Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Nyugaton, kezdetben az angolszász országokban, de most már gyakorlatilag mindenhol, a „nem létező lobbi” egyre fokozódó intenzitású, szisztematikus pszichológiai háborút folytat a fehérek, elsősorban a fehér férfiak ellen.

A cél, hogy felszámolják a „fehér kiváltságot” (white privilege), vagyis uralkodó helyzetüket az elvileg sajátjaiknak számító, mert momentán még fehér többségű országokban, a „fehér felsőbbrendűséget” (white supremacism), vagyis a rasszok multikulturalizmus által propagált keveredésével szembeni ellenállásukat és mindenek­előtt a „mérgező férfiasságukat” (toxic masculinity), vagyis az előbbiek fenntartását lehetővé tévő lelki és fizikai képességüket. E fehér­ellenes offenzíva frontvonalairól és pillanatnyi állásáról a nyugati médiában megjelent cikkek címei alapján is viszonylag pontos képet kaphatunk.

San Franciscó-i Közlekedési Vállalat: „Nem vagyunk hajlandók közzétenni a biztonsági kamerák felvételeit, mert rasszistává teszik az embereket” (dailywire.com, 2017. július 12.). Az egyik New York-i egyetem (fehér) szociológia-tanárnője szerint a „fehér gyermekeket újratermelő” családok „részei a problémának, mert elősegítik a fehér felsőbbrendűséget” (nypost.com, 2018. június 29.). Az EU túl fehér – és számítani lehet rá, hogy a brit kiválás rosszabbá teszi a helyzetet, mondják EP-képviselők és munkatársaik (theguardian.com, 2018. augusztus 29.). (Az USA-beli) New Hampshire 94 százalékban fehér. Most megpróbálják kitalálni, hogyan változtassanak ezen (nytimes.com, 2018. július 28.). A Harvard egyetemi kórház leveszi falairól a legendás fehér orvosait ábrázoló képeket, mert azok „erősítik a vezető pozíciókban lévő fehér férfiakat” (freebeacon.com, 2018. június 15.). A Yale Egyetem „dekolonializálja” angol tanszékét, miután a diákok azt panaszolták, hogy a fehér férfi szerzők tanulmányozása „aktívan sérti” őket (thecollegefix.com, 2017. október 27.).

A brit egészségügyi rendszernek harcolnia kell a „fehér kiváltság” ellen, és növelnie kell az etnikai kisebbségek képviseletét vezető pozíciókban, mondja egy szakmai vezető (independent.co.uk, 2018. május 29.). Az Angol Nemzeti Bankban túl sok a fehér férfi, mondják törvényhozók (fortune.com, 2017. október 20.). Egy michigani (néger) egyetemi tanárnő szerint „a zöld mozgalom túlságosan fehér” (washingtonexaminer.com, 2018. június 28.). A teljesen angol reggeli „rasszista” (dailystar.co.uk, 2018. augusztus 10.) „Miért nem félünk jobban a fiatal fehér férfiaktól?” (huffingtonpost.com, 2015. július 20.) Los Angeles megyében a nemi betegségek rohamosan terjednek (a feketék körében). A szakemberek szerint a megbélyegzés és a rasszizmus hibáztatható érte (latimes.com, 2018. május 7.).

„37 dolog, amit a fehéreknek nem kellene lerombolniuk 2018-ban. Mindenekelőtt Amerikát” (buzzfeed.com, 2017. december 27.). A fehér férfiak jelentik a sör jövőjét − és ez egy rettenetes hír a vergődő iparágnak (businessinsider.com, 2018. február 24.). „Kedves fehér Amerika: a mérgező férfiasságod megöl téged” (salon.com, 2015. augusztus 2.). „A reklámügynökségek fehér hím uralta kultúrája még probléma, de a márkák azt akarják, hogy ez megváltozzon” (nytimes.com, 2016. szeptember 30.). „A fehér fickók megölnek minket: mérgező, gyáva férfiasság, a gyógyíthatatlan nemzeti betegségünk” (salon.com, 2015. december 16.).

„A fehérek haljanak ki”: egy (dél-afrikai fehér) egyetemi oktató felhívása a Witwatersrandi Egyetemen (radiofreesouthafrica, 2016. március 30.). „Amerika kevésbé lesz fehér, és ez fogja megmenteni” (newsweek.com, 2014. június 12.). Egy hétéves (brit) fiút rasszistának bélyegeztek, mert megkérdezte az iskolatársát: „Azért vagy barna, mert Afrikából jöttél?” (dailymail.co.uk, 2012. február 19.) „Mit mondasz egy négyéves fehér felsőbbrendűség-hívőnek?” (theguardian,com, 2018. május 17.) „A gyermekeim ártatlanságának megőrzése a fehér felsőbbrendűség megőrzése” (huffingtonpost.com, 2016. szeptember 9.). „Igen, a faji sokszínűség megszabadít a fehérektől, és ez jó dolog” (thoughtcatalog.com, 2015. május 26.).

„Kedves fehérek, ne tegyetek úgy, mintha a fordított (vagyis fehérellenes) rasszizmus valóságos lenne” (vice.com, 2016. október 2.). „4 rasszista sztereotípia, amelyet a fehér patriarchátus talált ki, hogy védelmezze a fehér nőket” (everydayfeminism.com, 2016. július 10.). „Miért olyan veszélyes a fehér nőiség a színes bőrű férfiakra?” (theodysseyonline.com, 2016. szeptember 12.) „Kedves fehér nők, ne hívjátok ki a rendőrséget színes bőrűekre!” (sonomastatestar.com, 2018. május 15.) „Fehér nők, ne tegyetek úgy, mintha nem származna előnyünk a fehér felsőbbrendűségből” (allure.com, 2017. augusztus 14.).

Az efféle írások megszületését kondicionáló mentális légkör kialakításában úttörő szerepet játszott Noel Ignatiev amerikai történész, a Harvard Egyetem volt diákja, majd tanára, aki marxista alapon arra a következtetésre jutott, hogy a fehérek agyában „polgárháború” dúl, amely azt a vágyukat, hogy elkülönüljenek a feketéktől, szembeállítja azzal, hogy összevegyüljenek velük. A szerinte helyes döntés, vagyis a fehérek utóbbi vágyának kibontakoztatása és elősegítése végett 1992-ben megalapította a Fajáruló (Race Traitor) című lapot, mivel a fehér rassz eltörlése annyira „kívánatos”, hogy azt legfeljebb csak „elkötelezett fehér fajvédők” ellenezhetik, vagyis olyanok, akik még mindig biológiai ténynek gondolják a fajt.

Ő és lapja egyáltalán nem csinál belőle titkot, hogy „addig szándékozzuk ütni a halott fehér hímeket és az élőket, és a nőneműeket, amíg a »fehér rasszként« ismert társadalmi felépítmény megsemmisül – nem »leépül«, hanem megsemmisül.” Minderről a Harvard hivatalos lapja számolt be (Abolish the White race, harvardmagazine.com, 2002. szeptember), bármiféle szerkesztőségi állásfoglalás nélkül, viszont meglehetősen polemikus hangvételű kommentárok kíséretében. Egyikük szerzője megjegyzi, hogy ha a cikkben „fehér” helyett „zsidó” állna, akkor az nem jelenhetett volna meg az Egyesült Államokban.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Alig egy évszázad alatt a feminista nőknek sikerült tönkretenniük a népszaporulatot mindenhol a nyugati világban.

A Pesti Srácok információja szerint a német szövetségi főügyész gyilkossági kísérlet miatt nyomoz a szélsőbaloldali Lina Engel, Johann Guntermann és Tobias Edelhoff ellen.

Egyre szélesebb körűvé válik az X (volt Twitter) elleni nagyvállalati hirdetési bojkott, sőt, az amerikai cégek mellett az Európai Bizottság is közölte, hogy felfüggeszti a hirdetéseit az oldalon, mert nem akarja, hogy azok „antiszemita és náci” tartalmak mellett jelenjenek meg.

Kanadában letartóztatták a „Sötét idegent”, az elmúlt évtized egyik legbefolyásosabb nemzetiszocialista propagandistáját.

1942. október 3-án volt minden hordozórakéta ősatyja, a V–2 első sikeres startja. A Vergeltungswaffe–2 egyfokozatú, folyékony hajtóanyagú ballisztikus rakéta volt, amit a Nagynémet Birodalom szakemberei fejlesztettek ki a Balti-tenger egy kis szigete, Usedom egy településén, Peenemündében.

