Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Európa nyugati fertályán még manapság is hajlamosak paranoiásnak titulálni azt, aki megemlíti vagy pláne kárhoztatja az ott rohamléptekkel zajló népességcserés gyarmatosítást, vagyis a fehér őshonosok színes bőrű bevándorlókra való lecserélését.

Amerikában ez a fajta vita már rég lefutott, és senki sem vonja kétségbe, hogy a fehérek elkerülhetetlenül kisebbségbe kerülnek abban az államban, amelyet ők hoztak létre két évszázad alatt a semmiből.

Amint arra a Pew közvélemény-kutató intézet A jövő Amerikája (The Next America, 2014) c. kutatása emlékeztet, 1960-ban az amerikaiak 85 százaléka még fehér volt, 2060-ra azonban 43 százalékra esik a számarányuk. 1965 óta több mint 70 millió bevándorló özönlött az USA-ba, főleg Latin-Amerikából és Ázsiából, a rendszergazdák számára unalmasan sápadt lakosság demográfiai és „kulturális” színesítésére. A „haladás” azonban költséges, és az árát az ottani fehérekkel fizettetik meg, a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt. Annak érdekében, hogy bármi áron fenntartsák a fajok békés egymás mellett élésének utópiáját, gyakorlatilag folyamatosan pumpolják a produktív és dolgos fehér népességet. Az amerikai „demokratikus” viszonyokra lefordítva ez azt jelenti, hogy a fehérekből kipréselt pénzzel tömik a színes bőrűeket, hogy azok (többé-kevésbé) nyugton maradjanak.

Amerikában a 2008 óta tartó nagy gazdasági recesszió meggyorsította a fehér népesség hanyatlását. A fehérek kevesebb gyermeket vállalnak, és újabban korábban meghalnak, növekszik a halálozási rátájuk, különösen a pusztító méreteket öltő drogfogyasztás és öngyilkosságjárvány miatt. 1999-ben a középkorú (50-54 éves) fehér férfiak halálozási szintje 30 százalékkal volt alacsonyabb az ugyanilyen korú feketékénél, 2015-re azonban a tendencia teljesen megfordult, nyilvánvalóan a fehéreket pszichikailag és fizikailag is egyre jobban megnyomorító adóprés és a színes bőrűeket velük szemben az élet minden területén helyzeti előnyhöz juttató állami-társadalmi megkülönböztetés (az ún. affirmative action) következtében. Döbbenetes tény, hogy minden egyes amerikai fehér az átlagosan 79 éves élettartama során 220 ezer 805 dollárral járul hozzá adók, járulékok és egyéb befizetések formájában az állami költségvetéshez, amelyből minden egyes amerikai fekete az átlagosan 75 éves élettartama során 751 ezer 200 dollárt vesz ki különböző segélyek, támogatások, szociális és egészségügyi szolgáltatások formájában. Az összlakosságon belüli számarányukat tekintve így minden egyes fehérnek az élete során 384 ezer 109 dollárjába kerül egyetlen fekete eltartása. (The cost of Black America, voxday.blogspot.com, 2017. június 30.) Valójában az amerikai jóléti vagy gondviselő állam mindenekelőtt a fehérek megadóztatására épül. Ez nem más, mint a nyílt faji háború elodázása fiskális módszerekkel. Ezzel nagyon is tisztában van a baloldal, amely − Amerikában és Európában is − már rég feladta, vagyis elárulta az osztályharcot, az eljövendő faji háború perspektívájában viszont stratégiai imperatívusznak tartja a színes bőrű „újproletariátus” korlátlan növelését, hogy az egykori fehér népi osztályokat helyettesítő választói bázissal rendelkezzen és megkerülhetetlen politikai tényező maradjon. Lényegében arról van szó, hogy idegen faji elemek szociális élősködését instrumentalizálja saját politikai élősködésének fenntartásához.

