a rendőrség agymosást is végez rajta, írja a Kuruc.info a Junge Freiheit nyomán.

Bűnözők szabadon engedését tervezi a brit kormány annak érdekében, hogy a börtönök túlzsúfoltsága ne késleltesse a nacionalisták és fehér patrióták megbüntetését, akiket az elmúlt hetek bevándorlásellenes tüntetésein, illetve a brit kormányt kritizáló bejegyzések megosztása miatt tartóztattak le.

Egy „náciszimpatizánsok” által tartott rendezvényről készült videoklip jelent meg a német közösségi médiában, ami hatalmas zsidó-liberális hisztériát keltett Németországban.

Magántermészetű programok és a propagandagépezet irányításának helyszíne volt a Haus am Bogensee, Joseph Goebbels egykori villája. 

A 20. századi magyar történelem legsötétebb időszaka köthető Rákosi Mátyás nevéhez, aki hasonlóan a legtöbb kommunistához, a legmesszebbmenőkig álságosan élt.

Sikerült kizökkenteni Marine Le Pent a nyári sziesztájából, hogy ismét négerekért és arabokért rajongjon, de most nem az olimpián.