Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Szigorúbb fellépést kér számos zsidó szupremácista prominens a TikTok vezetőitől „a platformon elharapózó antiszemita tartalmak ellen”.

A TikTok vezetőivel folytatott le zárt telefonos hívást néhány hírhedt zsidó szupremácista. Sacha Baron Cohen mellett többek közt Debra Messing és Amy Schumer beszélgetett Adam Presserrel, a TikTok műveleti vezetőjével és Seth Melnick-kel, a globális felhasználói műveletekért felelős vezetőjével. A cég a beszélgetést azután kezdeményezte, hogy a múlt héten nyílt levélben szólították fel cselekvésre a TikTokot – írja a Rolling Stone.

„A TikTok a nácik óta a legnagyobb antiszemita mozgalmat hozza létre” – jelentette ki Cohen, aki szerint volna mód arra, hogy a platform „átkapcsoljon egy kapcsolót”, hogy fékezze a növekvő antiszemitizmust.

Presser, aki Melnickkel együtt egyébként szintén zsidó, azt mondta, hogy nincs ilyen „varázsgomb”, de elismerte, hogy Cohen megjegyzéseiben „van igazság”, a közösségi média cégeknek muszáj lenne többet tenni a kérdésben.

Presser szerint az egyértelműen sértő tartalmakat eltávolítják a TikTok moderátorai, de azt mondta, hogy az volt eddig az alapvető hozzáállásuk, hogy ha valaki nem világosan vagy véletlenül használ esetleg sértő kifejezéseket, azt sokszor elfogadható beszédnek minősítik.

Messing viszont arra kérte a céget, hogy gondolják át ezt a politikát, és többmindent tiltsanak, hiszen ez szerinte „felelősségteljesebb”, mint azt mondani, hogy „néhány ember más módon használja a platformot, mint ahogy azt mi megalkottuk”.

A színésznő úgy folytatta: „Megértem, hogy ez nagyon-nagyon nehéz és bonyolult, de így viszont ti vagytok a zsidógyűlölet terjesztésének fő platformja.”

A közösségi média platformok nehezen tudnak lépést tartani a zsidókat sértő beszéd terjedésével, amely az izraeli-Hamász háború kezdete után pörgött fel.

Az X, a Meta és a YouTube és a TikTok is kapott figyelmeztetést az Európai Bizottságtól, hogy a „félretájékoztatás”, valamint az „erőszakos és gyűlöletkeltő tartalom terjesztése” az EU digitális szolgáltatásokról szóló törvényébe ütközhet.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Elmélyülő külső és belső konfliktusok, olyan súlyos társadalmi törésvonalak, melyet még Magyarország is megirigyelne, etnikai krízis, romló közbiztonság. Igen, ezek az Amerikai Egyesült Államok mindennapjai, de Joe Biden kormányának (már amennyiben elfogadjuk, hogy beszámítható és ő irányít) vannak fontosabb dolgai is, például a Nordic Resistance Movement (NRM) kriminalizálása.

1879. december 21-én született Joszif Visszarionovics Sztálin, aki három évtizeden át volt a Szovjetunió legfőbb vezetője. 

Szabadon engedték az antifasiszta Ilaria Salist, akit egy erőszakos bűncselekmény miatt tartottak eddig fogva a magyar hatóságok – írta a La Repubblica.

Egy hétköznapi történet rendkívüli véget ért az egyik elszakított országrészben. A nyugat-felvidéki Vágegyháza-Alsózáros vagy Zárosegyháza nevű községben egy gazda ekéje szántás közben valami keménynek ütközött, amiről azt hitte, egy szikla.

Első fokon pénzbüntetéssel sújtotta a Szentesi Járásbíróság azt a férfit, aki tavaly decemberben egy horogkeresztes zászlót rakott ki lakásának ablakába – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője az MTI-t.

Egy idős német asszonynak, aki személyesen ismerte, hiszen munkaadója volt, a név – Adolf Hitler – mosolyt csalt az arcára, nem pedig borzongást.

A liberális brit bíróság „elkötelezett fajgyűlölőknek” nevezte őket, akik a bíró szerint „terrorizmusra buzdítottak”.

Alexander Netlingnek jellegzetes megjelenést kölcsönöz a horogkereszt és számos más fajvédő szimbólum, amelyet különösen jól látható helyre tetováltak.

Egy Simon Knittel antifaiszta összefogott, a Laut gegen Nazis (Hangosan a nácik ellen, LGN) nevű szélsőséges szervezettel és egy hamburgi ügyvédi irodával, hogy a védjegyhivatalon keresztül kisajátítsák a hazafias jelszavakat.

A Nyilaskeresztes Párt Szálasi Ferenc nemzetvezető részvételével tartotta meg december havi Nagytanácsát, jelentette 1944 decemberében a Magyar Távirati Iroda.

Vasárnap ismét a demokrácia csodálatos működéséről tettek tanúbizonyságot a héber rend őrei az egykori Németországban.

Felvétetett Budapesten, a Budapesti Államrendőrség Politikai Rendészeti Osztályán, 1945. október 15-én 15 óra 30 perckor.

Egy helyi zsidó felsőbbrendűségi csoport és állami törvényhozók kiakadtak a Nashville belvárosában a tartott nemzetiszocialista felvonulás miatt.

A Kun (Kohn) Béla nevével fémjelzett proletárdiktatúra és vörösterror, a hírhedt 133 nap fenekestül forgatta fel az akkori magyar társadalmi és politikai életet.

Egy angol nemzetiszocialista, akin horogkeresztes zászlókkal, hűtőmágnesekkel és Adolf Hitler portréjával díszített házában ütöttek rajta, gondolatbűnökért került börtönbe Nagy-Britanniában.