Kövess minket: Telegram — XVkontakte

„Egyetlen náci van, aki miatt valóban szükség van a nácimentesítésre, és az nem más, mint Vlagyimir Putyin” – nyilatkozta egy másik rabbi, Jákob Bleich.

Ószövetségi prófétákhoz méltó átkokat szórt több ukrajnai rabbi is Vlagyimir Putyinra és az oroszokra. A magát Ukrajna főrabbinak tartó (ezt az informális címet három másik rabbi is viseli), Mojse Azman nem csak az orosz vezetés, hanem az invázió idején hallgató orosz emberek ellen is kikelt – Tórával a kezében.

„Emlékezzetek azokra, akik nem törődtek velünk, akik csendben egyetértenek – akik bűnrészessé válnak a bűnben. Egy háborús bűnben! (…) Rémálmaimban sem gondoltam volna arra, hogy az az Oroszország lehet a végzetem, ahol születtem, ahol iskolába jártam, ahol rengeteg barátot szereztem – akik most mind hallgatnak. Alapvetően senki nem hív fel a határ túloldaláról, és kérdezi meg, hogy vagyok, miközben a világ minden részéről hívnak, zsidók és nem-zsidók, még izraeli arabok is kifejezik támogatásukat” – mondta a rabbi.

Egyébként más rabbik is nagyon keményen kikelnek a háború ellen – jegyzi meg a hírről a Times of Israel nyomán beszámoló Telex. „Egyetlen náci van, aki miatt valóban szükség van a nácimentesítésre, és az nem más, mint Vlagyimir Putyin” – mondta például a nemzetközi zsidó szervezetek által ukrán főrabbinak elismert Jákob Bleich.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

„A közelgő győzelem lehetőséget ad Németországnak az európai zsidókérdés megoldására, ami véleményem szerint kötelességünk is. A kívánatos megoldás: minden zsidót kitenni Európából.

A „német” gondolatrendőrség feloszlatott egy nemzetiszocialista rockkoncertet a türingiai Sonnebergben szombat este.

Jóllehet a biológiai fajfogalom nem azonos az etnográfiai fajfogalommal, mégsem nagyon különbözik tőle.

Elítéltek egy angol antiszemita aktivistát, aki a rendőrség szerint „neonáci hitet vallott”, mert meg akart támadni egy sussexi zsinagógát.

Bár lehetetlen pontosan megállapítani, hogy a második világháború során hány szovjet állampolgár harcolt valamilyen formában a németek oldalán, a szakértők többsége abban egyetért, hogy számuk akár az 1,4-1,5 milliót is elérhette.

Sikerült kizökkenteni Marine Le Pent a nyári sziesztájából, hogy ismét négerekért és arabokért rajongjon, de most nem az olimpián.

2019-ben az eleki Resetár András házfelújítást végzett, mikor megdöbbentő felfedezést tett az ingatlanban, amely egykor a Faulhaber család otthona volt.

Az Institute for Strategic Dialogue (ISD) zsidó szupremácista „agytröszt” kutatói 200 olyan fiókot találtak, amelyeken szerintük a „nácizmust” hirdették, vagy „náci” szimbólumokat használtak. Eddig több tízmillióan nézték meg holokausztrevizionista, vagy a Führert éltető videókat.

Brit tudósok az adófizetők pénzéből finanszírozott projekt keretein belül keresik a tej és a gyarmatosítás közötti összefüggést.

Az 1936-os berlini nyári olimpia örökre beleírta magát a történelemkönyvekbe. Az eseményre a Harmadik Birodalom nagy erőkkel készült, és Hitler is engedményeket tett a nemzetközi közvélemény kedvéért.

Újabban a gázai tragédia elhomályosította azt a még tragikusabb tényt, hogy az ukrajnai testvérháborúban immár két éve gyilkolja egymást a világ legveszélyeztetettebb demográfiai kisebbsége, a világnépesség alig 2 százalékát (!) képviselő javakorabeli (20–40 éves) fehér férfi, eddig több százezres veszteséget okozva önmagának.

Akármennyi bűnnel is vádolják, a Führer is csak ember volt, aki ráérős óráikban sokszor egészen hétköznapi hobbiknak hódolt.

Az évek során megszámlálhatatlan adaptáció készült már Time Rice és Andrew Lloyd Webber Jézus Krisztus szupersztár című rockoperájához, és az sem lenne igaz, ha azt mondanám, hogy az Ivo van Hove belga rendező által dirigált verzió lenne az első, amely fekete Jézussal hamisít, ám legjobb tudomásom szerint, ha a világon nem is, Európában ez az első ilyen feldolgozás.

Magyarország második világháborús történetének van egy apró, alig ismert, de egyben rendkívül érdekes fejezete: az egyéni fegyverténnyel ellenséges harckocsit megsemmisítő magyar honvédek termőfölddel való jutalmazása.

A patrióta fiatalra házmester jellemű járókelők hívták ki a rendőröket, miután a zászlót mutatta fel nekik.