Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Egyre több erőszakos bűncselekményt követnek el az invazív migránsok. Legutóbb egy gyerekekből álló migránsbanda becsalogatott az erdőbe egy 12 éves fiút, ahol megverték és ellopták az értékeit.

A támadás áldozata ezúttal tehát egy 12 éves fiú volt. A kisgyerek egy barátjával találkozott Söderbron település egyik boltja előtt, aki azzal csalogatta be a közeli erdőbe, hogy mutatni akar neki valamit. A fák között azonban négy másik fiú várta őket. A banda arra kényszerítette a kisfiút, hogy adja át nekik a telefonját és az elektromos kerékpárját, és üljön le a földre. Amikor ellenállt, a banda ütlegelni és rugdosni kezdte Nilst, majd kirabolták. A migránsbanda egyik tagja videóra vette a támadást – olvasható a V4NA hírügynökség cikkében.

A rendőrség később azonosította a támadókat, akik közül egyik sem volt 13 évesnél idősebb. A nyomozásban nemcsak a rendőrség vesz részt, hanem az ügyészség és az oktatási intézmények is. A következő hetekben várható döntés a banda büntetéséről, akik a koruk miatt nem kerülhetnek börtönbe.

Svédországban egyre több ehhez hasonló bűncselekményt követnek el közel-keleti és afrikai bevándorlók, akik csupán azért rabolnak ki és vernek meg fiatalokat, mert azok svédek. Számos videó kering az interneten arról, hogy a migránsbandák brutálisan összeverik a svédeket. Egy másik feltöltött videóban az látszik, hogy két támadó megrugdos egy fiút, míg valaki éppen rögzíti az esetet. Ezután arra kényszerítik, hogy csókolja meg az egyikük cipőjét.

Az incidens során a fiú mobiltelefonját ellopták és elvették a kabátját is. A videóban hallható hangokból úgy tűnik, hogy a fiút körülvevő banda legalább négy emberből áll, akik közül többen nevetnek azon, hogy megalázzák őt.

Egy másik esetben egy 18 éves svéd fiút ért súlyos támadás, amelyet szintén videóra vettek az elkövetők.

Az interneten több olyan videó is terjed, mint az említettek, egyik különösen kitűnik a brutalitásával. A felvétel tanúsága szerint fiatal migránsok pisztolyt nyomnak egy gyerek szájába, majd arra kényszerítik, hogy táncoljon – olvasható a V4NA hírügynökség cikkében.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Nagyjából tizenkét kommunista jelent meg a IV. kerületi Tanácsköztársaság-szobornál, hogy méltassa a Kun (Konh) Béla-féle vörös terrort. Velük szemben kétszer ennyi hazafi fejezte ki nemtetszését – írja a Magyar Jelen.

Azoknak, akiket aggaszt egy világháború esélye, van egy jó hírem. Nem lesz világháború. Legalábbis mostanában nem. Egyszerűen azért nem, mert az Egyesült Államoknak hiányzik hozzá az ereje.

Brit tudósok az adófizetők pénzéből finanszírozott projekt keretein belül keresik a tej és a gyarmatosítás közötti összefüggést.

Az 1930-as években a hollywoodi stúdiófőnökök is Adolf Hitler előtt hajlongtak a Metro-Goldwyn-Mayer médiatársaság egyik vezetője pedig még zsidó feleségétől is elvált a német nemzetiszocialisták javaslatára.

A szovjet hadsereg katonái 1945. január 17-én hurcoltak el budapesti lakásomról, a Fővámtér 8. alatti épületből.

Az ottawai orosz nagykövet szerint a kanadai hatóságok „hajlamosak késleltetni a volt nácik elleni pereket”.

Megbüntették Kubában az állami zenei szervezetek hét tisztviselőjét, miután az általuk szervezett halloweeni partin egy Hitler-jelmez nyerte az első díjat – írja az AFP.

Megdöbbentőnek nevezte a magyar külügyminiszter azt, ahogy a média kezeli Ilaria Salis ügyét. Szíjjártó Pétert egy Londonban tartott előadáson kérdezték antifa terroristanőről, és hangsúlyozta: azt az embert védik, aki azzal a céllal érkezett Budapestre, hogy agyonverjen embereket az utcán.

A budapesti börtönben fogva tartott antifasiszta bandavezér, Ilaria Salis csalódott a magyar külgazdasági és külügyminiszterben, amiért az azt reméli, megkapja méltó büntetését tettéért.

Bár lehetetlen pontosan megállapítani, hogy a második világháború során hány szovjet állampolgár harcolt valamilyen formában a németek oldalán, a szakértők többsége abban egyetért, hogy számuk akár az 1,4-1,5 milliót is elérhette.

A propaganda, a „marketing” és az „üzenet terjesztése” szféránk egyik – ha nem a legfontosabb – küldetése. Mindig is kulcsfontosságú része volt a küzdelemnek, a Kampfzeit napjaitól mindmáig.

A 20. századi magyar történelem legsötétebb időszaka köthető Rákosi Mátyás nevéhez, aki hasonlóan a legtöbb kommunistához, a legmesszebbmenőkig álságosan élt.

Egy „náciszimpatizánsok” által tartott rendezvényről készült videoklip jelent meg a német közösségi médiában, ami hatalmas zsidó-liberális hisztériát keltett Németországban.

Pár nappal ezelőtt súlyos támadás történt Berlinben. A Dritte Weg egyik fiatal aktivistáját támadta meg otthona előtt három antifa, akik kést is használtak az akció során.

A szövetségi ügyészek 18 éves börtönbüntetést kérnek a 36 éves Sarah Beth Clendaniel számára, aki bűnösnek vallotta magát abban, hogy megpróbálta felrobbantani az elektromos állomásokat Baltimore környékén, hogy destabilizálja a kormányt egy fehér fajvédő akció keretében.