Ami pedig az amerikai faji olvasztótégely (melting pot) „járulékos” költségeit illeti: 1900 és 2015 között 865 ezer amerikai fehér vált a néger erőszak áldozatává. 1976 és 2005 között feketék követték el az összes amerikai bűncselekmény 59 százalékát. (U.S. DoJ) Azokat a fehér nőket, akik fekete férjet választanak maguknak, 12,4-szer nagyobb eséllyel gyilkolja meg a férjük, mint azokat, akik fehér férfival kötik össze az életüket. A fehér férfiakat 21,4-szer nagyobb eséllyel gyilkolja meg a fekete hitvesük, mint a fehér. (American Journal of Public Health, 2003. július) Az USA-ban naponta több mint száz fehér nőt erőszakolnak meg vagy próbálnak megerőszakolni fekete férfiak. (The Truth of Interracial Rape in the United States, FrontPageMagazin.com, 2007. május 3.) 2008-ban 19 ezer 293 fehér nőt erőszakoltak meg négerek, miközben fehérek egyetlen fekete nőt sem! E tekintetben a statisztika évről évre hasonló arányt mutat. (bjs.ojp.usdoj.gov) 2010-ben a fehérek által elkövetett erőszakos bűncselekményeknek 62 ezer 593 fekete áldozata volt, miközben 320 ezer 82 fehér vált a feketék erőszakának áldozatává. Az össznépességen belüli számarányukat tekintve ez azt jelenti, hogy a négerek 25-ször több erőszakos bűncselekményt követnek el fehérek ellen, mint amennyit a fehérek feketék ellen. (National Crime Victimization Survey by BJS under the U.S. DoJ) 2013-ban az amerikai összlakosság alig 13 százalékát képviselő négerek követték el a gyilkosságok 52, a nemi erőszakok 31, a rablások 56, a tettleges bántalmazások 34, a betörések 30, a gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekmények 33 százalékát. A 18 éven aluli korosztályban még nagyobb a feketék túlreprezentáltsága az összes bűncselekmény-kategóriában. (fbi.gov.crime-in-the-u.s/2013) A 2016-ban Amerikában lezajlott ún. tömeges lövöldözések (ugyanazon helyen és időben legalább négy halálos áldozatot követelő incidensek) 71,5 százalékának feketék voltak a tettesei. (gunviolencearchive.org)

Ha a négerek hirtelen úgy döntenének, hogy visszatérnek Afrikába, a „fekete exodus” (Blaxit) nyomán az USA népessége 13 százalékkal, a GDP-je 6,2 százalékkal, a középiskolát végzettek száma 6,8 százalékkal, miközben a börtönlakossága 37 százalékkal, a gengszterbandáinak taglétszáma 53 százalékkal, a gyilkosságok száma 49 százalékkal, a nemi erőszakoké 32,5 százalékkal, a rablásoké 55,5 százalékkal, a kórosan elhízottaké 11 százalékkal, az AIDS-eseké 65 százalékkal, a gonorrheásoké 69 százalékkal, a szifiliszeseké 58 százalékkal, a mélyszegénységben élőké 34 százalékkal, a hajléktalanoké 57 százalékkal, a segélyezetteké 43 százalékkal, a csonka családban élő gyerekeké 39 százalékkal csökkenne, másrészt viszont 7,4 ponttal növekedne az átlagos IQ-szint, a maradék népesség átlagjövedelme több mint 20 ezer dollár lenne évente, a Demokrata Párt elveszítené szavazóbázisának 76 százalékát, és több ezer védőügyvéd munka nélkül maradna.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

„A magyar vérbíróságok előtt lefolyt pörök során arról az Európáról volt szó, ahol szellemi síkon nincsenek nagy és kis nemzetek, hanem ahol minden nemzet egyaránt teljesíti kötelességét a nagy európai gondolat jegyében. A perek kulisszája mögött nem volt szó a nagy Angliáról és a kis Lengyelországról és az Európa keleti részén fekvő még kisebb Magyarországról. Ott Európáról, a szellem Európájáról, a lassan ködbevesző Pax Romana anyagon, téren és időn felül álló európai szellemiségről volt szó.”

Letakarták egy bécsi protestáns templom ólomüveg ablakait, mert azokon állítólag „antiszemita” motívumok szerepeltek, és az ablakok alkotója tagja volt a NSDAP-nak.

A vérzivataros 20. század során több híres és hírhedt személyiség is megfordult a szegedi Csillag börtön celláiban.

Adolf Hitler ceruzájáért 5400 fontot adtak egy árverésen, ami miatt a zsidó-liberális sajtó a teljes glóbuszon ajvékolt egy sort.

