Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A Római Birodalom és Oroszország történelmi példája meggyőzően bizonyítja, hogy a kollektivista-bolsevista ideológia pszichésen-mentálisan beteg társadalmakban alig talál ellenállásra.

Most Amerikába hatol be úgy, mint kés a vajba, mert az amerikai társadalom is nagyon beteg. A világon itt a legmagasabb a pszichoaktív (pszichotróp) szerek használatának aránya.

Már tíz évvel ezelőtt is az amerikaiak 70 százaléka szedett legalább egy vényköteles drogot, 50 százalékuk legalább kettőt, a húsz százalékuk pedig legalább ötöt (Study shows 70% of Americans take prescriptions drugs, cbsnews.com, 2013. 06. 20.). Azóta tovább súlyosbodott a gyógyszerfüggőségük. 2021-ben „nemzeti vészhelyzetként” a fentanil-túladagolás bizonyult az első számú halálozási oknak a 18–45 éves korosztályban, több áldozatot követelve, mint a koronavírus, a közúti balesetek, a rák és az öngyilkosság összesen (Fentanyl overdoses become No. 1 cause of death among US adults, ages 18-45: „A national emergency”, foxnews.com, 2021. 12. 16.). Az amerikaiak körében olyan súlyos népbetegség a gyógyszerfüggőség, hogy például az OxyContin nevű opioidszármazék fájdalomcsillapító mellékhatásaiba két évtized alatt több mint félmillióan haltak bele (OxyContin and the story behind America’s „most evil” family, irishexaminer.com, 2021.12.11.). 2020-ban több mint 70 ezer halálos áldozata volt az opioid-túladagolásnak, amely hetente legalább 1300 életet követel (The U.S. Opioid Epidemic, cfr.org, 2021. 09. 08.).

Jelenleg a nagyvárosi amerikaiak nem kis része többnyire ittas, bedrogozott, gyógyszertől kábult vagy mindezek kombinációjának a hatása alatt áll. A nagyvárosokat szmoggal keveredő marihuána-füstfelhő borítja, míg azok, akik dolgoznak, gyakran metamfetaminra szorulnak, hogy talpon maradjanak. Sokan szó szerint opioidokon élnek. Az USA lakossága a világ népességének öt százalékát teszi ki, de a világ opioidjainak 80 százalékát fogyasztja. A kannabinoidok és receptoraik az agyban különleges funkciót töltenek be: az emlékezet törlését. Napjaink Amerikájában a marihuána emberek tízmillióinak segít elfelejteni az életfájdalmat (vö. spleen), amelyet életük rothadó pusztasága okoz, lehetővé téve számukra a túlélés akarását. A heroint nagy tételben mexikóiak és guatemalaiak szállítják, de az utcai dílerek szinte mindig feketék. Botrányos a faji alapú célzatosság. A fekete dílerek gyakran keresnek meg (mások kizárásával célzatosan) fehéreket, például a benzinkutakon tankolás közben, ingyen heroinmintával és a telefonszámukkal. Ha fehér drogdílerek fekete környékekre mennének és kifejezetten négereket céloznának meg a kábítószerrel, évente tízezrek halálát okozva, azt minden bizonnyal gyűlölet-bűncselekménynek minősítenék, és országos felháborodást váltana ki. A fehérek élete azonban nem számít. Annál jobb, minél kevesebb van belőlük. Annál kisebb az esélye, hogy netán ellenállnak a kisemmizésüknek és lecserélésüknek.

Obama elnöksége alatt hozták létre az úgynevezett diverzitástiszt (diversity officer) pozícióját, a politikai komisszár értelmében. Ott vannak az összes fősodrú médiumban, az egyetemeken és a nagyvállalatokban. Katonai egyenruhát ugyan nem viselnek, de az arckifejezésük teljesen uniformizált. Ezt könnyen észrevehetjük, ha a LinkedInen megkeressük a „diversity officer” kifejezést. A „társadalmi igazságosság” hivatásos harcosairól van szó, és ugyanaz a feladatuk, mint a politikai komisszároké volt a Szovjetunióban. Elnevezésük megváltozott, de az ideológiájuk ugyanaz maradt. Létezésük egyedüli célja a neobolsevik program erőszakos érvényre juttatása. Amikor egy cég milliókat költ a „mérgező férfiasságot” leleplező reklámokra, nekik köszönhető. Amikor a fehéreket kitiltják bizonyos összejövetelekről, nekik köszönhető. Amikor olyan reklámokat látni, amelyekből kimaradnak a fehér férfiak, tutira egy politikai komisszár áll mögötte.

A fő mintázat, amely a jelenleg zajló fehér­ellenes társadalmi forradalom során tapasztalható, hogy a fekete nők száma meredeken emelkedik vezető pozíciókban, míg a fehér férfiaké drámaian csökken. A fekete nők kihasználják a rengeteg szociális programot és ösztöndíjat meg a faji preferenciát, hogy iskolába járjanak, és álláshoz jussanak a közszférában. Ezek a programok általában faji alapon kizárják a fehéreket osztályra vagy egzisztenciális helyzetre való tekintet nélkül, pedig a Detroit és Cleveland környéki „rozsdaövezetnek”, az amerikai autó- és nehézipar egykori fellegvárának leépülése vagy a közép-nyugati tömeges farmcsőd katasztrofálisan érintette őket. Az állami szegénységi és drogprogramok, amelyek nyíltan ugyan nem diszkriminálhatják a fehéreket, általában mégis nagyon „feketecentrikusak” abban, ahogyan és ahol reklámozzák őket, így azt a benyomást keltik a fehérekben, hogy nem nekik szólnak. Másrészt sok fehér egyszerűen nem akarja magát sebezhetőnek mutatni vagy társadalmi tehernek érezni.

Rengeteg kevéssé ismert jóléti program van a „gibsmedat” számára, amelyeket kifejezetten a feketéknek hirdetnek széles körben. A gibsmedat az „add ide nekem” (give-me that) néger kiejtési formája, és főleg rasszista fehérek használják azon meggyőződésükre alapozva, hogy a négerek többnyire lusta semmirekellők, jóléti ingyenélők, akik állandóan alamizsnára pályáznak (á la „welfare queen”), azt követelve a kormánytól, hogy tömje őket pénzzel. Így a gibsmedat utalhat a szociális segélyprogramokra és azok felhasználóira, az élethivatás-szerűen szociális segélyből élősködő feketék alkotta gibsmedat ipari komplexumra. Egy Obama korabeli gibsmedatprogram például a fekete egyházakon keresztül juttatott pénzt arra, hogy feketéket számítógép-programozásra oktassanak. Ez nemcsak a képzés felturbózott tandíját fedezte, hanem a megélhetési költségeket is a tanfolyam idejére.

Erre a programra nem lehet közvetlenül jelentkezni. Valamelyik fekete egyház tagjának kell lenni ahhoz, hogy hozzá lehessen férni a támogatáshoz. Az egyházak természetesen leveszik a sápjukat, mielőtt a maradékot kiosztanák nyájuknak. Persze a program neve nem „Ingyenpénz a fekete egyházak híveinek”, hanem valami olyasmi, mint „Oktatási sikeralap a történelmi elnyomás alulhasznosított közösségeinek”. Valójában kevés olyan dolog van az amerikai feketék életében, amit ne támogatna valamilyen módon a rezsim. Állami hivatalok egész sora kifejezetten a feketéket istápolja, kiokosítva őket arról, hogy milyen trükkök révén juthatnak különféle segélyekhez – a fehérekből, konkrétan a fehér férfiakból kipréselt adókból.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Rudolf Hess, Adolf Hitler helyettese, a második világháború alatt  szerepet játszó politikusok közül az egyik legkülönösebb és legérdekesebb egyéniség.

Október elején a szakemberek megkezdték a második világháború során a Balaton vizébe zuhant magyar Messerschmitt típusú vadászrepülőgép kiemelését Balatonakarattya térségében.

Abbahagyták Hollandiában az állítólag a visszavonuló németek által a második világháború idején állítólag elásott többmillió eurós kincs utáni kutatást.

Az immár száz napja tartó folyamatos szőnyegbombázásokkal az izraeli hadsereg (IDF) elhomályosította az angol–amerikai haderő egyik legfényesebb második világháborús hőstettét, amely abból állt, hogy 3 nap alatt letarolta Drezda épületeinek harmadát, ártalmatlanítva 25 ezer „nácit és potenciális nácit”.

1886-ban egy tucatnyi fajvédő nézeteket valló német család – a híres filozófus, Friedrich Nietzsche húga és sógora vezetésével – Paraguayba hajózott, hogy ott létrehozzon egy árjákból álló kolóniát.

„Kaptam már olyan levelet is, hogy ezeket el kellene égetni” – mutat Bácsmegi Gábor, a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum igazgatója azokra a második világháborús tárgyakra, melyek 2019-ben egy családi ház felújításakor kerültek elő.

Hollandiában büntetőjogi következményekkel fog járni a „holokauszttagadás”, a „rasszizmus” és a „diszkrimináció” tilalmára vonatkozó törvényt kiterjesztik más események megtörténtének tagadására is – döntött a holland ügyvivő kormány.

A szovjet Vörös Hadsereg hordái előtti „méltóságteljes tiszteletadás” biztosítása érdekében tilos orosz vagy ukrán zászlóval megjelenni a berlini szovjet emlékműveknél a Nagynémet Birodalom leverésének 78. évfordulóján tartandó rendezvényeken.

Kétségtelen, hogy 2023. október 7-ét az izraeli hadsereg (IDF) fennállásának eddigi leggyászosabb napjaként fogja nyilvántartani a hadtörténet.

A „fehér felsőbbrendűséget” nevezte a legsúlyosabb terrorfenyegetésnek az Egyesült Államok számára Joe Biden Washingtonban.

Az 1945 novemberében kezdődő nürnbergi koncepciós perben a Nagy-Britannia, Franciaország, a Szovjetunió és az Egyesült Államok által létrehozott Nemzetközi Katonai Törvényszék a legyőzött nemzetiszocialista Nagynémet Birodalom 24 prominens katonai, politikai és gazdasági vezetőjének egyoldalú felelősségét állapította meg a második világháború bűneiben.

Súlyos börtönévekkel fenyegetnek egy fiatal férfit Michigan államban, miután horogkeresztet festett egy zsinagóga falára.

1948. május 14-én Ben-Gurion kikiáltotta Izrael Állam megalakulását, mire az arab államok többsége dzsihádra szólította fel a muszlim világot. Kevesen tudják, milyen aktív szerepet vállalt Sztálin Izrael létrehozásában és abban, hogy túlélte az első arab–izraeli háborút.

72 éves korában meghalt Michael Knape, a berlini rendőrség korábbi főnöke, akit csak „neonácivadásznak”, illetve „kemény kutyának” hívtak.

Neobolsevik Amerikában a fehéreket – konkrétan a heteroszexuális fehér férfiakat – hibáztatni az elképzelhető összes társadalmi gondért, bajért, bánatért valósággal nemzeti sportnak számít, amely a feketék és az etnomazochista fehérek körében hovatovább népszerűbb még a kosárlabdánál is.

Amint azt tudjuk, a Fidesz „nemzeti és keresztény” rendszerében nincs helye annak, hogy a hazafiak közterületen megemlékezzenek az 1945-ös budavári kitörés hőseiről, ellenben a szélsőbaloldali antifasiszta csoportok a tavalyi események dacára is demonstrálhatnak a mai napon.

Kevesen tudják, hogy a második világégés idején a Szent Korona földjét védő honvédeink a német fegyvertársaktól igazi nagymacskákat is kaptak. A magyar kezek által megszelídített ragadozók sokszor nagyot haraptak a vörös rém testéből. A legsikeresebb vadász Tarczay Ervin páncélos százados volt.

Tizenhárom, „szélsőjobboldali mozgalmakhoz tartozó” embert letartóztattak vasárnapra virradóra Párizsban, miközben horogkereszteket festettek a földre a 17. kerületben – közölték a helyi francia hatóságok.

1944 nyara végén már nemcsak az oroszok, hanem az átállt románok is támadtak bennünket, aminek következtében a Zemplén megyei Zalkod községben fogságukba estem.

1941. június 26-án három felségjel nélküli repülőgép bombázta a Magyarországhoz az első bécsi döntés után visszakerült Kassát. A máig tisztázatlan hátterű incidens után Magyarország belépett a második világháborúba.

Mint levente, 1944 novembere végén rendeletre kellett jelentkeznem a területileg illetékes honvéd kiegészítő parancsnokságon.

Egyre szélesebb körűvé válik az X (volt Twitter) elleni nagyvállalati hirdetési bojkott, sőt, az amerikai cégek mellett az Európai Bizottság is közölte, hogy felfüggeszti a hirdetéseit az oldalon, mert nem akarja, hogy azok „antiszemita és náci” tartalmak mellett jelenjenek meg.

Magyarország második világháborús történetének van egy apró, alig ismert, de egyben rendkívül érdekes fejezete: az egyéni fegyverténnyel ellenséges harckocsit megsemmisítő magyar honvédek termőfölddel való jutalmazása.

Újabban a gázai tragédia elhomályosította azt a még tragikusabb tényt, hogy az ukrajnai testvérháborúban immár két éve gyilkolja egymást a világ legveszélyeztetettebb demográfiai kisebbsége, a világnépesség alig 2 százalékát (!) képviselő javakorabeli (20–40 éves) fehér férfi, eddig több százezres veszteséget okozva önmagának.