Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Afrika népessége 70 ezer fővel növekszik – NAPONTA! Miután magunkhoz tértünk az információ okozta sokkhatásból, lássuk, hogy mit is jelent ez Európa és általában is a fehérek jövőjére nézve 30-50 éves távlatban.

Előbb azonban néhány száraz statisztikai adat.

Afrika népessége a világtörténelemben példátlan ütemben növekedett az utóbbi negyven év során. Jelenlegi népességének több mint a fele 25 éven aluli. Az afrikaiak száma 1950-ben 230 millió volt, 1990-ben meghaladta a 630 milliót (40 év alatt csaknem megháromszorozódott), az idén elérte az 1,2 milliárdot (25 év alatt a kétszeresére nőtt) – az endémikus háborúk, polgárháborúk, mészárlások, járványok, az éhség és más természeti csapások ellenére.

A fekete földrész népessége az 1990-es évekre meghaladta Európáét, a 2000-es évekre Amerikáét, 2022-re el fogja érni az 1,4 milliárd, 2050-re pedig jócskán meghaladja a kétmilliárd főt. 1900-ban még Európa képviselte a világnépesség egynegyedét, és háromszor népesebb volt Afrikánál. 2050-ben a földrajzi Európa (az európai Oroszországot is beleértve) a világnépesség 7 százalékát fogja adni, és a 7 százalék jelentős hányada már nem őshonos európai lesz. A szubszaharai (fekete) Afrika népessége, amely 2010-ben a világnépesség 12 százalékát adta, 2050-re húsz százalékra fog növekedni, vagyis 30-35 éven belül a Föld akkori 9-9,5 milliárd lakójából minden ötödik afrikai néger lesz, az évszázad végére pedig tíz földlakóból legalább négy.

Teljesen nyilvánvaló, hogy ezt az irdatlan – és gazdaságilag nagyrészt inaktív – biomasszát nem lesz képes eltartani-elviselni szülőföldje, következésképpen jelentős hányaduk az Afrikához legközelebb eső, szárazföldön és vízen legkönnyebben elérhető földrészre, vagyis Európára fog zúdulni. Nyugat-Európa népességcserés gyarmatosítása évtizedek óta tart, a színes bőrű megszállók viszonylag lassú, de folyamatos beszivárgását csak a Nyugat líbiai és szíriai katonai intervenciói nyomán váltotta fel a jelenleg is tapasztalható migránscunami, amely az afrikai, közel-keleti és indiai demográfiai nyomás fokozódása, a globális felmelegedés, az elsivatagosodás miatt a következő évtizedekben valószínűleg apokaliptikus mértékűvé fog duzzadni, hosszabb távon elnyeléssel fenyegetve a nyugat-európai fehér őshonosokat.

A demográfiai előrejelzések meglehetősen sötét képet valószínűsítenek ez utóbbiak hosszú távú túlélési esélyeit illetően, és ha nem fertőzte volna meg őket az Amerikából importált konzumidióta utánam-a-vízözön-mentalitás, akkor felelősséget éreznének a későbbi nemzedékek jövőjéért, amelyet azonban éppen most tesznek tönkre a választott politikusaik vezérletével. Úgy tűnik, mindörökre.

Britannia népessége az elmúlt évtized folyamán több mint ötmillió fővel növekedett. A népességgyarapodást azonban távolról sem az őshonos fehérek gyermekvállalási hajlandóságának hirtelen megugrása okozta, hanem az egyre fokozódó bevándorlási „boom”. Csak tavaly több mint ötszázezer harmadik világbeli új honfoglaló érkezett a szigetország „kulturális színesítésére”, és így az Egyesült Királyság lakossága immár majdnem eléri a 66 millió főt. (Population growth sharpest in 70 years after „record” migration levels, telegraph.co.uk, 2017. június 22.)

Franciaország népessége 1968-ban 50 millió fő volt, ennek 1,2 százalékát musz­lim (arab-néger) bevándorlók alkották. Negyven évvel később a népessége elérte a 67 millió főt, a muszlimok részaránya pedig a 12 százalékot (8 millió fő). 2015-ben Franciaország minden ötödik lakója bevándorló vagy második-harmadik generációs bevándorlóivadék. Leggyorsabban a néger népesség növekszik: alig négy év alatt (2011–2015) két generációban (bevándorlók + bevándorlók gyerekei) 43 százalékkal, és ennek következtében rendkívül fiatal. 2015-ben a franciaországi néger bevándorlók gyerekeinek 80 százaléka 25 éven aluli volt. (Mini-révolution: l’Insee recueille bien des données de type ethnique…, atlantico.fr, 2017. február 10.) Más szóval, akárcsak Britanniában, 1999 és 2015 között a franciaországi népesség is kizárólag a migrációs nyomás miatt növekedett. A francia belügyminisztérium hivatalos jelentése szerint „az európai eredetű népesség majdnem stabil, viszont a török vagy a fekete-afrikai eredetű rendkívül gyors ütemben növekszik, ha ez az ütem fennmarad, kevesebb mint tíz éven belül megkettőződne…” (Démographie des descendants d’immigrés, immigration.interieur.gouv.fr, 2014. április 25.) 2025-re Franciaország muszlim népessége meg fogja közelíteni a 15-17 millió főt. (Le bel avenir démographique de l’islam en France, fr.gatestoneinstitute.org, 2017. február 28.)

Németország népessége a legidősebb Európában, és a második legidősebb a világon Japáné után. 2010-ben népességének alig 13,5 százaléka volt 15 évesnél fiatalabb. Az időskorúak arányszámát tekintve Németország – Olaszország társaságában – világelső: minden ötödik német 65 éven felüli. Németország népszaporulata ugyanakkor a legalacsonyabb a világon. Másrészt a német statisztikai hivatal hivatalos adataira támaszkodva Kovács Adorján, a frankfurti Goethe Egyetem professzora kimutatta, hogy a harmadik világbeli migránsok beözönlésének jelenlegi szintje mellett öt éven belül a 20 és 35 éves korosztály felét „migrációs hátterű” (vagyis nem fehér) fiatalok fogják alkotni, és ez az előrejelzés a migránsok magasabb születési arányszámát még nem is veszi figyelembe. (Wahrheiten zur Flüchtlings­krise, theeuropean.de, 2015. december 28.)

2011-ben a németországi nagyvárosokban élő gyerekek és fiatalok csaknem fele bevándorló családokban élt, és ez az adat még nem is vette számításba a második és harmadik generációs bevándorlók jó részét. Országos szinten 2011-ben már minden harmadik németországi gyerek bevándorló hátterű volt. Britannia után, ahol 2010-ben a gyerekek egyharmadának legalább egy bevándorló szülője volt, és Olaszország után, ahol tíz év alatt 400 százalékkal nőtt a bevándorló iskolások száma, a németországi statisztikák is Európa folyamatban lévő népességcserés gyarmatosítását bizonyítják. A következtetés elkerülhetetlen: ha minden így megy tovább, egy nemzedék múlva Németország megszűnik fehér többségű országnak lenni.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Lengyelországi zsidók pert indítottak németországi székhelyű multinacionális óriásvállalatok ellen „a szüleiket és nagyszüleiket ért világháborús atrocitások miatt” – írja a PCh24 lengyel hírportál.

Halála óta számos összeesküvés-elmélet terjed, miszerint legszűkebb környezete megölte, hogy Berija megfojtotta, vagy újabban: patkányméreggel végeztek vele, miközben pár nappal később pedig a hasonmásával rendezték meg a „hivatalos” halálát.

72 éves korában meghalt Michael Knape, a berlini rendőrség korábbi főnöke, akit csak „neonácivadásznak”, illetve „kemény kutyának” hívtak.

A rezsim intenzív pszichológiai hadviselést folytat az őshonosok ellen, nehogy olyan következtetéseket vonjanak le, amelyek megkérdőjeleznék a tömeges bevándorlást és a többrasszú társadalmat.

Letakarták egy bécsi protestáns templom ólomüveg ablakait, mert azokon állítólag „antiszemita” motívumok szerepeltek, és az ablakok alkotója tagja volt a NSDAP-nak.

