Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Budapest több pontján is olyan plakátok jelentek meg a Mazsihisz logójával, amelyeken a „Csak két faj van, zsidó és gój” felirat szerepel.

A zsidó fajvédő szervezet viszont azt közölte: „semmi köze a provokatív, uszító plakátokhoz, és feljelentést tesz”.

A MAZSIHISZ közelménye szerint „Budapest több pontján a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) logójával megjelent, uszító és antiszemita plakátokhoz szövetségüknek természetesen semmi köze. Az ügyben megteszik a szükséges jogi lépéséket a provokatív plakátok eltávolítása és a készítőik megtalálása miatt”.

Azt írták: „a plakátok nem a Mazsihisz megrendelésére, nem a Mazsihisz tudtával készültek és nem a Mazsihisz által kerültek ki az utcákra. Tartalmuktól teljes egészében elhatárolódnak”.

A plakát azután jelent meg, hogy Orbán Viktor kevert fajokról beszélt Tusnádfürdőn. A Mazsihisz a beszéd után azt közölte, hogy „nem tudja értelmezni a miniszterelnök beszédét” és találkozót kér, Frölich Róbert – a Talmudból elvileg kiokosított –országos főrabbi pedig azt írta, csak egyetlen faj él e földön: „a Homo Sapiens Sapiens, és eszébe jutottak azok, akik a fajokról vallott hagymázas elméleteknek estek áldozatul”.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE