Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A New Hampshire-i főügyész hivatala polgárjogi pert indított egy nemzetiszocialista csoport ellen, amiért megzavartak egy transznemű deiváns által gyermekeknek előadott érzékenyítést egy helyi kávézóban.

John Formella főügyész feljelentést tett az NSC-131 nevű New England-i nemzetiszocialista csoport 19 meg nem nevezett tagja, valamint vezetőjük, a 25 éves Christopher Hood ellen azzal vádolva őket, hogy megsértették az állam „diszkriminációellenes” törvényeit, mivel a vád szerint megfélemlítéssel próbálták megállítani a kávézós előadást. Az NSC-131 a National Socialist Club rövidítése az angol ABC betűinek sorszámai szerint. 

Az esemény, ahol a drag queenek gyerekkönyveket olvastak fel a gyerekeknek, az úgynevezett Pride hónap során zajlott a Teatotallerben, egy LMBTQ-tulajdonú kávézóban Concordban, az állam fővárosában. Juicy Garland, az esemény házigazdája, a drag queen által közzétett vírusvideóban maszkot, napszemüveget, baseballsapkát és hozzáillő inget és nadrágot viselő nemzetiszocialisták láthatók, akik kiabálnak, egyszerre emelik fel jobb karjukat, és dörömbölnek a kávézó ablakaiban.

„Azok a gyűlöletkeltő tettek, amelyek célja egy egyén vagy vállalkozás terrorizálása államunk diszkriminációellenes törvényeinek megsértésére, egyszerűen helytelenek, és nem tolerálhatók” – vádaskodott az ügyész a közleményében. 

William E. Gens, a Hood ügyvédje azt mondta, hogy még nem olvasta a vádiratot, de a Formella erényfitogtatásaként foglalta össze.

„Ennek a főügyésznek meglehetősen korlátolt a véleménye a szólásszabadságról, egyszer már vesztett, de újra meg fogja próbálni” – mondta Gens, utalva egy hasonló panaszra, amelyet a főügyész januárban nyújtott be Hood ellen, amelyet később elutasítottak. „Talán azt hiszi, hogy talál egy bírót, aki úgy gondolkodik, mint ő. Remélem, nem, nemcsak Chris Hood kedvéért, hanem mindannyiunk érdekében.”

Ha bebizonyosodik, hogy Hood és a 19 meg nem nevezett férfi megsértette az állam diszkriminációellenes törvényét, 10 000 dolláros büntetésre számíthatnak – áll a főügyészség közleményében.

Emmett Soldati, a kávézó tulajdonosa üdvözölte a főügyész vádjait, mondván, hogy az „nagyon erős üzenetet küld” az állam LMBTQ embereinek.

„Bár június óta nagyrészt a bubbletea és a tejeskávé eladásra és a műsorok megrendezésére koncentrálunk, az, hogy ez még mindig fontos a főügyészség és New Hampshire állam számára, azt mutatja meg közösségünknek, hogy ide tartozunk” – örvendezett Soldati.

Korábbi panaszában Formella azzal vádolta Hoodot és egy másik NSC-131 tagot, hogy megsértették a polgárjogi törvényt, amikor egy New Hampshire-i autópálya mentén felakasztottak egy transzparenst, amelyen ez állt: „Tartsd meg New England-et fehérnek”. A vádakat júniusban elutasították.

Gens ügyvéd elmondta, hogy amióta az ügyet elutasították, Hood visszább vonult és újszülött gyermekével foglalkozott.

Andrea Joy Campbell massachusettsi főügyész hivatala szintén feljelentést tett Hood és az NSC-131 nemzetiszocialista csoport ellen a múlt héten, azzal vádolva őket, hogy 2022 júliusa és 2023 októbere között egy „sor incidens során” megsértették az állam polgárjogi törvényeit.

Az elmúlt néhány évben egyébként Amerika-szerte megszaporodtak az LMBTQ-ellenes tüntetések és a perverz közösség elleni erőszakos cselekmények. 

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Az antifasiszta szervezetek szerint Németországban megnövekedett az „antiszemita vandalizmus” a zsidó holokausztnak állított emlékműveknél.

Kun András 1911-ben született Nyírbátorban. Bölcsészeti és teológiai tanulmányait Rómában folytatta. 1941-ben szentelték pappá, majd minorita szerzetesként a kézdivásárhelyi rendházba került.

A liberális brit bíróság „elkötelezett fajgyűlölőknek” nevezte őket, akik a bíró szerint „terrorizmusra buzdítottak”.

A mai Magyarország 10 millió lakosának túlnyomó többsége, ha a Rajk nevet hallja, kizárólag a tragikus sorsú Rajk László, egykori kommunista belügyminiszter nevére asszociál, s az ő életútjából főleg a kivégzésére, majd a 7 évvel későbbi dísztemetésére emlékezik.

A Kun (Kohn) Béla nevével fémjelzett proletárdiktatúra és vörösterror, a hírhedt 133 nap fenekestül forgatta fel az akkori magyar társadalmi és politikai életet.

A „magyar forradalomért való lelkesedés” miatt, vagy 1956-ot csupán ürügyként felhasználva 257 személy ellen alkalmaztak megtorlást a Szovjetunióban. 

Az emberiség egyik óriási bravúrja a nemzetiszocializmussal kapcsolódik össze: ötven éve a holdra szállás magába olvasztotta a III. Birodalom történetének egy részét.

Négy német tartományban házkutatást tartottak a „szélsőjobboldali” Compact kiadványt megjelentető cég telephelyein és más ingatlanokban azt követően, hogy a belügyminisztérium betiltotta a havilapot, mondván, hogy az alkotmányos rend ellen dolgozik.

A varégok a mai Svédország területén a középkorban letelepedett vikingek. De honnan jöttek ezek a vikingek, akikről a ma emberének a varkocsos, szakállas, baltát lóbáló északi óriások jutnak elsőre az eszébe?

Chris Minns, az ausztrál Új-Dél-Wales szövetségi állam miniszterelnöke megfogadta, hogy határozottan fellép a jobboldali „szélsőségesekkel” szemben, mindössze azért, mert egy csoport nemzetiszocialista balaklavát viselve felszállt egy sydney-i vonatra az Ausztrália napon.

Pár nappal ezelőtt súlyos támadás történt Berlinben. A Dritte Weg egyik fiatal aktivistáját támadta meg otthona előtt három antifa, akik kést is használtak az akció során.

Az amerikai feketék sok olyan dologban hisznek, ami nem létezik, olyannyira, hogy azt lehet mondani, egy másik dimenzióban élnek, miközben a miénkben beszélnek.

Kevesen tudják, ki az az olasz, akit közel egy éve tartanak fogva egy magyar börtönben azzal a váddal, hogy 2023-ban antifasiszta támadásokban vett részt a magyar fővárosban – írta meg az olasz il Giornale nyomán a Magyar Nemzet.

1945 tavaszán Magyarország "felszabadítása" lényegében az ország szovjet megszállását, illetve leigázásának kezdetét jelenti.

Harminc éve már, hogy elhunyt a 28. Wallonien önkéntes SS gránátoshadosztály parancsnoka, a második világháború legendás „krónikása”, Léon Degrelle.