Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

A Black Lives Matter szervezet helyi vezetője találkozott a nemrég megválasztott, korábban rendőrként szolgáló, nem mellesleg néger polgármesterrel, akit egy feszült tárgyalás során megfenyegetett.

A BLM-vezért azt mondta, hogy amennyiben a városvezető visszaállítja a rendőrség korábbi modelljét, akkor lázadás és vérontás lesz a városban.

Egészen pontosan a Black Lives Matter of Greater New York vezetője Hawk Newsome találkozott New York város nemrégen megválasztott polgármesterével, a szintén néger Eric Adams-szel, hogy számos rendfenntartással és a rendőrséggel kapcsolatos kérdést tárgyaljanak meg.

Adams ugyanis a kampánya során megígérte, hogy visszaállítja a 2020 júniusában a BLM zavargások hatására feloszlatott civilruhás bűnüldöző rendőri egységet, amelynek a fő feladata a lőfegyverekkel való visszaélések megakadályozása, az erőszakos bűnözés felszámolása és a kemény drogok elleni fellépés.

A BLM mozgalom helyi vezetőjével a Brooklin Hallban találkozott a polgármester. A feszült találkozón, amin gyakran kiabálássá fajult a veszekedés a négerek között, az egyik kulcskérdésnek az számított, hogy a város vissza tudja-e állítani a bűnüldözéssel foglalkozó egységeket, akiket Newsome korábban a Gestapo tisztjeihez hasonlított, írja a New York Post.

„Ha azt hiszi, hogy visszatérhetnek a rendfenntartás régi módszereihez, akkor újra utcára fogunk menni. Zavargások lesznek, tűz lesz és vérontás, mert hiszünk abban, hogy meg kell védenünk a saját embereinket. A csoportunk a békéért imádkozik, de fel kell készülnünk a legrosszabbra” – mondta Newsome.

Chivona Newsome, a csoport társalapítója pedig azt nyilatkozta, hogy „bezárjuk a városházát és elhozzuk a poklot, rémálommá tesszük az életüket” – írta meg a V4NA.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE