Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Nyugaton, kezdetben az angolszász országokban, de most már gyakorlatilag mindenhol, a „nem létező lobbi” egyre fokozódó intenzitású, szisztematikus pszichológiai háborút folytat a fehérek, elsősorban a fehér férfiak ellen.

A cél, hogy felszámolják a „fehér kiváltságot” (white privilege), vagyis uralkodó helyzetüket az elvileg sajátjaiknak számító, mert momentán még fehér többségű országokban, a „fehér felsőbbrendűséget” (white supremacism), vagyis a rasszok multikulturalizmus által propagált keveredésével szembeni ellenállásukat és mindenek­előtt a „mérgező férfiasságukat” (toxic masculinity), vagyis az előbbiek fenntartását lehetővé tévő lelki és fizikai képességüket. E fehér­ellenes offenzíva frontvonalairól és pillanatnyi állásáról a nyugati médiában megjelent cikkek címei alapján is viszonylag pontos képet kaphatunk.

San Franciscó-i Közlekedési Vállalat: „Nem vagyunk hajlandók közzétenni a biztonsági kamerák felvételeit, mert rasszistává teszik az embereket” (dailywire.com, 2017. július 12.). Az egyik New York-i egyetem (fehér) szociológia-tanárnője szerint a „fehér gyermekeket újratermelő” családok „részei a problémának, mert elősegítik a fehér felsőbbrendűséget” (nypost.com, 2018. június 29.). Az EU túl fehér – és számítani lehet rá, hogy a brit kiválás rosszabbá teszi a helyzetet, mondják EP-képviselők és munkatársaik (theguardian.com, 2018. augusztus 29.). (Az USA-beli) New Hampshire 94 százalékban fehér. Most megpróbálják kitalálni, hogyan változtassanak ezen (nytimes.com, 2018. július 28.). A Harvard egyetemi kórház leveszi falairól a legendás fehér orvosait ábrázoló képeket, mert azok „erősítik a vezető pozíciókban lévő fehér férfiakat” (freebeacon.com, 2018. június 15.). A Yale Egyetem „dekolonializálja” angol tanszékét, miután a diákok azt panaszolták, hogy a fehér férfi szerzők tanulmányozása „aktívan sérti” őket (thecollegefix.com, 2017. október 27.).

A brit egészségügyi rendszernek harcolnia kell a „fehér kiváltság” ellen, és növelnie kell az etnikai kisebbségek képviseletét vezető pozíciókban, mondja egy szakmai vezető (independent.co.uk, 2018. május 29.). Az Angol Nemzeti Bankban túl sok a fehér férfi, mondják törvényhozók (fortune.com, 2017. október 20.). Egy michigani (néger) egyetemi tanárnő szerint „a zöld mozgalom túlságosan fehér” (washingtonexaminer.com, 2018. június 28.). A teljesen angol reggeli „rasszista” (dailystar.co.uk, 2018. augusztus 10.) „Miért nem félünk jobban a fiatal fehér férfiaktól?” (huffingtonpost.com, 2015. július 20.) Los Angeles megyében a nemi betegségek rohamosan terjednek (a feketék körében). A szakemberek szerint a megbélyegzés és a rasszizmus hibáztatható érte (latimes.com, 2018. május 7.).

„37 dolog, amit a fehéreknek nem kellene lerombolniuk 2018-ban. Mindenekelőtt Amerikát” (buzzfeed.com, 2017. december 27.). A fehér férfiak jelentik a sör jövőjét − és ez egy rettenetes hír a vergődő iparágnak (businessinsider.com, 2018. február 24.). „Kedves fehér Amerika: a mérgező férfiasságod megöl téged” (salon.com, 2015. augusztus 2.). „A reklámügynökségek fehér hím uralta kultúrája még probléma, de a márkák azt akarják, hogy ez megváltozzon” (nytimes.com, 2016. szeptember 30.). „A fehér fickók megölnek minket: mérgező, gyáva férfiasság, a gyógyíthatatlan nemzeti betegségünk” (salon.com, 2015. december 16.).

„A fehérek haljanak ki”: egy (dél-afrikai fehér) egyetemi oktató felhívása a Witwatersrandi Egyetemen (radiofreesouthafrica, 2016. március 30.). „Amerika kevésbé lesz fehér, és ez fogja megmenteni” (newsweek.com, 2014. június 12.). Egy hétéves (brit) fiút rasszistának bélyegeztek, mert megkérdezte az iskolatársát: „Azért vagy barna, mert Afrikából jöttél?” (dailymail.co.uk, 2012. február 19.) „Mit mondasz egy négyéves fehér felsőbbrendűség-hívőnek?” (theguardian,com, 2018. május 17.) „A gyermekeim ártatlanságának megőrzése a fehér felsőbbrendűség megőrzése” (huffingtonpost.com, 2016. szeptember 9.). „Igen, a faji sokszínűség megszabadít a fehérektől, és ez jó dolog” (thoughtcatalog.com, 2015. május 26.).

„Kedves fehérek, ne tegyetek úgy, mintha a fordított (vagyis fehérellenes) rasszizmus valóságos lenne” (vice.com, 2016. október 2.). „4 rasszista sztereotípia, amelyet a fehér patriarchátus talált ki, hogy védelmezze a fehér nőket” (everydayfeminism.com, 2016. július 10.). „Miért olyan veszélyes a fehér nőiség a színes bőrű férfiakra?” (theodysseyonline.com, 2016. szeptember 12.) „Kedves fehér nők, ne hívjátok ki a rendőrséget színes bőrűekre!” (sonomastatestar.com, 2018. május 15.) „Fehér nők, ne tegyetek úgy, mintha nem származna előnyünk a fehér felsőbbrendűségből” (allure.com, 2017. augusztus 14.).

Az efféle írások megszületését kondicionáló mentális légkör kialakításában úttörő szerepet játszott Noel Ignatiev amerikai történész, a Harvard Egyetem volt diákja, majd tanára, aki marxista alapon arra a következtetésre jutott, hogy a fehérek agyában „polgárháború” dúl, amely azt a vágyukat, hogy elkülönüljenek a feketéktől, szembeállítja azzal, hogy összevegyüljenek velük. A szerinte helyes döntés, vagyis a fehérek utóbbi vágyának kibontakoztatása és elősegítése végett 1992-ben megalapította a Fajáruló (Race Traitor) című lapot, mivel a fehér rassz eltörlése annyira „kívánatos”, hogy azt legfeljebb csak „elkötelezett fehér fajvédők” ellenezhetik, vagyis olyanok, akik még mindig biológiai ténynek gondolják a fajt.

Ő és lapja egyáltalán nem csinál belőle titkot, hogy „addig szándékozzuk ütni a halott fehér hímeket és az élőket, és a nőneműeket, amíg a »fehér rasszként« ismert társadalmi felépítmény megsemmisül – nem »leépül«, hanem megsemmisül.” Minderről a Harvard hivatalos lapja számolt be (Abolish the White race, harvardmagazine.com, 2002. szeptember), bármiféle szerkesztőségi állásfoglalás nélkül, viszont meglehetősen polemikus hangvételű kommentárok kíséretében. Egyikük szerzője megjegyzi, hogy ha a cikkben „fehér” helyett „zsidó” állna, akkor az nem jelenhetett volna meg az Egyesült Államokban.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Az első ember alkotta eszközt, amely áttörte a világűr határát, az Adolf Hitler szupertitkos csodafegyver-programját, az A-4-es vagy közismertebb nevén a V-2-es ballisztikus rakétát megépítő fejlesztőcsoport vezetője, dr. Wernher von Braun konstruálta meg.

A faji háborúra való előkészletek, illetve „terrorösszeesküvés” miatt ítéltek el finn nemzetiszocialista fiatalokat.

Az angolszász szövetségesek 1943 nyarán elkezdett és a második világháború végéig megállás nélkül folytatott hadászati bombázóoffenzívája füstölgő romhalmazzá változtatta Németországot, ami bosszúért kiáltott az égre.

A második világháború minden karácsonya szomorú volt, azonban 1944 decembere kimondottan komoly megpróbáltatásokat jelentett a budapestiek számára.

Az amerikai neobolsevik rezsim feudális hierarchiájában értelemszerűen legfe­lül tanyázó, sőt egyenesen piedesztálra emelt feketék elsősorban a rabszolga őseik által a déli gyapotföldeken végzett ingyenmunka kompenzálásaként akarják kirázni a gatyájukból fehér hűbéreseiket.

Vissza kell térnie a börtönbe a görög Arany Hajnal vezetőjének, aki az elmúlt hónapban feltételesen szabadlábon volt, mert a fellebbviteli bíróság hatályon kívül helyezte a szabadlábra helyezéséről szóló döntést – közölte egy igazságügyi forrás.

A világháborúban, 1915 szeptemberében vonultam be, mint hadnagy és századparancsnok, a bécsújhelyi akadémia elvégzése után.

Az 1930-as években a hollywoodi stúdiófőnökök is Adolf Hitler előtt hajlongtak a Metro-Goldwyn-Mayer médiatársaság egyik vezetője pedig még zsidó feleségétől is elvált a német nemzetiszocialisták javaslatára.

Az, hogy az emigrációban minden a nemzeti irányt képviselő férfi ellen a legaljasabb hajsza folyik, lassan már természetes lesz még azok számára is, akiken a rágalom ostora csattog.

Lezajlott tehát a szűk körű izraeli–palesztin fogolycsere, amelynek keretében Izrael „biztonsági okokból” bebörtönzött palesztin nőket és fiatalkorúakat bocsátott szabadon.

Egy céges prezentációtechnika tréningre készülve érdekes dolgot fedeztem fel az OpenAI képrajzoló mesterséges intelligenciájával való interakcióban.

A második világháború végén számos német választotta azt, hogy meghal a gyermekeivel együtt, de ők nem kegyetlen szörnyetegek voltak.

Kétségtelen, hogy 2023. október 7-ét az izraeli hadsereg (IDF) fennállásának eddigi leggyászosabb napjaként fogja nyilvántartani a hadtörténet.

A szovjet hadsereg katonái 1945. január 17-én hurcoltak el budapesti lakásomról, a Fővámtér 8. alatti épületből.

A felvidéki Szencen található Anton Bernolák Gimnázium történelem tanárát Slavomír Maľát diákjai jelentették az iskolának, miután nézeteivel és véleményeivel a „törvénysértés határán mozgott”.