Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A 19 éves Sai Varshith Kandulát többek között az elnök és családja, illetve az alelnök és családja testi épségének veszélyeztetésével vádolhatják meg.

Egy teherautó csapódott neki a Fehér Házat őrző biztonsági kordonnak a washingtoni Lafayette téren. Az esetnek nem voltak sérültjei, az autó sofőrjét a helyszínen elfogták.

A történtek után a titkosszolgálat emberei távirányítású bombakereső robot segítségével vizsgálták át a teherautót, de nem találtak semmi gyanúsat a raktérben, találtak viszont egy szvasztikás zászlót, ami miatt beindult a zsidó-liberális sakálvokál.

„Horogkeresztes zászlót is találtak a Fehér Ház biztonsági kordonját teherautóval áttörni próbáló férfinél” – sikította bele az éterbe a zsidó-liberális média.

A sofőr a 19 éves, Missouri államban élő Sai Varshith Kandula volt, aki az Independent értesülései szerint a feltartóztatása után elmondta a rendőröknek, hogy a hatalom megszerzését, a kormány megdöntését és az elnök meggyilkolását tervezte. Az elkövető nevét olvasva, amely egyértelműen indiai származásra utal és a róla készült fényképek is igazolják ezt, azonban sokakban kétely merülhet fel azzal kapcsolatban, hogy a merénylő valóban „neonáci” lenne, mint ahogy azt sugalmazni próbálja a rendszermédia. 

Ettől függetlenül most pár napig azt fogják körözni, hogy Joe Bidenre fehér nacionalista terrorveszély leselkedett:

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Felülvizsgálatot kezdeményezett a franciaországi Crépol településen megkéselt, 16 éves Thomas ügyében Romans-sur-Isère polgármestere.

Budapest ostromának egyik legkevésbé ismert része a hungarista harccsoportok tagjainak részvétele a védelemben.

A világot reálisan figyelők körében több mint egy évszázadra nyúlik vissza a Judapest kifejezés, amely a nevéből adódóan Budapest elzsidósodásának gyors és jelentős mértékét hivatott kifejezni – ez az elzsidósodás már a 19. században is nagy méreteket öltött.

Egy hétköznapi történet rendkívüli véget ért az egyik elszakított országrészben. A nyugat-felvidéki Vágegyháza-Alsózáros vagy Zárosegyháza nevű községben egy gazda ekéje szántás közben valami keménynek ütközött, amiről azt hitte, egy szikla.

Azoknak, akiket aggaszt egy világháború esélye, van egy jó hírem. Nem lesz világháború. Legalábbis mostanában nem. Egyszerűen azért nem, mert az Egyesült Államoknak hiányzik hozzá az ereje.

Az antifa támadások másodrendű vádlottját, Tobias E.-t a tanács egy év tíz hónapra ítélte, de akár hamarosan szabadulhat is. Ő ismerte el egyedüliként az ügyészségi váddal egyezően a bűncselekményeit, de az ítéletet már nem fogadta el.

Pár nappal ezelőtt súlyos támadás történt Berlinben. A Dritte Weg egyik fiatal aktivistáját támadta meg otthona előtt három antifa, akik kést is használtak az akció során.

Bestiális kivégzését követően Olaszország fasiszta vezetőjének holtteste számos hányattatáson ment keresztül, mire állandó nyughelyére került.

1945 tavaszán Magyarország "felszabadítása" lényegében az ország szovjet megszállását, illetve leigázásának kezdetét jelenti.

A keleti fronton zajlott pokoli harcok helyszíneiről még a mai napig is kerülnek elő emberi maradványok, harcfelszerelések és akár teljes harcjárművek is.

Joseph Goebbels egykori birodalmi propagandaminiszter birtokának fenntartása drága, de felújítani még költségesebb lenne, mivel hagyták rohadni az elmúlt évtizedekben.

Lassan telnek a napjai, nem tudja a pontos időt és nem bízhat senkiben Ilaria Salis, akinek ügyvédei mindent megtesznek azért, hogy olaszországi házi őrizetet harcoljanak ki – olvashatjuk a szívszaggató sorokat, írja a Mandineren nyomán a Magyar Jelen.

Vizsgálatot indítottak a német hatóságok egy videófelvétel ügyében, amelyen tizenéves iskolások nemzetiszocialista karlendítése látható egy lengyelországi kiránduláson.

A legutóbbi washingtoni NATO-csúcstalálkozón a 30 csatlós állam zokszó nélkül elfogadta az amerikai–brit diktátumot az ukrajnai háború további eszkalációjára.

A tábori lelkész letörten lépett be a pasewalki kórház első világháborús sebesültekkel teli kórtermébe.