Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Hiába volt tele vele a világsajtó, valójában mégsem bombázták le az oroszok a Babij Jar-i holokauszt-emlékműveket.

Volodimir Zelenszkij, Ukrajna zsidó elnöke az elmúlt órákban telekürtölte a világot azzal, hogy „az orosz agresszorok már Ukrajna történelmét sem tisztelik, hiszen támadást intéztek a Kijev melletti Babij-Jarban elkövetett náci tömeggyilkosság áldozatainak emlékét megörökítő emlékművek ellen”. Egy tekintélyes izraeli tudósító elutazott a helyszínre, hogy fölmérje az orosz gaztett nagyságát – de Babij-Jarban mindent sértetlenül talált – írja a Jedi’ot Áháronot.

Az elmúlt órákban tele torokkal harsogta a magyarországi zsidó média: a kegyetlen oroszok már arra vetemedtek, hogy a németek által 1941-ben (tegyük hozzá: a „szegény” ukránok hathatós segítségével – H. J.) az ukrajnai Babij-Jarban elkövetett tömeggyilkosság emlékművét is lebombázták. A hírt természetesen fölerősítette a „magyar” közszolgálati rádió és televízió is. A holokauszt emlékműveinek (mert Babij-Jarban kettő is van – H. J.) meggyalázásával kapcsolatban, s a hisztériakeltés szándékával idézték Ukrajna zsidó elnökének elítélő szavait is.

De mit ad Isten, Ron Ben Jisáj, az izraeli Jedi’ot Áháronot veterán tudósítója vette magának a fáradtságot, s ma ellátogatott Babij-Jarba – és sértetlenül találta az ottani holokauszt-emlékműveket.

„A Babij Jar-i holokauszt-emlékműveket nem érte orosz találat, s ezért nem is sérültek meg. Bejártam az egész emlékparkot, s bizton jelenthetem, hogy egyik emlékmű sem károsodott meg, semmilyen bomba, rakéta vagy lövedék nem találta el a területet” - tudósította az izraeli Jedi’ot Áháronot napilapot Ron Ben Jisáj.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Mint ismert, az elmúlt napokban szörnyű esemény rázta meg Írországot: egy algériai migráns Dublinban megkéselt három kisgyereket.

Vissza kell térnie a börtönbe a görög Arany Hajnal vezetőjének, aki az elmúlt hónapban feltételesen szabadlábon volt, mert a fellebbviteli bíróság hatályon kívül helyezte a szabadlábra helyezéséről szóló döntést – közölte egy igazságügyi forrás.

1945 tavaszán Magyarország "felszabadítása" lényegében az ország szovjet megszállását, illetve leigázásának kezdetét jelenti.

Vizsgálatot indítottak a német hatóságok egy videófelvétel ügyében, amelyen tizenéves iskolások nemzetiszocialista karlendítése látható egy lengyelországi kiránduláson.

Első fokon pénzbüntetéssel sújtotta a Szentesi Járásbíróság azt a férfit, aki tavaly decemberben egy horogkeresztes zászlót rakott ki lakásának ablakába – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője az MTI-t.

Megszünteti a budapesti antifa támadások elsőrendű vádlottjának, Ilaria Salisnak letartóztatását 16 millió forint óvadék ellenében a Fővárosi Ítélőtábla és elrendeli bűnügyi felügyeletét, tudatta a bíróság honlapján közleményben.

Egy „náciszimpatizánsok” által tartott rendezvényről készült videoklip jelent meg a német közösségi médiában, ami hatalmas zsidó-liberális hisztériát keltett Németországban.

Jóllehet a biológiai fajfogalom nem azonos az etnográfiai fajfogalommal, mégsem nagyon különbözik tőle.

Titkos dokumentumfilm készült Giorgia Meloni olasz miniszterelnök pártja, az Olaszország Fivérei ifjúsági tagozatáról, mely azt a köztudomású tényt igyekezett „leleplezni”, hogy a tagozat erősen fasiszta irányultságú.

November 8-án reggel 6 órakor rendőrök százai kutattak át több baloldali szélsőségesek által lakott ingatlant Szászországban és Türingiában.

Joachim (Jochen) Peiper 1915. január 30-án született Berlinben. Apja is katonaként élte le az életét, igy a fiatal Jochen a katonás életet hamar megtanulta.

Miért maradnak le a férfiak – konkrétan a fehér férfiak Nyugaton – manapság jobban, mint valaha? Vagy lemaradnak a nőkhöz képest, vagy egyszerűn teljesen kiesnek a társadalomból, olyannyira, hogy egyesek kezdik a gyengébb nemnek nevezni őket.

A jugoszláv légierő 1941. április 7-i szegedi és pécsi légitámadását, az 1941. június 26-i ismeretlen eredetű kassai bombázást, illetve a Budapestet ért 1942. szeptember 4–5-i és 9–10-i éjszakai szovjet légitámadást követően, az ország területének, ipari és közlekedési csomópontjainak rendszeres és folyamatos bombázása 1944. április 3-án vette kezdetét.

A 35 éves Joszif Visszarionovics Dzsugasvili, közismertebb nevén Sztálin, az LMBTQP-közösség korai úttörőjeként teherbe ejtett egy kiskorú, szibériai lányt. Leszármazottaik ma is élnek.

Egyre szélesebb körűvé válik az X (volt Twitter) elleni nagyvállalati hirdetési bojkott, sőt, az amerikai cégek mellett az Európai Bizottság is közölte, hogy felfüggeszti a hirdetéseit az oldalon, mert nem akarja, hogy azok „antiszemita és náci” tartalmak mellett jelenjenek meg.