Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Joe Biden amerikai elnök megemlékezett az 1921-es tulsai pogromról, amelyet manapság az ország „rasszista történelmének szégyenfoltjaként” tartanak számon, pedig csak fehér emberek gyakorolták az önvédelemhez való jogukat.

Biden egy Twitteren megosztott bejegyzésben emlékezett meg a 102 évvel ezelőtt az oklahomai Tulsában móresre tanított négerekről, és a következőket írta:

„Túl sokáig övezte hallgatás a tulsai faji mészárlás történetét, amelyet egy erőszakos fehér rasszista csőcselék követett el. Ma megemlékezünk arról a pokolról, amely elszabadult azon az éjszakán – az elvesztett fekete életekről, és az elpusztított vagyonukról. Folytatjuk a munkánkat, hogy lehetőségeket teremtsünk a Greenwoodhoz hasonló közösségek számára.”


Az 1921-es tulsai események

1921. május 31-én őrizetbe vették a 19 éves néger Dick Rowlandet, aki cipőpucolóként dolgozott Tulsában, azzal a váddal, hogy egy fehér lányt molesztált egy liftben.

Ahogy az eset híre elterjedt a városban, több száz dühös fehér ember indult a rendőrőrshöz, hogy meglincselje Rowlandet, és 12 ember halt meg, amikor összecsaptak a Rowland védelmére igyekvő négerekkel.

A felfegyverzett fehér emberek, akiknek már elege volt az elharapódzó négerbűnözésből, a rendőrség és a Nemzeti Gárda közreműködésével behatoltak a fekete üzletekbe és városrészekbe, különösen a Greenwood üzleti negyedbe, amelyet akkoriban „Fekete Wall Street”-ként ismertek, és ennek során több száz üzletet és házat gyújtottak fel.

A városban szükségállapotot hirdettek ki. A történtek során mintegy 300 néger vesztette életét, több mint 800-an megsebesültek, több mint 10 ezer néger vesztette el az otthonát, és egy részük belátta, jobb, ha elhagyja Tulsát.

A helyi hatóságok hivatalos nyilvántartás temették az elpusztult négereket, és megtiltották a temetési szertartások tartását.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A szovjet hadsereg katonái 1945. január 17-én hurcoltak el budapesti lakásomról, a Fővámtér 8. alatti épületből.

Furcsa észjárásuk van a németországi hatóságoknak: minél aktívabb és erőszakosabb a szélsőbaloldali Antifa, annál inkább fellépnek a nacionalista színtér ellen. Abszurd? Igen, de pont ez a valóság.

Az amerikai neobolsevik rezsim feudális hierarchiájában értelemszerűen legfe­lül tanyázó, sőt egyenesen piedesztálra emelt feketék elsősorban a rabszolga őseik által a déli gyapotföldeken végzett ingyenmunka kompenzálásaként akarják kirázni a gatyájukból fehér hűbéreseiket.

Egy fehér nacionalista szervezet vezetője köztéri matricákkal, valamint Adolf Hitler és a Nagynémet Birodalom plakátjival az otthonában is faji gyűlöletet szított – közölte a brit koronabíróság.

Az Adidas megtiltotta a vásárlóknak, hogy az újonnan kiadott német mez 44-es számmal ellátott változatát megvásárolják, ugyanis a szám a média képviselői szerint nagyon hasonlít a német Schutzstaffel (SS) által használt szimbólumra.

Az ügyészek egy 98 éves egykori tábori őr ellen emeltek vádat, akit azzal vádolnak, hogy részt vett a Sachsenhausen koncentrációs tábor 3300 rabjának „kegyetlen és alattomos meggyilkolásában”.

Ahhoz, hogy megérthessük a totalitárius woke ideológia amerikai elhatalmasodását lehetővé tévő mentális légkört, célszerű vázlatosan feleleveníteni az Egyesült Államok történelmi gyökereit.

72 éves korában meghalt Michael Knape, a berlini rendőrség korábbi főnöke, akit csak „neonácivadásznak”, illetve „kemény kutyának” hívtak.

Rájöttem, hogy egy próféta veszett el bennem – de szerencsére meglett. A frankisztáni permanens arabjárás (vö. tatárjárás) legutóbbi menetével kapcsolatos eszmefuttatásomat azzal zártam, hogy a rezsim egyik válasza a történtekre az lesz, hogy további fehér adópénzekkel igyekszik majd betömni az országra szabadított Mohamedek és Fatimák millióinak egyre mohóbb száját. És mit ad Allah, igazam lett.

A német munkásoknak kedvező első munkareformok egyike a fizetett évi szabadság létrehozása volt.

Eva Vlaardingerbroek, a nemzetközi keresztény-konzervatív szcéna éppen aktuá­lis üdvöskéje nemrég Magyarországon kijelentette, hogy az európai nagy népességcsere nemcsak egy elmélet, hanem maga a valóság. Jé, tényleg?

1944 szeptember utolsó napjaiban sajátos közjáték zajlott le az német 503. nehézpáncélos-osztály otthont adó Sennelagerben. Noha az újabb bevetés helyszínét még nem ismerték a katonák, egyes részek már el is indultak.

A balközép zöldpárt berlini politikusa Adolf Hitlert éltette, amikor a rendőrök éppen alkoholtesztre vitték.

Egy nappal a chemnitzi csonkolás előtt is hallattak magukról az antifa terroristák: hétfő éjjel bombatámadás történt a Königsblut Tattoo & Piercing Stúdió ellen Zeulenrodában (Greiz kerület, Türingia).

Gyakorlatilag belső emigrációra kényszerült egy német iskola két tanára, miután elmenekültek a „szélsőjobboldali” diákok elől. Egy „jogvédő” szerint „a nácik otthonuknak kiáltották ki” Brandenburg tartományt.