Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A Hetek című filoszemita lap egyik olvasója küldte be az újság számára azt a fotót, amelyen Budapesten, az Egyetem tér környékén kiragasztott, az említett orgánum szerint „uszító antiszemita” szövegű plakát látható.

A szöveg szerint a „zsidó-kereszténység hazug kifejezés, amelynek célja az emberek megtévesztése és a zsidók szolgálatába állítása”. A plakáton aláírás nincs, hanem egy Telegram-csatornára való hivatkozás, amely az Identitás Generáció Csepel oldalára mutat.

A lap kommentárja szerint „ezen a közösségi oldalon további penetráns zsidó tartalmak találhatók” (szöveghű idézet, itt valószínűleg zsidóellenest kívántak írni, de nem sikerült).

Többek között a varsói parlamentben poroltóval akciózó patrióta lengyel politikusról, Grzegorz Braunról is írnak. A Konföderáció párt radikális képviselője tűzoltó készülékkel fújta el a folyosón felállított hanuka-menóra gyertyáit. Ehhez a videóhoz az IG Csepel oldal annyit megjegyzést fűzött: „A helyes eljárás”.

Az Identitás Generáció nemrég kiugrott alapító-elnöke, a hungaristából kóserkonzervatívvá vedlett Bódi Ábel a Hetek című lappal azt közölte, hogy elítéli a tőle függetlenül működő csoport tevékenységét, amely szerinte „visszaél az Identitás Generáció nevével és jelképeivel”.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Az amerikai típusú káosz legutóbbi franciaországi epizódjának állítólagos katalizátora egy 17 éves arab Lewis Hamilton-imitátor halála volt, akit a rendőrség lelőtt, mert egy belvárosi rodeót követő igazoltatása közben megpróbált elmenekülni az autójával.

Mint tüzér – aki megjárta a Don-kanyar poklát – 1944. november 4-én estem szovjet fogságba Dunaföldvárnál.

Megmondom őszintén, hogy e sorok írása közben visszasírtam bármit, akármelyik cikkemet az elmúlt évekből. Nem azért, mert az Oppenheimer egy rossz film, vagy mert nem szerettem volna kritikát írni róla, sőt, épp ellenkezőleg.

Kampánycsapatának egyik tagja hozta zsidó-liberális támadások kereszttüzébe az elnökjelöltségért induló kormányzót.

Bajtársunk és barátunk Cseresznye György, a Titkolt Ellenállás egykori énekese már lassan egy évtizede, idén 9 éve, hogy a Hadak Útjára távozott.

Mint levente, 1944 novembere végén rendeletre kellett jelentkeznem a területileg illetékes honvéd kiegészítő parancsnokságon.

Magántermészetű programok és a propagandagépezet irányításának helyszíne volt a Haus am Bogensee, Joseph Goebbels egykori villája. 

Gabriele Marchesi szabadonengedéséről a milánói fellebbviteli bíróság döntött, amely elutasította Magyarország kiadatásra vonatkozó kérését, írja a Magyar Jelen a Milano.corriere.it nyomán.

A közelmúltban az amerikai Massachusetts állambeli West Brookfield városában a zsidókat célzó „sértő üzeneteket” tartalmazó visszazárható zacskókat osztottak szét, ami médiahisztériát váltott ki.

A diktatúra Magyarországon 1950-re elérte az otthonokat, a hétköznapok része lett.

Alig egy évszázad alatt a feminista nőknek sikerült tönkretenniük a népszaporulatot mindenhol a nyugati világban.

Letakarták egy bécsi protestáns templom ólomüveg ablakait, mert azokon állítólag „antiszemita” motívumok szerepeltek, és az ablakok alkotója tagja volt a NSDAP-nak.

A Nyilaskeresztes Párt Szálasi Ferenc nemzetvezető részvételével tartotta meg december havi Nagytanácsát, jelentette 1944 decemberében a Magyar Távirati Iroda.

Közismert az oroszok alábbi szövege: azért kell ide vagy oda terelni az embereket, hogy megkapják az igazolást, amivel aztán nyugodtan hazamehetnek.

Kun Béla, születési és 1916-ig használt nevén Kohn Béla, a 133 napos magyarországi tanácsköztársaság zsidó vezére 1886. február 20-án született.

A világháborúban, 1915 szeptemberében vonultam be, mint hadnagy és századparancsnok, a bécsújhelyi akadémia elvégzése után.