Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A 19 éves Sai Varshith Kandulát többek között az elnök és családja, illetve az alelnök és családja testi épségének veszélyeztetésével vádolhatják meg.

Egy teherautó csapódott neki a Fehér Házat őrző biztonsági kordonnak a washingtoni Lafayette téren. Az esetnek nem voltak sérültjei, az autó sofőrjét a helyszínen elfogták.

A történtek után a titkosszolgálat emberei távirányítású bombakereső robot segítségével vizsgálták át a teherautót, de nem találtak semmi gyanúsat a raktérben, találtak viszont egy szvasztikás zászlót, ami miatt beindult a zsidó-liberális sakálvokál.

„Horogkeresztes zászlót is találtak a Fehér Ház biztonsági kordonját teherautóval áttörni próbáló férfinél” – sikította bele az éterbe a zsidó-liberális média.

A sofőr a 19 éves, Missouri államban élő Sai Varshith Kandula volt, aki az Independent értesülései szerint a feltartóztatása után elmondta a rendőröknek, hogy a hatalom megszerzését, a kormány megdöntését és az elnök meggyilkolását tervezte. Az elkövető nevét olvasva, amely egyértelműen indiai származásra utal és a róla készült fényképek is igazolják ezt, azonban sokakban kétely merülhet fel azzal kapcsolatban, hogy a merénylő valóban „neonáci” lenne, mint ahogy azt sugalmazni próbálja a rendszermédia. 

Ettől függetlenül most pár napig azt fogják körözni, hogy Joe Bidenre fehér nacionalista terrorveszély leselkedett:

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Az USA-ban egyre több fehér gyakorolja a kereszténység „afrikanizált” változatát, az ún. karizmatikus (evangéliumi) protestantizmust.

Életében Lothrop Stoddard (1883–1950) Amerika egyik legbefolyásosabb írója volt. A Harvardon szerzett doktori címet, tizenöt könyvet írt, beleértve sokat vitatott könyvét is, az 1920-as The Rising Tide of Colort.

Mint tüzér – aki megjárta a Don-kanyar poklát – 1944. november 4-én estem szovjet fogságba Dunaföldvárnál.

Brit tudósok az adófizetők pénzéből finanszírozott projekt keretein belül keresik a tej és a gyarmatosítás közötti összefüggést.

Az idahói rendőrség elfogta az Aryan Knights (Árja Lovagok) két tagját, Skyler Meade-t, aki a börtönkórházból szökött meg társa, Nicholas Umphenour segítségével – írja a BBC.

Ausztráliában hétfőtől életbe lépett a nemzetiszocialista tisztelgés és a nemzetiszocialista emléktárgyak tilalmáról szóló új törvény.

A tavaszt idéző napsütésben jó félszázan gyülekeztek a megadott időpontban a Keleti pályaudvar előtti téren, hogy részt vegyenek a sétáló történelemórán, számol be a Festung Budapest 2024-es rendezvénysorozata nyitányáról a honlapján a Légió Hungária.

Magántermészetű programok és a propagandagépezet irányításának helyszíne volt a Haus am Bogensee, Joseph Goebbels egykori villája. 

Ilaria Salist az európai parlamenti választáson jelöltként indítja a Vörös-Zöld Szövetség nevű olasz politikai formáció, amely megerősítette, hogy a Magyarországon fogva tartott nő felkerült a listájukra.

A Nyilaskeresztes Párt Szálasi Ferenc nemzetvezető részvételével tartotta meg december havi Nagytanácsát, jelentette 1944 decemberében a Magyar Távirati Iroda.

Nem csak Olaszországban, de idehaza is egyre többet hangoztatja a szélsőbaloldal, hogy a tavaly februárban Budapesten összevert emberek csupán „könnyebb sérüléseket” szenvedtek. 

1945. május 9-én kényszerítették térdre a Szövetségesek a Nagynémet Birodalmat, azonban arról nem szokás beszélni, mi mindennel járt ez a győzelem.

Az osztrák parlament szigorította a nemzetiszocialista jelképek betiltásáról szóló törvényt, kiszélesítette annak hatályát és megerősítette a tiltott jelképek megjelenítésére és terjesztésére kiszabott büntetéseket arra hivatkozva, hogy erősödik az „antiszemitizmus”.

Az NZóna Podcast tematikus Homo Viator sorozata ezúttal az 1945-ös budavári kitörést és a Becsület Napját vizsgálja világnézeti szempontból.

Pénzgyűjtésbe kezdett a 2023-as antifa támadások kitervelőjének és elsőrendű vádlottjának, Ilaria Salisnak családja.