Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A liberális brit bíróság „elkötelezett fajgyűlölőknek” nevezte őket, akik a bíró szerint „terrorizmusra buzdítottak”.

A 40 éves Christopher Gibbons és a 36 éves Tyrone Patten-Walsh „rasszista, antiszemita, iszlamofób, homofób és nőgyűlölő” nézeteket vallott a bíróság szerint.

A Lone Wolf Radio című podcastjukban álnevet használtak, és az egyik epizódban arról beszéltek, hogy Harryt árulásért bíróság elé kellene állítani és megölni, fiát, a félvér negroid Archie-t pedig „teremtménynek” nevezték, és azt mondták, hogy „ki kellene irtani”.

Arról is beszéltek az egyik adásban, hogy a „fehér faj ellen valószínűleg népirtást fognak elkövetni, hacsak nem tesznek lépéseket a visszavágásra”.

Peter Lodder bíró azt mondta, hogy szerinte a két férfi torz gondolkodásmóddal rendelkezik, mert az volt a véleményük, hogy a fehér faj túl nagy befolyást engedett át a négereknek, az ázsiaiaknak, a zsidóknak, a muszlimoknak, a buziknak, a fehér liberálisoknak és a vegyes rasszú kapcsolatokban élő fehér embereknek.

Gibbonst nyolc év börtönbüntetésre ítélték, Patten-Walsh hét évet kapott. A bíróság „elkötelezett fajgyűlölőknek” nevezte őket, akik „terrorizmusra buzdítottak”. Szabadulásuk után mind a ketten még három évig próbaidőn lesznek.

A Lone Wolf Radio című podcastot 2020 júniusában indították, 128 feliratkozója volt. A 21 megjelent adást mintegy 9000-en látták.

A két férfi üdvözölte Jo Cox szélsőbaldali képviselőnő 2016-os meggyilkolását, és az ausztrál fehér fajvédő aktivista Branton Tarrantnak az új-zélandi Christchurchben történt akcióját, melynek során 51 muzumánt küldött a másvilágra.

Dominic Murphy parancsnok, a Metropolitan Police Terrorizmus Elleni Parancsnokságának vezetője azt állította, hogy a Gibbons és Patten-Walsh által megosztott anyagok „alkalmasak arra, hogy sebezhető embereket, különösen fiatalokat terrorcselekményre buzdítsanak”.

Nem ez volt az első eset, hogy egy fajvédő, nemzetiszocialista tömörülés Harry megölésére buzdított. 2018-ban egy amerikai nemzetiszocialista csoport brit különítménye, a Sonnenkrieg Division hívott fel Harry meggyilkolására, mert feleségül vette azt az amerikai származású Meghan Markle-t, akinek az ereiben egykori néger rabszolgák vére csörgedezik.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Az alábbi nyilatkozatot Paula Hitler (1896. január 21. - 1960. június 1.), a Führer egyetlen lánytestvére 1957-ben tette, újra kifejezve meggyőződését, ahogy 12 évvel korábban, szeretett fivérének halálát követően.

Körözést adott ki Yaroslav Hunka 98 éves kanadai állampolgár, a Waffen-SS Galícia ukrán hadosztályának veteránja ellen az orosz belügyminisztérium.

Hét évtizeddel a második világháború vége után még éltek emberek, akiknél hitelesebben senki sem tudta elmondani, mit tapasztalhatott egy civil a budai oldalon 1944-45 telén.

Egy nacionalista lengyel törvényhozó egy tűzoltókészülékkel oltotta el a hanukai gyertyákat az ország parlamentjében egy zsidókkal tartott rendezvényen, ami nemzetközi hisztériát váltott ki.

A jugoszláv légierő 1941. április 7-i szegedi és pécsi légitámadását, az 1941. június 26-i ismeretlen eredetű kassai bombázást, illetve a Budapestet ért 1942. szeptember 4–5-i és 9–10-i éjszakai szovjet légitámadást követően, az ország területének, ipari és közlekedési csomópontjainak rendszeres és folyamatos bombázása 1944. április 3-án vette kezdetét.

Az első ember alkotta eszközt, amely áttörte a világűr határát, az Adolf Hitler szupertitkos csodafegyver-programját, az A-4-es vagy közismertebb nevén a V-2-es ballisztikus rakétát megépítő fejlesztőcsoport vezetője, dr. Wernher von Braun konstruálta meg.

Antonio Tajani olasz külügyminiszter és Carlo Nordio igazságügy-miniszter közös közleményt adott ki arról, hogy tiszteletben tartják Magyarország szuverenitását, és nem avatkoznak bele a letartóztatásban lévő olasz antifa-terrorista ellen zajló eljárásba.

Bocsánatkérő közleményt adott ki a Michigani Állami Egyetem, miután a szombat esti meccs előtt Adolf Hitler képe jelent meg az eredményjelzőn – írja a CNN nyomán a 24.

Egyre szélesebb körűvé válik az X (volt Twitter) elleni nagyvállalati hirdetési bojkott, sőt, az amerikai cégek mellett az Európai Bizottság is közölte, hogy felfüggeszti a hirdetéseit az oldalon, mert nem akarja, hogy azok „antiszemita és náci” tartalmak mellett jelenjenek meg.

Mecklenburg-Elő-Pomerániában egy 16 éves lányt három rendőr hirtelen kivezetett az osztályból az osztálytársai szeme láttára. A „bűne”, hogy azt írta TikTokon, Németország a hazája, és nem csak egy hely a térképen. A diákot a saját igazgatója jelentette fel, a rendőrség agymosást is végez rajta, írja a Kuruc.info a Junge Freiheit nyomán.

A keletről érkező hírek hatására a magyar lakosság rettegett a Vörös Hadsereg katonáitól. A szovjetek 1944. augusztus 26-án értek magyar területre az Úz völgyében, komoly harcok közepette vonultak nyugat felé, míg a front 1945 áprilisában átvonult az országon.

Lapos képernyős televízió, külön mosdó és négy darab emeletes ágy – ilyen körülmények között tartják fogva Ilaria Salist, a milánói terroristát, az antifa támadások első rendű vádlottját.

Noha gyászoljuk az eltávozását még 25 év után is, de tudjuk, hogy ő nem halt meg idő előtt, mint ahogy a „senki ember” meghal.

Robert Rundo, az amerikai fehér nacionalista Rise Above Movement társalapítóját a Los Angeles-i Megyei Kerületi Bíróságon fogják meghurcolni, mert a hatóságok szerint „erőszakos lázadásokat” szervezett.

Kun Béla, születési és 1916-ig használt nevén Kohn Béla, a 133 napos magyarországi tanácsköztársaság zsidó vezére 1886. február 20-án született.

Az olasz legfelsőbb bíróság, a semmítőszék foglalt állást az olasz szélsőjobboldali, hazafias csoportok találkozóin, megemlékezésein országszerte használt köszöntési formáról.