A szlovák Speciális Büntetőbíróság (ŠTS) hat év börtönbüntetésre ítélte Marián Magátot, akit törvénybe ütköző gondolatok kifejtésével kapcsolatos vádpontokban bűnösnek találtak.

A New Hampshire-i főügyész hivatala polgárjogi pert indított egy nemzetiszocialista csoport ellen, amiért megzavartak egy transznemű deiváns által gyermekeknek előadott érzékenyítést egy helyi kávézóban.

Bár 25 évig népszerű és sikeres polgármesterként hihetetlen lendületet adott Kapfenberg városának, a Franz Feketéről elnevezett stadiont január elsejétől már nem hozzá kapcsolódva emlegetik majd.

Egy hazafias zenekar a „fehér hatalomról” és az „árja végzetről” zenélt egy orosz katonai bázison – rémüldözik az estéről készült videó láttán az amerikai zsidó-liberális Vice magazin.

Zsidó-liberális hiszériát keltett Ausztriában, hogy a szélsőjobboldali Szabadságpárt ifjúsági tagozatának toborzóvideóján feltűnik a Hofburg Kastély erkélye, ahonnan 1938-ban kikiáltották az Anschlusst.

Pénzgyűjtésbe kezdett a 2023-as antifa támadások kitervelőjének és elsőrendű vádlottjának, Ilaria Salisnak családja.

A 17 másodpercnyi, fekete-fehér felvétel 82 év után került elő 2015 júliusában. Az amatőr filmen az látszik, ahogy az akkor hétéves Erzsébet nemzetiszocialista karlendítést tesz.

Egy Simon Knittel antifaiszta összefogott, a Laut gegen Nazis (Hangosan a nácik ellen, LGN) nevű szélsőséges szervezettel és egy hamburgi ügyvédi irodával, hogy a védjegyhivatalon keresztül kisajátítsák a hazafias jelszavakat.

Az USA-ban egyre több fehér gyakorolja a kereszténység „afrikanizált” változatát, az ún. karizmatikus (evangéliumi) protestantizmust.

A szerbiai Elektronikus Médiumokat Szabályozó Testület elnöke, Olivera Zekic a Telegramon tett közzé egy fotót, amelyen SS-egyenruhában tetszeleg.

Az ügyészek egy 98 éves egykori tábori őr ellen emeltek vádat, akit azzal vádolnak, hogy részt vett a Sachsenhausen koncentrációs tábor 3300 rabjának „kegyetlen és alattomos meggyilkolásában”.

Csupán néhány évvel ezelőtt, kilencvenhat évesen hunyt el Rochus Misch, Adolf Hitler testőre, a Führerbunker végóráinak utolsó szemtanúja.

Kétségtelen, hogy 2023. október 7-ét az izraeli hadsereg (IDF) fennállásának eddigi leggyászosabb napjaként fogja nyilvántartani a hadtörténet.

Egy fehér fajvédő aktivista három négert lőtt agyon a floridai Jacksonville-ben lévő boltban, egy korábbi rasszista akció évfordulóján.

Simáról (BAZ megye) 1945. január 23-án 10 nőt és 9 férfit Abaújszántóra vittek, úgymond 13 napi munkára. Megígérték, hogy utána hazaengednek.

Tetovált „náci” jelképek miatt két és fél évi felfüggesztett szabadságvesztéssel zárult egy három évvel ezelőtti ausztriai nyaralás egy magyar férfi számára. Az illető vesztét az okozta, hogy egy tónál fürdőruhára vetkőzött.

A gyűlést az egyik római lakótelepen rendezték az Olasz Szociális Mozgalom (Movimento Sociale Italiano) nevű fasiszta ifjúsági szervezet két tagja 1978-as meggyilkolásának emlékére.

A szigorúan titkos – és valószínűleg büdös – kísérletre az 1940-es évek végén, Mao moszkvai látogatásának idején került sor.

Ahhoz, hogy megérthessük a totalitárius woke ideológia amerikai elhatalmasodását lehetővé tévő mentális légkört, célszerű vázlatosan feleleveníteni az Egyesült Államok történelmi gyökereit.

Gyakorlatilag belső emigrációra kényszerült egy német iskola két tanára, miután elmenekültek a „szélsőjobboldali” diákok elől. Egy „jogvédő” szerint „a nácik otthonuknak kiáltották ki” Brandenburg tartományt.