Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Nem véletlen, hogy még a háború elől menekülő ukrán menekültek sem akarnak Svédországba menni, mert túlságosan veszélyesnek tartják.

„A bűncselekményt képviselő országok ezen a héten: Irak, Irak, Törökország, Szíria, Afganisztán, Szomália, Szomália, ismét Szíria, Szomália, ismeretlen, ismeretlen ország, Svédország. A gyanúsítottak felében nem lehetünk biztosak, mert nincsenek érvényes papírjaik. Ami önmagában általában azt jelenti, hogy hazudnak az állampolgárságukról és a személyazonosságukról” – jelentette ki Peter Springare, veterán svéd rendőrnyomozó.

A híres svéd divattervező, Johan Lindeberg azt állította, hogy Svédországnak el kell fogadnia új multikulturális identitását, mert a „polgárháború” az egyetlen alternatíva.

Lindeberg az Expressen című svéd országos napilapban megjelent véleménycikkében felszólította az olvasókat, hogy „fogadják el az új Svédországot”, és arra ösztönözte a svédeket, hogy ünnepeljék „a világ legprogresszívebb országát”, különben káosz és rendetlenség fog eluralkodni.

Vagy mindannyian segítünk egy új, befogadó energia megteremtésében, és egy új multikulturális közösség egyértelmű nemzetközi mintájává válunk, vagy polgárháborúba kerülünk. Ez már elkezdődött” – fogalmazott.

A divattervező még az ország zászlajának megváltoztatását is javasolta, hogy az új, sokszínű identitást képviselje, és „Svédországot újra relevánssá tegye”.

Aki kicsit is tisztában van azzal, hogy mit tett a multikulturalizmus Svédországgal, tudja, Lindeberg igen messze jár a valóságtól.

Egy tavalyi kutatás megállapította, hogy Svédország az elmúlt 20 évben a világ legbiztonságosabb országából a világon a második legveszélyesebbé vált a fegyveres bűncselekmények tekintetében.

„Svédországban az elmúlt években jelentősen emelkedtek a robbantások száma, amik túlnyomórészt a háborúzó bűnbandák közötti konfliktusokhoz kapcsolódnak” – jelentette a Quillette Paulina Neuding írónő.

Hozzátette, hogy a rendőrség szerint a robbanóanyagok használata a skandináv országban mostanra olyan szintet ért el, ami a világon egyedülálló egy nem háborús államban.

Európa többi részéhez hasonlóan Svédországban is riasztóan megnőtt a csoportos nemi erőszak és a szexuális zaklatások száma, amióta megnyitotta határait a Közel-Keletről és Észak-Afrikából érkező tömeges bevándorlás előtt.

Amikor Peter Springare veterán svéd rendőrnyomozót az erőszakos bűncselekmények felelőseinek demográfiai összetételéről kérdezték, nem köntörfalazott.

„Tessék; ez az, amit ezen a héten hétfőtől péntekig kezeltem: nemi erőszak, nemi erőszak, rablás, súlyos testi sértés, nemi erőszak-kísérlet és nemi erőszak, zsarolás, zsarolás, testi sértés, rendőrség elleni erőszak, rendőrséggel szembeni fenyegetés, kábítószer-bűnözés, kábítószer, bűncselekmény, bűntett, gyilkossági kísérlet, ismét nemi erőszak, ismét zsarolás és bántalmazás” – sorolta.

„Feltételezett elkövetők; Ali Mohammed, Mahmod, Mohammed, Mohammed, Mohammed Ali, újra, újra, újra, újra. Christopher... mi van, igaz ez? Igen, egy svéd név belopta magát egy kábítószer-bűncselekmény szélére. Mohammed, Mahmod Ali, újra és újra” – folytatta.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A Hetek című filoszemita lap egyik olvasója küldte be az újság számára azt a fotót, amelyen Budapesten, az Egyetem tér környékén kiragasztott, az említett orgánum szerint „uszító antiszemita” szövegű plakát látható.

1956. október 23-án délután a budai Bem-szobornál hatalmas, százezres tüntető tömeg gyűlt össze, hogy meghallgassa az egyetemi ifjúság előző nap, a Műegyetemen megfogalmazott 16 pontból álló petícióját.

Három fekete férfi rasszizmussal vádolja, és beperelte az American Airlines légitársaságot, miután testszagukra érkező panaszok miatt leparancsolták őket a repülőgépről.

Több tízezer zsidó és zsidószimpatizáns vonult fel Izrael mellett Washingtonban, ám ez nem mindenkinek volt kedvére.

Vizsgálatot indítottak a német hatóságok egy videófelvétel ügyében, amelyen tizenéves iskolások nemzetiszocialista karlendítése látható egy lengyelországi kiránduláson.

Az NZóna Podcast tematikus Homo Viator sorozata ezúttal az 1945-ös budavári kitörést és a Becsület Napját vizsgálja világnézeti szempontból.

Az USA-ban egyre több fehér gyakorolja a kereszténység „afrikanizált” változatát, az ún. karizmatikus (evangéliumi) protestantizmust.

A szerb hatóságok kiemelték a Dunából a második világháború idején elsüllyesztett egyik német hadihajóroncsot. A folyam mélyén még további mintegy negyven roncs található, amelyekben mindmáig ott hevernek az egykori robbanóanyagok.

Az Institute for Strategic Dialogue (ISD) zsidó szupremácista „agytröszt” kutatói 200 olyan fiókot találtak, amelyeken szerintük a „nácizmust” hirdették, vagy „náci” szimbólumokat használtak. Eddig több tízmillióan nézték meg holokausztrevizionista, vagy a Führert éltető videókat.

1945. február 11-én a budapesti német-magyar helyőrség lőszere és élelme fogytán volt, a magyar főváros fegyveresen nem volt tovább tartható.

Vád alá helyezték a németországi hazafias szélsőjobb egyik vezető politikusát, Björn Höckét, mert „náci” jelszó használatával vádolják, írja a BBC.

1941. május 10-én Rudolf Hess, Adolf Hitler helyettese váratlanul Skóciába repült. Arra akarta rávenni Winston Churchill miniszterelnök ellenzékét, hogy kössenek békét Németországgal, amivel elkerülhető lett volna a kétfrontos háború.

Februárban sorozatos szélsőbaloldali támadások történtek Budapest különböző pontjain, az első hírek szerint az áldozatokat a ruhájuk alapján választották ki az antifasiszta támadók.

Néha érdemes egy-egy szürreális, szatirikus nézőpontot előrántani a "kalapból", mert ezekből szemlélve meglehetősen megvilágító erejű látleletet kaphatunk a valóságról.

A szerbiai Elektronikus Médiumokat Szabályozó Testület elnöke, Olivera Zekic a Telegramon tett közzé egy fotót, amelyen SS-egyenruhában tetszeleg.