Zbigniew Ziobro lengyel igazságügyi miniszter és főügyész úgy döntött, hogy szabadon enged egy 21 éves patriótát, akit három év börtönre ítéltek, amiért a 2020-as poznani pride-on összetűzésbe keveredett egy deviánssal.

A „magyar forradalomért való lelkesedés” miatt, vagy 1956-ot csupán ürügyként felhasználva 257 személy ellen alkalmaztak megtorlást a Szovjetunióban. 

Ami Magyarországon az 1945-ös budavári kitörés évfordulója, a Becsület Napja, az Bulgáriában a Lukov-menet.

A balközép zöldpárt berlini politikusa Adolf Hitlert éltette, amikor a rendőrök éppen alkoholtesztre vitték.

Februárban sorozatos szélsőbaloldali támadások történtek Budapest különböző pontjain, az első hírek szerint az áldozatokat a ruhájuk alapján választották ki az antifasiszta támadók.

2019-ben az eleki Resetár András házfelújítást végzett, mikor megdöbbentő felfedezést tett az ingatlanban, amely egykor a Faulhaber család otthona volt.

Kanadában letartóztatták a „Sötét idegent”, az elmúlt évtized egyik legbefolyásosabb nemzetiszocialista propagandistáját.

Az időpont: 1946. október 7. A színhely: a kaposvári katonai szűrőtábor. Sólyom András őrnagy táborparancsnok korábban már több ezer embert vett őrizetbe a Magyarországra hazatérők közül. Számára egyegy újabb őrizetbe vétel már nem jelent különösebb eseményt.

Május 9-én hajnalban nyolc határozott ember betört az újvidéki Crni Ovan közösségi kávézóba, ahol felforgatták az asztalokat és a székeket, s az elborított bútorokra kifeszítették Vajdaság tartomány zászlaját – szomorkodik a szélsőbalos Mérce.

Őrizetbe vették az Alternatíva Németországért egyik tagját hétfőn, a vád szerint „tiltott totalitárius jelképeket” hordott, többen azt állítják, hallották, ahogy a „Sieg Heil!” üdvözléssel köszönt.

Az amerikai típusú káosz legutóbbi franciaországi epizódjának állítólagos katalizátora egy 17 éves arab Lewis Hamilton-imitátor halála volt, akit a rendőrség lelőtt, mert egy belvárosi rodeót követő igazoltatása közben megpróbált elmenekülni az autójával.

Több tízezer zsidó és zsidószimpatizáns vonult fel Izrael mellett Washingtonban, ám ez nem mindenkinek volt kedvére.

Simáról (BAZ megye) 1945. január 23-án 10 nőt és 9 férfit Abaújszántóra vittek, úgymond 13 napi munkára. Megígérték, hogy utána hazaengednek.

Furcsa észjárásuk van a németországi hatóságoknak: minél aktívabb és erőszakosabb a szélsőbaloldali Antifa, annál inkább fellépnek a nacionalista színtér ellen. Abszurd? Igen, de pont ez a valóság.

Az 1945 előtti korszak egyik legtisztább, legnagyobb képességű magyar államférfia, Bárdossy László volt az első, aki vértanúhalált halt a Rákosi Mátyás és Nagy Ferenc által állított kivégző oszlopok előtt.

Joe Biden amerikai elnök megemlékezett az 1921-es tulsai pogromról, amelyet manapság az ország „rasszista történelmének szégyenfoltjaként” tartanak számon, pedig csak fehér emberek gyakorolták az önvédelemhez való jogukat.

Az osztrák parlament szigorította a nemzetiszocialista jelképek betiltásáról szóló törvényt, kiszélesítette annak hatályát és megerősítette a tiltott jelképek megjelenítésére és terjesztésére kiszabott büntetéseket arra hivatkozva, hogy erősödik az „antiszemitizmus”.

A frankfurti zsidó szupremácisták Németországban elsőként indítottak el egy olyan alkalmazást, amely az antiszemiták elleni küzdelemben segít azáltal, hogy figyelmezteti a felhasználókat a potenciális „biztonsági fenyegetésekre”.

Adolf Hitler ceruzájáért 5400 fontot adtak egy árverésen, ami miatt a zsidó-liberális sajtó a teljes glóbuszon ajvékolt egy sort.