Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Hamarosan átveszi tisztségét az Egyesült Államokban az új fehér házi szóvivő, a szélsőliberális, leszbikus, Haitiről elszármazott francia nevű néger, Karine Jean-Pierre.

A Biden-kormányzat új kinevezettje az első néger és leszbikus házasságban élő személy ezen a poszton, jelölését a demokrata párt liberális szárnya lelkesen üdvözölte, amerikai zsidó vezetők azonban bírálták eddigi tevékenységét.

A haiti születésű Jean-Pierre eddig a helyettes szóvivői tisztséget töltötte be. Ő az első fekete és egyben az első nyíltan ferdehajlamú személy ezen a poszton. A leszbikus házastársa a liberális propagandagépezet CNN egyik tudósítója, Suzanne Malveaux. Az összeférhetetlenségi aggodalmakra a CNN azt felelte, hogy Malveaux nem fog politikai kérdésekkel foglalkozni partnere hivatali ideje alatt.

Az amerikai Izrael-párti zsidó közösség „aggodalommal fogadta” Jean-Pierre kinevezését, mert az új szóvivő korábban aktívan együttműködött anticionista szervezetekkel.

2016 és 2020 között az Izraellel szembeni bojkottmozgalmat támogató radikális baloldali MoveOn.org szervezet országos szóvivője és főtanácsadója volt.

2019-ben a Newsweek számára írt véleménycikkében Jean-Pierre kijelentette, hogy nem nevezheti magát senki progresszív jelöltnek, aki támogatja a legnagyobb amerikai zsidó érdekvédelmi szervezetet, az AIPAC-et, amelyet súlyosan rasszista, iszlamofób és arabellenes retorikával vádolt.

„Holokaszt-túlélők gyermekeként és amerikai zsidóként felháborít és aggodalommal tölt el, hogy Joe Biden Ms. Jean-Pierre-t nevezte ki elnöki szóvivőnek, aki tőről metszett antiszemita ellenségességgel viszonyul Izrael iránt, és készséggel állít hazugságokat Izraelről és a zsidókról, hogy Izrael-fóbiás programját szolgálja” – írta nyilatkozatában Mort Klein, a Zionist Organization of America elnöke, aki szerint ez a „felháborító és felfoghatatlan Izrael-ellenes, terrorista-támogató és Irán-párti kinevezés a Biden-kormányzat veszélyes irányvonalát jelzi az Egyesült Államok legnagyobb szövetségese felé”.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

„Ideje megtisztítani az algákat, gombákat és növényeket a kolonialista örökségtől, és végleg kiirtani a tudományos nevükből a sértő kifejezéseket” – indítványozta Gideon F. Smith és Estrela Figueiredo, a Nelson Mandela Egyetem két botanikusa 2021-ben.

Fogságba esésem első percei veréssel teltek. Miközben a sorfalat álló angol katonák előtt elvonultunk, a géppisztoly agyával ütöttek, majd rugdaltak bennünket, gyorsabb haladásra késztetve a mintegy 300 embert.

Az évek során megszámlálhatatlan adaptáció készült már Time Rice és Andrew Lloyd Webber Jézus Krisztus szupersztár című rockoperájához, és az sem lenne igaz, ha azt mondanám, hogy az Ivo van Hove belga rendező által dirigált verzió lenne az első, amely fekete Jézussal hamisít, ám legjobb tudomásom szerint, ha a világon nem is, Európában ez az első ilyen feldolgozás.

Vizsgálatot indítottak a német hatóságok egy videófelvétel ügyében, amelyen tizenéves iskolások nemzetiszocialista karlendítése látható egy lengyelországi kiránduláson.

A gondolatbűnöző politikus azért állt bíróság elé, mert egy 2021-es gyűlésen a „Mindent Németországért!” szavakat használta. Ez ugyanis Németországban bűncselekménynek számít.

Pár nappal ezelőtt súlyos támadás történt Berlinben. A Dritte Weg egyik fiatal aktivistáját támadta meg otthona előtt három antifa, akik kést is használtak az akció során.

„Tovább építjük a forradalmi kommunizmust Magyarországon, hogy az egész emberiség felszabadulhasson a kapitalizmus pusztító járma alól!” – olvasható a nyíltan szélsőbaloldali Fáklya mozgalom közösségi oldalán.

A bolsevik Vörös Hadsereg 1944 nyarán az egész keleti frontvonalon támadásba lendült. Északon Lengyelországban átkelt a Visztulán, de a Keleti-Kárpátokban az Árpád-vonalat nem tudta áttörni a magyar és német védők szívós ellenállása miatt.

A német hazafit a rendőrség szerint „a migránsok elleni gyűlölet vezérelte”, külföldről származó, invazív hátterű szomszédait akarta felrobbantani.

A „német” gondolatrendőrség feloszlatott egy nemzetiszocialista rockkoncertet a türingiai Sonnebergben szombat este.

Nagyjából tizenkét kommunista jelent meg a IV. kerületi Tanácsköztársaság-szobornál, hogy méltassa a Kun (Konh) Béla-féle vörös terrort. Velük szemben kétszer ennyi hazafi fejezte ki nemtetszését – írja a Magyar Jelen.

Az Ostromkalauz után folytatódott a Festung Budapest 2024 rendezvénysorozata. A szervezést megnehezítő körülményekről évről évre egyre többet kell beszélnünk és írnunk a különböző csatornákon és felületeken – írja e sorokat honlapján a Légió Hungária.

A közelmúltban derült ki, hogy a Pest vármegyei Szigetszentmártonban 1944 novemberében négy huszárt temettek el, akik a Csepel-sziget védelmében haltak hősi halált.

Vélhetően hazafias aktivisták a kommunizmust a zsidósággal azonosító matricát ragasztottak az érdi vasútállomás egyik padjára. A címkén a következő felhívás olvasható: „Küzdj a zsidó zsarnokság ellen! Harcolj a népedért!”

Az észt Johvi városában álló emlékmű két SS-veteránnak állít emléket, akik 1944-ben a bolsevizmus ellen vívott harcban haltak meg.