A szigorúan titkos – és valószínűleg büdös – kísérletre az 1940-es évek végén, Mao moszkvai látogatásának idején került sor.

Egy nacionalista lengyel törvényhozó egy tűzoltókészülékkel oltotta el a hanukai gyertyákat az ország parlamentjében egy zsidókkal tartott rendezvényen, ami nemzetközi hisztériát váltott ki.

Az ügyészek egy 98 éves egykori tábori őr ellen emeltek vádat, akit azzal vádolnak, hogy részt vett a Sachsenhausen koncentrációs tábor 3300 rabjának „kegyetlen és alattomos meggyilkolásában”.

Az 1930-as években a hollywoodi stúdiófőnökök is Adolf Hitler előtt hajlongtak a Metro-Goldwyn-Mayer médiatársaság egyik vezetője pedig még zsidó feleségétől is elvált a német nemzetiszocialisták javaslatára.

Az alábbi nyilatkozatot Paula Hitler (1896. január 21. - 1960. június 1.), a Führer egyetlen lánytestvére 1957-ben tette, újra kifejezve meggyőződését, ahogy 12 évvel korábban, szeretett fivérének halálát követően.

A második világháború minden karácsonya szomorú volt, azonban 1944 decembere kimondottan komoly megpróbáltatásokat jelentett a budapestiek számára.

A jugoszláv légierő 1941. április 7-i szegedi és pécsi légitámadását, az 1941. június 26-i ismeretlen eredetű kassai bombázást, illetve a Budapestet ért 1942. szeptember 4–5-i és 9–10-i éjszakai szovjet légitámadást követően, az ország területének, ipari és közlekedési csomópontjainak rendszeres és folyamatos bombázása 1944. április 3-án vette kezdetét.

Februárban sorozatos szélsőbaloldali támadások történtek Budapest különböző pontjain, az első hírek szerint az áldozatokat a ruhájuk alapján választották ki az antifasiszta támadók.

Hatalmas felháborodást váltott ki Rébecca Chaillon bevándorló hátterű francia „művész” legújabb színi előadása, melyben fehér játékbabákat húznak karóba a „rasszizmus ellen tiltakozva”.

Az antifa terroristák ismét lecsaptak Németországban, s ezúttal talán még betegebb, még perverzebb módját választották a vérengzésnek, mint eddig.

Egy argentin étterem az „Anna Frank” hamburgerük mellé sajtos és szalonnával bevont „Adolf” névre keresztelt sült krumplit kínált, amíg be nem támadták a helyi zsidók.

Az 1944 őszén szovjet megszállás alá került Kecskeméten a nyugat-magyarországi harci cselekmények és a világháború vége után is még fél évvel, 1945 karácsonyán is előfordultak a szovjet katonák által elkövetett rablások és gyilkosságok a polgári lakossággal és az újonnan felálló rendőrség tagjaival szemben egyaránt.

A liberális brit bíróság „elkötelezett fajgyűlölőknek” nevezte őket, akik a bíró szerint „terrorizmusra buzdítottak”.

A felvidéki Szencen található Anton Bernolák Gimnázium történelem tanárát Slavomír Maľát diákjai jelentették az iskolának, miután nézeteivel és véleményeivel a „törvénysértés határán mozgott”.

Adolf Hitler ceruzájáért 5400 fontot adtak egy árverésen, ami miatt a zsidó-liberális sajtó a teljes glóbuszon ajvékolt egy sort.

Déri Tibor, Újpest DK-s polgármestere számára a sajótóból derült ki, hogy egy patrióta szellemiségű, kétestés koncertet terveznek november második hétvégéjére a kerületben.

Az olasz legfelsőbb bíróság, a semmítőszék foglalt állást az olasz szélsőjobboldali, hazafias csoportok találkozóin, megemlékezésein országszerte használt köszöntési formáról.

Gyakorlatilag belső emigrációra kényszerült egy német iskola két tanára, miután elmenekültek a „szélsőjobboldali” diákok elől. Egy „jogvédő” szerint „a nácik otthonuknak kiáltották ki” Brandenburg tartományt.

Kun Béla, születési és 1916-ig használt nevén Kohn Béla, a 133 napos magyarországi tanácsköztársaság zsidó vezére 1886. február 20-án született.