Kövess minket: Telegram — XVkontakte

 

Az erőszakos Antifa csoportokhoz tartozó amerikai tanár szándékosan szélsőbalos ideológiára oktatja a diákjait.

Egy titkos felvételből derült ki, hogy egy amerikai középiskolai tanár arra használja fel az óráit, hogy minél több balos aktivistát képezzen a diákjaiból. Gabriel Gipe úgy csalogatja a tanulókat az Antifához, hogy pluszpontot kapnak, ha különböző balos tüntetéseken, rendezvényeken vesznek részt, és azokról esszét írnak.

Gipe elárulta, hogy év közben figyelemmel kíséri a diákok politikai irányultságát, és azt tapasztalja, hogy az osztály lépésről lépésre balra tolódik.

„Egy ideológiai tesztet töltenek ki, én pedig az eredményeket kiteszem a falra. Minden évben egyre inkább balra billen a mérleg nyelve. Ezeket az ideológiákat szélsőségesnek tartják, igaz? Az extrém idők extrém ideológiákat szülnek. Ugye? Oka van annak, hogy a Z generáció, ezen gyerekek véleménye egyre inkább balra tolódik” – mondta Gipe.

A tanár azt is elmondta, az egyik diákja névtelenül megfogalmazta, hogy kényelmetlenül érzi magát az osztályteremben lévő Antifa-zászló miatt. A tanár válasza erre az volt:

„Nos, ennek az a célja, hogy a fasiszták kényelmetlenül érezzék magukat, ezért ha kényelmetlenül érzi magát, akkor nem igazán tudom, mit mondjak. Talán nem kellene azonosulnia azokkal az értékekkel, amelyeknek [az Antifa-zászló] ellentmond.”

Emellett a tanár kapitalizmusellenes és marxista gondolatokkal traktálja a diákokat, akik semmit nem tehetnek ez ellen, hiszen kötelező az órára járni. Több szülő és külsős is panaszt tett a tanár ellen, amire az iskola azt válaszolta, hogy kivizsgálják a helyzetet – írta meg a The Post Millennial.