Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Deviáns molinóval sokkolná a budapestieket az Amnesty International.

A szélsőliberális szervezet a Fővárosi Önkormányzathoz fordult kérelemmel közterület használat céljából. A Szabadság híd budai hídfőjénél szeretnének elhelyezni egy 30 négyzetméteres molinót, hogy a június 27. és a július 5. között tartó Budapes Pride hetében láthatóságot biztosítsanak a homoszexuális hisztériának, és mindenki számára láthatóvá tegyék az Amnesty Inernational egyik fő üzenetét: „szeretni emberi jog”.

 A szervezet indoklásában továbbá az szerepel: céljuk, hogy „mondanivalójuk minél több emberhez eljusson, ezzel is erősítve a Budapestről kialakult kedvező kép (toleráns, nyitott, befogadó város) megerősödését”.

Az Amnesty International által tervezett óriás molinón a Szabadság híd turul szobrai alatt két deviáns férfi csókolná egymást.

Az Alfahír úgy értesült, hogy a Fővárosi Közgyűlés Közterület-hasznosítási Bizottsága egyhangúlag elutasította a szélsőliberális szervezet területfoglalási kérelmét. Losonczy Pál fővárosi képviselő, a bizottság jobbikos alelnöke az Alfahírnek arról számolt be, hogy a bizottság tagjai, de még a nem tag szocialista megfigyelő is megdöbbent a kezdeményezésen. „Van még lejjebb Budapesten” - jellemezte az Amnesty International deviáns molinóval kapcsolatos kérelmét a jobbikos Losonczy Pál.

Az Amnesty International rendszeresen karol fel szélsőliberális rendezvényeket, köztük a közszeméremsértő homoszexuális felvonulást, a Budapest Pride-ot. „Az Amnesty International kiáll amellett, hogy a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer személyek jogaikat szabadon gyakorolhassák".

Az AI a tradicionális családmodell és a magzati élet ellen is ádáz harcot vív. A tavaly április 26-án közzétett, az Európa Tanács Monitoring bizottságának készített emberi jogi jelentésében az Alaptörvény megváltoztatandó pontjai között említik a család „túlságosan szűk, diszkrimináló” definícióját, a magzati élet fogantatástól kezdődő védelmét, valamint a tényleges életfogytiglani börtönbüntetést.

(Alfahir.hu)

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE