Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Lezajlott a Pécs Pride, az aberráltak második vidéki felvonulása hazánkban. A Légió Hungária tagjai jelen voltak és keresték a lehetőséget a véleménynyilvánításra, azonban a rendőrség ismét elzárta a betegeket a külvilágtól.

Néhány érdekesség a felvonulás kapcsán:

- Pécs belvárosát hermetikusan lezárták, de a város teljes területén egyenruhás és civil rendőrök figyelték a potenciális ellentüntetők mozgását. Minden mellékutcában, amit nem zártak le rendőrautó állt.
- 1100 rendőr teljesített szolgálatot a rendezvény ideje alatt.
- Bajtársaink civilben mozogtak, de bármerre mentek percek leforgása alatt követni kezdték őket a rendőrök.
- Az esemény végén, amikor már hazaindultak volna két autójukat feltartóztatták. A kocsikat teljesen átnézték, ruházat átvizsgálást alkalmaztak, mindezt 2 mikrobusznyi és 5 személyautónyi rendőr biztosította.
- A Pécs Prideon néhányszáz aberrált vett részt, akikkel kapcsolatban az egyik rendőr árulta el, hogy döntő többségük külföldi.
- Amikor elkezdett esni az eső az egyik szónok bemondta, hogy a rendőrök kérésére véget ér az esemény.

Konklúzió:

Mivel sem a kormányra, sem a rendőrségre, sem egyéb hatóságra nem számíthatunk azzal kapcsolatban, hogy érdemileg tegyenek bármit az aberráltak folyamatos térnyerése ellen, egyetlen (rövidtávú) eszköz áll rendelkezésre. Minden évben jelen kell lenni, ezzel is jelezve a hatalomnak, hogy mi nem csak beszélünk arról, amit tenni kell. Ha ezzel mást nem, de a hermetikus lezárásukat legalább el tudjuk érni.
Bízunk benne, hogy egyszer eljön a nap, amikor olyan vezetése lesz Magyarországnak, akik tényleg megvédik a társadalmat a mentális betegségeket terjesztőktől, amíg ez várat magára a jelszó a régi: „A kordon mi vagyunk!”

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE